eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
720 دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
7.1هزار ویدیو
728 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍂سلسله مباحث: شماره 37 🌺 شاخص‏ها و ملاك‏های كلی | رفتار اجتماعی طلبه🌺 🔅ضروریات زندگی اموری كه میان مردم متعارف است و جزو ضروریات زندگی متوسط جامعه به شمار می‏رود مثل غذا خوردن و خریدِ نیازمندی‏های متعارف، برای روحانی سبك و زشت نیست؛ هرچند از طلبه عجیب پنداشته شود. در این امور بی‏جهت نباید به پسند و ناپسند موهوم مردم توجه كرد. پیامبران خدا با همه عظمت و شأن خود به این امور می‏پرداختند و از انتظار یا اعتراض بی‏جای مردم بیم نداشتند: «وَ قَالُواْ مَالِ هَـذَا الرَّسُولِ یأْكُلُ الطَّعَامَ وَ یمْشِی فِی الْأَسْوَاقِ»؛ و [به تعجب] گفتند: این چه پیامبری است كه غذا می‏خورد و در بازارها راه می‏رود؟! «وَ مَآ أَرْسَلْنَا قَبْلَكَ مِنَ الْمُرْسَلِینَ إِلاَّ إِنَّهُمْ لَیأْكُلُونَ الطَّعَامَ وَیمْشُونَ فِی الْأَسْوَاقِ»؛ و پیش از تو پیامبران [خود] را نفرستادیم جز این‏كه آنان [نیز] غذا می‏خوردند و در بازارها راه می‏رفتند. در میان كتاب‏های روایی شیعه، گزارش‏هایی از كیفیت حضور امامان معصوم در حمام وجود دارد . حمام رفتن یك نیاز ضروری است و حضور در آن، هرگز نشان سبكی و بی‏ادبی نیست. از همین مقوله است همراهی با خانواده، بغل گرفتن فرزند، استفاده از ساعت مچی، سوار شدن بر موتور برای طلاب جوان، ورزش، حضور در استخر و ... . در این‏جا، یك مقوله دیگر را نیز باید ذكر كنیم؛ طلبه مانند هر كس دیگری ممكن است دچار رویدادهای طبیعی شود. این اتفاق‏ها نباید برای او بسیار درشت و تحمل‏ناپذیر تلقی شود و بر انجام وظایفش تأثیر منفی گذارد؛ مثلاً ممكن است بدون هیچ‏گونه كوتاهی و تنها در اثر یك حادثه غیر منتظره، در راه رفتن به مسجد عمامه از سرش بیفتد. این موضوع نباید مانع از حضور او در نماز جماعت شود. یا ممكن است در میان نماز، وضوی او باطل شود، این موضوع نباید او را چنان سرافكنده كند كه در انجام وظیفه متوقف و متحیر گردد. طلبه هم یك انسان معمولی است و این‏گونه رویدادها به صورتی كاملاً متعارف در زندگی هر كسی پدید می‏آید. مردم نیز این واقعیت را درك می‏كنند و موجه می‏شمارند.
مقام معظم رهبری: بى ‏مایه فطیر است! اوّلین گام، قدم علمى است. من اصرار دارم که حوزه‏ى علمیه به علم- همین علم مَدرِسى خود ما- بپردازد. این‏طور نباشد که اگر ما سیاست فهمیدیم یا به خدمات اجتماعى و خدمت‏رسانىِ به مردم علاقه پیدا کردیم، از کار تجهیز و تسلیح معنوى و فکرىِ خود باز بمانیم. بى‏مایه فطیر است؛ باید عالم شد. نیّت کنید عالِم شوید و جمعى را به برکت علم خودتان عالِم کنید؛ نه ارشاد کنید؛ ارشاد باب جداگانه‏اى است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ استاد ، تاریخ‌پژوه و استاد درس خارج حوزه 📺 کار امام زمان، فرماندهی و اداره است. 📺 امامِ بر حقی که در میدان می‌زند، نیرو ندارد. 📺 امام زمان نمی‌آید مگر این که داشته باشد. 📺 ما باید بتوانیم جان امام را حفظ کنیم و تا در منطقه باشد، جان امام در خطر است. 📺 انتقام ، اخراج آمریکا از منطقه است. 📺 عربستان و هم جزء منطقه‌اند. اخراج آمریکا، راه ظهور را هموار می‌کند.
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ محسن پاک‌آئین، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل 📺 سفر آقای به روسیه، سفری پارلمانی بود که زمینه‌ساز گسترش روابط سیاسی و اقتصادی می‌شود. 📺 گفت‌و‌گو پیرامون پیوستن به اتحادیه اوراسیا وپیگیری سیاست نگاه به شرق از دستاوردهای منطقه‌ای این سفر به شمار می‌روند. 📺 توجه مجامع کارشناسی جهان به پیام برای پوتین، بر اهمیت این سفر افزوده است.
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇶🇮🇷تحلیل کارشناس ارشد مسائل از سفر آیت‌‌الله‌رئیسی به عراق: 📺 پرونده شهادت ، در رأس مسائل حقوقی طرح شده در سفر آقای رئیسی به عراق قرار دارد. 📺 تاکنون سران عشایر، جریان‌های سیاسی و مردم ، استقبالی چنین گرم، باشکوه و صمیمی از یک مسئول خارجی نداشته‌اند. 📺 سفر آقای به عراق، تمام تلاش‌ مگس‌های رسانه‌ای در ایجاد تفرقه را نابود و منظومه آمریکا در منطقه را به هم ریخت.
⛔️ شش محور عملیات روانی رسانه‌های اصلاحات و اپوزیسیون علیه مجلس یازدهم 🔹رصد فعالیتها و تحرکات رسانه‌ای بخش قابل توجهی ازجریان اصلاحات و همچنین اپوزسیون خارج از ایران از عملیات روانی این جریانات برای القای تصویری غیرمردمی، شعار زده و سیاسی از مجلس یازدهم خبر می‌دهد. 🔹رسانه‌های بخش قابل توجهی از جریان اصلاحات و اپوزیسیون درصدد القای شش تصویر از مجلس یازدهم هستند: 1️⃣ مصوبات مجلس یازدهم شعار زده، غیرکارشناسی و رنگ و بوی انتخاباتی دارد 2️⃣ مجلس یازدهم با دولت روحانی برخورد سیاسی داشته و درصدد سنگ اندازی و ناکارآمد نشان دادن قوه مجریه است 3️⃣ نمایندگان انقلابی مجلس به دنبال انزوای بین‌المللی ایران هستند 4️⃣ مجلس یازدهم که حاصل نظارت استصوابی است، نمی‌تواند مطالبات مردم را نمایندگی کند 5️⃣ نمایندگان جوان مجلس یازدهم از تصمیمات جمعی اصولگرایان استنکاف ورزیده و تشکیلات گریز هستند 6️⃣ نمایندگان مجلس یازدهم افرادی عصبانی،سطحی، بی اخلاق و دنیاطلب هستند •┈••✾••┈•
⛔️ پشت پرده دیدارهای سیدحسن خمینی و احمدی نژاد چیست⁉️ 🔹روابط سیدحسن خمینی و احمدی نژاد از چند سال قبل به شکل قابل توجهی افزایش یافته و همواره مورد توجه و تحلیل رسانه ها قرار داشته است. 🔹در آستانه انتخابات 1400 روابط غیررسمی سیاسی سیدحسن خمینی و محموداحمدی نژاد با توجه انتشار اخباری درباره افزایش این دیدارها یکبار دیگر مورد توجه قرار گرفته است. به اعتقاد برخی فعالین سیاسی، سیدحسن خمینی و محمود احمدی نژاد در مبارزات انتخاباتی به کمک یکدیگر نیاز دارند. برخی از فعالین سیاسی نیز معتقدند سید حسن خمینی به نوعی نقش رابط میان جریان بهاری و اصلاح طلب را هم می تواند داشته باشد. به اعتقاد این فعالین سیاسی، سیدحسن خمینی با توجه به روابط نزدیک همزمان با سران اصلاحات و لیدر جریان بهاری، نقش هماهنگ کننده فعالیت های پشت پرده این دو جریان را می تواند داشته باشد. برخی از هواداران این دو چهره سیاسی نیز معتقدند که سیدحسن خمینی می تواند با حمایت نمادین از محمود احمدی نژاد در انتخابات نقش موثری داشته باشد و محمود احمدی نژاد نیز پس از انتخاب به عنوان رئیس جمهور از سیدحسن خمینی در انتخابات آتی مجلس خبرگان رهبری حمایت کند. ❌ با همه گمانه زنی های صورت گرفته شده، مشکل اساسی محمود احمدی نژاد و سیدحسن خمینی عدم تایید صلاحت احتمالی آنها از طرف شورای نگهبان است که اساسا اجرایی کردن پروژه های مشترک تبلیغاتی و انتخاباتی آنها را با موانع جدی رو به رو کرده است. •┈••✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا