eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
716 دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.1هزار ویدیو
729 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️ ➕ارتحال عالم رباني آيت‏اللَّه "محمد كوهستاني بهشهري" (1350 ش) ➕ تصويب آرم نهايي جمهوري اسلامي ايران توسط امام خميني(ره) (1359 ش) ➕ آزادي منطقه شلمچه توسط رزمندگان اسلام (1361 ش) ➕ رحلت حجت‏ الاسلام دكتر "سيدجواد مصطفوي" نويسنده و محقق معاصر (1368ش) ➕ روز وقف 🌙 ➕ رحلت "علامه محمدباقر مجلسي" صاحب كتاب شهير "بِحارُالانوار" (1110 ق) ➕ تأسيس بانك ملي ايران(1324 ق) ❄️ ➕ امضاي قرارداد صلح بين فرانسه و آلمان و پايان جنگ‏هاي دو كشور (1871م) ➕ حمله ارتش آلمان نازي به بلژيك، هلند و لوكزامبورگ و گسترش جنگ جهاني دوم (1940م) 📆 روزشمار: ▪️3 روز تا عید سعید فطر ▪️9 روز تا سالروز تخریب قبور ائمه علیهم السلام در بقیع ▪️17 روز تا شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام ▪️27 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام ▪️33 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت .
◼️ رحلت دانشمند شهير "علامه محمدباقر مجلسي" صاحب كتاب عظيم "بحارالانوار" ✍️ علامه محمدباقر مجلسي فرزند علامه محمد تقی مجلسی در سال 1037 ق در اصفهان به دنيا آمد. او درس و بحث را از چهار سالگي نزد پدر آغاز كرد و نبوغ سرشار او به حدي بود كه در چهارده سالگي از فيلسوف و دانشمند بزرگ اسلام، ملا صدراي شيرازي، اجازه روايت گرفت. ✅ وی سپس در حضور استاداني چون؛ علامه شوشتري، ميرزاي جزايري، ملا محسن فيض كاشاني، ملا صالح مازندراني و شيخ حرّ عاملي زانوي ادب زد و به مقامات عالي علمي رسيد. سپس به تدريس روي آورد و شاگردان بي‏ شماري از مكتبش استفاده كردند. ✅ او در اين حال با خود چنين انديشيد كه بايد گوهرهاي گران بهاي اهل‏ بيت را در قالبي زيبا به نام بحارالانوار بگنجاند تا تمام علاقه‏ مندان بتوانند به سوي قبله دل‏ها يعني كلام اهل‏ بيت هدايت شوند. از اين روي دست به نگارش اين دايرةالمعارف بزرگ تشيع نمود. ✅ كتاب عظيم "بحارالانوار" حاوي احاديث ارزشمند اهل‏ بيت(ع) در يكصد و ده جلد بزرگ‏ترين و ماندگارترين اثر اين محدث كبير شيعه به شمار مي‏ رود. حقُّ اليقين، عين الحياة، مشكوةُ الانوار به فارسي و شرح اربعين، مِراةُ العُقول و رسالةٌ في الاوزان به عربي از ديگر آثار اين علامه سترگ مي‏ باشند. ✅ سرانجام علامه محمدباقر مجلسي اين رادمرد علم و عمل در 27 رمضان سال 1111 ق در 74 سالگي درگذشت و در جوار پدر علامه‏ اش در كنار مسجد جامع اصفهان، مدفون شد.
☑️ارتحال عالم رباني آيت‏اللَّه "محمد كوهستاني بهشهري" (1350 ش) 🔹آيت‏اللَّه محمد كوهستاني بهشهري پس از تحصيل دروس مقدماتي در زادگاه خود، به نجف اشرف عزيمت كرد و در حلقه درس حضرات آيات: ميرزاي ناييني و سيد ابوالحسن اصفهاني جاي گرفت. ايشان پس از اخذ درجه اجتهاد به زادگاه خود، كوهستان، بازگشت و به دور از هياهوي شهر به تدريس و ارشاد مردم پرداخت. 🔸آيت‏اللَّه كوهستاني در همان محل كوچك، چندين مدرسه بنا كرد و به تربيت طلاب علوم ديني پرداخت كه شهيد سيد عبدالكريم هاشمي‏نژاد از آن جمله‏اند. اين عالم رباني سرانجام در 20 ارديبهشت 1350 ش برابر با 14 ربيع الاول 1391 ق بر اثر بيماري، دار فاني را وداع گفت و پس از تشييعي با شكوه، در حرم مطهر امام رضا(ع) به خاك سپرده شد. ❇️ از نگاه بزرگان: ▪️آیت الله مرعشی نجفی(ره) معظم له را لنگر أرض می نامیدند. ◾️آیت الله بجهت(ره): باید قدر چنین شخصیت هایی را دانست، زیرا قبلا اگر امثال ایشان صد نفر بودند، اکنون نادرند و از عدد انگشتان دست تجاوز نمی کنند. ▫️آیت الله گلپایگانی(ره)در ملاقات حضوری با معظم له: زهد و تقوا و بزرگی شما برای من علم الیقین بود، ولی الان به مرحله عین الیقین رسیده است. ◽️علامه طباطبایی(ره): از وقتی آقای کوهستانی را در منزل آیت الله میلانی دیدم، هیچ شبی نشد که ایشان را فراموش کنم. 🔷امام خمینی: "سلام مرا به آقای کوهستانی برسانید، ما از ایشان التماس دعا داریم، هنوز نیمه راه هستیم و خیلی مانده تا به مقصد برسیم و محتاج دعای ایشان هستیم."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️ صلی الله علیه وآله فرمودند: 🍀 منْ حَسَّنَ مِنْكُمْ فِي هَذَا الشَّهْرِ خُلُقَهُ كَانَ لَهُ جَوَازاً عَلَى الصِّرَاطِ يَوْمَ تَزِلُّ فِيهِ الْأَقْدَامُ 🍃 هرکس در ماه رمضان اخلاقش را خوب کند، برای او وسیله عبور از پل صراط خواهد بود، در آن روز كه گام‏ها بر صراط مى‌‏لغزند. 📚 فضائل الأشهر الثلاثة، ص78.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥محرومان و مستضعفین بر ما منت دارند 🔹امام خمینی(ره): ما و شما برای آنها کاری نمی‌کنیم، آنها ما را رساندند به آنجایی که بتوانیم در مقابل همه قدرتها بایستیم و سرفراز باشیم که ما نه در طرف شرق هستیم و نه در طرف غرب هستیم و نه احتیاجی به وابستگی آنها داریم.
💠اگر بنا باشد که انسان به اسم روزه دهان را از مطعومات ببندد و به مردم باز کند و شب های ماه مبارک رمضان، که مجالس شب نشینی گرم و دایر بوده وقت و فرصت بیشتری است، با غیبت، و به مسلمانان به سحر انجامد، چیزی عاید او نمی‏ شود و اثری بر آن مترتب نمی‏ گردد. 📚کتاب جهاد اکبر، صفحه ۴٣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گزیده معراج السعاده (18): مقدمه سوم : مراقبت بر قوه شهوت و غضب: انسان باید از تحریک قوه غضب و شهوت به شدت اجتناب کند و مبادا را در اختیار این دو قوه قرار دهد. چرا که دیدن مناظر بدون تصور در و تخیل در ذهن چندان تحریک نفس مؤثر نیست اما همکاری قوه خیال آتش آن دو را شعله ور می سازد. مقدمه چهارم: مراقبت از : هر نفسی عاشق صفات و احوال خود است. پس باید مراقب بود در شناسایی عیوب فریب نخوریم. برای این منظور از می توان کمک گرفت و با آن ها معاهده کرد که در کشف عیوب سالک را یاری رسانند. راه دیگر این است که دشمنان را خود بداند. هر آنچه از دشمنش سرزند، مراقبت کند که در خودش نباشد. سالک در آخر هر شبانه روز از خودش حساب بکشد و اگر خطایی از او سرزده، نفس را عتاب و کرده و توبه نماید. گزیده معراج السعاده صفحه 34-35.