💠 سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
✍️ حضرت فاطمه معصومه دختر امام موسی کاظم (علیهما السلام) ملقب به کریمه اهل بیت، بانویی عالم و عابد و از نسل نبوت و شاخه ای از درخت امامت
در اول ماه ذی القعده 173 هجری در مدینه منوره به دنیا آمدند.
✅ در سال ولادت ایشان، پدر بزرگوارشان حضرت امام موسی کاظم (ع) به دستور هارون عباسی به زندان منتقل شدند و سپس در سال 183ق، به شهادت رسیدند. از این رو آن حضرت نزد برادرشان حضرت امام رضا (ع) پرورش یافتند.
✅ در سال201 ق، یعنی یک سال پس از آنکه مامون حضرت امام رضا (ع) را به خراسان فرا خواند، حضرت معصومه (س) برای دیدار با برادرشان عزم سفر نمودند. عوامل حکومتی بنی عباس، در شهر ساوه به کاروان حامل آن حضرت حمله کرده و همراهان آن حضرت را به شهادت رساندند. و آن حضرت را مسموم نمودند. که بر اثر مسمومیت و شدت غم و اندوه در شهر ساوه بیمار گردید و فرمود: مرا به شهر قم ببرید؛ زیرا از پدرم شنیدم که می فرمود: شهر قم مرکز شیعیان ماست.
✅ لذا آن حضرت، در 23 ربیع الاول سال 201 ق، وارد شهر قم شد و مورد استقبال مردم مشتاق و شیفته اهل بیت علیهم السلام قرار گرفت و پس از هفده روز اقامت دراین شهر در روز دهم ربیع الثانی 201 هجری دار فانی را وداع کردند.
🌺 امام رضا عليه السلام فرمود:
🌷«مَنْ زارَها فَلَهُ الْجَنَّةُ»
«کسي که فاطمه معصومه را زيارت کند بهشت براي او خواهد بود.»
📚 عيون اخبار الرضا، ج 2، ص 271.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️#امام_زمان
🎥 چرا میخوای امام زمان رو ببینی؟؟
🎙#حجت_الاسلام_پناهیان
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سفارشات حجت الاسلام والمسلمین ناصری در مورد اهمیت و آثار نماز یکشنبه ماه ذیالقعده
🗓 تاریخ: ۱۳۹۵/۵/۱۷
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
❇️ کرامتی از حضرت معصومه علیها السّلام
🔘 صاحب (کتاب) انوار المشعشعین در کتابش به عنوان یک امر متواتر درج نموده:
▫️ یکی از خدّام آستانه مقدّسه حضرت معصومه به نام میرزا اسد اللّه، از ناحیه پا گرفتار بیماری شقاقلوس (بیحسّی و فاسد شدن عضوی از اندام) گشته، جراحان بالاتفاق نظر به قطع پای ایشان دادند، تا بیماری به دیگر اعضا سرایت نکند.
ایشان میگوید:
🔹 حال که بناست فردا پایم را قطع کنند، امشب مرا به حرم مطهر حضرت معصومه ببرید.
▫️ او را به دوش میکشند و به حرم میآورند. خدّام در رابسته و او را به حال خود وامیگذارند، وی از فشار درد تا صبح صادق فریاد میزند. هنگام صبح خوابش میبرد و در عالم خواب خانم مجلّلهای را مشاهده میکند که به او میگوید:
🔸 ترا چه میشود؟
▫️ جواب میدهد:
🔹 پایم فاسد شده و از خدا میخواهم که یا مرا مرگ دهد و یا شفا بخشد.
▫️ آن خانم گوشه مقنعه خود را چندین دفعه به پای او مالیده میفرماید:
🔸 تو را شفا دادیم.
▫️ عرض میکند:
🔹 شما کی باشید؟
▫️ میفرماید:
🔸 فاطمه دختر موسی بن جعفر.
✨ او از خواب بیدار میشود و خود را سالم مییابد. فریادش بلند میشود که در را باز کنید، شفا گرفتم. خدّام در را باز کرده، وی را خندان و سالم میبینند.
🌟 شگفت اینکه مقداری پنبه نزد او یافت میشود که هر مریضی آن را به موضع درد خود میمالید شفا مییافت، ولی در خرابی سیل قم آن پنبه مفقود گردید.(۱)
⬅️ آیینه اسرار، صفحه ی ۵۹ (در اینجا چکیده متن اصلی ذکر شده)
(۱). انوار المشعشعین صفحه ی ۲۱۷.
💢سهگانههای پیشرفتآفرین
🔹این روزها که مناقشه بر سر آب در مناطق جنوب شرق کشور بالا گرفته است، بیش از هر زمانی اهمیت سیاست خارجی مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان وزارت خارجه بر آن تأکید کردند عیان میشود. سیاست خارجی وابسته و دولت دستنشانده که مصداق بارز آن رضاخان بود سبب میشود تا انگلیسیها برای ایران تصمیم بگیرند و رضاخان برای آنکه حمایت آنها را از دست ندهد، نتواند به درخواستهای انگلیسیها «نه» بگوید.
🔸رضا پهلوی در پیمان سعدآباد مطیع محض انگلیسیها شد؛ چنانچه در همین قضیه اختلافات آبی در جنوب شرق ایران رضاعلی دیوان بیگیـ استاندار وقت مازندرانـ در خاطراتش میگوید: «هنگامی که ژنرال فخرالدین پاشا که به عنوان حکم از ترکیه و با توصیه انگلیسیها برای حل اختلافات ایران و افغانستان وارد شمال ایران شد. دولت وقت ایران اعلام کرد هر چه ترکها بگویند ما قبول داریم!»
🔹دیوان بیگی میگوید: «ژنرال فخرالدین در مازندران گفت: شما که استان به این قشنگی دارید، چرا بر سر این دشتهای سوزان سیستانوبلوچستان با افغانستان دعوا دارید!» در هر صورت آن منطقه مهم در فقدان عزت و استقلال سیاسی، توسط رضاخان از ایران جدا شد. مشکلات کنونی خشکسالی جنوب شرق نیز دقیقا از آن جایی آغاز شد که با جدایی آن منطقه از ایران، مدیریت آب از کنترل کشور خارج شد و مدتی بعد بحران آب در آن منطقه پدید آمد.»
🔸جالب اینجاست که اسدالله علم در خاطراتش نوشته است: «لعنت بر هویدا که جدایی دشت ناامید را امضا کرد چون سیستانوبلوچستان تا بیست سال دیگر خشک میشود.»
🔹عزت در سیاست خارجی که حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب بعد از انقلاب اسلامی سرلوحه حکمرانی در جمهوری اسلامی قرار دادهاند، دقیقا تغییر مسیر تاریخی است که قدرتهای سلطهگر با سیاست خارجی وابسته و گماردن حکام دستنشانده عملا به سمت تجزیه ایران پیش میرفتند. تلازم عزت با قدرت نظامی و عناصر باانگیزه نه تنها موضوع تجزیه ایران را پایان بخشید، بلکه اقتدار ایران را در پهنهای به نام غرب آسیا تداوم بخشیده است.
🔸اما متأسفانه در دولتهای پس از انقلاب، عزت و حکمت در موضوعات و مسائل سیاست خارجی به طور کامل پیگیری نشد؛ حتی «میدان» که در همه جای دنیا پشتوانه سیاست خارجی است، به صورت مزاحم در عرصه «دیپلماسی» شناخته شد.
🔹مذاکره با کدخدا که برخی به دنبال آن بودند و هستند مسئله اصلی نبوده و نیست؛ مشکل اساسی آن است که این تفکر در مقاطعی به عنوان مبنایی تعیینکننده در سیاست خارجی ایران عمل و مشکلاتی برای کشور ایجاد کرده است.
✍🏻عزیز غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 یک خطای بزرگ که به سادگی نمی توان جبران کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 لحظاتی از دیدار شهید سلیمانی با دختران شهدای مدافع حرم
🍃🌹🍃
🔻شهید حاج قاسم سلیمانی:
🔹دختر عزیزم! من متعلق به آن سپاهی هستم که نمی خوابد و نباید بخوابد تا دیگران در آرامش بخوابند. آرامش من فدای آرامش آنان بشود و بخوابند.
برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
حوزه علمیه اهل بیت علیهمالسلام شهرستان قلعه گنج
#تقویم_شیعه
📅 امروز دوشنبه
☀️ 01 خرداد ماه 1402 شمسی
🌙 02 ذی القعده 1444 قمری
❄️ 22 مه 2023 میلادی
☀️ #شمسی
➕ شهادت محمد بروجردی فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهداء (1362 ش)
➕ آغاز به كار "هيئتهاي مؤتلفه اسلامي" با نظارت حضرت امام خميني(ره) (1342ش)
➕ آغاز محاصره اقتصادي ايران توسط آمريكا و اروپا (1359ش)
➕ روز بزرگداشت "صدرالدين محمدقوام شيرازي" معروف به "ملاصدرا"
➕ آغاز هفته معدن
➕ روز بهره وری و بهینه سازی مصرف
🌙 #قمری
➕ وفات "ابن خزيمه" محدث و فقيه (311 ق)
➕ افتتاح دومين دوره ي اجلاسيه ي مجلس شوراي ملي ايران توسط احمد شاه قاجار(1327 ق)
❄️ #میلادی
➕ درگذشت "ويكتور هوگو" شاعر و نويسنده مشهور فرانسوي (1885م)
➕ روز ملي و اتحاد دو يمن (1990م)
📆 روزشمار:
▪️9 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️28 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️35 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️37 روز تا روز عرفه
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
▪️38 روز تا عید سعید قربان
🌹شهادت محمد بروجردی فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهداء (1362 ش)
✍️ سردار سرلشکر پاسدار محمّد بروجردی (۱۳۳۳–۱ خرداد ۱۳۶۲)، فرمانده قرارگاه حمزه سيدالشهدا(ع)، در سال ۱۳۳۳ در روستای دره گرگ از توابع بروجرد در خانوادهای کشاورز به دنیا آمد. وی در سالهای پیش از انقلاب، در تهران با برخی مبارزان انقلابی آشنا شد و در فعالیتهای نظامی علیه رژیم پهلوی شرکت داشت. او در بهمن پنجاه و هفت، از سوی شهیدان بهشتی و مهدی عراقی، مسئولیت تیم حفاظت از امام خمینی(ره) در بازگشت به مهین را به عهده داشت.
✅ بروجردي در جواني براي آموزش هاي نظامي و فراگيري فنون چريكي عازم سوريه ولبنان شد. و بعد از آن به نيروهاي تحت فرماندهي شهيد چمران پيوست. او که نقش مهمی درتشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشت، بعد از فرمان امام خميني(ره) براي سركوب ضد انقلابيون عازم پاوه و سپس كردستان شد.
✅ او که ملقب به مسیح کردستان بود، سرانجام در اول خرداد ۱۳۶۲ ش، در سه راهی «مهاباد – نقده» براثر انفجار مين، ناشی از برخورد خودروی حامل ایشان و همراهانش، به شهادت رسيد. و جسم مطهرش در بهشت زهراء تهران رخ در نقاب خاک کشید.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️#امام_زمان
🌀انتظار یعنی ترقب، یعنی مترصد حقیقتی که قطعی ست، این معنی انتظار است. انتظار یعنی آینده حتمی و قطعی ست به خصوص انتظار یک موجود حی و حاضر.
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلاموالمسلمین استاد #مؤیدی
مراقبات چلّه موسویه علیهالسلام
۱/۶؛ تمرکز بر زدودن آسیبزنندهترین رذیله
برگرفته از سلسلهجلسات شرح دعای مکارمالأخلاق
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
جلسه_معرفتی_واخلاقی،استادسعادت_فر.mp3
21.56M
🎙# صوت هشتمین جلسه از «سلسه مباحث معرفتی و اخلاقی» با بیان حجةالاسلام سعادتفر (زیدعزّه) با حضور طلاب مؤسسه آموزش عالیحوزوی امام صادق(ع) و مدرسهعلميهامام مهدی(عج) دوشنبه یکم خردادماه ۱۴۰۲
🖌#یادداشت_روز
🔹لایحه عفاف یا گسترش بیحجابی؟!
#حسین_شریعتمداری
۱- میگویند؛ در یکی از روزهای زمستان، شخصی از همسایه خود شکایت کرده بود که برف پشت بامش را جلوی در خانه ما ریخته و تردد ما را با دشواری روبهرو کرده است. دادگاه بعد از بررسی ماجرا، شکایت را وارد دانسته و طی حکمی همسایه را ملزم کرد که برفها را از جلوی خانه شاکی پاک کند. حکم دادگاه اما، در اواسط مرداد ماه و در اوج گرمای هوا صادر و ابلاغ شده بود!... شاکی ضمن تشکر از سرعت عمل(!) دادگاه، اعلام کرد که شکایت خود را پس گرفته است و اصلاً شتر دیدی؟! ندیدی!
۲- اخیراً لایحهای با عنوان «لایحه عفاف و حجاب» از سوی دستگاه قضایی تهیه شده و توسط دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است. نگاهی به مفاد این لایحه و مقایسه مواد پیشنهادی آن با قوانین موجود، این تلقی را به دنبال دارد که انگار لایحه یاد شده نه برای مقابله با بیحجابی، بلکه با هدف (ولو ناخواسته) حذف موانع قانونی موجود و زمینهسازی برای گسترش این پدیده زشت و پلشت تهیه شده است!
۳- به عنوان نمونه -و فقط یک نمونه از دهها نمونه دیگر- در ماده
یک لایحه آمده است:
«فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا) مکلف است به زنانی که مرتکب رفتار موضوع ماده(۲) این قانون میشوند در مرتبه اول از طریق مقتضی با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههای هوشمند مانند ارسال پیامک تذکر دهد. در صورت تکرار این رفتار در مرتبه دوم از طریق سامانههای مذکور معادل یکدهم جزای نقدی درجه هشت و در مرتبه سوم معادل یک پنجم جزای نقدی درجه هشت جریمه نماید و در مرتبه چهارم مرتکب را جهت تعقیب کیفری و اعمال مجازات موضوع ماده(۲) به مراجع قضایی ذیصلاح معرفی کند. اعلام تذکر، جریمه و معرفی به مراجع قضایی باید مستند به ادله با قراین کافی باشد»!...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265494
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯#مهم
⚠️ در یکسالگی جراحی اقتصادی و حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی؛
ضرورت بازخوانی، عبرتآموزی و مسئولیتپذیری
برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه
نرخ ارز
میزان تورم
قدرت خرید مردم
مردمیسازی اقتصاد؟!
در طول یکسال گذشته دچار چه نوساناتی شد؟
عدهای هم تلاش کردند به جای مسئولیتپذیری و #پاسخگویی، این جراحی را به یک تکلیف قانونی حواله دهند که در ویدئوی فوق، مورد بررسی قرار گرفت.
مگر تصمیمسازان، میزان تورم حاصل از این جراحی را 7.6درصد پیشبینی نکرده بودند؟ مگر همان زمان نسبت به این خطای محاسباتی بارها هشدار ندادیدم؟
حالا و پس از تحمیل خسارات جدی به مردم، به اذعان بانک مرکزی حذف ارز ترجیحی و افرایش نرخ دلار علت اصلی تورم کم سابقه در یکسال گذشته بوده است.
نگرانی مهم ماجرا این است که این چرخه معیوب همچنان ادامه یابد،
با این دست فرمان اشتباه که محصول تفکرات نئولیبرالیِ رسوخ کرده در دستگاه کارشناسی دولت است، تورم نه تنها مهار نمیشود بلکه به مسیر معیشتسوز خود ادامه میدهد مگر اینکه دولت با تغییر ریل، دست به اقدامات اصلاحی درخصوص ریشههای واقعی تورم بزند، ریشههایی همچون #دلارزدایی و مهار #بانکهای_خصوصی و شکستن #احتکار_زمین ، که البته منافع طبقه اشراف و سرمایهداران یک درصدی، با آن گره خورده است.
تا وقتی تصمیماتی که پیامدهای سهمگین برای مردم دارد، برای متولیان آن تصمیم، بی هزینه باشد، این چرخه معیوب ادامه خواهد داشت.
برای شکستن این چرخه (که نیاز به یک جریان فکری-مردمی دارد) همچنان تلاش خواهیم کرد، انشاءالله.
✳️ امام خامنه ای حفظه اللّه :
امروز همهی ما بایستی در میدان تبیین حرکت بکنیم...
۱۴۰۰/۰۷/۰۵
🗂 برنامه دوره تخصصی تبیینی کارآمدی اقتصادی
✅ ویـژه طلاب و دانشجویـان
❇️ برادران (حضوری/مجازی)
❇️خواهران (مجازی)
⌛️ آخرین مهلت ثبت نام : دوشنبه ۱ خـرداد ماه
🗓 زمان برگزاری : ۳، ۴ و ۵ خـردادمـاه ۱۴۰۲
📌 محل برگـزاری : شهـر مقـدس قــم
🏢 (اسکان و پذیرایی بر عهده موسسه می باشد)
✅ راه های ثبت نام :
۱- ارسال عبارت «اقتصاد» به : 30003218
۲- صفحه ثبت نام : miqat.ir/reg
🔰درباره دوره : miqat.ir
📑 اطلاعات بیشتر : miqat_ir
📲 راه ارتباطی : شناسه miqat47@
📣 شما هم رسانه باشید...
http://eitaa.com/joinchat/3533570061C26a89e033c
#میقات_جوانان_انقلاب_اسلامی
#کارآمدی_اقتصادی
#تبیین_اقتصادی
#قرارگاه_طلاب
#جهاد_تبیین
#اقتصاد
#تقویم_شیعه
📅 امروز سه شنبه
☀️ 02 خرداد ماه 1402 شمسی
🌙 03 ذی القعده 1444 قمری
❄️ 23 مه 2023 میلادی
☀️ #شمسی
➕اعتراض مسلمانان جهان به هتك حرمت رژيم بعث عراق به عتبات عاليات (1370 ش)
➕ شهادت شهید محمود شهبازی دستجردی (1361ش)
➕ درگذشت پروفسور احمد پارسا (1376 ش)
➕ درگذشت ناصر حجازی(1390-1328)
🌙 #قمری
➕ رحلت استاد كبير "آيت اللَّه سيدمحمد فشاركي" فقيه محقق و عالم امامي(1316 ق)
❄️ #میلادی
➕ آغاز جنگهاي سي ساله مذهبي در اروپا (1618م)
➕ مرگ شاه اسماعيل صفوی (1524م)
📆 روزشمار:
▪️9 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️28 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️35 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️37 روز تا روز عرفه
▪️38 روز تا عید سعید قربان
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔰درگذشت آیت الله #سیدمحمد_فشارکی از فقهای شیعه و اساتید حوزه علمیه سامرا و نجف (۱۳۱۶ق)
💠 سید محمد طباطبائی فشارکی (۱۲۵۳–۱۳۱۶ق) از مجتهدان و مدرسان فقه و اصول در حوزه علمیه نجف و حوزه علمیه سامراء در قرن 14 هجری و ملقب به استاد کبیر، علامه و نابغه زمان می باشد.
🔹ایشان در سال ۱۲۵۳ق روستای فشارک اصفهان متولد شد و در 11 سالگی به همراه مادرش، به کربلا مهاجرت کرد و تحت کفالت برادر بزرگترش، به آموزش علوم دینی مبادرت ورزید.
🔸وی پس از 22 سال اشتغال به تحصیل در کربلا به نجف اشرف هجرت کرد و در درس میرزای شیرازی شرکت کرد و پس از 5 سال به همراه ایشان به سامرا عزیمت کرد و پس از 11 سال با ارتحال استادش به کربلا بازگشت.
🌀عالمانی چون میرزا محمدتقی شیرازی، عبدالکریم حائری، محمدرضا مسجدشاهی و آقا ضیاء عراقی در کلاسهای درس او حاضر میشدند.
🔷وی محرم اسرار، مشاور و از شاگردان میرزا محمدحسن شیرازی بود و از طرف میرزای شیرازی مدیریت حوزه علمیه سامرا را بر عهده داشت و میرزا بعدها کرسی تدریسش را به وی سپرد و نقش مهمی در صدور فتوای تنباکو از سوی میرزا داشته است.
🔶وی علی رغم جایگاه و سوابقش پس از رحلت ایشان، علی رغم اصرار بزرگان حوزه از پذیرش مقام مرجعیت استنکاف کرد و به تدریس و تربیت شاگردان بسنده کرد.
📚از ایشان آثاری در فقه و اصول بر جای مانده که برخی از آنها تحت عنوان «الرسائل الفشارکیة» به چاپ رسیده است.
▪️ایشان سرانجام در 3 ذیالقعده سال ۱۳۱۶ق ( 24 اسفند 1277ش) در نجف درگذشت و در یکی از حجرات حرم حضرت علی (ع) مدفون شد.
#زندگی_نامه
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
☑️#امام_زمان
🔹آیت الله #سیدمحمد_فشارکی در یکی از موضوعات علمی دچار شبهه ای شد و هر چه بیشتر اندیشید، کمتر راه حلی یافت. مطلب را با علما در میان گذارد و هر کدام برای او پاسخی دادند، ولی هیچ یک جواب قانع کننده ای که مشکل او را برطرف کند، ندادند و در نتیجه اشکال به قوت خود باقی بود.
💠یک صبح برای تفکر عمیق در مسئله و بدون قیل و قال مدرسه از سامرا بیرون رفتم. در بیرون شهر کنار رودخانه جای گودی گیر آوردم و آنجا نشستم و به تفکر مشغول شدم.
🔅اما هنوز چندان در ژرفای اندیشه غوطه نزده بودم که جوان عربی به گونه شبانان در برابرم پیدا شد و پرسید: سید محمد اینجا چه می کنی؟ من که از این مزاحمت برآشفته بودم، گفتم: شما به ما چکار دارید؟ دنبال کار خود برو، من می خواهم در مسالهای فکر کنم ! جوان پرسید: مساله چیست؟ بیان کن تا بشنوم!
🔸من برای رد کردن جوان و خلاصی از او مسئله را با مقدماتش برای او نقل کردم. با تعجب دیدم که هر چه نی گویم می فهمد. من مشغول بیان مساله و مقدمه چینی بودم که آن جوان فرمود: « سید محمد؛ در این مقدمه اشتباه کردی که به نتیجه غلط و شبههزا رسیدی»!
🌀وقتی ایراد آن مقدمه را تذکر داد، یک مرتبه تمام شبهاتم برطرف شد و کوچکترین اشکالی در ذهنم نماند و جوان عرب رفت.
⚡️ بعد از رفتنش به این فکر افتادم که این عرب بیابانی کی بود؟ از کجا آمد؟ و به کجا رفت؟ خوب است از او سوال کنم. اما همین که از گودی بیرون آمدم و به اطراف نگریستم اثری حتی از رد پای مبارکش هم نیافتم و آنگاه دانستم مورد عنایت خاص حضرت مهدی (عج) قرار گرفتم و متاسفانه وقت حضور، او را نشناختم.
#امام_زمان
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman