eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
721 دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
7.1هزار ویدیو
728 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
📖کتاب آفات الطلاب (13) 🔰سه: خوب درس نخواندن ؛ قسمت دوم 🔺امیرمؤمنان علی علیه‌السلام می‌فرمایند: « إ
📖کتاب آفات الطلاب (14) 🔰سه: خوب درس نخواندن ؛ قسمت سوم 🔺رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای دامت‌برکاته در دیدار با طلاب و اساتید مدرسه علمیه آیت‌الله مجتهدی فرمودند: «باید به‌طور جدی ، همان توصیه‌ای که من همیشه به جوان‌های طلبه می‌کنم، علومی را که امروز در اختیار حوزه‌های علمی است، فرا بگیرید و از بن دندان خودتان را به سطح تحقیق برسانید. 🔻انسان با ، محقق نمی‌شود، با برف‌انبار کردن، انسان فقیه و فیلسوف نمی‌شود. باید محکم، خشت‌خشت این پایه را روی‌هم بچینید و بروید تا به آن اوج برسید. در عرصه علم و تقوا، شماها نورانی هستید. دل‌های شما پاک و جان‌های تان پاکیزه است. شماها شفافید، این شفافیت را حفظ کنید، از دوری کنید و به ذکر و توجه اهمیت دهید. 🔺در درجه اول، اجتناب از گناهان است، بعد واجبات و نوافل و توجهات، شما جوان‌ها سرمایه خیلی خوبی دارید، اندک همت و تلاش، شما را پیش می‌برد بنابراین علم و تقوا دو پایه‌ی اصلی است. 🔻ممکن است انسان، عالم و باتقوا هم باشد؛ اما چون دنیا را نمی‌شناسد، سرش را پایین بیندازد و راه بیفتد، یک وقت ببیند مقدار زیادی از جاده دور شده‌است. ما چنین اشخاصی داشته‌ایم. آدم‌های خیلی‌خوب، مؤمن و عالم، اما خط جبهه را گم کرده‌اند؛ وقتی‌که انسان قطب‌نما نداشته باشد، راه را زود گم می‌کند. 🔺طبیعت بشر این‌طور نیست که با و برخورداری با راحت‌طلبی و برخورداری از آسایش مطلق بتواند به‌جای والایی دست پیدا کند. سختی‌ها را باید تأمل کرد و این همان سمت‌گیری به سمت رضای الهی و نقش‌آفرینی در سعادت یک جامعه است» . روزنامه اطلاعات شنبه 23 خرداد 1383؛ شماره 23076. ؛ صفحه 28-29. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آمریکا سر شکسته شد؛ چرا برای مردم ما فاکتور می کنند؟! 🔹آمریکا در افغانستان، قطعا شکستی بی نظیر و تحقیر آمیز را به جان خرید. برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر، زمانی که آمریکا گروهی از جهادیون (طالبان بعدی) را در افغانستان علیه شوروی به خدمت گرفت، گفت: ♦️" ما این فرصت را داریم که به روس‌ها شان را عرضه کنیم. برای ده سال، حکومت مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت. چه چیزی در تاریخ مهم تر است؟ وجود طالبان یا فروپاشی شوروی؟". 🔹پا گذاشتن شوروی به افغانستان به مدت ده سال -به اعتبار هزینه های کمر شکن آن- مقدمه "فروپاشی" محسوب می شد. اما احمق های درجه یک آمریکایی، به مدت بیست سال پا در همان باتلاق مرگباری گذاشتند که برای رقیب تدارک کرده بودند! ♦️این که آمریکا شکستی بزرگ را در اشغال افغانستان و سپس خروج از آن خرید، جای انکار ندارد. دیروز ٩٠ ژنرال آمریکایی، خواستار استعفای وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش شدند و نوشتند: 🔹"از دست رفتن میلیاردها دلار تجهیزات نظامی فاجعه‌بار است. لطمه‌ای که به اعتبار ایالات متحده وارد شده قابل توصیف و جبران نیست. تا سالیان دور در هر توافق یا عملیات چندملیتی، شریکی غیرقابل اتکا دیده خواهیم شد. اعتماد به آمریکا لطمه‌جبران‌ناپذیری خورده است. دشمنان، حالا به دلیل ضعفی که نشان داده شد، برای اقدام علیه ما جسور شده‌اند. ابتدا چین و بعد از آن روسیه، ایران، کره شمالی و دیگران بیشترین نفع را می‌برند". ♦️بایدن هم دیروز سر بسته گفت: "ایالات متحده برخلاف بیست سال پیش که وارد جنگ در افغانستان شد، فاقد یک هدف روشن و مشخص است. ما ٢٠ سال است روزانه ٣٠٠ میلیون دلار در افغانستان هزینه می‌کنیم و نمی‌توانستیم به این هدر دادن ادامه دهیم. دنیا در حال تغییر و تحول است . ما درگیر رقابت جدی با چین و درگیر چالش هایی با روسیه و حمله سایبری و اشاعه هسته ای هستیم... چین و روسیه آرزو دارند که آمریکا ده سال دیگر در افغانستان گرفتار شود". 🔹روزنامه فرانسوی فیگارو نیز پریروز نوشت: آمریکا شکست‌خورده و تحقیر شده از افغانستان بیرون آمد. طالبان خواهند کوشید قدرت خود را بر پکن، مسکو، تهران و اسلام‌آباد متکی کند. سقوط کابل، سرآغاز جهان بعد از آمریکا است. خروج فاجعه‌بار، نه فقط دولت بایدن را بی‌اعتبار کرده، بلکه طرح بازگشت آمریکا به صف نخست نظم جهانی را نابود ساخته. این روند، با اقدام‌های ترامپ علیه متحدان آغاز، و با خروج بایدن، تضمینهای امنیت ملی آمریکا ضعیف تر شد. به موازات این تضعیف، موقعیت چین، روسیه و ایران تقویت شده. شکست آمریکا در افغانستان زنگ خطری برای غرب است. وضعیت جهانی، بسیار تغییر کرده. قدرت آمریکا در حال افول، و خود این کشور، با دو دستگی روبرو است". ♦️حتما باید درباره تحولات افغانستان با هوشیاری و احتیاط و فعالانه مواجه شد. اما تا اینجای کار، شکست راهبردی آمریکا، خبری غیر قابل انکار است. بنابراین چرا برخی محافل اصرار دارند شکست آمریکا را بپوشانند؛ و در مقابل، مردم ما را شریک ورشکستگی آمریکا کنند؟ یا حس شکست را در داخل ایران تزریق نمایند؟ نمی فهمند؟ یا ماموریت دارند؟! محمد ایمانی
⁉️ تلاش رسانه ای بر شغل جدید روحانی!! ⁉️ هیاهوی تبلیغاتی اصلاح‌طلبان برای چیست؟ 🔰 روزنامه شرق، در گزارش اصلی خود به بررسی جایگاه سیاسی حسن روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوری‌اش پرداخت؛ گزارشی که هنوز شروع نشده و در همان زیرتیتر خودش را لو می‌دهد که برای اعمال فشار بر رهبری نوشته شده تا در گمانی باطل، برای ایشان تعیین تکلیف کند که چرا تاکنون حکمی برای حسن روحانی صادر نشده است. 🔻 عنوان این گزارش «روحانی در پرده آخر»* است، اما در زیرتیتر آمده که «حسن روحانی پس از پایان ریاست جمهوری‌اش حکمی دریافت نکرده است» تا در همین ابتدا روشن شود که غرض از نگارش و انتشار آن چیست. در متن گزارش ادعا شده که «مقام معظم رهبری سنتی دارند که بعد از پایان دوره ریاست‌جمهوری افراد، آن‌ها را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درمی‌آورند.»‌ اما جالب آنکه در همین گزارش توضیح داده شده که از میان سه رئیس‌جمهور دوران رهبری آیت‌الله خامنه‌ای که قبل از روحانی سرکار بودند، هاشمی رفسنجانی که از ابتدا رئیس مجمع بوده، خاتمی هم گویا به دلیل عدم تمایل خود عضو مجمع نشده و در نهایت احمدی نژاد که پس از پایان ریاست جمهوری‌اش با حکم رهبری به عضویت مجمع درآمده است. 🔻شرق در مورد روحانی با اشاره به عدم حکم رهبری برای او می‌نویسد: «این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینه‌های ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است» اما ننوشته کجا این شایعه پخش شده است؟! سؤال این است که چنین شایعه‌ای پخش شده یا شرق و رفقا! تلاش دارند که پخش بشود؟ 🔻 البته تشخیص این موضوع با رهبر معظم انقلاب است، اما اصلاح طلبان با فضا سازی تلاش می‌کنند آن را به عنوان یک امر محتوم و رویه قطعی جا بیاندازند.
▪️با گریه تمام روز تو شب شده بود ▪️از هرم بلا تنت پر از تب شده بود ▪️با دیدن "بوریا" به خود می گفتی ▪️ای کاش تنش کمی مرتب شده بود 🏴 سالروز شهادت امام سجاد علیه السلام تسلیت باد.
روضه خانگی - امام سجاد(ع) - 721.mp3
14.54M
🎙سرها به نیزه رفت طلوعی عجیب بود ... 🔻روضه (ع) ⏱ | 18:43 👤حاج میثم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️ ➕ شهادت جهادگر ضد استعمار انگليس "رييسعلي دلواري" (1294 ش) ➕ رحلت فقيه جليل آيت‏ اللَّه "حاج ملاعلي واعظ خياباني" (1327ش) ➕ درگذشت فيزيكدان شهير دكتر "محمود حسابي" پدر فيزيك نوين ايران (1371 ش) ➕ روز بهوَرز 🌙 ➕ شهادت "حضرت امام زين ‏العابدين"(ع) امام چهارمِ شيعيان بنا به روايتي (94 يا 95 ق) ➕ خلع "امير كبير" از وزارت نظام پس از عزل وي از صدارت عُظمي (1268 ق) ➕ انتشار نخستين روزنامه در ايران (1253 ق) ❄️ ➕ درگذشت "هوشي ‏مينه" قهرمان استقلال ويتنام (1969م) ➕ اشغال شهر "دمشق" توسط نيروهاي متفقين در اواخر جنگ جهاني اول (1918م) ❇️ وقایع مهم شیعه: 🔹شهادت امام سجاد علیه السلام، 94ه-ق 📆 روزشمار: ▪️9 روز تا شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها ▪️24 روز تا اربعین حسینی ▪️32 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام ▪️33 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام ▪️38 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
💠 به مناسبت شهادت امام سجاد علیه السلام: ✍️ امام على بن الحسين(ع)، مشهور به زين العابدين و سجاد، در سال ۳۸ هجرى در مدينه به دنيا آمد. در حادثه كربلا ۲۲ يا ۲۳ سال سن داشته است. در سال ۹۴ ه ق، بنابر قول مشهور یا ۹۵ ه ق، در سن ۵۷ سالگی با زهری که ولید بن عبد الملک یا هشام لعنهما الله به آن حضرت دادند به شهادت رسیدند. این در حالی بود که ۳۴ یا ۳۵ سال بعد از واقعه کربلا در مصائب جانگداز شهادت پدر و برادران و عمو و بستگان و اسارت عمه ها و خواهرانش، گریان بودند. ✅ حيات اجتماعى، فرهنگى، سياسى و علمى امام سجاد(ع) از زواياى گوناگون قابل بررسى است. يكى از ابعاد زندگى امام سجاد(ع) همراهى او در قيام كربلا و پيام رسانى آن نهضت بزرگ است. 📗 صحيفه سجاديه كه از گنجينه هاى بزرگ معارف و عرفان است، از او به يادگار مانده است. 🌺 امام باقر (ع) آن حضرت را تجهیز نمودند و در بقیع کنار قبر عموی مظلومش حضرت مجتبی (ع) به خاک سپردند. سال شهادت آن حضرت را به خاطر کثرت فوت فقهاء و علماء"سنة الفقهاء" نامیده اند. ✅ در تاریخ شهادت آن حضرت اقوال دیگری نیز وجود دارد: ۱۲ محرم، ۱۸ محرم، ۱۹ محرم، ۲ صفر.
🌹شهادت جهادگر ضد استعمار انگليس "رييسعلي دلواري" (1294 ش) ✍️ رييسعلي دلواری در سال 1261 ش، در روستای دلوار از توابع بوشهر به دنيا آمد. او در عصر مشروطيت، جواني 24 ساله، بلند همت، شجاع و پاک سرشت بود. رييسعلي بعد از اين كه قواي اشغالگر انگليس بوشهر را به تصرف خود درآوردند، با شجاعتي وصف ناپذير به مقابله با تجاوزگران پرداخت و شكست هاي سنگيني بر آنان وارد كرد. ✅ پس از اشغال بوشهر در رمضان سال 1333 ق، نيروهاي انگليسي قصد تصرف دلوار را کردند که رییسعلی با ياران خود، عليه اشغالگران وارد نبرد شد و نيروهاي متجاوز را كه قريب به پنج هزار نفر بودند، تار و مار کردند. ✅ قيام مردم تنگستان هفت سال به طول انجاميد و در اين مدت، دليران تنگستان، دو هدف عمده را دنبال ميكردند: پاسداري از بوشهر، دشتستان و تنگستان به عنوان منطقه سكونت خود و جلوگيري از نفوذ قواي بيگانه به درون سرزمين ايران و دفاع از استقلال وطن. ✅ سرانجام اين آزاده دلاور در دوازدهم شهريور 1294 ش، برابر با 23 شوال 1333 ق، در 33 سالگي، از پشت مورد هدف گلوله فرد خائني قرار گرفت و به شهادت رسيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا