#تقویم_شیعه
📅 امروز چهارشنبه
☀️ 27 اردیبهشت ماه 1402 شمسی
🌙 26 شوال 1444 قمری
❄️ 17 مه 2023 میلادی
☀️ #شمسی
➕ ورود امام خميني(ره) به جماران (1359 ش)
➕ پايان استراتژي دفاع متحرك عراق در جريان جنگ تحميلي (1365 ش)
➕ حمله هواپيماهاي عراق به ناو آمريكايي استارك (1366 ش)
➕ آغاز عمليات بيت المقدس 6 در استان ماووت عراق توسط سپاه (1367 ش)
➕ رحلت آیت الله العظمی بهجت از مراجع تقلید(1388ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت مفسّر و مورخ شهير مسلمان "محمدبن جرير طبري" (310 ق)
➕ ارتحال فقيه رباني "سيد هبة الدين شهرستاني" عالم مجاهد و آگاه(1386 ق)
❄️ #میلادی
➕ تأسيس نخستين مدرسه دريانوردي در پرتغال (1426م)
➕ روز جهاني ارتباطات (1865م)
📆 روزشمار:
▪️4 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️14 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️33 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️40 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️42 روز تا روز عرفه
◾️رحلت آیت الله العظمی بهجت از مراجع تقلید(1388ش)
✍ آیت الله العظمی محمدتقی بهجت فومنی (۲ شهریور ۱۲۹۵، فومن – ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، قم)، فقیه و عارف نامدار و از مراجع تقلید سرشناس شیعه و از شاگردان سید علی قاضی، سید ابوالحسن اصفهانی و محمدحسین غروی اصفهانی بود که از جانب سید علی قاضی لقب فاضل گیلانی گرفت.
✅ وی در سال ۱۳۴۸ ق. در سن چهارده سالگی به کربلا رفت و در آنجا مشغول به تحصیل شد. در سال ۱۳۵۲ ق. به نجف اشرف مهاجرت نمود و از محضر اساتید مذکور بهره برد.
✅ او در سنین ۱۷ یا ۱۸ سالگی در سلک شاگردان اخلاقی - عرفانی سیدعلی قاضی طباطبایی درآمد. و در سال ۱۳۲۴ ش. (۱۳۶۴ ق.) به ایران بازگشت و پس از چند ماه اقامت در فومن و تشکیل خانواده راهی قم شد و از محضر آیات عظام بروجردی و حجت کوه کمری بهره جست و از برجسته ترین شاگردان، در علم و عمل گردید.
✅ ایشان در یکی از توصیه هایشان فرمودند: از آن چیزها که بسیار لازم و با اهمیت است دعا برای فرج حضرت حجت ـ صلوات الله علیه ـ در قنوت نماز وتر است بلکه در هر روز و در همه دعاها.
✅سرانجام آن عالم ربانی در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، در ۹۳ سالگی، در قم درگذشت. و پیکر مطهرش در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) رخ در نقاب خاک کشید.
4_5992485078872100210.mp3
1.45M
🎙مجموعه #کلیپ_صوتی نقطه عطف کتاب | همچنان در اوج
✏️رهبر انقلاب: فرهنگ کشور، فرهنگُسازی کشور، همواره احتیاج به کتاب دارد؛ با اینکه حالا امروز امکانات فراوان دیگری به وجود آمده ــ فضای مجازی و امثال اینها ــ امّا کتاب همچنان در جایگاه خیلی والا و مهمّ خودش قرار دارد. همهی فعّالیّتهای هنری، رسانهای، فرهنگی، مثل تئاتر، مثل سینما، حتّی نقّاشی، کارهای سمعی و بصری، احتیاج به کتاب دارد؛ یعنی آن کسی میتواند یک کار هنری خوب را یا کار رسانهای خوب را تولید کند که با کتاب سر و کار داشته باشد... کسانی که در کار برنامهسازی هستند برای تلویزیون، برای رادیو، برای مطبوعات، کسانی که در کار هنری هستند، هنرهای نمایشی، هنرهای سمعی و بصری به هر شکل، اینها بخصوص احتیاج دارند کتاب زیاد بخوانند. ۱۴۰۲/۰۲/۲۴
💢بهانهای تازه برای عقدهگشایی!
🔹انتخابات ترکیه و حضور چشمگیر مردم در انتخابات سبب شده تا برخی از افراد و گروههای سیاسی نسبت به این رویداد عکسالعمل نشان دهند و به تحلیل چرایی این میزان از مشارکت بپردازند. در این میان اما روایت برخی نیروهای اصلاحطلب جای تأمل و بررسی دارد.
🔸شاید اولین سؤال مهم از برخی اصلاحطلبان آن باشد که شما با مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات سال 1388 چگونه مواجه شدید؟ شما که اینگونه از مشارکت بالا در انتخابات ترکیه ذوقزده شده و آن را مستمسکی برای تعرض به جمهوری اسلامی ایران قرار دادهاید، پس چرا در سال 1388 بخش رادیکال جریان سیاسی شما نافرمانی کردند و تجمعات خیابانی به راه انداختند و آشوبگران را مردم خداجوی نامیدید؟ آیا انتظار دارید باور کنیم که درد شما مشارکت بالا در انتخابات است؟!
🔹شما حتی انتخابات سال 1384ـ که آن هم از جهت مشارکت در سطح بالایی از نظر استانداردهای جهانی قرار داشت و دولت منسوب به خودتان نیز مجری آن بودـ به رسمیت نشناختید و چهره شاخص جریان شما در نامهای سرگشاده نوشت: «بنا ندارم که در مورد انتخابات، شکایت به داورانی که نشان دادهاند نمیخواهند یا نمیتوانند کاری کنند، ببرم و شکایت خود را فقط همانند مورد قبل در دادگاه عدل الهی مطرح میکنم».
🔸حتی حسين کروبي فرزند مهدي کروبي مدعي تقلب اصلاحطلبان در سال 1384 شد و گفت: «در انتخابات سال 1384 پدرم بيش از ۵ ميليون رأي آوردند و آقاي احمدينژاد با اختلاف نزديک به ۶۰۰ هزار رأي موفق به رفتن به مرحله دوم شد؛ البته بر همگان در آن زمان واضح بود که وزارت کشور دولت اصلاحات ميخواست رقيب ضعيفي را مقابل آقاي هاشمي به دور دوم برساند، و چشمش را به اين تقلب بزرگ بست که بتواند در نهايت آقاي هاشمي را رئيسجمهور کند»!
🔹اینها تنها اندکی از بسیارهاست که تناقضهای برخی اصلاحطلبان را درباره انتخابات نشان میدهد. هر چند این روزها درباره دلایل مشارکت بالا در انتخابات ترکیه بحثهای زیادی مطرح میشود که باید سر فرصت به آنان پرداخت؛ اما انداختن فضای بیاعتمادی در انتخابات ایران توسط دارودستهای صورت میگیرد که امروز انتخابات ترکیه آنها را بر سر شوق آورده است و علنا به تیکهپرانی به نظام جمهوری مشغول هستند که این است انتخابات!
🔸برای این جماعت شاید انتخابات ترکیه هم ارزش ذاتی نداشته باشد، آنها تصمیم گرفتهاند هیچ فرصتی را برای عقدهگشایی علیه جمهوری اسلامی از دست ندهند. اینها همانهایی هستند که گفتند و نوشتند حادثه شاهچراغ کار خود نظام است!
✍🏻عزیز غضنفری
SedayeEnghelab-Sarmaghale1093.mp3
9.4M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۰۳
💠راهبردهای ولایت مبنای عمل سپاه
✍️عزیز غضنفری
🎙در روزهای گذشته پس از آنکه یک خبرگزاری از تحرکات انتخاباتی یکی از چهرههای سیاسی و انقلابی کشور برای ورود به انتخابات مجلس شورای اسلامی که در انتهای سال1402 برگزار میشود، پرده برداشت، آن شخصیت سیاسی به عکسالعمل روی آورد و نکاتی را در معرض افکار عمومی گذاشت...
برپایی موکب مشترک بین طلاب مدارس علمیه محمودیه وابراهیمیه به مناسبت شهادت حضرت امام جعفرصادق علیه السلام وپذیرایی ازمردم عزادار وتشییع شهیدعبدلی درشب شهادت امام صادق علیه السلام
#رسانه_مدرسه_علمیه_ابراهیمیه
https://eitaa.com/Ebrahimieh