✳️ چه زمانی از دایرهی ولایت امام خارج میشویم؟
🔻 «یحیی بن ام طویل» حواری #امام_چهارم به مسجد مدینه میآمد و رو به مردم میایستاد. همان مردمی که به ظاهر جزو #دوستداران خاندان پیغمبر بودند، همان مردمی که #امام_حسن و #امام_حسین علیهماالسلام بیست سال در بین آنها زندگی کرده بودند، همان مردمی که نه اموی بودند و نه وابستگان بنی امیه بودند، پس چه بودند؟ بزدلانی بودند که برای #واقعه_عاشورا و #کربلا از ترس خفقانی که بنی امیه بهوجود آورده بودند، دور #آل_محمد را خالی گذاشته بودند. «یحیی بن ام طویل» در مقابل همین گونه مردم میایستاد و همین سخن قرآنی را تکرار میکرد: «یقول: کفَرْنَا بِکمُ وَ بَدَا بَینَنَا وَ بَینَکمُ الْعَدَاوَةُ وَ الْبَغْضَاءُ - ما به شما کافر شدیم و میان ما و شما خشم و کینه نمودار شد.» یعنی همان حرفی را میزد که #ابراهیم به کفار و به مشرکان و منحرفان و گمراهان معاصر خودش میگفت.
🔺 ببینید که #ولایت همان ولایت است. ابراهیم هم دارای ولایت است، #شیعه #امام_سجاد علیه السلام هم در زمان خود دارای ولایت است؛ همدیگر را باید داشته باشند و از دشمنان جدا باشند. اگر شیعهای از شیعیان امام سجاد علیه السلام در زمان ایشان از روی #ترس یا #طمع دنبال جبههی دشمن رفت، او از ولایت امام سجاد علیه السلام خارج است. او دیگر به جبههی امام سجاد علیه السلام متصل نیست.
👤 #مقام_معظم_رهبری
📚 از کتاب «طرح کلی اندیشهی اسلامی در قرآن»
📖 صفحات ۵۳۲ و ۵۳۳
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
🔴 استوری قابل تامل مشاور وزیر بهداشت دولت روحانی در واکنش به بازدیدهای مردمی ایت الله رئیسی
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
◾️رحلت آيت اللَّه "سيد شهاب الدين مرعشي نجفي" عالم رجالي و مرجع بزرگ تقليد شيعيان (1369 ش)
✍ آيت اللَّه سيدشهاب الدين مرعشي نجفي، فقيه اصولي و محدث رجالي در سال 1276 ش ( 1315 ق) در شهر نجف به دنيا آمد. تحصيلات ابتدايي و مقدمات علوم را نزد پدرش فرا گرفت و پس از طي سطوح، در درس خارج فقه و اصول حضرات آيات: آقاضياءالدين عراقي، سیدعلی قاضی طباطبایی و شيخ احمد كاشف الغطاء و شماري از استادان و مدرسان برجسته حوزه نجف شركت كرد.
✅ حافظه قوي، هوش سرشار و علاقه شديد به اهل بيت(ع)، از ايشان عالمي ساخت كه نه تنها در علوم ديني از جمله فقه و اصول به مرحله اجتهاد رسيده بود، بلكه در بسياري از علوم مانند: كلام، اديان، انساب، حديث، رجال، درايه و علم حروف نيز مهارت بسيار داشت.
✅ وی در 27 سالگي پس از بازگشت به ايران، در قم رحل اقامت افكند و تا پايان عمر در همانجا به تدريس و تأليف مشغول گرديد. حاصل عمر پربركت ايشان در حدود يكصد و پنجاه اثر نفيس علمي در زمينه هاي مختلف علمي است. در طول بيش از هفتاد سال تدريس، از محضر ایشان، شاگردان فاضلي پرورش يافتند که حضرات آيات: سيد مصطفي خميني، سيد محمود طالقاني، مرتضي مطهري، سيدمحمد بهشتي، شهاب الدين اشراقي، محمد مفتح، امام موسي صدر، سيد مهدي روحاني و... از آن جمله اند.
✅ کتابخانه وی از لحاظ تعداد و کیفیت نسخههای خطی کهن اسلامی، نخستین کتابخانه ایران و سومین کتابخانه جهان اسلام به شمار میرود. از ديگر خدمات معظم له بناي، مسجد، مدارس، حسينيه ها و مراكز درماني مي باشد. آيت اللَّه مرعشي در طول نهضت اسلامي ايران به رهبري امام خميني(ره)، همواره حامي و پشتيبان نهضت و رهبري آن بود و بارها در حمايت از حضرت امام، اقدام نمود. پس از پيروزي انقلاب نيز، ايشان هماره از نظام اسلامي حمايت مي كرد و در مناسبت هاي مختلف، با ارسال پيامها، به تقويت نظام مي پرداخت.
✅ سرانجام اين اسوه فضيلت و علم، در هفتم شهريور 1369 ش برابر هفتم صفر 1411 ق، در 96 سالگي دار فاني را وداع گفت و پس از تشييعي باشكوه، بر حَسَب وصيت معظم له، در ورودي كتابخانه اش به خاك سپرده شد.
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
#تربیتفرزند
🔹 رازهایی از کلام امام زین العابدین علیه السلام در رابطه با کودک
1⃣ اول حق فرزند تو این است که بدانی همان او از توست و با خوبی ها و بدی هایش در این دنیا منسوب به توست
2⃣راز دوم که خداوند بر عهده تو قرار داده است او را به صورت شایسته تربیت کنیم نباید شک کرد که تربیت مناسب فرزند نه تنها یک امر الهی و نظامی است بلکه باعث آبروی دنیا و آخرت میشود تا جایی که پیامبر رحمت و محبت حضرت محمد ص فرمودند فرزند شایسته گلی از گلهای بهشت است
3⃣ باید او را به سوی خدا راهنمایی و در اطاعت خدا کمک کنید
مهمترین مسیر تربیت فرزند حرکت به سمت خدا است که اصل فطرت انسان خداجو است و هدف خلقت انسان بندگی است
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
✌️امام علی(ع)
هر که تلاش کند،💪
به آنچه می خواهد می رسد.☘😍
🔸غررالحکم؛4:494
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
✨﷽✨
🔴 حڪایت عجیب دزدى با نام امام حسين عليه السلام!!!
✍از مرحوم سيد احمد بهبهانى نقل شده : در ايام توقفم در كربلا حاج حسن نامى در بازار زينبيه ، دكانى داشت كه مهر و تسبيح مى ساخت و مى فروخت . معروف بود كه حاجى تربت مخصوصى دارد و مثقالى يك اشرفى مى فروشد.
روزى در حرم امام حسين عليه السلام حبيب زائرى را دزدى زد و پولهايش را برد. زائر خود را به ضريح مطهر چسبانيد و گريه كنان مى گفت : يا اباعبداللّه در حرم شما پولم را بردند، در پناه شما هزينه زندگيم را بردند. به كجا شكايت ببرم ؟حاج حسن مزبور حاضر متأ ثر شد و با همين حال تأ ثر به خانه رفت و در دل به امام حسين عليه السلام گريه مى كرد. شب در خواب ديد كه در حضور سالار شهيدان به سر مى برد به آقا گفت : از حال زائرت كه خبر دارى ؟ دزد او را رسوا كن تا پول را برگرداند. امام حسين فرمود: مگر من دزد گيرم ؟ اگر بنا باشد كه دزدها را نشان دهم بايد اول تو را معرفى كنم .
حاجى گفت : مگر من چه دزدى كردم ؟ حضرت فرمود: دزدى تو اين است كه خاك مرا به عنوان تربت مى فروشى و پول مى گيرى. اگر مال من است چرادر برابرش پول مى گيرى و اگر مال توست ، چرا به نام من مى دهى ؟ عرض كرد: آقا جان ! از اين كار توبه كردم و به جبران مى پردازم . امام حسين عليه السلام فرمود:پس من هم دزد را به تو نشان مى دهم . دزد پول زائر، گدايى است كه برهنه مى شود و نزديك سقاخانه مى نشيند و با اين وضعيت گدايى مى كند، پول را دزديد و زير پايش دفن كرد و هنوز هم به مصرف نرسانده .
حاجى از خواب بيدار مى شود و سحرگاه به صحن مطهر امام حسين عليه السلام وارد مى شود، دزد را در همان محلى كه آقا آدرس داده بود شناخت كه نشسته بود. حاجى فرياد زد: مردم بياييد تا دزد پول را به شما نشان دهم . گداى دزد هر چه فرياد مى زد مرا رها كنيد، اين مرد دروغ مى گويد، كسى حرفش را گوش نداد. مردم جمع شدند و حاجى خواب خود را تعريف كرد و زير پاى گدا را حفر كرد و كيسه پول را بيرون آورد. بعد به مردم گفت : بياييد دزد ديگرى را نشان شما دهم ، آنان را به بازار برد و درب دكان خويش را بالا زد و گفت : اين مالها از من نيست حلال شما. بعد تربت فروشى را ترك كرد و با دست فروشى امرار معاش مى كرد.
📚حكاياتى از عنايات حسينى،ص 34
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
👌🏻اثر مهم عزاداری در تربیت فرزند
محرم انسان را مؤدّب میکند و ادب را به انسان میآموزد. روضههای کربلا خودبهخود انسان را با ادب و با حیا بار میآورد. ادب ظرف حیا، تقوا و آورندۀ عبودیت در روح انسان است. ادب انسان را کنترل میکند و انسان مؤدّب بسیاری از گناهان را مرتکب نمیشود. مظهر ادب در کربلا ابالفضل العباس(ع) است. رسول خدا(ع) فرمودند: حق فرزند بر والدینش این است که او را مؤدب کند و به او ادب بیاموزد.
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
آزمون مجدد حفظ قرآن کریم
براساس مصوبه 81 شورای عالی حوزههای علمیه مبنی بر ارج نهادن به تلاش طلاب حافظ قرآن و نهج البلاغه در رشته های ثلث، نصف و کل قرآن و نهج البلاغه در تاریخ 25 و 26 شهریور ماه به شکل شفاهی در مراکز مدیریت استانها برگزار میگردد. لذا لازم است طلاب حافظ که در آزمون تیر ماه شرکت ننموده اند یا شرکت نمودهاند و جهت ارتقا به مرحله بالاتر آمادگی دارند، از تاریخ 13 الی 20 شهریور ماه جهت ثبت نام در سامانه پیشخوان برخط خدمات حوزههای علمیه به آدرس (login.ismc.ir) ثبت نام نمایند.
لازم به ذکر است، نتایج این آزمون 15 روز بعد از برگزاری، از طریق کانال مدیریت قرآن و حدیث حوزههای علمیه در پیامرسان ایتا به آدرس (eitaa.com/mqh114) قابل مشاهده میباشد. همچنین عواقب عدم حضور طلاب در آزمون مجدد که منجر به حذف شهریه حافظین میباشد بر عهده ایشان است؛ زیرا تا سال آینده هیچ نوع آزمونی برگزار نخواهد شد.
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️بزرگانی از مراجع تقلید مقیّد بودند که زیارت عاشورایشان ترک نشود بخاطر اخبار رسیده، تجربیات و آثاری که دیده بودند.
#علامه_مصباح_یزدی_ره
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
عبادت، بهجز خدمت به خانواده نیست!
مسیر اصلی تقرب به خداوند متعال در بستر خانواده است؛ یعنی در تعامل با افراد تکراریای که هر روز آنها را میبینی و شاید محبتکردن به آنها دیگر برایت سخت شده باشد.
شنیدهاید که میگویند: عبادت بهجز خدمت به خلق نیست؟ درستترش این است که بگویی: عبادت بهجز خدمت به خانواده نیست! فکر کردی خیلی زرنگ هستی که با دیگران و کسانی که برایت تکراری نشدهاند و هر روز با آنها در ارتباط نیستی، خوب رفتار میکنی و وجدان خودت را آسوده میکنی که اخلاقت خوب است اما با خانوادۀ خودت بداخلاق هستی؟
اصل خوشاخلاقی، اول در خانه است.
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
⚪️امیرالمومنین امام على عليه السلام:
👥دوست، دوست نخواهد بود مگر آن كه برادرش را در سه حال نگه دارد: ⬇️
1⃣در سختی اش،
2⃣ در غيبت او
3⃣و پس از مرگش
📓حکمت ۱۳۴ نهج البلاغه
💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271