🌷شهادت آيت اللَّه "شيخ فضل اللَّه نوري"(1288 ش)
✍️ حاج شيخ فضل اللَّه كجوري معروف به نوري، در سوم دي ماه 1223 ش، برابر با دوم ذيحجه 1259 ق، متولد گرديد. پس از تحصيلات مقدماتي، به عراق رفت و از محضر درس ميرزاي بزرگ شيرازي و ميرزا حبيب اللَّه رشتي استفاده كرد. وي در تهران به اقامه جماعت و تاليف و تدريس علوم اسلامي و حوزوي پرداخت. و فضلاي برجسته اي تربيت يافتند كه حاج شيخ عبدالكريم حائري يزدي و... از آن جمله اند.
✅ او در كنار فعاليت هاي علمي، به فعاليت هاي سياسي هم مي پرداخت و به شدت با تز جدايي دين از سياست مخالفت ورزيد. شيخ در اوايل مشروطيت از پيشگامان و مجاهدان اين نهضت بود و دوشادوش سيدعبداللَّه بهبهاني و سيدمحمد طباطبايي به مبارزه پرداخت. او در جريان تدوين قانون اساسي پيشنهادهايي به مجلس داد. ذكر مذهب جعفري به عنوان مذهب رسمي كشور و اصل نظارت فقها بر قوانين مجلس شوراي ملي از جمله اين پيشنهادها بود.
✅ وی پس از چندي پي برد كه دست هاي پليد و پنهاني مشروطه را نه به معناي حكومتي كه مشروط به رعايت حدود و قوانين الهي باشد، بلكه به معناي رژيمي كه مردم در مقابل آن مشروط به سكوت باشند و قوانين غربي در آن به اجرا درآيد مي خواهند. لذا مخالفت خويش را از مشروطه غيرمشروعه اعلام كرد و به تمام بلاد و ولايات تلگراف زد و مشروطه را حرام دانست.
✅ جناح مقابل در يك دادگاه به ظاهر ملي او را محكوم به اعدام كردند. ايشان در برابر دعوت سفارت روس براي پناهندگي هرگز زير بار اين ذلت نرفت و شهادت در راه خدا را پذيرا شد. سرانجام این عالم مجاهد كه خود از بنيانگذاران نهضت مشروطه بود، در 11 مرداد 1288 ش، برابر با سيزدهم رجب 1327 ق، مصادف با سالروز ولادت امام علي(ع) به چوبه دار كشيده و در ميدان توپخانه تهران به شهادت رساندند.
🌹شهادت "ميثم تمار" از ياران مُخلص امام علي(ع) در كوفه(60 ق)
✍️ ميثم تمار ابتدا غلام بود و توسط حضرت علي(ع) خريداري و آزاد شد. امام او را بسيار دوست داشت و احترام زيادي برايش قائل بود و ميثم نيز متقابلاً علاقه ي شديدي به حضرت داشت. ميثم را به خاطر آن كه خرما فروش بود، تمّار گويند.
🌷 امام علي(ع) سالها قبل از شهادت ميثم، او را از چگونگي شهادتش آگاه كرده بود. او قبل از شهادت به همگان گفته بود كه مولايش امام علي(ع) طرز شهادت او را به وي گفته است.
✅ حكام جور قصد داشتند به نحوي غير از آن چه كه امام فرموده بود، ميثم را به شهادت برسانند ولي سرانجام طبق پيش بيني امام(ع) زبان گوياي او را بريدند و اين دوستدار آل علي(ع) به جرم حمايت آشكار از اهل بيت رسول اكرم(ص) و دوستي با آنها، توسط عبيداللَّه ابن زياد، حاكم كوفه به طرزي فجيع به شهادت رسيد.
◼️ رحلت "خواجه عبداللَّه انصاری" عارف والامقام و نويسنده ي بزرگ اسلامي( 481ق)
✍️خواجه عبداللَّه انصاري هروي بن ابي منصور كه نَسَبَش با شش واسطه به ابوايوب انصاري، صحابي پيامبر(ص) مي رسد، در اواخر قرن چهارم در هرات به دنيا آمد. خواجه از نه سالگي شعر مي گفت و سپس براي خدمت به اسلام، مسافرت نمود. او شعر پارسي و عربي را نيكو مي سرود و در جواني در علوم ديني و حفظ اشعارِ عرب، مشهور بود. همچنين وي در حديث و فقه مهارت داشت و در تصوف داراي مقامي عالي است.
✅ محل اقامتش، بيشتر در هرات بود و در آنجا، تا پايان عمر به تعليم و ارشاد اشتغال داشت. وي داراي حافظه اي قوي و استعدادي بالا بوده است. بيشتر شهرت خواجه عبداللَّه انصاري به جهت رسالات و كُتب مشهوري است كه تفسير قرآن، كنزُالسّالكين، رساله ي دل و جان، اُنسُ المُريد، انوارُ التَّحقيق، شَمس المجالس، منازل السائرين و مناجات فارسي از آن جمله اند. خواجه عبداللَّه انصاري در سال 481 ق در 85 سالگي درگذشت.
💢 حکومت بدون سیاست ممکن نیست
♦️ امام خمینی(ره):
حضرت امیر است که غدیر را به وجود آورده است، مقام شامخ اوست که اسباب این شده است که خدای تبارک و تعالی او را حاکم قرار بدهد.
مسأله، مسأله حکومت است. مسأله، مسأله سیاست است، حکومت عدل سیاست است، تمام معنای سیاست است.
خدای تبارک و تعالی این حکومت را و این سیاست را امر کرد که پیغمبر به حضرت امیر واگذار کنند، چنانچه خود رسول خدا سیاست داشت و حکومت بدون سیاست ممکن نیست، این سیاست و این حکومتی که عجین با سیاست است، در روز عید غدیر برای حضرت امیر ثابت شد
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ جلد ۲۰؛ صفحه ۱۱۳
مورخ: ۲ شهریور ۱۳۶۵
استاد پناهیان؛ زندگی را آموزش بدهید.mp3
2.4M
#پادکست_تربیت
📻 حجه الاسلام پناهیان :
🔆...زندگی کردن را به بچه آموزش بدهید و بچه در هفت سال اول بفهمد《لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ فِي كَبَدٍ》... 🔆
#تربیت_اسلامی
29.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیپ: راهکار برای کنترل خشم
#کلیپ_تصویری
#دکتر_رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠چرا ما خدا رو نمیبینیم؟
استاد عالی
گزیده معراج السعاده (31):
🔰انواع علم
🔅همه انواع علوم، گرچه باعث #کمال_نفس هستند؛ اما مادامی که علمی الهی نباشد، تحصیل آن واجب نیست.
🔺برخی علوم مانند طب، هندسه و نجوم جزو #علوم_دنیوی محسوب می شوند که به جهت تأثیر نداشتن غالب آنها در #سعادت عالم آخرت، آموختن شان واجب نیست؛
🔺اما برخی دیگر به جهت تأثیر گذاری در سعادت انسان #علوم_اخروی یا الهی نامیده می شوند و تحصیل شان واجب می شود.
🔆#علوم_الهی به ترتیب فضیلت و شرافت عبارتند از :
1. #علم_عقائد (شناخت مبدأ و معاد و اصول عقاید دین)
2. #علم_اخلاق (شناخت را سعادت و نجات دهنده ها و هلاک کننده های انسان)
3. #علم_فقه (شناخت حلال و حرام و احکام عبادات و معاملات).
#کتاب_معراج_السعاده؛ صفحه 100-99.
یکبار حسین خاطرهای را از عبادتهایش برایم تعریف کرد. میگفت:
«تصمیم قاطع گرفته بودم که از #گناه دوری کنم و معصومانه زندگی کنم. چند قرص نان گرفتم و گذاشتم توی سبد دوچرخه و راه افتادم سمت زمینهای سبیلی(منطقهای حاصلخیز در شمال دزفول و در شرق رودخانه دز).
زمینها مملو بود از گندم. کنار یکی از مزارع گندم، سجاده را پهن کردم و شروع کردم به #نماز خواندن. ساعتها گذشت و من مشغول #عبادت و مناجات و دعا بودم؛ تا اینکه وقت نماز ظهر شد.
نماز ظهر و عصر را خواندم و نشستم تا چند لقمه نان بخورم. لقمه اول را گذاشتم توی دهانم که تمام فکر و ذهنم متوجه یک سوال شد.
با خودم گفتم: «حسین! اگه قرار باشه تو بری توی بیابان و فقط عبادت کنی و هیچ وسیله و ابزار گناهی دورت نباشه که فایدهای نداره! اگه مردی، باید برید توی شهر و اونجا باشی و گناه نکنی. اینه که ارزش داره. نه اینکه بری یه جاییکه #زمینه_گناه هم فراهم نباشه!»
حسین گفت: «وقتی به این مسئله خوب فکر کردم، دوباره سوار دوچرخه شدم و رکابزنان برگشتم خانه. برگشتم تا با اماره ترین نفس مبارزه کنم» .
#شهید_عبدالحسین_خبری
#سیره_تهذیبی_شهدا
#مبارزه_با_نفس
راوی: محمود اسفنده
#کتاب_آسمان_خبری_دارد؛ روایت زندگی و خاطرات نوجوان عارف شهید عبد الحسین خبری، نویسنده: گروه روایتگران شهدای دزفول، ناشر: سرو دانا، تاریخ چاپ: دوم- ۱۳۹۵؛ صفحه 74-75.
🔰بدان ایدک الله (7)
فصل اول: کلیات
🔰یک) طلبه در تراز انقلاب اسلامی
🔆روزیکه در جامعه و کشور ما صد نفر، پانصد نفر، هزار نفر #شخصیت_روحانی مثل امام باشند، شما ببینید چه حرکت عظیمی در این جامعه به وجود خواهد آمد. وقتی در جامعه ما صدها نفر شخصیت دارای دانش دین و مسلط بر منطق و استدلال دینی، در فلسفه و کلام و فلسفه جدید و محاجّه با #شبهه_افکنی وجود داشته باشند، ببینید چه اتفاق عظیمی در جامعه میافتد.
🔅وقتی به وسیله همین مجموعه، هزاران کتاب، مجله و مقالههای علمی در سطح دنیا با زبانهای مختلف منتشر شود، شما ببینید چه خورشید فروزانی از این نقطه عالم بر همه #فضای_فکری_جهان_بشری پرتو خواهد افکند. همه اینها #شدنی است؛ خیالات نیست. تصور نکنید اینها آرزوهای پوچ و توخالی است؛ نخیر، اینها واقعیتهای دستیافتنی است؛ منتها باید دستدراز کرد، خود را به این واقعیت رساند و آن را گرفت؛ این کار همت میخواهد.
(نرمافزار حوزه و روحانیت ص 1124)
🔅اساس امیدواری به فضلای جوان
اساس امیدواری، به #فضلای_جوان است. #مراجع_آینده، رهبر آیندهی این کشور و آن که مسائل عمده این کشور را از قبیل بحث قضا، مسائل فرهنگی و ترویج دین، اداره خواهد کرد، شما هستید.
(نرمافزار حوزه و روحانیت ص 607)
#کتاب_بدان_ایدک_الله ؛ صفحه 3-4.
#طلبه_تراز_انقلاب_اسلامی
#مقام_معظم_رهبری
.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸سپاهی ها! خودتان را به اذان گفتن عادت بدهید🔸
شما بچه های سپاهی، ان شا الله خودتان را به اذان گفتن عادت بدهید که اذان از نمودارها جالب امر به معروف و نهی از منکر است. یعنی اصلاً فطرت انسان را بیدار می کند.
🕌 حجه الاسلام استاد قرائتی 🕌
شما بازنشستگان همگی جزو ستاد اقامه نماز شويد. هر كدام از شما ميتوانيد در خانههای خود اذان بگوييد.
#راهکار_اذان
#اذان
#افغانستان
❗️اسماعیل خان در پیامی صوتی از مردم هرات خواست که از شهر در مقابل حملات طالبان دفاع و حراست کنند.
❗️حمله راکتی طالبان به پایگاه هوایی شیندند در جنوب استان هرات.
پس از سقوط شهرستانهای شیندند و ادرسکن این پایگاه هوایی در محاصره مسلحین طالبان قرار گرفته است.
#افغانستان
محمد اسماعیل خان کیست؟
🔸"محمد اسماعیل خان" از فرماندهان جهادی و سیاستمداران پرنفوذ در غرب افغانستان است که در چهار دهه اخیر نبردهایی طولانی با شوروی و طالبان داشته است.
"محمد اسماعیل خان" زادهی روستای نصرآباد شهرستان شیندند در استان هرات و از رهبران جهادی افغانستان است که در دوره دولت برهان الدین ربانی مسئولیت فرماندهی منطقه غرب افغانستان را به عهده داشت و در دوره حامد کرزی به استانداری هرات و سپس وزارت انرژی و آب منصوب شد.
پس از آغاز درگیری طالبان و دولت برهان الدین ربانی، اسماعیل خان از دولت ربانی حمایت کرد و تا سال ۱۳۷۴ در مناطق غربی افغانستان با طالبان جنگید. اسماعیل خان در ابتدای این نبردها تا استان هلمند طالبان را عقب راند، اما با اعزام گسترده نیروهای طالبان به سمت غرب و همچنین درگیری با ژنرال دوستم در جبهه فاریاب و بادغیس او را مجبور به عقب نشینی تا هرات کرد. پس از این طالبان به هرات حمله برده و موفق به تسخير هرات شدند. اسماعیل خان پس از سقوط هرات به فاریاب رفته و تا سال ۱۳۷۶ در آنجا در حال تجمیع قوا بود که با خیانت ژنرال عبدالملک (فرمانده ازبکها در فاریاب) دستگیر شده و طی معاملهای به طالبان تحویل داده شد. پس از آن اسماعیل در زندان قندهار زندانی شد و در سال ۱۳۷۷ با کمک یکی از مسلحین طالبان موفق به فرار به ایران شد. او پس از آن با حمایت ایران به پنجشیر و نزد احمد شاه مسعود رفت و از آنجا به شهرستان بلخاب منتقل شد. اسماعیل خان با کمک نیروهای مردمی بلخاب موفق به بازپسگیری مناطقی در استانهای غور و هرات شد.
درگیری وی با طالبان تا سال ۱۳۸۰ و آغاز حمله آمریکا به افغانستان ادامه داشت. اسماعیل خان پس از حمله آمریکا فرصت را غنیمت شمرد و با کمک نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران توانست مجددا کنترل هرات را از طالبان پس بگیرد. بنابر اظهارات اسماعیل خان، او با کمک شخص شهید "حاج قاسم سلیمانی" توانست اوضاع انرژی و مسیرهای ارتباطی هرات را ساماندهی کند و جایگاه این شهر را در افغانستان ارتقا دهد.
اسماعیل خان به واسطه جایگاهی که در هرات پیدا کرده بود، نفوذ بالایی بر عزل و نصب مقامات استانهای غربی افغانستان داشت و این قدرت وی با روی کار آمدن حامد کرزی و پس از آن اشرف غنی رو به افول گذاشت و وی به طور تدریجی از مناصب دولتی کنار رفت.
با حملات اخیر طالبان در افغانستان و سقوط شهرستانهای استان هرات، اسماعیل خان دوباره دست به سلاح برده و در حال مبارزه با طالبان است؛ با این تفاوت که اینبار ائتلاف شمال دیگر وجود ندارد و دولت غربگرایان از کشوری جز آمریکا کمک نمیخواهد.