eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
720 دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
7.1هزار ویدیو
728 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
📅 امروز سه شنبه ☀️ 05 مهر ماه 1401 شمسی 🌙 30 صفر 1444 قمری ❄️ 27 سپتامبر 2022 میلادی ☀️ ➕اشغال قصر شيرين، غرب دزفول و مناطق اطراف توسط دشمن بعثي در آغاز جنگ (1359 ش) ➕ نفوذ دشمن متجاوز به گيلانغرب (1359 ش) ➕ آغاز عمليات بزرگ ثامن الائمه و شكست حصر آبادان (1360 ش) ➕ روز جهاني جهانگردی (برابر با 27 سپتامبر) 🌙 ◼️ شهادت امام رضا علیه السلام (203 ق) ❄️ ➕اشغال "كابل" پايتخت افغانستان توسط گروه طالبان (1996م) ➕ انتخاب شهر "پكن" به عنوان پايتخت كشور جمهوري خلق چين (1949م)
🏴 به مناسبت شهادت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا علیه السلام ✍ امام علی بن موسی الرضا علیه السلام (۱۴۸–۲۰۳ ه. ق)، ملقب به رضا، هشتمین امام شیعیان در سال ۱۴۸ قمری در شهر مدینه چشم به جهان گشود. این امام همام در دوره‌ای زندگی می‌کرد که خلفای عباسی با مشکلات عمده‌ای از جمله شورش های شیعیان مواجه بودند. ✅ مأمون به دنبال راهی برای پیروزی بر این شورش ها بود؛ لذا تصمیم گرفت امام رضا علیه السلام را از مدینه به توس منتقل کند و در حکومت دخالت دهد. پس از انتقال امام(ع)، از مدینه به خراسان، مأمون پیشنهاد داد که من می‌خواهم خودم را از خلافت خلع کنم و آن را به تو بسپارم؛ ولی امام به شدت مخالفت کرد. پس از این، مأمون از وی خواست که ولایتعهدی را بپذیرد. باز امام مخالفت شدید کرد. ✅ مامون با ذکر نکته تاریخی امام را تهدید به قتل نمود. نهایتا امام (ع) پاسخ داد: من می‌پذیرم بدین شرط که نه فرمان دهم و نه بازدارم، نه فتوا دهم و نه قضاوت کنم، نه کسی را به کاری گمارم و نه عزل کنم و نه چیزی را از جایگاهش تغییر دهم. ✅ به نوشتهٔ مورخان، مامون تصمیم گرفت امام را به قتل برساند و او را از سر راه خود بردارد. لذا امام (ع) را در سال ۲۰۳ قمری در دیار غربت توس مسموم و به شهادت رساند. بارگاه ملکوتی ثامن الحج سالانه پذیرای میلیون‌ها شیعه از نقاط مختلف جهان می باشد.
♻️آغاز عمليات بزرگ ثامن الائمه و شكست حصر آبادان (1360 ش) ✍ به فرمان امام خميني(ره)، رزمندگان دلير اسلام، در عملياتي سريع و هماهنگ عليه مواضع ارتش اشغالگر عراق، موفق به شكستن حلقه محاصره شهر آبادان شدند. اين شهر از ابتداي جنگ تحميلي به مدت حدود يك سال، در محاصره نيروهاي نظامي عراق بود و به خاطر وجود استحكامات متعدد دشمن، شكست محاصر، بسیار دشوار به نظر مي‏ رسيد. اما رزمندگان اسلام در عمليات ثامن‏ الائمه با رشادت، اين محاصره را شكستند و اولين پيروزي بزرگ خود را در جنگ به ثبت رساندند. ✅ عمليات بزرگ ثامن‏ الائمه با رمز نوراني "نصرُ من اللَّه و فتحٌ قريب" در جبهه جنوب و شمال آبادان در شرق رود كارون، در وسعت 150 كيلومتر مربع از 5 مهر 1360، با هدف شكست حصر آبادان و با همكاري ارتش و سپاه انجام شد. ✅ نتايج عمليات بزرگ ثامن الائمه: 1800 نفر اسير، 1500 تا 2000 نفر كشته و زخمي، انهدام 90 دستگاه تانك و نفربر، به غنیمت گرفتن بیش از 300 دستگاه انواع خودروی نظامی و آزادسازي 150 كيلومتر مربع از خاك ميهن اسلامي شامل دو جاده استراتژيك اهواز - آبادان و ماهشهر - آبادان و خروج شهر آبادان از محاصره.
یک شب با اغتشاش‌گران 🔹فیلم‌های منتشرشده از اغتشاشات و حضور پررنگ نوجوان‌ها در آن برایم عجیب بود. عصر چهارشنبه برای شناخت بیشتر این طیف میان معترضان رفتم. پیدا کردن‌شان سخت نبود. ساعت ۱۷:۳۰ در تقاطع خیابان مظفر با چند دختر و پسر جوان همراه شدم؛ همگی تقریبا زیر ۱۸ سال. با اولین شعارها همراهی کردم و وارد خیابان ولی‌عصر شدیم. پلیس مانعِ تجمع می‌شد. شلیک اولین گاز اشک‌آور حسابی چشم و گلویم را سوزاند. 🔹روال کار این بود که اول شعار می‌دادیم و وقتی حدود ۴۰ نفر می‌شدیم با هدایت لیدرهای موتورسوار خیابان را می‌بستیم. برخوردها خشن بود. متوجه شدم برخی چاقوی جیبی و اسپری فلفل داشتند. 🔹قرار بعدی میدان فردوسی بود. در مسیر هم‌کلام شدیم. کار را جدی گرفته بودند اما بعضا شوخی‌های غیراخلاقی بین دختر و پسرها رد و بدل می‌شد. در شوخی‌هایشان هم عصبی بودند. واژه‌هایی به کار می‌بردند که ویژه زیست مجازی بود. رفتارشان مثل قهرمان بازی‌های رایانه‌ای بود. انگار خرابکاری را برای هیجانش انجام می‌دادند؛ یک‌جور تخلیه انرژی اما در گوشه دیگر میدان، ماجرا فرق می‌کرد. ماجرای بازی گیمرهای خشن در پازل لیدرهای موتورسوار را اینجا بخوانید.
چرا دشمنان و فتنه‌گران در فتنه‌های اخیر بر روی حضور «زنان و دختران» در تجمعات اعتراضی سرمایه‌گذاری ویژه‌ای می‌کنند؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ❇️ پاسخ دست‌کم به ۷ دلیل: ⏪کشاندن زنان به عرصه‌ی اعتراضات، به ظاهر نشانه‌ی خوب و گیرایی برای «اجتماعی» نشان دادن تجمعات علیه نظام به شمار می‌آید. ⏪زنان طبیعتاً کمتر مورد ظن «خرابکاری» قرار می‌گیرند و به همین علت می‌توانند آسان‌تر و آسوده‌تر و مؤثرتر کار خود را پیش ببرند. ⏪با توجه به قوی‌تر بودن عواطف در زنان نسبت به مردان، آسان‌تر می‌توان آنان را مدیریت نمود. ⏪در فهرست مجرمان سابقه‌دار، اسامی زنان بسیار کمتر از مردان است و لذا تعداد زنانِ در اصطلاح «سفید» بیشتر هستند و این، کار ردیابی و شناخت عوامل خرابکار را برای نیروهای اطلاعاتی و امنیتی دشوارتر می‌کند. ⏪در صورت برخورد نیروهای انتظامی و امنیتی، زنان سوژه‌های خوبی و فریبنده‌ای برای مظلوم‌نمایی و تحریک عواطف و احساسات جهت «ظالم» معرفی کردن نظام و به خیابان کشاندن افراد بیشتری از عامه‌ی مردم به شمار می‌آیند. ⏪حضور زنان می‌تواند به حضور «خانوادگی» در عرصه‌ی اعتراضات تبدیل شود که علاوه بر قابلیت افزایش تعداد تجمع‌کنندگان، وجهه‌ی اعتراضات را نیز مشروع‌تر جلوه می‌دهد. ⏪ایجاد جاذبه‌ی «جنسیتی» برای افزایش حضور مردان در تجمعات.
🔺حلول ماه ربیع الاول، ماه جشن و سرور اهل بیت (ع) مبارک باد
با اجازه مادر سادات رخت عزای پسرش را نه از جان بلکه از تن در می‌آوریم و می‌گوییم ای حسین داغ تو تا ابد در سینه ما خواهد ماند... 🔹حلولِ ماهِ ربیع الاول ماهِ شادی و شادمانیِ اهل بيت(ع) را تبریک عرض می‌نماییم🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📅 امروز چهارشنبه ☀️ 06 مهر ماه 1401 شمسی 🌙 01 ربیع الاول 1444 قمری ❄️ 28 سپتامبر 2022 میلادی ☀️ ➕ صدور اولين قطعنامه شورای امنيت سازمان ملل در خصوص جنگ عراق با ايران (1359 ش) ➕ سقوط سوسنگرد توسط دشمن متجاوز بعثي (1359 ش) ➕ عقب راندن دشمن از گيلانغرب (1359 ش) ➕ آغاز انتفاضه جديد مسجدالاقصي (1379 ش) 🌙 ➕ هجرت پيامبر اكرم (ص) از مكه به مدينه و لَيلَة المبيت (1 ق) ➕ آغاز قيام توابين در كوفه به رهبری "ابن صُرَد خزاعی" عليه حكومت ظُلم اُموی (65ق) ❄️ ➕ وقوع كودتاي نظامي در سوريه و خروج از جمهوري متحد عربي (1961م) ➕ آغاز انتفاضه جديد مردم مسلمان فلسطين بر ضد رژيم صهيونيستي (2000م) 📆 روزشمار: ▪️4 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام ▪️7 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام ▪️8 روز تا عید غدیر ثانی، آغاز امامت امام زمان عج ▪️16 روز تا ولادت پیامبر و امام صادق علیهما السلام ▪️33 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
◾️ارتحال عالم مجاهد و مرجع استكبارستيز شيعه آيت ‏اللَّه "محمد تقي حائری شيرازی" (1299 ش) ✍ آيت‏ اللَّه ميرزا محمدتقي گلشن حائري شيرازي در حدود سال 1232 ش (1270 ق) در شيراز به دنيا آمد. او در نوجواني به همراه پدر راهي كربلا شد و پس از اتمام مقدمات و سطوح، در درس ميرزاي بزرگ شيرازي شركت كرد. و پس از چندي در شمار فاضل‏ترين شاگردان ميرزاي بزرگ قرار گرفت و خود نيز به تدريس پرداخت. ✅ در محضر ایشان شاگردان فاضلي پرورش يافتند كه حضرات آيات شيخ عبدالكريم حائري يزدي، شيخ آقابزرگ تهراني، سيدجمال الدين گلپايگاني، سيد شهاب‏ الدين مرعشي نجفي و محمدعلي شاه آبادي نجفي از آن جمله‏ اند. وی پس از رحلت میرزای شیرازی به میرزای دوم شهرت یافت. ✅ اواخر عمر ميرزاي دوم با اشغال عراق توسط انگليس مصادف شد. همزمان با تجاوز انگليسي‏ها به جنوب عراق، وی با فتواي معروف خود، همگان را به قيام عليه نيروهاي انگليسي دعوت كرد و انقلاب معروف به 1920 در عراق شكل گرفت. ✅ صدور فتواي ميرزا بار ديگر لرزه بر اركان حكومت استعمار پير افكند و دولت انگليس را به عقب‏ نشيني از مواضع خود وادار نمود. حضور اين عالم مجاهد و فقيه آگاه براي انگليس بسيار خطرناك بود. از اين رو، تصميم گرفتند كه او را به هر نحو ممكن از ميان بردارند. ✅ وي سرانجام با دسيسه يكي از عمّال انگليسي‏ ها مسموم شد و در ششم شهريور 1299 ش برابر با سيزدهم ذي‏حجه 1338 ق در 68 سالگي به لقاءاللَّه پيوست. پيكر اين عالم رباني پس از تشييعي با شكوه در صحن مطهر امام حسين(ع) به خاك سپرده شد.
⭐ ماه ربیع الاول، بهار زندگی است 🔺️ رهبر انقلاب: بعضی از اهل معرفت و سلوک معنوی معتقدند که ماه ، ربیع حیات و زندگی است؛ زیرا در این ماه، وجود مقدس پیامبر گرامی و همچنین فرزند بزرگوارش حضرت ابی‌عبدالله جعفربن‌محمدالصّادق ولادت یافته‌اند و ولادت پیغمبر سرآغاز همه‌ی برکاتی است که خدای متعال برای بشریت مقدر فرموده است.