eitaa logo
« طهورا و صفورا و صبورا »
11.5هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
21 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 استاد صمدی آملی حفظه الله 🔹این فرمایش بسیار بلندی است که انسان هزاران خدمت به‌ دیگران بکند امّا هرگز انتظار يک تشکر کردن از ایشان را هم نداشته باشد. اگر این آداب‌ انسان سازی اهل بیت(ع) در ما پیاده شود ما یکپارچه نور می شویم. 📘 شرح مراتب طهارت/ج۱/ ص۱۶۱ 💢 کانال(طهوراوصفوراوصبورا)
🔹مراسم محفل علمی شب‌های ماه مبارک رمضان 🔸با افاضات استاد صمدی آملی 🔰موضوع: سیری در معارف قرآنی و روایی 🔹زمان: هر شب ساعت ۲۱:۳۰ 🔸مکان: آمل، خیابان شیخ فضل‌الله نوری، فجر ۱۲، حسینیه کوثر جلسه 1 جلسه 2 جلسه 3 جلسه 4 ▪️پخش زنده از سایت تجلی اعظم https://www.tajallieazam-live.com/
💠 حضرت علامه حسن زاده آملی (ره) 📘کودکان و خردسالان را در نظر بگیرید، اگر برای آنها حکایات و داستان ها از زبان حیوانات مثلا موش و گربه عُبید زاکانی گفته شود خوب ادراک می کنند، هرچه حکایت ساده تر باشد بهتر می فهمند 🔹 امّا اگر مطلبی علمی با ساده ترین گفتار گفته شود از یافتن آن ناتوانند بلکه از گوینده روی بر می گردانند علتش این است که هنوز در مرحله خیال اند و نهایت سرمایه فهم و ادراک آنان همان قوه‌ خیال است. 📘 دروس معرفت نفس/۲۰۵ 💢 کانال (طهوراوصفوراوصبورا)
💠استاد صمدی آملی حفظه الله 🔹به طور کلّی باید یک خصلت پسندیده را در خود تقویت کنیم و آن این که مطلقاً از غير خدا انتظاری نداشته باشیم. 🔹از دوستانمان، از همسایگان، از هم محلی هایمان، از برادران و پدران نمان، حتّی از فرزندان خود، این خصلت انسانی نیست، مردانگی آن است که سر سوزنی از دیگران انتظاری نداشته باشیم این امر باعث می‌شود انسان همیشه راحت و آرام باشد و توقعی از دیگران نداشته باشد . 🔹و اگر در ازای خدمت خود از دیگران خدمتی ندید در دلش کینه نکند ، رسیدن به‌ اين مقام کار يک سال و دو سال نیست، انسان باید خیلی اهل همّت باشد تا به این مقام برسد. 📘 شرح مراتب طهارت/ج۱/ص۱۶۱ 💢 کانال (طهوراوصفوراوصبورا)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5-402-12-26.mp3
22.2M
🔷 ماه مبارک رمضان 1445 🔶 افاضات استاد صمدی آملی 🔰موضوع: سیری در معارف قرآنی و روایی 🔶 جلسه 5(شب ششم)- 1402/12/26 🟢 آمل - حسینیه کوثر 🔹 هر شب ساعت ۲۱:۳۰ 🔸 پخش زنده از سایت تجلی اعظم ................................ 🌐مجموعه فرهنگی قائم(عج) آمل 🔻 https://eitaa.com/joinchat/4169334897C0926095398
✳️ حضرت علّامه حسن‌زاده آملی (ره) 🔸 قرآن کریم، ابواب شعب گوناگون علوم را از فنون ادبیات، علم تجوید و قرائت گرفته تا علم حدیث، رجال، اصول، فقه، رشته‌های ریاضی، علم اخلاق، حکمت متعالیه، عرفان و سیر و سلوک مسیر تکاملی انسانی، به روی انسان گشوده است. 🔹 همان‌طور که در عرفان، کتابی شریف‌تر و مهم‌تر از قرآن نداریم، عارف‌تر از اهل بیت عصمت و وحی، عارفی نمی‌شناسیم. عرفای بزرگ اسلام از آن وسائط فیض الهی، اسرار آموختند. 🔸 کدام عارف است که در آستانه‌ی ولایت امام الائمه آدم اولیاء الله حضرت وصیّ جناب امیرالمؤمنین علی (ع) جبین به زمین نمی‌نهد؟ 🔹 و همان‌طور که شارح فاضل "نهج‌البلاغه"، ابن ابی الحدید در آغاز شرح آن گفته است: "جمیع فضائل علمای اسلام به آن جناب منتهی می‌گردد و در همه‌ی معارف حقّه‌ی الهیّه، منبع و سرچشمه، آن حضرت است". 🔸 نقش عرفای اسلام، نشر کلمات عرشی جان‌فزا و انسان‌ساز ولیّ الله اعظم امام علی و آل او از ابتدا تاکنون بوده و هست. 📚 نقش عرفای اسلام در احیای معارف اسلامی/ ص ۷ 💢 کانال (طهورا و صفورا و صبورا)