eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
720 دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
7.1هزار ویدیو
728 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بدان ایدک الله (1) 🔰مقدمه نوزده فراز از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اهمیت توجه طلاب علوم دینی به وظایف و تکالیف فردی و اجتماعی در عصر انقلاب اسلامی 🔺یک: حادثه‌ی انقلاب یک حادثه عظیم و فوق‌العاده و محیرالعقولی بود. ما حالا عادت کرده‌ایم به این اما کسانی که از بیرون نگاه می‌کنند به حادثه‌ی انقلاب و قضاوت می‌کنند درباره‌ی حادثه‌ی انقلاب، عظمت این حرکت را، این حادثه را، این پدیده را بیشتر از ما درک می‌کنند. ما چون در جریان بودیم خیلی توجه نمی‌کنیم؛ خیلی درباره‌اش اهتمام نمی‌ورزیم برای ارزیابی و تقویم این حادثه. (بیست و پنجم اردیبهشت نود و چهار در دیدار اساتید و طلاب تهرانی) 🔺دو: همه دنیای استکبار و طغیان و یک طرف و این انقلاب طرف دیگر. واقعه خیلی مهمی اتفاق افتاده‌است و در خودش این کفایت را می‌بیند که به مصاف تمام طغیان و کفر جهانی برود. ما در این قرار گرفته‌ایم و نمی‌فهمیم چقدر بزرگ و مهم است. (هفتم آذر شصت و هشت در دیدار با مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم) 🔺سه: خصوصیت انقلاب عظیم اسلامی که آن را به‌عنوان یک پدیده بی‌نظیر در تاریخ قرن‌های اخیر در چشم تحلیلگران و صاحب‌نظران معرفی کرده‌است، قبل‌از آن در هیچ‌یک از انقلاب‌های بزرگ عالم دیده نشده بود؛ نه در انقلاب فرانسه؛ نه در انقلاب کمونیستی در شوروی و نه در انقلاب‌های کوچک دیگری که به تبع این دو انقلاب و در خط آن‌ها حرکت می‌کردند (چهارده خرداد هشتاد و یک ) 🔺چهار: تحلیلگران غربی تحلیل کردند و فهمیدند و درست هم فهمیدند که این انقلاب فقط این نیست که یک رژیم دست‌نشانده را در ایران از بین برده‌است و این کشور عظیم و پربرکت را از سیطره استکبار خارج کرده؛ بلکه این خواهد شد و دنیای اسلام را تکان خواهد داد. ملت‌ها را به فکر خواهد انداخت. (بیست و سه شهریور هزار و سیصد و هشتاد و شش) 🔺پنج: در در کشور -هم این مبارزات سیاسی منتهی به انقلاب و هم سایر مبارزات- عموم مردم تا حدودی ورود داشتند؛ لکن دو مجموعه ورود واضح و اثرگذار و بینی داشتند: یکی و علمایند- علمای شیعه- یکی هم دانشگاه‌ها؛ این دو جریان در ادامه‌ی مبارزات و تحرک مبارزاتی در کشور هم امروز حضور دارند، هم در گذشته -در قضیه مشروطه، در قضایای نهضت ملی، قضایای نزدیک به زمان ما در جاهای دیگر- حضور داشته‌اند لکن یک فرق اساسی ای بین حوزه و دانشگاه در این زمینه وجود دارد که این فرق باید مورد توجه قرار بگیرد. مبارزات دانشجویی همیشه، هم در کشور ما، هم در جاهای دیگر محدود مانده‌است در محیط دانشگاه یا اندکی تاثیرگذاری بر روی برخی از مسائل عمومی کشور داشته؛ هیچ‌وقت مبارزات دانشجویی تبدیل به یک انقلاب و به یک حرکت عمومی و تحول عمومی نشده. این مبارزات اگر منها می‌شد از مبارزات روحانیت و مبارزات روحانیت نمی‌بود مثل همه مبارزات دانشجویی دیگر در همان محیط دانشگاه یا دانشگاه تهران یا چند دانشگاه در سراسر کشور محدود می‌شد و یک حمله‌ای می‌کردند، یک حرکتی می‌کردند، یک مبارزه‌ای می‌شد، یک معارضه‌ای می‌شد و تمام می‌شد؛ اما حوزه این‌جور نبود. مبارزات حوزه اولاً تقریباً همه‌گیر بود یعنی در حوزه علمیه -نمی‌خواهم بگویم حقیقتاً این‌جور بود- تقریباً همه طلاب یا اغلب طلاب درگیر مبارزه شدند. (بیست و پنج اسفند هزار و سیصد و نود و چهار )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺تحریف آشکار نظر علامه مصباح درباره جمهوریت در صفحه نخست روزنامه مردم‌سالاری!
🚨«مردان میدان»؛ هدف حملات نامردان و ناآگاهان! 🔺بعد از هجمه‌های صورت گرفته نسبت به رحمه الله علیه و در شرایطی که اصلاح‌طلبان بواسطه حمایت از دولت ناامید و بی‌تدبیر فعلی پدر «جمهور» را درآورده‌اند، روزنامه موسوم به «مردم‌سالاری» در صفحه نخست خود افاضات مدیر مسئول این روزنامه (مصطفی کواکبیان) در سال 99 را با تیتر «جمهوریت مورد نظر آیت الله مصباح یزدی نفی جمهوریت واقعی بوده...» بازنشر داد! 🔹این آشکار به این معناست که کواکبیان نظریات فیلسوف برجسته‌ای چون آیت الله مصباح یزدی رحمه الله علیه را به خوبی درک نکرده تا چه رسد به اینکه با تحصیلات ابتدایی و اندک حوزوی، صلاحیت و توان نقد آنرا داشته باشد. 🔸بدون تردید بهترین و تنها منبع شناخت نظریات یک متفکر، آثار علمی و اظهارات اوست. ⁉️اگر «عقبه تئوریک نظام» با جمهوریت نظام مخالف بود و به رأی و نظر مردم اعتقادی نداشت، چرا پیشنهادی بدیل و به تعبیری دموکراتیک‌تر، درباره رأی‌گیری از مردم توسط ایشان ارائه و در مجموعه آثارشان ثبت شده است؟؟ 🔍در این طرح (که چیز پنهان و دور از دسترسی نبوده و در فضای رسانه منتشر شده است) در صورت مشاهده تغییر رویه مسئول انتخابی، مردم این فرصت را دارند که با تغییر رأی و نظر خود مانع جولان مسئولین ناکارآمد شده و آنان را از مسئولیت خلع کنند. 💡همچنین برای نظرخواهی بهتر از مردم برای هر روستا، شهر و استانی به طور اختصاصی فرصت انتخابات در نظر گرفته شده تا مردم با شناخت و آگاهی بیشتری به انتخاب چهره‌های متخصص و متعهد بپردازند. ❓آیا میتوان پذیرفت عالمی که پیشنهاد استقرار این سیستم گزینش مطلوب و به‌گزینی دائمی را ارائه کرده و دغدغه رفع ایرادات دموکراسی‌های رایج را داشته، مخالف «جمهوریت واقعی» بوده است!؟ آیا منظور اصلاح‌طلبان از «جمهوریت»، جمهوریت قلابی و تأمین منافع حزبی به نام مردم است!؟ ❓به راستی غرض از این مردم‌فریبی‌ها و تحریف‌های ناجوانمردانه چیست و چرا مباحث دقیق و علمی آیت الله مصباح یزدی مورد سوء استفاده قرار گرفته است؟ 📈در حقیقت این لجن‌پراکنی‌ها را باید در راستای اقداماتی چون ترور سردار دلها ارزیابی کرد؛ چراکه ترور فیزیکی مدافعان امنیت و ترور شخصیت استوانه‌های علمی و فرهیختگان ملت، هر دو برای اعمال سیاست‌های استعماری و استثماری دشمن و براندازی جمهوری اسلامی راه باز میکند! ⛔️با این حساب چهره‌هایی چون قدیانی و کواکبیان که در روزهای گذشته به «مصباح انقلاب» هجمه نموده‌اند، خواسته یا ناخواسته مطابق میل دشمن رفتار کرده و در سایه آزادی و امنیت به عوامل اقتدار یک ملت جسارت کرده‌اند. ‼️درحالی که غربگرایی و سوء تدبیر هم‌طیفان کواکبیان، «جمهور» را دچار مشکلات عدیده معیشتی کرده‌ است، امثال وی با وقاحت تمام به علامه مصباح نسبت نفی «جمهوریت» میدهند و گویا قصد دارند همانگونه که با عملکردشان، «جمهور» را به اسلام و انقلاب بدبین کرده‌اند، با زبان نیز نسبت به علمای انقلابی و دلسوز ایجاد بدبینی کنند!!
📌آمریکا بخشی از تحریم های تجاری ایران را لغو کرد 🔹بر اساس ابلاغیه ای که وزارت امور خارجه آمریکا به کنگره ارسال نموده است، این معافیت تحریمی که توسط آنتونی بلینکن امضا شده است " انتقال وجوه ایران در حسابهای محدود به صادرکنندگان در ژاپن و کره جنوبی را مجاز می داند" این معافیت اجازه می دهد تا پول ایران که در نتیجه تحریم های آمریکا مسدود شده بود بدون نقض قانون آزاد شود. 🔹سخنگوی وزیر امور خارجه آمریکا گفت: "وزیر امور خارجه پیش از این معافیت مالی را امضا کرده بود تا اجازه دهد وجوهی که در حسابهای محدود ایرانی در ژاپن و کره نگهداری می شود برای بازپرداخت به شرکتهای ژاپنی و کره ای که کالاهای غیر تحریم شده را به ایران صادر می کنند ، استفاده شود." "این معاملات بازپرداخت ممکن است گاهی وقت گیر باشد و وزیر امور خارجه معافیت ها را برای 90 روز دیگر تمدید کرده." 🔹همچنین وزارت امور خارجه آمریکا می گوید که "اجازه انتقال وجوه (احتمالا اسکناس) به ایران را نمی دهد" ، و صرفا" بازپرداخت به شرکتهای ژاپنی و کره ای را که کالاها و خدمات غیر تحریم شده را قبل از تشدید تحریم های ایالات متحده توسط دولت قبلی صادر می کردند ، ایجاد می کند.
sarih.mp3
12.82M
400 میلیون برای یک لوگو ؟ غربرگرایان با بودجه فرهنگی چه کرده اند؟ گزارش هایی عجیب و غریب از هزینه های حیرت آور شهرداری تهران برای یک لوگو رسانه ای شده که موجب شوکه شدن بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی شده است . غربگرایان با بودجه فرهنگی کشور چه کرده اند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📅 امروز پنجشنبه ☀️ 24 تیر ماه 1400 شمسی 🌙 04 ذی الحجه 1442 قمری ❄️ 15 جولای 2021 میلادی ☀️ ➕ مهاجرت علما و مردم تهران به قم و آغاز هجرت كبري در جريان نهضت مشروطه (1285ش) ➕ ترور روحاني مجاهد آيت‏ اللَّه "سيدعبداللَّه بهبهاني" يكي از سران اصلي مشروطيت (1289ش) ➕ شهادت شاعر و عالم متعهد علامه "سيداسماعيل بلخي" توسط ايادي رژيم افغانستان (1347ش) ➕ درگذشت مریم میرزاخانی، ریاضیدان نابغه ایرانی و استاد دانشگاه استانفورد (1396 ش) 🌙 ➕ وفات متكلم اصولي "ابواسحاق اسفرايني" عالم بزرگ مسلمان(418 ق) ❄️ ➕ بمباران گسترده ژاپن توسط بمب افكن‏ هاي امريكا در جريان جنگ جهاني دوم (1944م) ➕ تصرف و اشغال بيت المقدس توسط سپاهيان صليبي (1099م) 📆 روزشمار: ▪️3 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام ▪️5 روز تا روز عرفه ▪️6 روز تا عید سعید قربان ▪️11 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام ▪️14 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
⚫️ ترور روحاني مجاهد آيت اللَّه "سيدعبداللَّه بهبهاني" يكي از سران اصلي مشروطيت (1289ش) ✍ آيت اللَّه سيدعبداللَّه بهبهاني در اوايل قرن سيزدهم هجري ش، در شهر نجف اشرف به دنيا آمد و تحت توجّهات پدر فاضل و مجاهدش، تحصيل علوم ديني را آغاز كرد و در حلقه درس عالم و فقيه بزرگ شيعه، حاج ميرزا محمدحسن شيرازي معروف به ميرزاي بزرگ جاي گرفت و به مدارج عالي علمي را پيمود. ✅ او قبل از انقلاب مشروطيت نيز از روحانيان و علماي مشهور ايران به شمار ميرفت و در امور سياسي دخالت داشت. با آغاز نهضت مشروطه، به صف مبارزان پيوست و رهبري مشروطه خواهان را به عهده گرفت و نقش بسزايي را ایفا نمود. ✅ او پس از به توپ بستن مجلس و پس از ضرب و شتم و اهانت به ايشان، به دستور محمدعلي شاه قاجار به كرمانشاه تبعيد شد و پس از چند ماه راهي عتبات گرديد. ✅ آيت اللَّه بهبهاني پس از فتح تهران توسط مشروطه طلبان، به پايتخت بازگشت و از آن پس نفوذ فوق العادهاي در مجلس پيدا كرد. ميانه روها كه اكثريت مجلس دوم را تشكيل ميدادند از بهبهاني پيروي مي كردند كه اين امر خشمِ تندروان را برانگيخت و تصميم به قتل ایشان گرفتند. ✅ سرانجام در 24 تيرماه 1289 ش، به خانه اين روحاني مجاهد یورش برده و وي را به شهادت رساندند. پس از شهادت ايشان، مجلس شوراي ملي و بازار تهران تعطيل و عزاي عمومي اعلام شد. بعدها پيكر آيت اللَّه بهبهاني به شهر نجف منتقل و مدفون گرديد.