eitaa logo
« طهورا و صفورا و صبورا »
11.5هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
21 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐 حضرت علامه حسن زاده آملی (رضوان الله تعالی علیه) 🔷 اگر کسی با نظر تحقیق و دیده‌‌ی انصاف در روایات و خُطَب و کُتُب و رسائل، به ویژه در ادعیّه و مناجات‌‌های اهل بیت (علیهم‌‌السّلام) تدبُّر کند، اعتراف می‌‌نماید که این همه معارف حقّه از اوتاد، ابدال و افرادی که مدرسه و معلّم ندیده‌‌اند، به جز از نفوسِ مؤیّد به روحُ‌‌الْقُدُس نتواند بوده باشد‌. 🔶 امامیّه را در اثبات حقّانیت امامت و خلافتِ یک یک ائمه‌‌ی اثنی‌‌‌‌عشر (علیهم‌‌السّلام) همین معارف مَروی از آن بزرگان کافی است. 🔷 بلکه صحاح سِتّه و دیگر جوامع روائیِ حضراتِ اهل سنّت، به تنهایی در این موضوعِ خطیر، بسنده‌‌‌اند. 🔶 کلماتِ سُفرای الهی و حاملینِ وحی، و روایاتِ آل پیغمبر، خود، بهترین حجّت، بر حجّت بودنِ آنان است. آفتاب آمد دلیلِ آفتاب.! 🔷 نهج‌‌البلاغه نمونه‌‌ای بارز از این کالاهای پُر بهای بازارِ معارف است. روایات، مرتبه‌‌ی نازله‌‌ی قرآن، و قرآن، مرحله‌‌ی عالیه، و روحِ آنها است. 📘 انسان کامل از دیدگاه نهج‌‌البلاغه، صفحه ۲ 💢 کانال (طهورا و صفورا و صبورا)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
NAHJ 24-402-1-28.mp3
25.32M
🔰 فایل صوتی افاضات استاد صمدی آملی 🔶 ماه مبارک رمضان 1402ش (1444 ق) 🔷 جلسه 24-28/ 1402/1 (شب بیست هفتم ماه مبارک رمضان) ✅ موضوع : شرح رساله نهج الولایه 💠 آمل - حسینیه کوثر ................................ 🌐مجموعه فرهنگی قائم آمل 🔻🔻 https://eitaa.com/joinchat/4169334897C0926095398
🔰یادواره شهیدان آملی 🔷 سخنران : استاد صمدی آملی 📆 زمان : سه شنبه ، 29 فروردین 1402 ، ساعت 16 🕌 مکان : ساری، میدان امام حسین (ع) ، بوستان ولایت ، مسجد علی بن موسی الرضا (ع) 🖥 پخش زنده از سایت تجلی اعظم : https://www.tajallieazam-live.com/ ................................ 🌐مجموعه فرهنگی قائم آمل 🔻🔻 https://eitaa.com/joinchat/4169334897C0926095398
15.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 امام موسی کاظم ، امام رضا ، امام جواد ، امام هادی صلوات الله علیهم اجمعین 🍃🌸 🌷روز چهارشنبه 💢کانال ( طهورا و صفورا و صبورا )
💐 حضرت علامه حسن زاده آملی (رضوان الله تعالی علیه) 🔷 روایات، بُطون و اَسرارِ آیات قرآنی‌‌اند که از اهل بیت عصمت و وحی، که مَرزوق به علمِ لَدُنّی‌‌اند، صادر شده‌‌اند. 🔶 این‌گونه معجزاتِ قولی، بعد از قرآن و پیغمبرِ خاتم (صلّی الله عَلیهِ وآلِه) از هیچ صحابه و علمای بعد از آنان، به جز از ائمه‌‌‌ی اثنی‌‌عشرِ امامیّه (علیهم‌‌السّلام) روایت نشده است. 🔷 اگر کسی سراغ دارد ارائه دهد، اگر کسی عَدیلِ فرموده‌‌های آل طه از نهج‌‌البلاغه گرفته تا توقیعاتِ حضرت بقیّةالله را آگاهی دارد، خبر نماید. ما که هرچه بیشتر گشتیم، کمتر یافتیم.!! 🔶 سخن از عبارت پردازی و سَجْع و قافیه سازی نیست، بلکه سخن در فصاحت و بلاغتِ تعبیر است؛ بلکه کلام در بیانِ حقایق دارِ هستی با بهترین تعبیراتِ عربی مُبین، و دَرجِ دُرّ معنی در زیباترین و رساترین دُرجِ صدفِ عبارت، که نوابغِ دَهر و افرادِ یک فن در فنونِ علوم، در فهم آنها دستِ تضرّع و اِبتهال به سوی ملکوتِ عالَم دراز می‌کنند، می‌‌باشد. 🔷 ادعیّه‌‌ی مأثوره، هر یک مقامی از مقاماتِ اِنشائی، و علمی، و عرفانیِ ائمه‌‌ی دین ما هستند. لطائفِ شوقی و عرفانی‌، و مقاماتِ ذوقی و شهودی که در اَدعیّه نهفته است در روایات وجود ندارد؛ 🔶 زیرا در روایات، مخاطب، مردمند و با آنان به فراخور عقل، فهم، ادراک و معرفت‌‌‌شان سخن می‌‌گفتند، نه هرچه گفتنی بود!! 🔷 اما در اَدعیّه و مناجات‌‌ها با جمال و جلالِ مطلق، و محبوب و معشوقِ حقیقی به راز و نیاز بوده‌‌اند؛ لذا آنچه در نهانخانه‌‌ی سِرّ، و نگارخانه‌‌ی عشق، و بیت‌‌الْمَعمورِ ادب داشتند، به زبان می‌‌آوردند. 📘 انسان کامل از دیدگاه نهج‌‌البلاغه، صفحه ۳ 💢 کانال (طهورا و صفورا و صبورا)