eitaa logo
تهذیب مدرسه علمیه امام مهدی (عج) و مؤسسه امام‌ صادق (ع)
198 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
233 فایل
سلام: جهت هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا سوال به آیدی حقیر پیام بفرستید. @ahmad_ho
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر همه زمينه ها براي رسيدن به هدف مهياست اقدام كنيد وگر نه دست نگه داريد، كه اقدام نابهنگام سودش براي ديگران و ضررش براي شماست/نهج،خ5
☀️ ➕ رحلت فقيه و فيلسوف بزرگوار آيت ‏اللَّه "ميرزا احمد آشتياني" (1354ش) ➕ ارتحال آيت ‏اللَّه "رضا مدني كاشاني" مرجع بزرگ و زعيم حوزه علميه كاشان (1371 ش) ➕ عمليات ايذايي ظفر 2 در پنجوين توسط ارتش جمهوري اسلامي ايران (1364ش) 🌙 ➕ درگذشت "ابن فاخر" لغت شناس مسلمان(500 ق) ➕ قلع و قمع بازماندگان بني ‏اميه توسط بني ‏عباس(132 ق) ❄️ ➕ اختراع سينماي ناطق توسط "جان سابتيل" امريكايي (1927م) ➕ روز جهاني مبارزه با قاچاق و استعمال مواد مخدر 📆 روزشمار: ▪️14 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام ▪️21 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام ▪️23 روز تا روز عرفه ▪️24 روز تا عید سعید قربان ▪️29 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام .
◼️ ارتحال آيت ‏اللَّه "رضا مدني كاشاني" مرجع بزرگ و زعيم حوزه علميه كاشان (1371 ش) ✍️ آيت‏ اللَّه شيخ رضا مدني كاشاني در سال 1282ش (1321 ق) در كاشان به دنيا آمد. او پس از ورود آيت‏ اللَّه شيخ عبدالكريم حائري يزدي به قم، به درس ايشان حاضر شد و مورد لطف و توجه ايشان قرار گرفت و از ايشان اجازه اجتهاد دريافت نمود. ✅ وي با عالماني همچون حضرات آيات سيد محمد تقي خوانساري، سيد احمد خوانساري، آخوند ملا علي همداني و حاج آقا روح اللَّه كمالوند هم مباحثه بود. او به امر پدر و خواست مردم به كاشان بازگشت و حوزه علميه كاشان را تأسيس كرد. ✅ آيت‏ اللَّه مدني كاشاني همزمان به تدريس مدارج عالي فقه پرداخت و مرجع امور ديني مردم گشت. براهينُ الحَجِّ للفقهاء و الحُجَج، القصاصُ لِلفقهاء و الخواص و الخلافه از جمله كتاب‏هاي ايشان است. ✅ او سرانجام اين عالم رباني در پنجم تيرماه سال 1371 برابر با 24 ذي حجه سال 1412 ق در 89 سالگي دار فاني را وداع گفت و در كاشان به خاك سپرده شد.
◾️رحلت فقيه و فيلسوف بزرگوار آيت اللَّه "ميرزا احمد آشتياني" (1354ش) ✍️ آيت اللَّه ميرزا احمد آشتياني، در حدود سال 1261ش (1300ق) در تهران به دنيا آمد. وي پس از تحصيل علوم مقدماتي، در حوزه درس بزرگان عصر خود حضور يافت و پس از مدتي حكمت مشاء، حكمت متعاليه، عرفان نظري، طب و رياضيات و نجوم را آموخت و به مقاطع بالاي علمي رسيد. ✅ او در چهل سالگي رهسپار نجف گشت و از محضر استاداني چون ميرزاي ناييني و آقاضياءالدين عراقي، کسب فیض نمود. و پس از ده سال، به ايران باز گشت و بقيه عمر خود را در تهران به تدريس فقه و اصول و علوم عقلي، تاليف كتاب و ارشاد مردم گذراند. و همچنین تصدي مدرسه علميه مروي تهران را به عهده گرفت. ✅ اين عالم رباني علاوه بر احاطه بر علوم عقلي و نقلي، در طبِّ قديم و دانش رياضي نيز دست داشت. از ایشان آثار متعددي به جاي مانده است كه نامه رهبران، لوامِعُ الحقايق، مقالات احمديه و كلمةُ الطيبَه و نيز بيش از سي حاشيه و شرح بر اكثر كتب مهم فقه و اصول و فلسفه و حكمت و عرفان، از آن جمله اند. ✅ سرانجام اين عالم رباني در 5 تير ماه 1354 ش برابر با 15 جمادي الثاني 1395 ق در نود و پنج سالگي در تهران درگذشت و در صحن حرم حضرت عبدالعظيم(ع) به خاك سپرده شد.
🎯آیا همان‌چیزی که می‌گوییم، شنیده می‌شود؟! 🎯چطور افراد مختلف از یک پیام درک‌های متفاوتی دارند؟ 🎯چگونه پیام رسانه‌ای تاثیرگذار تولید کنیم؟ ✍️در علم ارتباطات می گویند پیام تنها آنچیزی نیست که ارسال می شود، بلکه آنچیزی که دریافت میشود هم مهم است. به معنای دیگر لزوما آنچه ارسال میشود با آنچه دریافت شده یکی نیست. بنابراین ارسال کنندگان پیام باید به این نکته توجه کنند که چگونگی دریافت یک پیام، بسیار متاثر از فرامتن و تجربه زیسته‌های افرادی است که برای آنها پیام تولید و ارسال می‌کنیم. 🔻دیوید برلو به عنوان یکی از اندیشمندان حوزه ارتباطات در مدل فراگرد ارتباطات انسانی، مفهوم "قصد" ارتباطی، برای برقرار شدن ارتباط مؤثر و آشکار را دارای نقش مهمی می‌داند و معتقد است که «قصد و هدف تمامی رفتارهای ارتباطی آن است که پاسخی خاص از جانب فرد یا گروهی خاص را برانگیزد و ارتباط، هنگامی مؤثر خواهد بود، که گیرنده با تلاش کم‌تری پاسخ مطلوب را ارائه دهد. 🔻او می‌گوید که معنی‌ها در پیام‌ها و چیزهای قابل کشف نیستند. در واقع کلمات در نهایت هیچ معنایی نمی‌دهند؛ بلکه معنی‌ها فقط در آدم‌ها هستند، که مسبّب پاسخ‌ها می‌شوند. آن‌ها چیزهایی شخصی و درون ارگانیسم انسانند. معناها آموخته می‌شوند؛ آن‌ها دارایی‌های ما محسوب می‌شوند؛ ما معنی‌ها را یاد می‌گیریم، بر آن می‌افزاییم، آن‌ها را نابود می‌کنیم؛ اما قادر به یافتنشان نیستیم. آن‌ها در ما هستند نه در پیام. معنی در درون انسان‌هاست نه در کلمات. 🔻برلو همچنین سیستم‌های اجتماعی– فرهنگی به‌طور نسبی عوامل تعیین‌کننده موارد زیر هستند: انتخاب کلماتی که افراد به‌کار می‌برند، هدفهایی که برای ارتباط دارند، معنی‌هایی که برای یک کلمه در نظر می‌گیرند، گیرندگانی که انتخاب می‌کنند و کانال‌هایی که برای انواع پیام‌ها برمی‌گزینند همه به سیستم‌های اجتماعی- فرهنگی وابسته‌اند.» 🔻با این وصف پیام‌های رسانه‌ای که قابلیت رمزگشایی و فهم دقیق‌تری از سوی مخاطبان دارند و مبتنی بر بافت معنایی درون افراد بیشتری هستند، بهتر می‌توانند مخاطبان را تحت تاثیر قرار داده و با خود همراه کنند. تمام قصد و هدف تولید پیام‌ها و به عبارت دقیق‌تر رفتارهای ارتباطی آن است که پاسخی خاص از جانب فرد یا گروهی خاص برانگیخته شود پس یک پیام زمانی مؤثر خواهد بود که گیرنده با تلاش کم‌تری به آن پاسخ دهد. 🔻اساسا تفاوت جدی رسانه‌ها و یکی از دلایل توفیق یا عدم موفقیتشان چگونگی به‌کارگیری کلمات و قالب‌های رسانه‌ای است و آنهایی موفق‌ترند که پیام‌هایشان نزدیکی بیشتری به معنی ذهنی اکثریت مخاطبان داشته باشد. این معانی نیز تحت تاثیر تجربه‌زیسته‌ها، فرامتن‌ها، نظام و ساختار فرهنگی و اجتماعی جوامع و... قرار دارند. 🔻رسانه‌ای موفق خواهد بود که بتواند پیام‌هایش را در قالب کلمات دارای معانی مشترک دقیق‌تری به مخاطبان عرضه کنند(رمزگذاری) و مخاطب نیز با کمترین اتلاف وقت، رمزگشایی کرده و پیام را بپذیرد. رسانه ها امروز معنا می‌سازند، معنای پیشین را هدایت میکنند و حتی تغییر میدهند. 🔹معصومه نصیری _ مدرس سوادرسانه
❇️فرازی از خمینی (30): ز. از مهمات امور، تعهد وکلای است. ما دیدیم که اسلام و کشور ایران چه صدمات بسیار غم‌انگیزی از مجلس شورای غیر صالح و منحرف، از بعد از مشروطه تا عصر رژیم جنایت کار پهلوی و از هر زمان بدتر و خطرناک تر در این رژیم تحمیلی فاسد خورد؛ و چه مصیبت ها و خسارت های جان فرسا از این جنایت کاران بی‌ارزش و نوکرمآب به کشور و ملت وارد شد. در این پنجاه سال یک در مقابل یک موجب شد که هر چه انگلستان و شوروی و اخیراً آمریکا خواستند، با دست همین منحرفانِ از خدا بی خبر انجام دهند و کشور را به تباهی و نیستی کشانند. از بعد از ، هیچ‌گاه تقریباً به مواد مهم عمل نشد ـ قبل از رضاخان با تصدی غرب زدگان و مشتی خان و زمین خواران؛ و در زمان رژیم پهلوی به دست آن رژیم سفاک و وابستگان وحلقه به گوشان آن. اکنون که با عنایت پروردگار وهمت ملت عظیم‌الشأن، سرنوشت کشور به دست مردم افتاد و وکلا از خود مردم و با انتخاب خودشان، بدون دخالت دولت و خان های ولایات به مجلس شورای اسلامی راه یافتند، و امید است که با آنان به اسلام و مصالح کشور جلوگیری از هر انحراف بشود. وصیت اینجانب به ملت در حال و آتیه آن است که با اراده مصمم خود و تعهد خود به و در هر دوره از انتخابات وکلای دارای تعهد به اسلام و جمهوری اسلامی که غالباً بین جامعه و می‌باشند و غیر منحرف از صراط مستقیم ـ به سوی غرب یا شرق ـ و بدون گرایش به مکتب های انحرافی و اشخاص تحصیل کرده و مطلع برمسائل روز و سیاست های اسلامی، به مجلس بفرستند.
تحولات ، ۴ تیر ۱۴۰۰ - جنبش حماس اعلام کرد: به کمیته‌ای که تشکیلات خودگردان، درباره قتل فعال فلسطینی "تشکیل داده است هیچ اعتمادی نداریم. - ابوحمزه القرشی سخنگوی داعش طی بیانیه‌ای خواستار قیام علیه حماس به دلیل رابطه این جنبش با جمهوری اسلامی ایران شد و آنها را مرتد نامید. - شهادت یک افسر جوان فلسطینی در حمله شهرک نشینان صهیونیست به او در نابلس. - نزار بنات، فعال سیاسی فلسطینی در شهر الخلیل واقع در کرانه غربی پس از دستگیری توسط نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان، فوت کرد. پس از اعلام این خبر، مردم دو شهر الخلیل و رام الله در کرانه باختری دست به تظاهرات زدند و خواستار تشکیل کمیته‌ای جهت تحقیق و بررسی دلایل مرگ وی شدند. جبهه مردمی آزادی بخش فلسطین، جنبش حماس و جنبش جهاد اسلامی نیز ترور وی را به شدت محکوم کردند. فلسطینیان در تشییع پیکیر وی، با شعار "الشعب یرید اسقاط النظام خواستار برکناری دولت تشکیلات خودگردان شدند. - یک رسانه آمریکایی اعلام کرد: دولت بایدن در حال عقب نشینی از تصمیم دولت ترامپ در مورد به رسمیت شناختن بلندی‌های جولان به عنوان بخشی از اراضی اسرائیل است. دولت ائتلافی نفتالی بنت و یائیر لاپید، طرح‌های مختلفی را برای ساخت واحدهای مسکونی جدید برای شهرک‌نشینان یهودی در کرانه باختری به تصویب رسانده است. - طبق اعلام رسانه‌های اسرائیلی، در درگیری‌های ساکنان مناطق اشغالی ۱۹۴۸ و همزمان با جنگ ۱۱ روزه، به بیش از ۱۵۰ دستگاه خودروی پلیس رژیم صهیونیستی آسیب وارد شد. - هندوراس سفارت خود را به قدس اشغالی منتقل کرد. روز پنجشنبه ۳ تیر، طی مراسمی با حضور رئیس جمهور و وزیر خارجه هندوراس و نخست و وزیر خارجه رژیم صهیونیستی رسما سفارت خود را در قدس اشغالی افتتاح کرد. - سفر آویو کوخاوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی به آمریکا و دیدار با مقامات آمریکایی. کوخاوی در این سفر با فرمانده سنتکام، فرمانده نیروهای عملیات ویژه آمریکا و تعدادی از مقامات آمریکایی دیدار کرد. وی تاکید کرد که همکاری میان ارتش آمریکا و اسرائیل در بالاترین سطح قرار دارد. - گفت‌و‌گوی تلفنی وزرای امور خارجه عمان و رژیم صهیونیستی در روز پنجشنبه (۳تیر).
♨️ چالش‌ها و فرصت‌های اقتصادی دولت سیزدهم فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعده‌ها است؛ اما سؤال اصلی این است که رئیس‌جمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟! *👈نکات تحلیلی* بی‌شک مهم‌ترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیس‌جمهورمی‌بایست بیشتر توان خویش را بر رفع این معضل متمرکز کند: 1️⃣ در یک شمای کلی از اقتصاد، می‌توان ضعف‌ها را به دو دسته تقسیم کرد: الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانه‌ها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزش‌گذارى پول ملى و بهره‌ورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد. ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر آن مدیریت است. 2️⃣ به‌هرحال اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامه‌ای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمی‌توان انتظار ایجاد تغییر فراگیر و بنیادین در کوتاه‌مدت در حوزه اقتصاد داشت. 3️⃣ در برهه کوتاه‌مدت یک‌ساله، بزرگ‌ترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهش‌ها نشان می‌دهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود که حتی در بهترین شرایط نیز ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت قابل پوشش نخواهد بود. درنتیجه این امر به‌طورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت. 4️⃣ با این ‌وجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدهاست؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، می‌تواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده سازد. 🔰 نکته راهبردی ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاه‌مدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، میان مردم بودن و ...قرار بگیرد، قطعاً می‌تواند کشور را برای نیل به اهداف عالی اقتصادی، امیدوار و آماده سازد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📿📖 📕سؤال اگر مأموم قبل از امام جماعت تکبیرة الاحرام بگوید آیا نماز او به جماعت است؟ 📗پاسخ آیت الله خامنه ای: نماز فرادا مى شود و می تواند نیت خود را به نماز مستحبى تغییر دهد و اگر اطمینان ندارد که اگر نماز مستحبى را تمام کند به رکعت اول برسد، مستحب است که نماز مستحبى را رها کند و مشغول نماز جماعت شود. آیت الله سیستانی: نماز فرادا می شود. آیت الله مکارم: نماز را به طور فرادا تمام کند.