تحولات #یمن، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
۱- مأرب:
- تداوم درگیری انصارالله و نیروهای ائتلاف سعودی در جبهات وادی نخلا، دش الحقن، ایدات الرا و طلعه الحمرا.
- درگیری قبایل عبیده و نیروهای منصورهادی در العرقین واقع در شرق مأرب.
- بازدید تعدادی از فرماندهان و مقامات محلی انصارالله از جبهه سد مأرب. در این تصاویر "مبارک المشن الزایدی" از اعضای شورای عالی سیاسی یمن، "علی طعیمان" استاندار مأرب و "فیصل بن حیدر" استاندار الجوف دیده میشوند.
۲- حملات هوایی ائتلاف سعودی:
جنگندههای ائتلاف سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۲۶ بار مدیریت صرواح در استان مأرب، یک بار مدیریت کتاف در استان صعده و یک بار منطقه سوق الثلوث در استان الجوف را بمباران کردهاند.
۳- الحدیده:
نیروهای ائتلاف سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۳۰۶ بار آتشبس را در این استان نقض کردهاند.
۴- صعده:
بر اثر حمله جنگندههای ائتلاف سعودی به منطقه مران در شمال استان صعده، یک نفر شهید و ۲ نفر دیگر زخمی شدند.
🔰 مجموعه پوسترهای "آمار حملات راکتی مقاومت و حملات هوایی رژیم اسرائیل علیه غزه" به زبانهای فارسی، عربی، آذری، کردی، انگلیسی
📲 برای #نشر در شبکه های اجتماعی
20.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بهت رسانه های بین المللی از اقتدار محور مقاومت!
🔺 واکنش هفت شبکه مطرح بین المللی درباره جنگ اخیر غزه چه بود؟
یک بار غش کردید؛ دوباره نکنید! - ۱
🔹آقای روحانی ددیروز گفت:
🔻" #دولت_دوازدهم زمانی مسئولیت را بر عهده گرفت که در صد سال اخیر مشابه آن را نمی بینیم؛ شرایط کشور با هیچ زمان دیگری قابل مقایسه نیست. با کمترین استفاده از نفت، بودجه را اداره کردیم.
🔻قابل جمع نیست مرثیه خوانی برای زندگی مردم و روضه خوانی برای برداشتن تحریم. دولت در هشت سال مذاکره ای نکرد، الا اینکه موفق بیرون آمد. هدف ما این بود دشمن بگوید غلط کردیم؛ و این کار را انجام دادیم. قول می دهم مذاکرات وین پایانش پیروزی ملت ایران است".
🔹او همچنین ضمن حمله به نامزد های انتخابات گفته:
🔻"در دوران تبلیغات انتخاباتی، نباید #غش_در_معامله کنیم. تهمت و دروغ برای مردم قابل قبول نیست. کسی که آمده سنگین ترین بار اجرایی کشور را بر دوش بگیرد، هدف و وسیله باید درست باشد.
🔻نامزدها به جای فحش دادن، برنامه ارائه کنند. بگویند برای مقابله با تحریم چه برنامهای دارند؟ به صراحت اعلام کنند راهبرد شان تعامل است یا تقابل؛ افراط است یا اعتدال".
🔹درباره این اظهارات، گفتنی هایی هست. نخست این که متاسفانه رفتار و گفتار آقای روحانی با نصایحش، تناقض کامل دارد و چون جمع نقیضین محال است، باید در قضاوت، اصل را بر رویکرد مغشوش او گذاشت و نه نصایحش.
♦️خداوند قرآن حکیم، با ادبیاتی توبیخ آمیز می فرماید: "لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ. كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ. چرا چيزى را مى گوييد، كه انجام نمى دهيد. نزد خدا (گناهی) بزرگ است، این كه چيزى را بگویید که که عمل نمی کنید".
🔹آقای روحانی متاسفانه رکورد دار خلاف گویی و ناسزا گفتن به ناصحان مطلع و منتقد است؛ اصلا مجسمه ناروا گویی، چه در ایام تبلیغات انتخاباتی و چه مدیریت دولت است. چنان که با تهمت ها و اهانت های ایشان می شود چند جلد کتاب بدون شرح منتشر کرد!
♦️در تعریف "غِشّ در معامله" گفته اند؛ "گول زدن یا فریب مشتری به این معنا که صاحب کالا جنس معیوب خود را بهعنوان سالم عرضه کند و بهنوعی قالب مشتری کند". معامله آقای روحانی با مردم در انتخابات و پس از آن، آیا چیزی جز همین رفتار است؟
🔹ضمنا مردم و کارشناسان بعد از هشت سال اتلاف فرصت های بزرگ ملی، نمی دانند او جز (بن بست) برجام، کدام برنامه درونزا را برای در دستور کار داشته است؟ !
♦️دوم؛ روحانی می گوید شرایط را در ارزیابی کارنامه باید لحاظ کرد. او و هم طیفانش، اولا همین رهنمود را درباره دولت قبل از خود مراعات نکردند. ثانیا، شرایط موجود، دست پخت خود دولت، و نتیجه گردن کشی در برابر هشدار های صاحب نظران است. دولت دوم روحانی، مصایبی را که دولت اول او کاشت، درو کرد.
💢قسمت دوم💢محمد ایمانی
هدایت شده از بصیرت
سناریو های پایان مهلت سه ماهه ایران
در آستانه پایان مهلت سه ماهه ایران(سوم خرداد) مبنی بر توقف همکاریهای فراپادمانی با آژانس در صورت تداوم تحریمها، این پرسش باقی است که با توجه به اینکه مذاکرات هنوز پابرجاست و گشایشی در وضعیت تحریمها رخ نداده، ایران چه اقدامی انجام خواهد داد؟
گزینه بازگشت به تعهدات فراپادمانی برجام، طبعاً منتفی است. زیرا نهتنها تحریمی لغو یا حتی تعلیق نشده، بلکه آمریکا از اعلام رسمی بازگشت به برجام نیز خودداری کرده و همچنان خارج از دایره اعضای توافق هستهای قرار میگیرد. به همین دلیل صرفاً با واسطه دولتهای اروپایی، گفتگوها صورت میپذیرد.
گزینه دیگر، لغو توافق و توقف ضبط تصاویر تأسیسات هستهای است. این گزینه هم مبنای حقوقی مستند به قانون مجلس شورای اسلامی دارد و هم در راستای گامهای کاهش تعهدات و مبتنی بر عدم تلاش طرف مقابل به تعامل با ایران، تفسیر میشود.
گزینه سوم، تداوم وضعیت موجود است. ولی ادامه این همکاری، منوط به نظر مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی امنیت ملی است. در واقع تیم مذاکرهکننده در صورت پیشنهاد این گزینه، میبایست بتواند نهاد ذیربط را نسبت به تأثیر مثبت این همکاری بر روند مذاکرات و رفع تحریمها، اقناع نماید.
این نکته مهم مد نظر قرار بگیرد که هر گونه تداوم این همکاری، میبایست اولاً زمانمند باشد و تاریخ معینی برای پایان آن تعیین شود. ثانیاً تکرارناپذیر باشد و اعتبار تهدید زایل نشود. ثالثاً منوط به تعهدات مشخص و معینی از سوی طرف مقابل باشد، بهگونهای که حتی با جزییات کمّی و عددی، مطالبات ایران از رفع تحریمها برای طرف مقابل ترسیم شود.
گزینه توقف کامل همکاریهای فراپادمانی نیز، در مشورت با نهادهای بالادستی و مرجع میتواند مد نظر قرار بگیرد. در عین حال که برخی مصالح مانند واکنشهای دیگر اعضای برجام و فعالسازی مکانیسم ماشه، پیشرفتهای احتمالی در روند مذاکرات و تأثیر آن بر فضای افکار عمومی داخلی و خارجی، میبایست ملاحظه شود.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
4.mp3
24.36M
🎯 صوت جلسه چهارم دوره آموزش مجازی تربیت مبلغ روشنگری انتخابات 1400
👤 مدرس: حجت الاسلام راجی
✋
رصدخانه انتخابات/ 177
🔴 پیشبینی یک مرکز افکار سنجی از میزان حضور مردم در انتخابات
بر اساس گفتههای رییس مرکز افکارسنجی دیدهبان افکار عمومی نوید ایرانیان، با بررسی ۴۰۳ نمونه ۴۸.۱ حتماً در انتخابات شرکت میکنند و ۲۱.۱ درصد قطعاً در انتخابات شرکت نخواهد کرد.
دیروز معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد از این مرکز بازدید کرد.
🔴 پیش بینی روزنامه نگار حامی دولت از آرای رئیسی
محمد مهاجری: بخشی قابل توجهی از آرایی که آقای رئیسی در سال 1396 به دست آورده بود امروز ریزش خواهد داشت. حداکثر رای رئیسی 10 میلیون است. این ظرفیت در پزشکیان وجود دارد که حتی اگر مجموعه اصلاحطلبان به آقای جهانگیری رسیدند، ایشان کار خودش را انجام دهد. بخشی از بدنه اصلاح طلبان به آقای لاریجانی رای خواهند داد. شورای ائتلاف از حضور لاریجانی عصبانی است./جماران
🔴 رییسی، احمدینژاد و لاریجانی در مرکز توجهات فضای مجازی
گزارش ۷ روز منتهی به ۲۹ اردیبهشتماه، نشان از عدم تغییر افراد حاضر در لیست ۱۰ نفر برتر به لحاظ میزان توجه شبکههای اجتماعی داشته و تغییرات صرفا به جابجایی جایگاهها محدود شده است. بیشترین افزایش میزان توجه نسبت به گزارش روز گذشته به ترتیب مربوط به همتی با ۳ پله بهبود جایگاه، محمد بدون تغییر جایگاه، جهانگیری با ۱ پله بهبود جایگاه و لاریجانی نیز بدون تغییر جایگاه بوده است. همچنین رییسی توانست جایگاه احمدینژاد را که پیشتر در صدر دو بستر تلگرام و اینستاگرام بود ازآن خود کند و صدرنشین هر سه بستر شود.
🔴 وحدت گفتمانی به روایت زاکانی
علیرضا زاکانی که به عنوان یکی از امیدهای جریانِجوانِانقلابی در مناظرات شناخته میشود، در توییتر خود با هشتگ کردن اسم سایر نامزدهای منتسب به جبهه انقلاب (رییسی، رضایی، جلیلی، ضرغامی، قاضیزاده، قاسمی و محمد) نوشت: "جبهه انقلاب به سطحی از بلوغ، عقلانیت و هوشمندی رسیده است که هیچ نگرانی بابت تصمیمگیری جمعی در رسیدن به نامزد واحد نخواهیم داشت."
🔴 پیام لاریجانی به شورای نگهبان: من اصلاحطلب نیستم!
شنیده شده علی لاریجانی از طرح شدن نام خود بهعنوان گزینه اصلاحطلبان ناراحت است و معتقد است که در صورت تثبیت چنین نگاهی، به دلیلعملکرد ضعیف دولت فعلی، از رای او هم کاسته میشود. در همینراستا لاریجانی در پیامی به شوراینگهبانکه از طریق یکی از حقوقدانان ارسال شده مدعی شده که با اصلاحطلبان هماهنگی ندارد.
🔴 فضای شبکههای اجتماعی پس از ثبتنامها انتخاباتیتر شد
بر اساس رصد دیتاک از شبکههای اجتماعی در هفته اخیر، فعالیتهای انتخاباتی کاندیداهای احتمالی به طرز چشمگیری افزایش یافته است، البته تغییرات اصلی حاصل از این فعالیتها در گزارش دیتاک به دلیل هفتگی بودن آن، در روزهای آتی بیشتر مشخص میشود. رییسی پس از ثبتنام، فعالیت خود را آغاز و موفق به صعود دوباره به جایگاه اول شد. لاریجانی نیز در طی دو روز اخیر با افزایش شدید دیتا و ۴ پله صعود در جایگاه چهارم قرار گرفته است.
از دیگر تغییرات مهم در این گزارش میتوان به افزایش ۱۲۰ میلیونی توجهات و محتوای فضای مجازی حول کاندیداهای احتمالی اشاره نمود.
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✍️الله بخش نجفی
✅ موضوع: چرا باید رای بدهیم؟
🍃🌻🍃
💢در آستانه ی #انتخابات خرداد ماه ۱۴۰۰، یکی از مباحثی که این روزها در محافل مطرح هست اینکه چرا باید رای بدهیم؟ اصلا رای ما چه اهمیتی دارد؟ در جواب این نوع سوالات می توان گفت: رای ما اهمیت فوق العادهای دارد و می تواند نتایج ارزشمند و غیرقابل انکاری برای سرنوشت ملت و کشور عزیزمان داشته باشد از جمله:
🔻 باعث تقویت عزت ملی ما می شود.
🔹آيندهاي بهتر برای کشورمان رقم می زند.
🔸باعث بالا رفتن اقتدار کشور در منطقه و جهان می گردد.
🔹باعث حفظ نظام، انسجام و وحدت ملی می شود.
🔸 با رای ما، زمینه ایجاد تغییر وضعیت موجود فراهم می گردد.
🔺با رای ما، زمینه تشکیل یک دولت کارآمد، جهادی و انقلابی برای پیشرفت کشور فراهم می شود.
❌ در ضمن اگر از وضعیت موجود ناراضی هستید باید رای بدهید چرا که؛
🔻رای ندادن ما خواسته دشمنان انقلاب برای افزایش دشمنی ها و تحقق توطئه های شوم آنهاست.
🔸 تغییر وضعیت موجود با رای ما از صندوق های رای شروع می شود .
🔹رای ما فقط رای به یک نفر نیست بلکه به یک گفتمان قوی که به دنبال عدالت و مبارزه بافساد با تشکیل دولت کارآمد و قوی که در پی بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم با تکیه بر ظرفیت های داخلی هست می باشد.
🔺پس ما رای می دهیم رای به تغییروضع موجود نه تکرار آن.
1.doc
165.4K
🇮🇷🌸
🍀
💠 پاسخ به ۲۲ سوال در باب انتخابات
✅ سوال اول: چه جور انتخاباتی میتواند حال مردم را خوب و امید به حل مشکلات امروز جامعه را در دلها زیاد نماید؟