⭕️ وزیر سابق ارشاد نکات خوبی رو نوشتن اما مهمتر از این نکات این است که دیدار اقای ظریف با افسر سابق رژیم صهیونیستی چند روز قبل از شهادت حاج قاسم اتفاق افتاد!
👤 نقطه سرخط
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این گزارش شبکه فاکسنیوز خیلی جالب و عجیب است! فاکسنیوز بزرگترین و اصلیترین رسانه حامی ترامپ و جریانهای دست راستی در آمریکا به شمار میرود.
گزارشگر میگوید اوضاع در شهرهایی که لیبرالها در آن حاکم هستند به هم ریخته است! این یعنی آنکه اوضاع در شهرها (ایالتهایی) که جمهوریخواهان در آن حکومت می کنند آرام است و سپس تمام شهرهایی که به دست لیبرالها اداره میشود را یکی پس از دیگری به تصویر می کشد تا تاکید کند که پشت تحولات روزهای اخیر آمریکا رهبران جریان لیبرال قرار دارد...
در حالی که این همه واقعیت نیست و شهرهای متعددی وجود دارد که در آن دستراستیها و جمهوری خواهان حکومت میکنند و باز هم فضای آن شهر و ایالت دچار آشفتگی شده است. نکته عجیبتر آنکه فاکسنیوز دارد مسیر را بر خلاف سیانان و رسانههای لیبرال جهتدهی میکند!!
🆔 @tahllilesiasi
💎 ویژههای مشرق
🔴 تاجزاده:اگر ما در ۱۴۰۰ بیاییم،تحریم ها را برمی داریم/ با وجود ترور سردار سلیمانی مذاکره با آمریکا امکانپذیر است
👉👉 mshrgh.ir/1080355
🆔 @tahllilesiasi
مقایسه اعتراضات آمریکا با "اغتشاش آبان ۹۸"

صادق زیباکلام، از فعالان اصلاحطلب و از تئوریسینهای این جریان خاص سیاسی به تازگی در یک توییت با اشاره به اعتراضات مردم در آمریکا نوشت:
"دلم میخواست از همه آنانکه اعتراضات مردم امریکا علیه تبعیض و بیعدالتی نژادی را بزعم خودشان با شور و شعف، اعتراض علیه نظام حاکم بر آن کشور تفسیر میکنند، میپرسیدم گیریم حق با شما باشد. اما اگر یکهزارم آن تظاهرات در ایران اتفاق افتاده بود، چه تعدادی ظرف ده روز گذشته کشته شده بودند؟ "
*کنایه آقای زیباکلام در اشاره به رخدادهای آبان ۹۸ در ایران است و اگر فرض کنیم که گزارشهای رسمی مبنی بر تلفات اعتراضات روزهای اخیر در آمریکا صحیح باشد؛ قاعدتا تعداد کشتههای آبان ۹۸ در ایران بیشتر بود.
اما این یک استقراء ناقص است و زیباکلام بخش مهمتر قضایای مربوط به اعتراضات آمریکا و اغتشاشات ایران را به مردم نگفته است.
آنچه در ادامه میخوانید حقایقی ناگفته و کمتر گفته شده پیرامون اعتراضات این روزها در آمریکا و مقایسه آن با اغتشاشات آبان ۹۸ در ایران است:
۱_ صورت کلی اعتراضات این روزها در آمریکا کاملا طبق اصول و موازین قانونی این کشور صورت میگیرد.
از همین روست که مثلا شاهدیم که علیرغم آزاد بودن اسلحه در آمریکا اما هیچ گزارشی مبنی بر استفاده معترضین از سلاح وجود ندارد.
و یا همینطور تصاویر فراوانی وجود دارد که نشان میدهد معترضین آمریکایی در حال کمک به پلیس، احترام گذاشتن به مأموران ضد اغتشاش و یا حتی حفاظت از مأموری هستند که در میان مردم تنها مانده است.
این حقیقت مهم که به دلیل آموزشهای قانونی و رسانهای در کنار عدم حمایت رجال آمریکا از قانونشکنی بروز یافته است را بایستی با اغتشاشات آبان ۹۸ و ایضاً دیماه ۹۶ و حوادث سال ۸۸ مقایسه کرد که چگونه اوباش و اغتشاشگران نه تنها از سلاح گرم استفاده میکردند و تعداد زیادی از مردم را نیز کشتند بلکه در استفاده از سلاح سرد و به گروگان بردن مأموران پلیس نیز هیچ اِبایی نداشتهاند.
۲_ نفس اعتراض خیابانی در آمریکا همانطور که "هانا آرنت" در کتاب انقلاب خود تأکید میکند و "باراک اوباما" هم در صحبتهای اخیر خود اشاره کرد؛ برای رساندن صدای مردم به حکومت است نه برای نفی حکومت و یا اعتراض به قانون! (چیزی که در ایران خلاف آنها را شاهدیم و مخالفان همواره صاحب حق پنداشته میشوند)
مفهومی که زیباکلام هم در ابتدای کنایه خود به آن اشاره کرده است.
اما او نمیگوید که چرا چنین تفسیر عقلانی و مهمی نه تنها در قبال کشور خودمان کمتر مورد بحث و بررسی قرار میگیرد بلکه بصورت روزمره؛ شنوای خلاف آن از لسان کسانی مثل حجاریان، تاجزاده، تاجیک و سایر رجال اصلاحطلب هستیم و میبینیم که چگونه به قانونشکنان حق میدهند و جز سیاست خیابانی چیزی نمیشناسند.
۳_ نگاهی به رفتارهای رجال آمریکا در حوادث اخیر بسیار درسآموز است.
شاهدیم و میبینیم که حتی رقبای رئیسجمهور ترامپ در میان مردم حاضر میشوند و آنها را به آرامش دعوت میکنند. (اشاره به حضور جو بایدن در میان معترضان و بیانیه باراک اوباما)
حقیقت پیشگفته را مقایسه میکنیم با آنچه که رجال اصلاحطلب در چند اغتشاشات ایران کردند... از تأکید بر حق داشتن اغتشاشگران تا یادبود گرفتن برای قانونشکنی، اصرار بر تکرار خشونتها، تحریم انتخابات برای تشویق حرکت خیابانی و عدم حمایت از حاکمیت کشور!
تا جایی که میشود گفت اگر اصلاحطلبان لطف کنند و سکوت کنند؛ عملا هیچ اغتشاشی در کشور به راه نخواهد افتاد.
۴_ عقلانیت و منطقی بودن یک رفتار سیاسی؛ اصلیترین عامل برای قضاوت آن است.
حوادث اخیر در آمریکا از یک منطق درست و در اعتراض اصولی به یک رفتار غلط (قتل جورج فلوید از سوی پلیس آمریکا) شکل گرفته است.
زیباکلام و امثال زیباکلام در مقایسه و کنایههای خود باید بگویند کدامین منطق در پس اغتشاشات آبان ۹۸، اغتشاشات دیماه ۹۶ و فتنه سال ۸۸ وجود داشت!؟
آیا اعتراض به قانون، اعتراض غیر مدنی به تصمیم دولت و طرح بهانه "تقلب در انتخابات" رفتارهایی منطقی بودند؟
منبع: مشرق
🆔 @tahllilesiasi
تحریم انتخابات و تأکید بر رویکردهای آنارشیستی!
اصلاحات در آستانه طرد خودخواسته از حافظه مردم و نظام قرار دارد
مرتضی مبلغ، فعال چپ و معاون سیاسی وزیر کشور دولت اصلاحات در مصاحبه با ایلنا در خصوص احتمال حمایت اصلاحطلبان از چهرههایی مانند علی لاریجانی یا علی مطهری در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: من فکر میکنم اصلاحطلبان در این مقطع با تجارب گذشته و انتخاباتهای گذشته جمعبندیشان به طور نسبی این است که به هویت اصلاحطلبانهای که به دلیل ضرورتهای سیاسی گذشته مقداری افت کرده و از رسالت خود اندکی فاصله گرفته است، توجه بیشتری کنند و با هویت جدیتر وارد صحنه شده و به اصطلاح شفافتر در سیاست عمل کنند.
او تصریح میکند: این جمعبندی اصلاحطلبان نکته مهمی است و تبعاً در تصمیمگیریها و راهبردهایی که در آینده در پیش خواهند گرفت، تاثیر میگذارد، ولی به هر حال سیاست در جامعه ایران بسیار سیال است و نمیشود به طور قطع پیشبینی کرد که در یک سال آینده چه اتفاقی رخ میدهد.
مبلغ همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا اصلاحطلبان امکان حضور اثرگذار و توانمند در انتخابات ۱۴۰۰ را خواهند داشت؟ اظهار کرده است: این مساله به شرایط جامعه برمیگردد، باید دید که در ماههای آینده شرایط سیاست و مسائل مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی چه روندی را در پیش گرفته و طی خواهد کرد. یعنی اگر سیاستهای به شدت متصلبانه که متاسفانه در بخشی از جریانهای حاکمیت در حال اعمال شدن است، ادامه پیدا کند و گشایشهای جدی رخ ندهد خب طبیعی است که سرخوردگی مردم هم ادامه پیدا کرده و سرمایه اجتماعی بازتولید نمیشود، در نتیجه فرصت سازندهای برای جامعه و به تبع آن اصلاحطلبان هم فراهم نمیشود که بخواهند با یک کنش سازنده و فعال در مسائل مهم ملی حضور پیدا کنند، لذا باید منتظر روزهای آینده باشیم تا ببینیم آیا آن بخش از حاکمیت در خصوص سیاستهای غلط و آسیبساز خود تجدیدنظر خواهد کرد یا نه!؟
*در کنار مبلغ، صادق زیباکلام نیز در بخشی از یک مصاحبه با اعتمادآنلاین پیرامون احتمال حمایت چپها از آقای لاریجانی برای انتخابات سال ۱۴۰۰ گفته است: مهمترین مشکل آقای لاریجانی برای ریاست جمهوری آن است که پایگاه اجتماعی معلوم و مشخصی ندارد. حتی اگر آقای خاتمی از آقای لاریجانی حمایت کند هیچ شانسی برای پیروزی آقای لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ به وجود نمی آید.
از مزاج صحبتهای مبلّغ نیز اینطور بدست میآید که او هم مثل تعدادی دیگر از رجال جریان چپ به شیرینی تجربه رفتار "تحریم انتخابات مجلس یازدهم" از جانب اصلاحطلبان میاندیشد و برای تکرار این رفتار منافقانه که به کاهش حضور مردم در انتخابات انجامید؛ بیمیل نیست!
پیش از مبلّغ، "علی صوفی" از وزرای دولت اصلاحات نیز گفته بود: معرفی کاندیدا در انتخابات به هر قیمتی دیگر برای جریان اصلاحات نباید تکرار شود و اگر امکان حضور نامزد اصلی وجود ندارد، میتوانند کنار مردم بمانند. –و انتخابات را تحریم کنند-
عبدا... ناصری، دیگر رجل جریان چپ، پای خود را از این هم فراتر گذاشته و پیشنهاد کرده اصلاحطلبان محکومان فتنه ۸۸ را برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کنند!
این اظهارات در حالی بیان میشود که برخی از چهرههای جریان چپ در بحث احتمال حمایت کسانی از اصلاحطلبان از دکتر لاریجانی؛ انگشت اتهام را به سمت حزب کارگزاران دراز کردهاند.
اصلاحطلبان همچنین در حالی از تحریم انتخابات سخن میگویند که همزمان بصورت کاملا سلیس و شفاف اعلام کردهاند که به سمت رادیکالیسم حرکت میکنند . و همچنین به نظر میرسد که آنها گوشهچشمی هم به احتمال وقوع "فتنه اقتصادی" دارند.
این آنارشیستزدگی صریح چپ ایرانی در سال چهل و یکم از عمر انقلاب اسلامی در کنار کارنامه مشحون از ناکارآمدی آنها؛ میرود تا اکنون و آینده اصلاحطلبان را با مشکلات بزرگی مثل طرد شدگی همیشگی از ساحت مردم و نظام اسلامی مواجه کند.
این نکته بدیهیست که جریانی که دست به منافقانهترین رفتار سیاسی یعنی "تحریم انتخابات" بزند و سودای تکرار آن را داشته باشد؛ در هیچ حکومتی و به دست هیچ جامعهای تحمل نخواهد شد.
🆔 @tahllilesiasi
در عراق تحولات پیچیدهای در جریان است در حالیکه خبر میرسد فرمانده نیروی قدس سپاه ایران همراه با وزیر نیرو سفری به بغداد داشته و با فرماندهان جریان مقاومت این کشور دیدار و گفتگو کرده است، امروز خبری مبنی بر استعفای هادی العامری از پارلمان عراق منتشر شد.
به نظر میرسد یکی از مهمترین دستاوردهای سفر سردار قاآنی به عراق مذاکره فشرده با فرماندهان و رهبران گروههای مختلف عراقی مبنی بر موافقت با فرماندهی هادی العامری بر سازمان حشدالشعبی باشد. انتشار شایعاتی مبنی بر ارتباط این استعفا با حضور آقای العامری در این سازمان مهم مردمی با این خبر هماهنگ است.
🆔 @tahllilesiasi
🔴حسام آشنا چگونه سر از وزارت اطلاعات درآورد؟؟؟
🔹دری نجف آبادی پدرخانم حسام آشنا و وزیر اسبق اطلاعات:
🔸برخی مسائل را ممکن است به آقای آشنا تذکر بدهم. آقای آشنا شخصیت باارزشی است و حالا ممکن است اختلاف سلیقه داشته باشیم که بحث جدایی است. اینکه خدایی ناکرده آقای آشنا را متهم کنیم، این دور از انصاف است. . هم آقای آشنا عضو وزارت اطلاعات هم نبودند. من اضطراراً وزارت اطلاعات رفتم. آقای آشنا را هم اضطراراً بردم. چاره نداشتم. آوردم در بخش معاونت ویژه کمک کند و چارهای نبود. باید با دولت سازگاری می کردم و تفاهم میداشتم. راهی غیر از این نداشتم. ابتدا نظر من آقای اژهای بود. حتی این را خدمت بزرگان هم مطرح کردم، بعد عملاً ... بنابراین ممکن است با آقای آشنا اختلاف سلیقه ای داشته باشیم. دو صاحب نظر، کارشناس اختلاف سلیقه دارند و باید دوستانه با هم حل کنیم.
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عملیات فریب
عملیات روانی BBC برای کتمان ماهیت آتشافروزیهای سریالی در کشور:
۱/گفتگو با اقلیمشناس: موضوع اقلیمی است، نه امنیتی
۲/لحن بسیار آرام مجری: اوضاع عادی است
۳/تأکید بر عدم مهار آتش: گویی آتشسوزیهای جدیدی نیست و تداوم آتش پیشین است
۴/تقلیل آتشسوزیها به جنگل، به زاگرس
🆔 @tahllilesiasi
🔥 استراتژی زمین سوخته
دستور اخیر ترامپ به ارتش این کشور برای به آتش کشیدن مزارع سوریه را یادتان هست؟
آتشافروزیهای بیسابقه کنونی در کشور نیز ادامه طرح کلان علیه جبهه مقاومت است با این تفاوت که خرابکاریهای ایران نه به دست ارتش، بلکه به واسطه مزدوران آمریکا و سعودی صورت میگیرد.
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 افشاگری کارشناسان بی بی سی از پشت پرده تبادل زندانی بین ایران و آمریکا در مقطع بحرانی ایالات متحده؛ ترامپ نیاز به این اقدام ایران داشت!
🔺کارشناسان بی بی سی افزودند: ترامپ با این کار توانست افکار عمومی آمریکا را از آشوبها منحرف کند و تبلیغاتی برای انتخابات ریاست جمهوری پیشرو انجام دهد
✅ پ.ن: تبادل زندانی بین آمریکا و ایران آن هم در این مقطع بحرانی ایالات متحده چنان برای ترامپ ارزشمند بود که وی ذوق زده از ایران تشکر کرد.
🆔 @tahllilesiasi
♦️مهلا مادر بنیامین، قربانی هک #اینستاگرام و اخاذی
رئیس پلیس فتای خراسان رضوی:
🔹متأسفانه این مادر کودکآزار، خود قربانی است
🔹شخصی برای اخاذی، صفحه اینستاگرام او را هک کرده است و با تهدید از او میخواسته است تا فرزند خود را داغ کند‼️ و این کودک ۳ ساله را بهطرز جنونآمیزی آزار دهد‼️.
🔹اما مادر مقاومت کرده و همین باعث میشود تا آن فرد او را تهدید به انتشار عکسهای خصوصیاش کند
🔹از دیروز که این خانم بازداشت شده است، ضمن بیقراری از دوری فرزند، ادعا میکند که او را بسیار دوست دارد و این آزار و اذیت که بیشتر در قالب سیلیزدنهای نمایشی بوده، بهدلیل تهدیدشدن بوده است.
✍ از #کرونا خطرناکتر مسئولانی هستند که با بیتوجهی به فعالیت اینستاگرام، تلگرام و... موجب ولنگاری مجازی، فحشا، آزار و اذیت و... میشوند.
🆔 @tahllilesiasi
⛔️احمد مصطفوی (نتیجه امام خمینی(ره)) پدر خودش رو با امام موسی صدر مقایسه کرده!!!!!!!!
🆔 @tahllilesiasi
⏬ ویژههای مشرق
❎ برجام مانند فتح خرمشهر افتخارآمیز است/ باید الگوی نفتکش را در FATF هم اجرا کنیم
↙ آنچه موجب شکست برجام بود، نه اقدامات منتقدان برجام در داخل، بلکه رویکرد منفعلانه و حقارت آمیز وزارت خارجه در مقابل عهدشکنی های طرف غربی بود.
↙بر فرض محال اگر بگوییم ایشان واقعا در سال 92 غافلگیر شده است، پس چرا وی در سال 96 مجددا کاندیدا شد و همان وعده های سال 92- و از جمله وعده گشایش اقتصادی در 100 روز- را مطرح کرد؟!
👉👉 mshrgh.ir/1080799
🆔 @tahllilesiasi
جریان چپ در برزخ انتخابات 1400 یا 1404؟!
کسانی از اصلاحطلبان به تازگی برای انتخابات ریاستجمهوری سال 1400 پیشنهاد کردهاند که چهرههای مومیایی این جریان کاندیدا شوند.
عبدا... ناصری از لزوم کاندیداتوری کسانی مثل صفایی فراهانی گفته است و مصطفی تاجزاده نیز به تازگی از نامزد شدن امثال میردامادی و محسن آرمین و عبدا... نوری سخن گفت!
در همین حال، محمدصادق جوادیحصار، دیگر فعال اصلاحطلب نیز طی یادداشتی در شماره شنبه گذشته روزنامه آرمان ملی با اشاره تلویحی به معضل معرفی کاندیدا از سوی اصلاحطلبان مینویسد: -اصلاحطلبان- میتوانند در 2 سال یا 6 سال آینده نیروهایی را پرورش دهند که دست کم حساسیت روی آنها کمتر باشد.
*این مقوله بدیهیست که نظام اسلامی هرگز و الیالابد صلاحیت متهمان فتنه 88، بازجویان خشن دهه 60 و کسانی که سوابق ضد امنیتی و یا انحرافی دارند را برای هیچ سمت انتخابی تأیید نخواهد کرد.
به این معنی که بنیاد پیشنهاداتی مثل کاندیداتوری امثال صفایی فراهانی و محسن آرمین بر آب است.
البته طرحان این پیشنهادات خود به روشنی میدانند که چنین حرفهایی عملی نیست و برخی تحلیلگران نیز معتقدند جهتگیری این نوع نگاه به سمت یکسره کردن کار نظام اسلامی تا زمان زنده بودن رجال تندروی اصلاحطلب و وقوع یک فتنه دامنگیر تحت عنوان "فتنه اقتصادی" است.
نگاه منطقیتر و آنچه که در پیشنهاداتی مثل نوشته جوادیحصار و یا همکاری با یک نامزد مرضیالطرفینی نهفته است نیز البته با این چالش مواجه است که آیا اصلاحطلبان حاضر خواهند شد هزینه ناکارآمدیها و فتنهانگیزیهای خود را بپردازند و عطای انتخابات سال 1400 را به لقای آن ببخشند و منتظر انتخاباتهای بعدی بمانند یا خیر؟!
این نکته را نیز بایستی در نظر داشت که برای جریان چپ اکنون بیش از آنکه وقت تئوریپردازی برای انتخابات بعدی باشد؛ موسم پاسخگویی در قبال ناکارآمدیهای 7 سال اخیر در دولت، مجلس دهم و شورای شهر است.
در پایان، مجددا باید تأکید کرد که به نظر میرسد ستاد اصلاحات به سمت جدا کردن سفره خود از مردم و نظام در حال حرکت است و با اعلانهای گاه و بیگاه مبنی بر تحریم انتخابات، اخذ رویکردهای سیاسی رادیکال و امیدواری به وقوع فتنه اقتصادی؛ به تعیین تکلیف نه در صندوق انتخابات و داخل انتخابات که در یک "صبحگاه خونین" میاندیشد.
منبع:مشرق
🆔 @tahllilesiasi
⛔ ویژههای مشرق
❌ فرایند تولید موشک در ایران غیراقتصادی است/ قوچانی: روحانی نامزد اجارهای اصلاحات نبود
↙↙ رویکرد غربزده و نگاه به دست خارجی ها در کنار زد وبندهای مدیریتی و بده و بستانهای سیاسی مانع از حضور جوانان شایسته، مومن و متخصص در صنعت خودروسازی شده است.
↙«محمد خاتمی نیز سال ۹۶ با «تَکرار می کنم»، مردم را به انتخاب مجدد دولت روحانی تشویق کرد. و گفت: «می خواهم به عنوان کسی که تهدیدات و فرصت ها را می شناسد شهادت دهم؛ دولت روحانی با تمام کاستی های امکانات، دولت موفقی بوده
🔷 اصلاح طلبان در هفت سال اخیر تمامی پست های کلیدی دولت را در اختیار گرفتند. اما علیرغم وعده های فراوان، از دلار 3 هزارتومانی و سکه 1 میلیون تومانی و پراید 17 میلیونی، رسیدیم به دلار 16 هزارتومانی و سکه 7 میلیونی و پراید 90 میلیونی!
👉👉 mshrgh.ir/1081120
🆔 @tahllilesiasi
🔷 وبلاگ مشرق
🔴 خشونت عباس عبدی داد اصلاحطلبان را هم درآورد!/ رونمایی از «تحجر حجاریانی»: دولت مدرن آمریکایی به جای ولایت فقیه
💎 سعید حجاریان در یادداشتی مدعی شد مقابله با مردم در دستور کار انقلاب اسلامی است ولذا میتوان به جای "ولایت فقیه"؛ چیزی به نام دولت مدرن را روی کار آورد.
💎وضع موجود را اصلاحطلبان در دامن مردم گذاشتهاند و اکنون نیز حاضر به پذیرش مسئولیت سیاسی و اجتماعی خود نیستند
⏩⏩ mshrgh.ir/1081304
🆔 @tahllilesiasi
*ابتکار:نباید فرصت مذاکره با ترامپ را از دست بدهیم
روزنامه ابتکار در یادداشتی به قلم «جلال خوش چهره» با عنوان «پرهیز از نشانههای اغواگر در آمریکا» نوشت: «سبقتجویی برخی مقامهای ایرانی در مخالفت و لعن هرگونه گفتوگو و تعدیل در تنش روابط با امریکا در روزهای اخیر، ناشی از این باور است که «دونالد ترامپ» اکنون بیش از هر زمان به گفتوگو با ایران نیاز دارد. اعتراضهای مدنی آمریکاییان به تبعیضهای جاری در این کشور، رکود اقتصادی و بحران ناشی از کرونا که به مرگ بیش از صدهزار نفر در آمریکا انجامیده و سرانجام همبستگی تاثیرگذار اینعوامل بر نتیجه احتمالی انتخابات ریاستجمهوری در نوامبر آینده (آبان ۹۸) سبب تقویت اعتماد به نفس مخالفان گفتوگو میان تهران و واشنگتن شده است».
این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، دعوت ترامپ برای مذاکره را نه رد کرد و نه به گندهگویی ترامپ تن داد. پاسخ او هوشیارانه و در چارچوب تبادل پیامهای دیپلماتیک بود... مهمترین فریب اوضاع جاری ایالات متحده و موقعیت کنونی ترامپ، خلق تصوری است که رئیس جمهوری جایگزین درپی انتخابات آینده میتواند بر سطح تنش در روابط ایران و آمریکا تاثیر کاهنده داشته باشد. تکرار تجربه تعامل با دولت باراک اوباما در صورت پیروزی «جوبایدن» نامزد انتخاباتی دموکراتها در آمریکا، مهمترین انگیزه برخی مخالفتها با هرگونه گفتوگو میان ایران و امریکا در حالحاضر است».
ابتکار در ادامه نوشت: «امیدواران به شکست ترامپ و پیروزی رقیب او در نوامبر آینده، همه تخممرغهای خود را در سبد "جو بایدن" گذاشتهاند...این در حالی است که شکست ترامپ در انتخابات آینده هنوز به قوت یک احتمال است و نه بیشتر.علاوه بر این...جو بایدن درصورت پیروزی در انتخابات نوامبر، بیتردید باراک اوباما نخواهد بود...بایدن برای بازگشت آمریکا به برجام، به همان اندازه سوداگر خواهد بود که ترامپ با اجرای سیاست «فشار حداکثری» کوشید ایران را به تسلیم دربرابر خواستهایش وادارد».
این روزنامه اصلاح طلب در پایان نوشت: «ترامپ میکوشد با ترغیب تهران به گفتوگو، برای رقابت انتخاباتی و برونرفت از ناکامیهای جاری دولتش، محملی فراهم کند. نیاز او به این اتفاق پنهان نیست. تهران نیز به پشتوانه ایستادگی در برابر فشارهای روزافزون دولت ترامپ، نمیتواند با چشمپوشی از حقوق خود به او امتیاز گفتوگو دهد. اما اگر فرصتها میتوانند به ایجاد موقعیتهای بهتر بینجامند، آنگاه لازم است با تعریف روشن اهداف، در اینباره تدبیر کرد. مهم این است که آشفتگی صحنه به دادن آدرس غلط نینجامد و سبقت جوییها در مخالفت و لعن گفتوگو با پرهیز از هیجانات و نگاه واقعگرا به اوضاع و چشمانداز آینده انجام شود».
اصلاح طلبان در ماههای اخیر بارها بر لزوم مذاکره با ترامپ تاکید کرده اند. اما هیچگاه به این ۳ سوال به درستی پاسخ نداده اند؛ اول اینکه مگر قرار نبود که به واسطه توافق هسته ای، تمامی تحریم های ضدایرانی یکباره لغو شود، پس چرا علیرغم بتن ریزی در صنعت هسته ای چنین اتفاقی رخ نداد!؟ دوم اینکه، مگر اصلاح طلبان نمی گفتند که ترامپ یک دیوانه و مزاحم است و همان بهتر که از توافق خارج شد؛ حالا کدام عقل سلیم می پذیرد که با یک دیوانه مزاحم به توافق برد-برد برسیم!؟ سوم اینکه، وقتی دولت تروریست و جنایتکار آمریکا، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به شهادت رسانده، آیا کوچکترین جایی برای مذاکره و توافق با آمریکا باقی مانده!؟
آمریکا می گوید که ایران باید همان کاری که با صنعت هسته ای خود انجام داد، در صنعت موشکی، صنعت هوافضا، قدرت منطقه ای و هرآنچه که مولفه قدرت برای کشورمان است نیز انجام دهد. کدام کشور قدرتمند و عزتمندی، بر توان دفاعی و دیگر مولفه های قدرت خود صرفا برای رضایت طرف مقابل، چوب حراج می زند!؟
آیا آمریکا و کشورهای اروپایی حاضرند که درباره توان موشکی و دفاعی خود مذاکره و معامله کرده و در نهایت آن را تعطیل کنند!؟
منبع؛ مشرق
🆔 @tahllilesiasi
**اگر از «ظرفیت داخلی» استفاده کنیم، «کره شمالی» میشویم
«فیض الله عرب سرخی» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «روحانی برای اینکه بتواند کشور را در مسیر توسعه قرار بدهد باید با دنیا ارتباطاتی منطقی، معقول و براساس مصالح کشور و مردم داشته باشد. وقتی برخی نیروها و جریانها اجازه نمیدهند این روند شکل بگیرد، خیلی طبیعی است که به این نقطه برسیم. اگر یک کشور بخواهد در دنیای امروز صرفا بر اساس ظرفیتهای داخلی خود کار کند نتیجه آن میشود کره شمالی و بسیاری از کشورهایی که توسعه پیدا نمیکنند. در کنار این وضعیت، باید دقت کنیم که دنیا منتظر نمیماند تا کشوری به آن برسد و کشورهای موفق در حال استفاده از ظرفیتهای بینالمللی هستند و بهتر و راحتتر از ما مسیر توسعه را پیدا خواهند کرد».
عرب سرخی در ادامه گفت: «اگر میگوییم باید برای مردم زندگی توام با رفاه فراهم کنیم و اگر عقیده داریم که سفرههای بهتری در خانههای مردم پهن شود، باید بتوانیم حجم اقتصاد خود را بزرگتر کنیم. برای بزرگتر شدن حجم اقتصاد به کار و تعامل هدفمند در جهت منافع ملی با دنیا نیاز داریم. همکاری یعنی دادوستد و هیچ جادهای در مسیر توسعه یکسویه و یکطرفه نیست، امتیاز میدهیم و امتیاز میگیریم، پاداش میدهیم و پاداش میگیریم، این یک قاعده است و خارج از آن ما نمیتوانیم قانونی وضع کنیم و در آن برنده باشیم».
کره شمالی در افکارعمومی به نماد انزواگری مشهور شده است. نکته قابل تأمل اینجاست که این فعال فتنه ۸۸ مدعی شده است که اگر از ظرفیت های داخلی استفاده کنیم، به سرنوشت کره شمالی دچار می شویم! به عبارت دیگر وی مدعی است که اگر از ظرفیت های داخلی استفاده کنیم، در دنیا منزوی می شویم!
این ادعا در حالی است که یکی از فاکتورهای اصلی در پیشرفت و توسعه، بهره مندی از ظرفیت های داخلی و تکیه بر داخل است. بسیاری از کشورهایی که اکنون حرفی برای گفتن در دنیا دارند، از ظرفیت های داخلی خود بهره برده اند.
بهره مندی از ظرفیت های داخلی هیچ تناقضی با ارتباط با دنیا ندارد. اگر همزمان هم از ظرفیت داخلی استفاده کنیم و هم در چارچوب «عزت، حکمت و مصلحت» با دیگر کشورهای جهان ارتباط داشته باشیم، نتایج قابل توجهی کسب خواهیم کرد.
اصلاح طلبان بارها مدعی شده اند که برجام نماد توافق برد-برد و تعامل سازنده با جهان است. این در حالی است که ما در این توافق فقط امتیاز دادیم و هیچ امتیازی دریافت نکردیم. در برجام، در قلب راکتور اراک بتن ریختیم، اما در مقابل نه تنها تحریم ها نرفت، بلکه بر دامنه آن نیز افزوده شد.
کره شمالی به هیچ عنوان نماد بهره مندی از ظرفیت های داخلی نیست. یک نمونه آشکار در این خصوص ژاپن است. یکی از علت های اصلی پیشرفت ژاپن، تکیه بر توان و ظرفیت داخلی است.
منبع ؛ مشرق
🆔 @tahllilesiasi
🔴حکم اعدام عامل افشای محل تردد سردار سلیمانی صادر شد
🔸اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری:
🔹سید محمود موسوی مجد فرزند سیدکاظم یکی از جاسوسان سازمان سیا و موساد به اعدام محکوم شد.
🔹وی در قبال اخذ دلار آمریکایی در حوزه های امنیتی نیروهای سپاه قدس جاسوسی می کرد و محل های تردد شهید سرلشگر قاسم سلیمانی را در اختیار دشمن قرار داده بود.
🔹این حکم تایید شده و بزودی اجرا می شود.
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بنیانگذار مرکز مطالعات ایران دانشگاه تل آویو:
📍ایران یک معما است/شما با یک فرهنگ غنی مواجه اید/هر جا جلوی ایران را میگیریم، از جای دیگر وارد عمل میشوند...!
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشنهاد تاسیس شبکه تلویزیونی از سوی سعودیها به روح الله زم
🔹زم: عادل الجبیر سرمایه گذار این شبکه بود
🆔 @tahllilesiasi