eitaa logo
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
716 دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.1هزار ویدیو
729 فایل
جهت ارتباط با معاون تهذیب @Amomen313 جهت ارتباط در مورد فعالیتها و شبهات قرآنی @ghadirmohyi جهت ارتباط با ادمین محتوایی کانال @boreshha_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ششم تیر، سالروز سوءقصد به امام خامنه ای 🔹طرح ترور و حدف رهبران اصلی پیرو خط امام (ره) در تابستان 60 توسط منافقان کلید خورد و درپی آن در ششم تیرهمان سال رهبرمعظم انقلاب در مسجد ابوذر مورد سوءقصد قرار گرفت. 🔹ششم تير سال 60 در حالي كه تنها شش روز از شهادت دكتر مصطفي چمران، گذشته بود، طرح حذف رهبران اصلي جريان پيرو خط امام(ره)، در دستور کار منافقان قرار گرفته بود و این طرح شوم با ترور نافرجام امام خامنه ای در مسجد ابوذر تهران کلید خورد. 🔸پس از این سوءقصد و وارد آمدن جراحات شدید به مدت 42 روز تحت درمان قرار گرفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ببینیدفرمایشات امام خمينی(ره) را بعد از سوءقصد به حضرت آقا /مگر ایشان چه کرده بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فیلم ویژه/خطابِ حضرت امام خامنه ای به حضرت امام خمینی(ره) پس از ترور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 اگر گمان بکنید که در تمام دنیا، رئیس جمهورها و سلاطین و امثال اینها، یک نفر را مثل آقای خامنه‌ای پیدا بکنید که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار، و بنای قلبی‌اش بر این باشد که به این ملت خدمت کند، پیدا نمی‌کنید. 🌺 ایشان را من سالهای طولانی می‌شناسم، و در آن زمانی که اوّل نهضت بود ایشان وارد بود و به اطراف برای رساندن پیامها تشریف می‌بردند، و بعد از این هم که این انقلاب به اوج خودش رسید، ایشان حاضر واقعه بود همه جا، تا آخر و حالا هم هست. یک نعمت خدا به ما، این است که داده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️ ➕ انفجار دفتر حزب جمهوري اسلامي و شهادت مظلومانه شهيد بهشتي و يارانش (1360ش) ➕ عمليات ايذايي ظفر 3، در منطقه غرب كشور توسط ارتش (1364ش) ➕ عمليات فتح 7 در حلبچه توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامي (1366 ش) ➕ بمباران شيميايي سردشت توسط قواي بعث عراق (1366 ش) ➕ روز قوه قضاييه 🌙 ➕ تبعيد حضرت امام موسي كاظم(ع) از مدينه به عراق(179 ق) ➕ رحلت مرجع عالي‏قدر آيت‏ اللَّه حاج "شيخ عبدالكريم حائري يزدي" مؤسس گرانقدر حوزه‏ ي علميه‏ ي قم(1355 ق) ➕ شهادت حاج "ملامحمد تقي شهيد ثالث" فقيه بزرگوار شيعه(1264 ق) ❄️ ➕ افتتاح مركز بزرگ اسلامي واشينگتن (1957م) ➕ امضاي قرارداد صلح ورساي بين متفقين و متحدين در پايان جنگ جهاني اول (1919م) 📆 روزشمار: ▪️13 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام ▪️20 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام ▪️22 روز تا روز عرفه ▪️23 روز تا عید سعید قربان ▪️28 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام ▪️31تاعید بزرگ غدیر ▪️43روزتا اول محرم الحرام
🏴 انفجار دفتر حزب جمهوري اسلامي و شهادت مظلومانه شهيد بهشتي و يارانش (1360ش) ✍️ يك روز پس از سوء قصد به جان حضرت آيت اللَّه خامنه اي در ششم تيرماه 1360، در ساعت 20 و 30 دقيقه شامگاه روز يكشنبه هفتم تيرماه 1360، جلسه اي در سالن اجتماعات دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي واقع در سرچشمه تهران برگزار شد. ✅ بحث روز درباره تورم بود اما عده اي از اعضا خواستند كه درباره انتخابات رياست جمهوري نيز صحبت شود. شهيد بهشتي سخنانش را با اين جملات آغاز كرد: "ما بار ديگر نبايد اجازه دهيم استعمارگران براي ما مهره سازي كنند و سرنوشت مردم ما را به بازي بگيرند و..." اين آخرين كلمات آن بزرگوار بود كه از لبانِ حقگوي ايشان بيرون تراويد. ✅ ناگهان انفجاري مهيب روي داد و در كمتر از ثانيه اي، از سالن اجتماعات حزب جمهوري اسلامي جز تلي از خاك، چيزي نماند. فاجعه انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي و شهادت مظلومانه هفتاد و دو تن از برجستگان و نيروهاي لايق و كارآمد انقلاب و در رأس آنها شهيد مظلوم آيت اللَّه بهشتي از سوي سازمان منافقين طراحی و اجرا شد. ✅ در انفجار این دفتر علاوه بر آيت اللَّه دكتر بهشتي، تعداد زيادي از وزراي كابينه و نيز نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به شهادت رسيدند. حضرت امام خميني(ره) پس از اين حادثه فرمودند: "ملت ايران در اين واقعه، 72 نفر به عدد شهداي كربلا را از دست داد. بهشتي خار در چشم دشمنان اسلام بود". .
🔰تبعيد حضرت امام موسي كاظم(ع) از مدينه به عراق(179 ق) 🔺حضرت امام موسي كاظم(ع) هفتمين پيشواي معصوم، به دستور هارون الرشيد، خليفه‏ي ستمكار عباسي درمدينه دستگير و به بصره تبعيد شد. گويند آن حضرت در هفتم ذيحجّه‏ي سال 179 ق وارد آن شهر گرديد و به زندان فرستاده شد. امام، مدتي در زندان عيسي بن جعفر، حاكم بصره، بود؛ اما وي به هارون نامه‏اي نوشت و درخواست كرد كه امام رابه فردي ديگر بسپارد، زيرادر تمام اين مدت، سَنَدي بر ضد او نيافته است. 🔺هارون نيز امام را به بغداد تبعيد كرد و از وزير خود فضل بن ربيع خواست كه آن حضرت را به شهادت برساند، اما او نپذيرفت. سرانجام سِنْدي بن شاهِك به دستور يحيي بن خالد برمكي، وزير دربار عباسي و به خواست هارون، امام كاظم(ع) را به شهادت رساند. .
🔰شهادت حاج "ملامحمد تقي شهيد ثالث" فقيه بزرگوار شيعه(1264 ق) 🔺ملامحمد تقي بن محمد، معروف به شهيد ثالث، از بزرگان علماي شيعه مي‏باشد. او در برغان به دنيا آمد و در قزوين به تحصيل پرداخت. سپس در قم و اصفهان به ادامه‏ي دروس خود روي آورد و پس از آن راهي عتبات گرديد. در محضر عالم بزرگ، شيخ جعفر كاشف الغطاء و نيز سيد مجاهد كسب علم كرد و به مقامي رفيع در دانش رسيد. 🔺اوقات عمر وي در ترويج احكام دين و ريشه كنيِ اساسِ بدعت گذاران در دين گذشت. عيون الاصول، مجالس المؤمنين و منهج الاجتهاد از آثار اوست. در سال 1264 ق كه اوايل ظهور مذهب بابيه بود، بر اثر افشاگري‏هايش در ردّ اين فرقه، از طرف هواداران اين گروه زخمي شد و به همان زخم‏ها درگذشت. .
🔰رحلت مرجع عالي‏قدر آيت‏ اللَّه حاج "شيخ عبدالكريم حائري يزدي" مؤسس گرانقدر حوزه‏ ي علميه‏ ي قم(1355 ق) 🔺آيت‏اللَّه حاج شيخ عبدالكريم حائري يزدي فرزند شيخ جعفر مهرجردي در سال 1276 ق در ميبد يزد چشم به دنيا گشود. مقدمات و سطوح را نزد علماي آن روز يزد فراگرفت و سپس راهي عتبات مقدسه شد. در نجف در محضر اساتيد بزرگي مثل محمد فشاركي‏اصفهاني، ميرزاي شيرازي، شيخ فضل اللَّه نوري، ميرزا ابراهيم محلاّتي و آخوندخراساني حضور يافت و علوم اسلامي را فرا گرفت و به درجه‏ي بالايى در علم دست يافت. 🔺در سال 1332 ق بنابه دعوتي، به اراك مهاجرت و حوزه‏اي در آن‏جا تاسيس نمود. سپس طي سفري به قم، بحث از ماندن ايشان و تاسيس حوزه‏ي علميه به ميان آمد و با اصرار علما از جمله آيت‏اللَّه‏بافقي و انجام استخاره در سال 1340 ق، هجرت به قم را تقبل نمود. ايشان در آن دورانِ سياهِ خفقان، با خون‏دل اين حوزه را حفظ كرد. آثار بابركت اقامت آيت اللَّه حائري در شهر مقدس قم عبارتند از: تاسيس حوزه‏ي علميه و شروع درس‏هاي علمي با 600 نفر از فضلا و طلاب، بناي دارالاطعام، تاسيس مريض‏خانه، ساختن قبرستان نو، تعمير مدرسه‏ي دارالشفاء و فيضيه و ساختن بيمارستان فاطمي در قم. 🔺از ايشان تاليفات و آثار ارزشمندي به جاي مانده است كه برخي از آنها عبارتند از: دُرَرُالفوائد، الرضا، الصلوة، المواريث، النكاح. شاگردان ارزنده ايشان از 80 تن متجاوزند و حضرات آيات عظام: حاج آقاروح‏اللَّه كمالوند، ملاعلي همداني، سيد شهاب‏الدين نجفي مرعشي، سيد محمدرضا گلپايگاني، سيدمحمدتقي خوانساري، سيدمحمد حجت كوه كمره‏اي، سيدصدرالدين صدر، محمدعلي اراكي و حضرت امام خميني از آن جمله‏اند. 🔺آيت‏اللَّه شيخ عبدالكريم حائري يزدي سرانجام در شب دهم بهمن 1315 ش در 80 سالگي دار فاني را وداع گفت و در جوار حضرت معصومه به خاك سپرده شد.