💎 ویژههای مشرق
🔴 تاجزاده:اگر ما در ۱۴۰۰ بیاییم،تحریم ها را برمی داریم/ با وجود ترور سردار سلیمانی مذاکره با آمریکا امکانپذیر است
👉👉 mshrgh.ir/1080355
🆔 @tahllilesiasi
مقایسه اعتراضات آمریکا با "اغتشاش آبان ۹۸"

صادق زیباکلام، از فعالان اصلاحطلب و از تئوریسینهای این جریان خاص سیاسی به تازگی در یک توییت با اشاره به اعتراضات مردم در آمریکا نوشت:
"دلم میخواست از همه آنانکه اعتراضات مردم امریکا علیه تبعیض و بیعدالتی نژادی را بزعم خودشان با شور و شعف، اعتراض علیه نظام حاکم بر آن کشور تفسیر میکنند، میپرسیدم گیریم حق با شما باشد. اما اگر یکهزارم آن تظاهرات در ایران اتفاق افتاده بود، چه تعدادی ظرف ده روز گذشته کشته شده بودند؟ "
*کنایه آقای زیباکلام در اشاره به رخدادهای آبان ۹۸ در ایران است و اگر فرض کنیم که گزارشهای رسمی مبنی بر تلفات اعتراضات روزهای اخیر در آمریکا صحیح باشد؛ قاعدتا تعداد کشتههای آبان ۹۸ در ایران بیشتر بود.
اما این یک استقراء ناقص است و زیباکلام بخش مهمتر قضایای مربوط به اعتراضات آمریکا و اغتشاشات ایران را به مردم نگفته است.
آنچه در ادامه میخوانید حقایقی ناگفته و کمتر گفته شده پیرامون اعتراضات این روزها در آمریکا و مقایسه آن با اغتشاشات آبان ۹۸ در ایران است:
۱_ صورت کلی اعتراضات این روزها در آمریکا کاملا طبق اصول و موازین قانونی این کشور صورت میگیرد.
از همین روست که مثلا شاهدیم که علیرغم آزاد بودن اسلحه در آمریکا اما هیچ گزارشی مبنی بر استفاده معترضین از سلاح وجود ندارد.
و یا همینطور تصاویر فراوانی وجود دارد که نشان میدهد معترضین آمریکایی در حال کمک به پلیس، احترام گذاشتن به مأموران ضد اغتشاش و یا حتی حفاظت از مأموری هستند که در میان مردم تنها مانده است.
این حقیقت مهم که به دلیل آموزشهای قانونی و رسانهای در کنار عدم حمایت رجال آمریکا از قانونشکنی بروز یافته است را بایستی با اغتشاشات آبان ۹۸ و ایضاً دیماه ۹۶ و حوادث سال ۸۸ مقایسه کرد که چگونه اوباش و اغتشاشگران نه تنها از سلاح گرم استفاده میکردند و تعداد زیادی از مردم را نیز کشتند بلکه در استفاده از سلاح سرد و به گروگان بردن مأموران پلیس نیز هیچ اِبایی نداشتهاند.
۲_ نفس اعتراض خیابانی در آمریکا همانطور که "هانا آرنت" در کتاب انقلاب خود تأکید میکند و "باراک اوباما" هم در صحبتهای اخیر خود اشاره کرد؛ برای رساندن صدای مردم به حکومت است نه برای نفی حکومت و یا اعتراض به قانون! (چیزی که در ایران خلاف آنها را شاهدیم و مخالفان همواره صاحب حق پنداشته میشوند)
مفهومی که زیباکلام هم در ابتدای کنایه خود به آن اشاره کرده است.
اما او نمیگوید که چرا چنین تفسیر عقلانی و مهمی نه تنها در قبال کشور خودمان کمتر مورد بحث و بررسی قرار میگیرد بلکه بصورت روزمره؛ شنوای خلاف آن از لسان کسانی مثل حجاریان، تاجزاده، تاجیک و سایر رجال اصلاحطلب هستیم و میبینیم که چگونه به قانونشکنان حق میدهند و جز سیاست خیابانی چیزی نمیشناسند.
۳_ نگاهی به رفتارهای رجال آمریکا در حوادث اخیر بسیار درسآموز است.
شاهدیم و میبینیم که حتی رقبای رئیسجمهور ترامپ در میان مردم حاضر میشوند و آنها را به آرامش دعوت میکنند. (اشاره به حضور جو بایدن در میان معترضان و بیانیه باراک اوباما)
حقیقت پیشگفته را مقایسه میکنیم با آنچه که رجال اصلاحطلب در چند اغتشاشات ایران کردند... از تأکید بر حق داشتن اغتشاشگران تا یادبود گرفتن برای قانونشکنی، اصرار بر تکرار خشونتها، تحریم انتخابات برای تشویق حرکت خیابانی و عدم حمایت از حاکمیت کشور!
تا جایی که میشود گفت اگر اصلاحطلبان لطف کنند و سکوت کنند؛ عملا هیچ اغتشاشی در کشور به راه نخواهد افتاد.
۴_ عقلانیت و منطقی بودن یک رفتار سیاسی؛ اصلیترین عامل برای قضاوت آن است.
حوادث اخیر در آمریکا از یک منطق درست و در اعتراض اصولی به یک رفتار غلط (قتل جورج فلوید از سوی پلیس آمریکا) شکل گرفته است.
زیباکلام و امثال زیباکلام در مقایسه و کنایههای خود باید بگویند کدامین منطق در پس اغتشاشات آبان ۹۸، اغتشاشات دیماه ۹۶ و فتنه سال ۸۸ وجود داشت!؟
آیا اعتراض به قانون، اعتراض غیر مدنی به تصمیم دولت و طرح بهانه "تقلب در انتخابات" رفتارهایی منطقی بودند؟
منبع: مشرق
🆔 @tahllilesiasi
تحریم انتخابات و تأکید بر رویکردهای آنارشیستی!
اصلاحات در آستانه طرد خودخواسته از حافظه مردم و نظام قرار دارد
مرتضی مبلغ، فعال چپ و معاون سیاسی وزیر کشور دولت اصلاحات در مصاحبه با ایلنا در خصوص احتمال حمایت اصلاحطلبان از چهرههایی مانند علی لاریجانی یا علی مطهری در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: من فکر میکنم اصلاحطلبان در این مقطع با تجارب گذشته و انتخاباتهای گذشته جمعبندیشان به طور نسبی این است که به هویت اصلاحطلبانهای که به دلیل ضرورتهای سیاسی گذشته مقداری افت کرده و از رسالت خود اندکی فاصله گرفته است، توجه بیشتری کنند و با هویت جدیتر وارد صحنه شده و به اصطلاح شفافتر در سیاست عمل کنند.
او تصریح میکند: این جمعبندی اصلاحطلبان نکته مهمی است و تبعاً در تصمیمگیریها و راهبردهایی که در آینده در پیش خواهند گرفت، تاثیر میگذارد، ولی به هر حال سیاست در جامعه ایران بسیار سیال است و نمیشود به طور قطع پیشبینی کرد که در یک سال آینده چه اتفاقی رخ میدهد.
مبلغ همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا اصلاحطلبان امکان حضور اثرگذار و توانمند در انتخابات ۱۴۰۰ را خواهند داشت؟ اظهار کرده است: این مساله به شرایط جامعه برمیگردد، باید دید که در ماههای آینده شرایط سیاست و مسائل مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی چه روندی را در پیش گرفته و طی خواهد کرد. یعنی اگر سیاستهای به شدت متصلبانه که متاسفانه در بخشی از جریانهای حاکمیت در حال اعمال شدن است، ادامه پیدا کند و گشایشهای جدی رخ ندهد خب طبیعی است که سرخوردگی مردم هم ادامه پیدا کرده و سرمایه اجتماعی بازتولید نمیشود، در نتیجه فرصت سازندهای برای جامعه و به تبع آن اصلاحطلبان هم فراهم نمیشود که بخواهند با یک کنش سازنده و فعال در مسائل مهم ملی حضور پیدا کنند، لذا باید منتظر روزهای آینده باشیم تا ببینیم آیا آن بخش از حاکمیت در خصوص سیاستهای غلط و آسیبساز خود تجدیدنظر خواهد کرد یا نه!؟
*در کنار مبلغ، صادق زیباکلام نیز در بخشی از یک مصاحبه با اعتمادآنلاین پیرامون احتمال حمایت چپها از آقای لاریجانی برای انتخابات سال ۱۴۰۰ گفته است: مهمترین مشکل آقای لاریجانی برای ریاست جمهوری آن است که پایگاه اجتماعی معلوم و مشخصی ندارد. حتی اگر آقای خاتمی از آقای لاریجانی حمایت کند هیچ شانسی برای پیروزی آقای لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ به وجود نمی آید.
از مزاج صحبتهای مبلّغ نیز اینطور بدست میآید که او هم مثل تعدادی دیگر از رجال جریان چپ به شیرینی تجربه رفتار "تحریم انتخابات مجلس یازدهم" از جانب اصلاحطلبان میاندیشد و برای تکرار این رفتار منافقانه که به کاهش حضور مردم در انتخابات انجامید؛ بیمیل نیست!
پیش از مبلّغ، "علی صوفی" از وزرای دولت اصلاحات نیز گفته بود: معرفی کاندیدا در انتخابات به هر قیمتی دیگر برای جریان اصلاحات نباید تکرار شود و اگر امکان حضور نامزد اصلی وجود ندارد، میتوانند کنار مردم بمانند. –و انتخابات را تحریم کنند-
عبدا... ناصری، دیگر رجل جریان چپ، پای خود را از این هم فراتر گذاشته و پیشنهاد کرده اصلاحطلبان محکومان فتنه ۸۸ را برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کنند!
این اظهارات در حالی بیان میشود که برخی از چهرههای جریان چپ در بحث احتمال حمایت کسانی از اصلاحطلبان از دکتر لاریجانی؛ انگشت اتهام را به سمت حزب کارگزاران دراز کردهاند.
اصلاحطلبان همچنین در حالی از تحریم انتخابات سخن میگویند که همزمان بصورت کاملا سلیس و شفاف اعلام کردهاند که به سمت رادیکالیسم حرکت میکنند . و همچنین به نظر میرسد که آنها گوشهچشمی هم به احتمال وقوع "فتنه اقتصادی" دارند.
این آنارشیستزدگی صریح چپ ایرانی در سال چهل و یکم از عمر انقلاب اسلامی در کنار کارنامه مشحون از ناکارآمدی آنها؛ میرود تا اکنون و آینده اصلاحطلبان را با مشکلات بزرگی مثل طرد شدگی همیشگی از ساحت مردم و نظام اسلامی مواجه کند.
این نکته بدیهیست که جریانی که دست به منافقانهترین رفتار سیاسی یعنی "تحریم انتخابات" بزند و سودای تکرار آن را داشته باشد؛ در هیچ حکومتی و به دست هیچ جامعهای تحمل نخواهد شد.
🆔 @tahllilesiasi
در عراق تحولات پیچیدهای در جریان است در حالیکه خبر میرسد فرمانده نیروی قدس سپاه ایران همراه با وزیر نیرو سفری به بغداد داشته و با فرماندهان جریان مقاومت این کشور دیدار و گفتگو کرده است، امروز خبری مبنی بر استعفای هادی العامری از پارلمان عراق منتشر شد.
به نظر میرسد یکی از مهمترین دستاوردهای سفر سردار قاآنی به عراق مذاکره فشرده با فرماندهان و رهبران گروههای مختلف عراقی مبنی بر موافقت با فرماندهی هادی العامری بر سازمان حشدالشعبی باشد. انتشار شایعاتی مبنی بر ارتباط این استعفا با حضور آقای العامری در این سازمان مهم مردمی با این خبر هماهنگ است.
🆔 @tahllilesiasi
🔴حسام آشنا چگونه سر از وزارت اطلاعات درآورد؟؟؟
🔹دری نجف آبادی پدرخانم حسام آشنا و وزیر اسبق اطلاعات:
🔸برخی مسائل را ممکن است به آقای آشنا تذکر بدهم. آقای آشنا شخصیت باارزشی است و حالا ممکن است اختلاف سلیقه داشته باشیم که بحث جدایی است. اینکه خدایی ناکرده آقای آشنا را متهم کنیم، این دور از انصاف است. . هم آقای آشنا عضو وزارت اطلاعات هم نبودند. من اضطراراً وزارت اطلاعات رفتم. آقای آشنا را هم اضطراراً بردم. چاره نداشتم. آوردم در بخش معاونت ویژه کمک کند و چارهای نبود. باید با دولت سازگاری می کردم و تفاهم میداشتم. راهی غیر از این نداشتم. ابتدا نظر من آقای اژهای بود. حتی این را خدمت بزرگان هم مطرح کردم، بعد عملاً ... بنابراین ممکن است با آقای آشنا اختلاف سلیقه ای داشته باشیم. دو صاحب نظر، کارشناس اختلاف سلیقه دارند و باید دوستانه با هم حل کنیم.
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عملیات فریب
عملیات روانی BBC برای کتمان ماهیت آتشافروزیهای سریالی در کشور:
۱/گفتگو با اقلیمشناس: موضوع اقلیمی است، نه امنیتی
۲/لحن بسیار آرام مجری: اوضاع عادی است
۳/تأکید بر عدم مهار آتش: گویی آتشسوزیهای جدیدی نیست و تداوم آتش پیشین است
۴/تقلیل آتشسوزیها به جنگل، به زاگرس
🆔 @tahllilesiasi
🔥 استراتژی زمین سوخته
دستور اخیر ترامپ به ارتش این کشور برای به آتش کشیدن مزارع سوریه را یادتان هست؟
آتشافروزیهای بیسابقه کنونی در کشور نیز ادامه طرح کلان علیه جبهه مقاومت است با این تفاوت که خرابکاریهای ایران نه به دست ارتش، بلکه به واسطه مزدوران آمریکا و سعودی صورت میگیرد.
🆔 @tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 افشاگری کارشناسان بی بی سی از پشت پرده تبادل زندانی بین ایران و آمریکا در مقطع بحرانی ایالات متحده؛ ترامپ نیاز به این اقدام ایران داشت!
🔺کارشناسان بی بی سی افزودند: ترامپ با این کار توانست افکار عمومی آمریکا را از آشوبها منحرف کند و تبلیغاتی برای انتخابات ریاست جمهوری پیشرو انجام دهد
✅ پ.ن: تبادل زندانی بین آمریکا و ایران آن هم در این مقطع بحرانی ایالات متحده چنان برای ترامپ ارزشمند بود که وی ذوق زده از ایران تشکر کرد.
🆔 @tahllilesiasi
♦️مهلا مادر بنیامین، قربانی هک #اینستاگرام و اخاذی
رئیس پلیس فتای خراسان رضوی:
🔹متأسفانه این مادر کودکآزار، خود قربانی است
🔹شخصی برای اخاذی، صفحه اینستاگرام او را هک کرده است و با تهدید از او میخواسته است تا فرزند خود را داغ کند‼️ و این کودک ۳ ساله را بهطرز جنونآمیزی آزار دهد‼️.
🔹اما مادر مقاومت کرده و همین باعث میشود تا آن فرد او را تهدید به انتشار عکسهای خصوصیاش کند
🔹از دیروز که این خانم بازداشت شده است، ضمن بیقراری از دوری فرزند، ادعا میکند که او را بسیار دوست دارد و این آزار و اذیت که بیشتر در قالب سیلیزدنهای نمایشی بوده، بهدلیل تهدیدشدن بوده است.
✍ از #کرونا خطرناکتر مسئولانی هستند که با بیتوجهی به فعالیت اینستاگرام، تلگرام و... موجب ولنگاری مجازی، فحشا، آزار و اذیت و... میشوند.
🆔 @tahllilesiasi
⛔️احمد مصطفوی (نتیجه امام خمینی(ره)) پدر خودش رو با امام موسی صدر مقایسه کرده!!!!!!!!
🆔 @tahllilesiasi