امروز موسوی خویینی ها نامه ای را خطاب به رهبر معظم انقلاب نوشتند
در مورد موسوی خوئینی ها حرف بسیار است و زبان قاصر از بیان انها
اما در یک کلام، شاید باید او را دخیل در خیلی از حوادث ابتدای انقلاب و... دانست
تاریخ روزی ابعاد پنهان این فرد را بازگو خواهد کرد
اما....
این نامه خود گویای بازی جدیدی است که اینبار در نبود فردی متل هاشمی رفسنجانی، موسوی و... ، مرد همیشه در سایه اصلاحات خود به میدان آمده...
دوستان به ابعاد پنهان این نامه دقت بیشتری داشته باشند
@tahllilesiasi
امروز یک اتفاق دیگر هم افتاد
سخنان مقام معظم رهبری در خصوص آقای آملی لاریجانی است
این سخنان آبی بود بر آتشی گه متاسفانه برخی بچه های انقلابی در حال دمیدن در آن بودند بخصوص جنبش عدالت که گوی سبقت را در این بازی از سایرین ربوده بود
البته در همان زمان با یکی از اعضای شورای مرکزی آنها صحبت کردم و گوش زدم کردم که نامه ای که آنها به آقای آملی نوشته اند چه ابعاد و پیامدهایی داشته و خواهد داشت
امیدوارم که همگی علاوه بر تبعیت از مباحثی که حضرت آقا بیان داشتند، به ابعاد پنهان نامه نیز توجه داشته باشیم تا ناخواسته در زمین جریان نفوذ بازی نخوریم...
به نظر حقیر فتنه ای در حال روشن شدن بود که با بزرگواری و کیاست آقا از بین رفت البته اگر امت حزب الله بفهمندن
توضیح: هر آنچه احمدی نژاد دنبال می کند در حال حاضر مصالح کشور را نقض می کند ( در خانه اگر کس است، یک حرف بس است)
@tahllilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کویتی پور: «حیف نمیشه به عقب برگشت»
🔺ولی شما خوب دنده عقب گرفتی و خودتو رسوا کردی...
🔺یاد جمله معروف #شهید_دیالمه افتادم که: انقلاب هربار یک موج میزند، یک مشت زباله بیرون میریزد...
@tahllilesiasi
❌ اعتراف محسن هاشمی به ناکارآمدی مدیران #غربگرا: یک کیلومتر مترو هم نساختیم!
▪️رئیس شورای شهر تهران: در این سه سال حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشده است.
▪️در هفت سال گذشته یک اتوبوس هم به تهران تحویل نشده است.
▪️از نظر شخصی به نفع من شد که در مسئولیت اجرائی مدیریت شهری قرار نگرفتم.
👈 خودشان در حال اعتراف به شکست تفکر غرابگرا هستند1 مراقب باشید به ۱۴۰۰ نزدیک میشویم...
@tahllilesiasi
اذعان دیپلماتآمریکایی به حضور آمریکاییها در یورش به پایگاه الحشدالشعبی
«الینا رومانوسکی» سفیر آمریکا در کویت:
🔹مشارکت نیروهای آمریکایی در حمله به پایگاه نیروهای الحشد الشعبی در بغداد به درخواست دولت عراق و سازمان مبارزه با تروریسم بوده است.
🆔 @tahllilesiasi
⛔️ محرمانه
💢 استقبال رسانه های معاند از نامه «موسوی خوئینیها» به «رهبرانقلاب»
🔸 ایران اینترنشنال: محمد موسوی خوئینی ها، دبیر کل مجمع روحانیون مبارز، در نامهای به رهبر جمهوری اسلامی، او را «نقشآفرینِ اصلی در تمام» امور کشور خواند و نوشت که از نظر مردم « اوضاع غیرقابلدوام امروز» نتیجه شیوه مدیریت او است.
دبیر کل مجمع روحانیون مبارز با اشاره به وضعیت اقتصادی و دیگر مشکلات کشور نوشت که سخنان مردم از «عمق بیاعتقادی و بیاعتمادی نسبت به مدیریت کلان و مدیران کشور» حکایت دارد.
🔹 رادیو فردا: موسوی خوئینی ها در بخش پایانی نامهاش با کنایه به رهبر جمهوری اسلامی نوشته است که «اگر مبنای تصمیمات این چند دهه دانستههایی از مبادی غیرمتعارف است که تنها در اختیار خواصی از بندگان خدای متعال است» اعتراضی ندارد و «تسلیم» است.
موسوی خوئینی تابستان داغ ۹۹ را کلید زد ...
نگارنده با خود عهد کرده بود وارد مسائل داخله ایران نشود اما نامه دیروز موسوی خوئینی ها به رهبر انقلاب ، راقم سطور را برآن داشت تا اعلام خطر جدی خود را برای امنیت ملی و عمومی ایران عزیز اظهار کند.
البته در نظام اسلامی نقد عالی ترین مقام نه تنها مذموم نیست بلکه باید مورد استقبال هم قرار گیرد، چرا که اولا تجلی آزادی بیان در اسلام است و ثانیا میزان فرزانه گی و غنای عقاید و تصمیمات راهبردی رهبری معظم انقلاب به قدری ست که اتفاقا نقدها باعث جلب نظر ، تمرکز و مداقه متفکران در این تصمیمات خواهد شد و برجستگی آن نمود بیشتری خواهد داشت.
نام موسوی خویینی ها با بحران سازی گره خورده است ؛ مردی علاقه مند به سکوت که معمولا در سایه منتظر فرصت می نشیند و تا شرایط را برای امیال و اغراضش فراهم نبیند وارد عمل نخواهد شد.
از ابتدای انقلاب با تفسیرهای چپ و رادیکال از اسلام پدرخوانده فکری فرقانیان لقب گرفت و بدون اذن رهبر و مسئولان وقت با گروهی دانشجوی جوان و ناپخته خودسرانه به سفارت آمریکا حمله کرد و بحرانی ساخت که نظام نونهال اسلامی هزینه اش را تا مدت های مدیدی پرداخت کرد .
وقتی از او پرسیدند چرا از آیت الله خمینی برای حمله به سفارت اجازه نگرفتی پاسخ داد : " می دانستم امام مخالفت می کند". امام نیز که در مقابل یک عمل انجام شده قرار گرفته بود ، یا باید کوتاه می آمد که از سوی چپ گرایان به ضعف و انفعال در مقابل امپریالیسم متهم می شد یا سوار بر موج گردد و قضیه را مدیریت نماید که البته راه دوم را برگزید .
بدیهی بود که اقدام خوئینی ها و دوستانش کاملا زمینه حقوقی ، روانی و سیاسی لازم را برای دولت کارتر جهت حمله نظامی و اسقاط جمهوری نوپای اسلامی فراهم ساخت که اگر واقعه طبس رخ نمیداد شاید امروز اثری از نظام کنونی نبود.
وی در جلسه خبرگان رهبری جهت انتخاب رهبر جدید به آیت الله خامنه ای رای منفی داد و پس از جلسه ، حرکت احتمالی کشور با راهبری جدید به سمت آمریکا را اخطار داد، لکن در کوتاه زمانی توسط رهبر به مشاورت سیاسی منصوب گشت.
در تیر ۷۸ با برنامه ریزی قبلی نامه محرمانه وزارت اطلاعات را در روزنامه سلامش منتشر کرد و بحران ۱۸ تیر را رقم زد که در طول ۲۰ سال اول انقلاب خطرناک ترین غائله در نوع خود بود.
شاید وقتی در ۱۷ تیر آن سال سرمقاله نویس یکی از روزنامه های زنجیره ای نوشت : آیا محافظه کاران با بستن سلام هزینه به صحنه آوردن موسوی خوئینی ها را محاسبه کرده اند ؟ ، کسی نمیدانست توان هزینه سازی این فرد چه میزان است و او چگونه می تواند برای نظام چالش آفرینی کند.
در سال ۸۸ پس از خطبه های رهبری در ۲۹ خرداد برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی بود که با امضای وی مجمع روحانیون مبارز مردم را برخلاف نظر ولی فقیه جهت اعتراض به خیابان ها دعوت کرد تا خاطره ۳۰ خرداد ۶۰ پس از ۲۸ سال زنده شود و گسلی بین مردم و حاکمیت ایجاد گردد که ترمیم آن بسی دشوار باشد.
جالب اینجاست در طول حیات ۴۱ ساله جمهوری اسلامی تایید موسوی خوئینی ها رسما در حمایت از دولت های میرحسین موسوی ، هاشمی رفسنجانی ، محمد خاتمی و حسن روحانی موجود است، معهذا وی در نامه ای لبریز از طعن و کینه از اساس راه رفته را نقد و ایدئولوژی انقلاب را رفض می کند.
تجربه نشان داده دبیرکل کم حرف مجمع روحانیون مبارز بی دلیل به عرصه عمومی گام نمی نهد و در پس هر کلمه ای که علنا می گوید مقصودی نهفته است و شاید اکنون که دلار ۲۰ هزار تومانی دولت مورد حمایت جنابش کام ایرانیان را تلخ و دستشان را تنگ کرده فرصت را مناسب دیده تا علنا به صحنه بازگردد و با دست پیش گرفتن و فرار به جلو ، ریشه مشکلات را آن طور که میلش می کشد مطرح نماید و آغاز نافرمانی مدنی جدید و تابستان داغ ۹۹ را اعلان کند .
البته طراحی کنونی مرد در سایه جریان اصلاحات نیز شاید به سان سالهای ۷۸ و ۸۸ به مقصود نرسد اما حداقل فایده ی آن برای وی، فرافکنی و منحرف کردن اذهان عمومی از غوص و غور در عملکرد سیاسی مجمع روحانیون مبارز و جریان های تابعه آن وکم رنگ جلوه دادن نقش راهبردها و انگاره های اعلامی احزاب اصلاحی در وضع حال مملکت خواهد بود.
تحلیل سیاسی
امروز یک اتفاق دیگر هم افتاد سخنان مقام معظم رهبری در خصوص آقای آملی لاریجانی است این سخنان آبی بو
یکی از شئون عاقبت به خیری «نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب» است.
والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری همین است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد.
شهید عزیز سلیمانی
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 توهین بیشرمانهی میمندینژاد رئیس جمعیت امامعلی به اسطوره مردم ایران، شهید حاج قاسم سلیمانی!☝️☝️☝️
شارمین میمندینژاد مؤسس جمعیت امامعلی بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی در جلسه داخلی انجمن:
اگر بگویند عصر امروز چه عصری است؟ من میگویم عصری است که مردم برای قاتلشان عزا میگیرند...ما [جمعیت امامعلی] باید خطاب به سازمان ملل بیانیه بدهیم.
@tahllilesiasi
تحلیل سیاسی
🔴 توهین بیشرمانهی میمندینژاد رئیس جمعیت امامعلی به اسطوره مردم ایران، شهید حاج قاسم سلیمانی!☝️☝️
در خصوص این جمعیت که در ظاهر کار عام المنفعه انجام می دادند اما در نهان بذر نفرت از نظام و انقلاب را در بین مستضعفین جامعه می کاشتند و از بین ایشان عضوگیری می کرند و به کجا و کجا متصل بود و رویکرد حجتیه داشتند و........
حرف بسیار است
چقدر ما به این انقلاب بخاطر همه کم کاری هایمان بدهکاریم
@tahllilesiasi
تحلیل سیاسی
امروز موسوی خویینی ها نامه ای را خطاب به رهبر معظم انقلاب نوشتند در مورد موسوی خوئینی ها حرف بسیار
۷ دکتر ابوالفضل صدقی:
‼️خناسان به میدان آمدهاند
هیچ شکی نیست که بخشی از وضع موجود نتیجه سیاستورزی پر اشتباه ۷ ساله دولت آقای روحانی است. در کنار آن نقش تحریمهای ظالمانه غرب و چالش بیولوژیک کووید ۱۹ هم غیر قابل انکار است. این سه کافی است که مردم از شرایط موجود ناراضی باشند. حال این شرایط ترامپ را مجدداً به طمع انداخته تا آخرین شانس خود را برای ایجاد چالش امنیتی به مدد خرده جریان واداده غربگرا و مزدوران ضد انقلاب در داخل ایران امتحان کند، شاید عصایی زیر بغل او در انتخابات شود.
این وضع هر چند بغرنج است، اما یقیناً راهحلش در واشنگتن، پاریس و لندن نیست. اما جای تعجب هم ندارد که آن سو معلوم الحالی بیربط بنویسد «دلار چند هزار تومان بشود نرمش قهرمانانه موجه و مذاکره از موضع برابر با آمریکا مجاز میشود»، یا آن فرد خاکستری نامه نوشته و بالاترین مقام در نظام را مسبب وضع موجود قلمداد کند؛ چراکه دو طیف بازنده یکی در ایران و دیگری در آمریکا حیات سیاسی خود را در گروه مذاکره دو طرف میبینند، با این تفاوت که آن طرف فشار میآورد تا از طریق تحریم و آوردن خناسان به میدان شرایط را سختتر کرده و مقاومت را بیفایده نشان دهند و نظام را وادار به مذاکره نمایند، اما این طرف نیز با سالوسی به جامعه القا دروغ میکنند که راهحلی جز مذاکره برای عبور از وضع موجود وجود ندارد تا به نوعی زیر بار مسئولیت فرار نمایند.
موضوع زمانی سادهانگارانه میگردد که استدلال میکنند ترامپ در موقعیت ضعف است و میتوان در شرایط برابر مذاکره کرد و امتیازات بیسابقه از او گرفت، بدون اینکه به این پرسش پاسخ دهند که اساساً آن مذاکره بر سر چه بود؟ و برای چه انجام شد؟ و نتیجه آن چه شد؟ حال چه چیزی با چه ما به ازایی و از اساس با چه تضمینی بایستی محور مذاکره گردد؟
موضوع زمانی تأسف برانگیز میشود که این طیف به وقت مصائب به جای حفظ انسجام ملی و تمرین پاسخگو بودن به مردم، ایجاد تصویری از جمهوری اسلامی بعنوان کشوری با چالشهای بزرگ و لاینحل ارائه میدهند و همزمان نسخه با درون مایه بیربط اما ظاهری فریبنده میپیچند.
بیشک منطقی کردن رابطه بین وضع موجود و مذاکره با آمریکا برای مردم و متوجه کردن تمام هزینههای این وضعیت نسبت به نظام و مسئولیت ناپذیری، چیزی نیست که به این سادگی بشود از طریق برداشتن کلاه مردم به آن دست یافت، چرا که ملت ایران آموختهاست در یک موضوع دو بار آزموده نشود.
✍ احمد بنافی
@tahllilesiasi