هدایت شده از ندای تهذیب
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨عربی خشن به محضر آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی آمد و با تندی از آن حضرت طلب کمک کرد، انجناب با کمال متانت به او فرمود: اکنون چیزی در بساط من برای کمک به تو نیست. عرب به آن حضرت پرخاش کرد و در عین خشم و غضب خانه سید را ترک کرد.
چند روزی از این ماجرا گذشت، سیددر شب تاریک و در حال تنهایی به خانه عرب رفت. همسر عرب به پشت در آمد و گفت :کیست، سید فرمود: ابوالحسنم
اگر آقای شما در خانه هست به او بگویید چند لحظهای با او کار دارم، زن پیغام ان مرد بزرگ را رساند عرب به در خانه آمد و با سید باتند خویی برخورد کرد، سید اجازه ورود خواست عرب به تلخی و اکراه به سید اجازه ورود داد، سید پس از چند لحظه کمک قابل توجهی به او نمود و از نداشتن پول در آنروز عذرخواهی کرد. عرب ازخواب غفلت بیدار شد، خنجری آورد و به سید گفت: یا با پای کفش دار بر صورتم بگذار یا با این حنجر سینه ام را می شکافم، سیدآنچه اصرار کرد که عرب ازاین خواسته صرف نظر کند، عرب نپذیرفت. سید برای حفظ جان عرب آهسته به صورتش پای گذاشت و آن گاه از خانه او رفت. ✨
بسمه تعالی
انا لله وانا الیه راجعون
استاد عزیز و مشاور محترم مدارس علمیه شهرستان رفسنجان
جناب حجه الاسلام ملایوسفی
و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی جرس کاروان
از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی آغازی بی پایان را می سراید
درگذشت پدر
گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده
برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت
برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانیم
مرکز مشاوره حوزه علمیه استان کرمان
@moshavere_kerman
هدایت شده از ندای تهذیب
هدایت شده از ندای تهذیب
240.mp3
618.2K
هدایت شده از ندای تهذیب
166.pdf
124.8K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_شصت_شش
✅ ایمان و خدا باوری
✏️ معنای ایمان
🗓1399/07/06
💐 @nedaye_tahzib
1984634626_-215000.mp3
8.39M
شرح دعای مکارم الاخلاق دعای بیستم صحیفه سجادیه
استاد : حاج آقا شیخ بهایی زید عزه
جلسه: شصت و شش ۱۳۹۹/۷/۵
زمان : ۱۷ دقیقه
هدایت شده از سید حسن حسینی
آیین نامه دوره های مجازی اساتید.pdf
837.3K
هدایت شده از ندای تهذیب
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
🔸موضوع: یاران امام صادق علیه السلام
روایات اخلاقی، شماره16
#طراوت_معرفت
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
هدایت شده از ندای تهذیب
#اسوه_های_اخلاق / آیة الله العظمی مرعشی نجفی / قسمت اول
شماره 5
(متولد 1315-متوفی 1411 ه.ق)
مرجع عالیقدر و فقیه اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام)،آیة الله العظمی سید شهاب الدین مرعشی نجفی،یکی از بزرگان فقه و فقاهت و یکی ازمجتهدین نام آور عصر حاضر به شمار می آید.
ولادت ایشان در روز بیستم صفر 1315 ه.ق در نجف اشرف در یک خانواده علم و فضیلت رخ داد و در محیط تربیتی آن خانواده رشد و نما یافت و بالندگی گرفت و به عنوان یکی از مشعلداران فقاهت و زعامت اسلامی درآمد.آن بزرگوار یکی ازاستوانه های فقهی جهان اسلام و یکی از دانشمندان عاشق کتاب و مطالعه بود و در اکثرعلوم و معارف اسلامی متبحر و صاحب نظر بود.تدریس بیش از هشتاد سال در حوزه علمیه نجف،تهران و قم،و تربیت هزاران شاگرد خداجوی که خود هر یک از زمره بزرگان اسلام بوده و می باشند،او را به عنوان یک شاخص فقاهت،در آفاق و اکناف جهان،مشار الیه بالبنان نموده بود.
#خدمات_ارزشمند
بنیاد چندین مدرسه علمی و دینی و تاسیس چندین مسجد و حسینیه و کتابخانه و مراکز فرهنگی و رفاهی و درمانی در قم و دیگر شهرستانها،در داخل و خارج کشور،احیاء و اشاعه آثار دانشمندان متقدم اسلامی و همچنین تالیف،تصنیف و مقدمه نگاری به بیش از یکصد اثر در معارف مختلف اسلامی،به ویژه فقه،اصول،کلام،تفسیر،رجال،درایه،انساب،ادبیات و تاریخ خود گواهی صادق از تلاشهای ربانی این فقیه وارسته می باشد.
دریافت بیش از دویست اجازه روایتی از علمای بزرگ شیعه و اهل سنت وزیدیه،خود گواه صادق بر جامعیت آن بزرگ مرد الهی در رشته های مختلف علوم اسلامی است که در یکی دو سده اخیر،چنین علاقه و جامعیت در کسی سراغ نیست.
علاقه خارج از وصف آن مرحوم به مطالعه و جمع آوری آثار گذشتگان به مقصد حفظو نگهداری از ضایع شدن و حراست از تاراج و یغماگری،یکی از اختصاصات آن بزرگ مرجع اسلامی بود.او از روزگارانی که در نجف اشرف به تحصیل و تدریس وتدرس اشتغال داشته است،پیوسته در گردآوری کتابهای نفیس و خطی از هر فرصتی استفاده می نمود.هر چند در مقابل انجام صوم و صلاة استیجاری و انجام کارهای شاق و پرزحمت،مانند کار در کارگاه برنج کوبی در شبها و اکتفاء به یک وعده غذا در 24ساعت به دست آمده باشد.او برخی از کتابها را به این طریق به دست آورده و در اواخرعمر،وقف امت اسلامی خداجوی و حوزه علمیه قم نمود که هم اکنون مورد استفاده میلیونها انسان شیفته علم و معرفت،در ایران و اکناف جهان می باشد.
#تاسیس_کتابخانه
در نتیجه آن تلاشهای مستمر،اکنون شاهد حضور کتابخانه بس نفیس و عظیمی در قلب حوزه علمیه قم هستیم که می توان گفت نبض علمی و فکری حوزه علمیه قم والهام بخش مطالعات و تغذیه های فکری و علمی علماء و دانشمندان جهان اسلام می باشد.محصول تلاشهای خداپسندانه او و فرزند ارجمندش،حجة الاسلام و المسلمین،آقای حاج سید محمود مرعشی،اکنون حوزه علمیه اهل بیت(ع)شاهدکتابخانه عظیمی است که بخشها و واحدهای آن در برگیرنده دهها هزار مجلد کتاب چاپی،عکسی و میکرو فیلم،و دارای 25 هزار نسخه خطی نفیس و منحصر به فردی است که در تمام جهان اسلام بی نظیر است و کتابهای آن دارای پنجاه هزار عنوان می باشد که اغلب به خطوط دانشمندان بزرگ و مشهور اسلامی به رشته تحریر درآمده است که خود آن خطوط،امروز از ذخایر و میراثهای ارزشمند جهان علم و اندیشه وهنر می باشد.
#ندای_تهذیب
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com