eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
720 دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
7.1هزار ویدیو
728 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
جلسه اخلاق استاد :حجه الاسلام محمدی مکان :مدرسه علمیه حضرت ابوالفضل علیه السلام زمان :دوشنبه 99/11/13
برپایی مراسم بزرگداشت دهه فجر انقلاب مدرسه علمیه پیامبر اعظم (ص) زهکلوت بهمن ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️ ➕ تشريح مواضع آينده نظام اسلامي توسط حضرت امام خمينی (ره) (1357 ش) ➕ اوج گرفتن تظاهرات مردم عليه "بختيار" در آستانه پيروزی انقلاب اسلامی ايران (1357ش) ➕ رحلت عالم نستوه آيت الله "شيخ عبدالرسول قائمی" (1372 ش) 🌙 ➕ رحلت "شيخ عبدالله مازندرانی" از مبارزان مشروطه (1330 ق) ➕ وفات عالم بزرگ آيت ‏الله "سيدحسن موسوی بجنوردی"(1395 ق) ❇️ وقایع مهم شیعه: 🔹ازدواج حضرت عبدالله با حضرت آمنه سلام الله علیهما 📆 روزشمار: ▪️1 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ▪️10 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام ▪️11 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام ▪️13 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام ▪️20 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام .
🌟 تشريح مواضع آينده نظام اسلامي توسط حضرت امام خميني(ره) (1357 ش) ✍️ در حالي كه جشن و سرورِ مردم به مناسبت ورود حضرت امام خميني(ره) به ايران، همچنان در سراسر كشور ادامه داشت، آن حضرت در يك مصاحبه مطبوعاتي كه نزديك به سيصد خبرنگار ايراني و خارجي از كشورهاي آمريكاي لاتين، آفريقا، اروپا و كشورهاي عربي و آسيا حضور داشتند، به تشريح مواضع آينده نظام اسلامي ايران پرداختند و اعلام كردند كه به زودي دولت موقت انقلاب را تشكيل خواهند داد. ✅ ايشان اظهار داشتند كه دولت موقت موظف است مقدمات همه‏ پرسي را فراهم كند تا پس از تدوين قانون اساسي، آن را به همه‏ پرسي بگذارد. امام خميني همچنين به دولت بختيار، نخست‏وزير دست نشانده شاه، هشدار دادند كه در صورت ادامه سركوب مردم، ايشان حكم جهاد خواهند داد. ✅ امام همچنين از ارتش خواست تا به مردم بپيوندند. از طرف ديگر اعلام شد كه تا آن زمان، 35 هزار آمريكايي، خاك ايران را ترك كرده‏ اند و ده‏ هزار نفر ديگر نيز به زودي از ايران خارج مي‏شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔆🔆🔆🔆🔆 👈 سؤال شمارۀ 1250: چرا در تمام قرآن، از عبارت «تجری من تحتها الانهار» استفاده شده و تنها در یک آیه، حرف جر «مِن» وجود ندارد؟ ✅ پاسخ: 🌼 در آیات متعددی از قرآن، پاداش کسانی که عمل صالح انجام می‌دهند را باغ‌هایی در بهشت معرفی می‌ کند که نهرهایی در زیر درختان آن جریان دارد، مانند؛ سورۀ بقره/25؛ آل عمران/15 ، 136 و 195؛ نساء/13، 57 و 122؛ مائده/12، 85 و 119 و ... 🌸 اما این پاداش در سورۀ مبارکۀ توبه آیۀ شریفۀ 100 به گونه دیگری بیان شده است و واژه «مِنْ» در آن به کار نرفته است: «... رَضِی اللَّهُ عَنْهُمْ وَ رَضُوا عَنْهُ وَ أَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِی تَحْتَهَا الْأَنْهارُ ... »؛... خداوند از آنها خشنود و آنها (نیز) از او خشنود شدند، و باغ‌‌هایى از بهشت براى آنان فراهم ساخته که نهرها از زیر درختانش جریان دارد. 🌹 این آیه، تنها آیه‌‌ای از این نوع است که بدون حرف «مِنْ» آمده؛ لذا «تَحْتَهَا» را از لحاظ نحوی «ظرف» دانسته و آن‌را منصوب می‌خوانیم. ☘️ از آن‌جا که حرف «مِن» معنای ابتدائیت دارد، معنای «جَنَّاتٌ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ» آن است که شروع جریان آب از زیر درختان است، اما معنای آیه ««جَنَّاتٌ تَجْرِی تَحْتَهَا الْأَنْهارُ» این است که آب از جای دیگری سرچشمه گرفته و از زیر درختان عبور می‌کند. به عبارت دیگر؛ در صورتی که عبارت بدون حرف «من» باشد، نشان از این است که منبع آب دور است و در جایی دیگر است. هرچند که این منبع به گونه ای در خود آیه ذکر شده آنجا که فاعل «أعدّ» خداوند متعال است منبع نیز از همان جا می تواند باشد البته از این که روایات این آیه را به أمیرالمؤمنین علی علیه السّلام و یاران ایشان از مهاجر و انصار اختصاص داده اند نیز می تواند شاهدی بر این مطلب باشد که جایگاه اینان در آخرت جایگاه ویژه ای از طرف خود خداوند باری تعالی می باشد. لذا دلیل اینکه در این آیه «من» نیامده به دلیل جایگاه اختصاصی بهره مندان از این بهشت است.