eitaa logo
« طهورا و صفورا و صبورا »
11.5هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
21 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام در روز دوشنبه 🌸 💢کانال ( طهورا و صفورا و صبورا )
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 حضرت امام حسین علیه السلام در روز دوشنبه🌸 💢کانال ( طهورا و صفورا و صبورا )
✳ حضرت علامه حسن‌‌زاده آملی (رضوان الله تعالی علیه) 🍀 انسان در نسبت و اِسناد و رابطه‌‌ی فروع و کیفر و پاداش به اصول و علل وموجبات آن‌‌ها را به اصلش اِسناد می‌‌دهد، و می‌‌داند از اوست. امّا نمی‌‌داند که چگونه از او پدید آمده است و از اِدراک سِرّ و حقیقتِ آن ناتوان است. 🍂 مثلاً اگر نشنیده و یا ندیده بود که در نظام تکوین خوشه‌‌ی انگور از رَز می‌‌روید، چگونه آن را به تاک نسبت می‌‌داد؟ 🍀 به راستی خوشه‌‌ی انگور با مو چه سنخیّت دارد؟ با این که می‌‌دانیم این میوه از آن به ظهور آمده است و این فَرع بر آن اصل مُتَفرّع است. 🍂 اگر یکی از ما فرضاً به طور ابداع در این نشئه خلق می‌‌شد و این‌‌همه اَلوان میوه‌‌ها جدای از درخت‌‌ها و بوته‌‌ها را می‌‌دید، چگونه می‌‌توانست مثلاً هر یک از خوشه‌‌ی موز و خرما و انگور و توت را به درختش نسبت دهد و بگوید هر یک از این چهار خوشه از هر یک از آن چهار درخت پدید آمده است؟! ☘ همچنین در جزای اَفعال و احوال و نیّات انسان، می‌‌دانیم به حُکم محکمِ برهان و منطقِ حقّ قرآن جزای وفاق است. یعنی بین هر فعل و جزایش موافقت و مناسبت است و روی حساب است. 📗 خداوند سبحان در سوره‌‌ی نَباء فرموده است: "جَزاءً وِفاقاً" و فرموده:"جَزاءُ مِن رَبِّکَ عَطاءً حِساباً" و فرموده: "وَ ما اصابکُمُ مِن مُصیبَه فَبِما کَسَبَت أیدیکم" 📚 رساله سِرّ استجابت دعا / ص٣ الی۴ 💢 کانال (طهورا و صفورا و صبورا)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔲 حضرت علامه حسن زاده آملی (رضوان الله تعالی علیه) فرمودند: 🔘 بدان که قلبی که گنجینه‌‌ی حقایق و بُطون آیات قرآنی است آن قلب، لیلةُالْقدر است. 🔘 و زُجاجه‌‌ی وحی و ثمره‌‌ی نبوّت، فاطمه‌‌ی عارفه به اشیاء فرموده است: حمد خدای را که به نعمتِ او بدین مرتبه‌‌ی علم و عمل و رغبت به او و اطاعتِ اَمر او رسیده‌ام. 🔘 و حمد خدای را که مرا مُنکر هیچ چیزی از کتابش نگردانیده است، و در هیچ چیزی از اَمر آن مرا سرگردان ننموده است. و حمد خدای را که مرا به دینش هدایت فرموده است، و مرا کسی قرار نداد که جز او را پرستش کنم. 🔘 پس در این فرموده‌ی آن حضرت که: "مرا منکر هیچ چیزی از کتابش نگردانیده است" رَوَیّت (=معرفت، بینش) و فکرت خود را بکار بَر، و حال این که از پیغمبر خدا (صَلّی الله عَلیهِ وَ آلهِ وَ سَلّم) روایت شده است که هیچ حرفی از حروف قرآن نیست مگر این که او را هفتاد هزار معنی است. 🔘 و همچنین فکرت و رَویّت خود را در مُفاد حدیث یاد شده در فصل دوازدهم بکار ببر که امام صادق (علیه السلام) فرمود: هر کس فاطمه را آن‌‌‌سان که حقّ معرفت اوست شناخت، همانا که لیلةُالْقدر را ادراک کرده است. 📚فصّ حکمة عصمتیة فی کلمة فاطمیة (علیها السّلام) / ص ۲۰۳ 💢 کانال (طهورا و صفورا و صبورا)
NAHJ 23-402-1-27.mp3
22.89M
🔰 فایل صوتی افاضات استاد صمدی آملی 🔶 ماه مبارک رمضان 1402ش (1444 ق) 🔷 جلسه 23-27/ 1402/1 (شب بیست ششم ماه مبارک رمضان) ✅ موضوع : شرح رساله نهج الولایه 💠 آمل - حسینیه کوثر ................................ 🌐مجموعه فرهنگی قائم آمل 🔻🔻 https://eitaa.com/joinchat/4169334897C0926095398