⛔️ بازگشت کابوس مرگ به خیابانهای بغداد‼️
🔹 دو عملیات انتحاری در بازاری در قلب بغداد تا این لحظه 32 کشته و 110 زخمی بر جای گذاشته است. این عملیاتها از سه سال پیش تقریبا بیسابقه بوده است و با زنده کردن خاطرات تلخ مرگهای دستهجمعی خیابانی، موجی از نگرانی در میان مردم عراق به ویژه ساکنان بغداد ایجاد کرده است و به تبع آن، امروز این علامت سوال بزرگ در اذهان عراقیها و ناظران اوضاع شکل گرفته است که آیا آنچه در میدان الطیران رخ داد، عقبگردی سریع به سالهای بیثباتی و ناامنی افسار گسیخته است؟
🔹 کما این که منطقه پرجمعیت محل دو انفجار انتحاری در سالهای اولیه اشغال عراق شاهد عملیاتهای تروریستی از این دست بوده و به همین خاطر از مناطقی است که تحت کنترل شدید امنیتی میباشد و برای رسیدن به آن باید از 4 ایست بازرسی عبور کرد؛ از این جهت، سوال مهم دیگر درباره چگونگی رسیدن دو انتحاری مجهز به مواد منفجره به این منطقه است.
🔹 واقعیت این است که بالا گرفتن رقابتها و کشمکشهای سیاسی و امنیتی پس از پایان سلطه سرزمینی داعش به عنوان یک دشمن مشترک، خود گسلها و خلاهای امنیتی را بیشتر و عمیقتر کرد و در نتیجه آن، مبارزه با هستهها و گرگهای تنها و پراکنده از اولویت افتاد و این افراد با استفاده از این فرصت به نوعی به بازسازی، سازماندهی مجدد خود و پیدا کردن یکدیگر پرداخته و توانستند همزمان امروز دو عملیات انفجاری مهم را انجام دهند.
🔹 ما صرفا با یک عملیات کورکورانه و انتقامجویانه داعش در یک منطقه پرجمعیت مواجه نیستیم؛ بلکه قضیه فراتر و پیچیدهتر از آن است و اینگونه نیست که هدف صرفا کشتن و انتقام از مردمی بوده باشد که در ادبیات تندروها به حاکمیت "کفر" تن دادهاند و یا ضربهای به "دشمن نزدیک" باشد.
🔹 زمان و مکان دو عملیات تروریستی خود گویای نکات پرمعنا و مفهومی است. انتخاب بازاری پرجمعیت در قلب بغداد، نزدیک میدان التحریر و الخضراء با آن کنترل امنیتی با هدف وارد کردن بیشترین تلفات برای ارسال پیام امنیتی و سیاسی بسیار مهمی صورت گرفته است.
⚠️ در واقع، طراحان و دستاندرکاران چنین عملیاتی به دنبال ایجاد یک واقعه بزرگ برای شروع مرحلهای تازه بودهاند. اگر چنین قصدی در کار نبود که دو انتحاری میتوانستند همین عملیات را علیه نیروهای پلیس و نظامی انجام دهند؛ اما در این حالت تلفات خیلی کمتر میبود و آن تاثیرگذاری مورد نظر اتفاق نمیافتاد و عملیات زیاد جلب توجه نمیکرد.
✍️ صابر گل عنبری
⛔️ تصویر مهمانی و حضور مهدی کروبی و غلامحسین کرباسچی در منزل محمد قوچانی، عضو شورای مرکزی سازندگی است.
❌ قوچانی از چند ماه پیش به عنوان دبیر شورای تدوین و گردآوری و تنظیم آثار حسن روحانی منصوب شده و در این راستا تصمیماتی گرفته است به عنوان مثال :
🔺قوچانی به دنبال تالیف کتابی درباره کارنامه عملکرد دولت روحانی است و عنوان "احیا امید" برای آن انتخاب شده و برای تالیف خواستار گفتگو با علی لاریجانی، حسن روحانی، مسعودنیلی، علی جنتی، علی اکبر صالحی، محمدجواد ظریف، واعظی و... شده است.
🔹قوچانی بغیر از کار برای دولت روحانی ، پیگیر مسئله حصر و تلاش برای بازگشت اصلاحات به ساختار و دوستی و نزدیکی آنان به حاکمیت نیز هست.
⚠️ نمایش آزادی سران فتنه از حصر هم زمان با خط و نشان لیدرهای امنیتی این فرقه برای ایجاد شورش مسلحانه در صورت شکست در انتخابات ۱۴۰۰ حکایت از روزهای سخت نظام در ماه های آینده دارد.
•┈••✾••┈•
⛔️ امریکای بایدن همچنان امریکاست‼️
🔹 بعضیها طوری از آمریکا سخن میگویند که گویا آمریکای ترامپ با آمریکای بایدن، نه تنها متفاوت است، بلکه تفاوتش زمین تا آسمان است!
◀️ به این بزرگواران باید عرض کرد:
❌ اصلا سخن از رفتار ترامپ بدون درنظر گرفتن ارتباطش با سیاستگذاری کشور آمریکا یک خطای راهبردیست.
⚠️ آمریکای ترامپ و آمریکای بایدن و آمریکای اوباما و بوش وغیره ، اگرهم تفاوتی داشته باشند ، تفاوت صرفا تاکتیکی است؛
چراکه همهی آنها ، درجهانبینی و ایدئولوژیشان مشترکاند، حتی غالبا (اگر نگوییم همیشه)استراتژیهایشان هم یکیست.
🔹 همچنانکه معمار کبیر انقلاب نیز فرمودند:«آمریکا اگر لاالهالاالله هم بگوید ،ما قبول نداریم...»
چرا قبول نداریم؟
چون این رفتار صرفا تغییر رفتار تاکتیکی است ، با همان جهانبینی و ایدئولوژی واستراتژی قبلی.
❌ پس نباید گول تظاهرشان را بخوریم. باید دانست که آنچه در میان سیاستمداران آمریکا رخ می دهد ، بیشتر اختلاف نمایی است تا اختلاف واقعی.
اگر اعتراض و انتقادی نسبت به هم داشته باشند، راهکنشی وتاکتیکی است، وإلا راهبرد همان راهبرد است ، ایدئولوژی نیز واحد است.
⚠️ به هوش باشیم که تا زمانی که آمریکا آمریکاست، اگر صد رییسجمهور هم عوض کند؛ هیچ یک از موارد زیر تغییر نخواهد یافت:
1️⃣ اسرائیل خط قرمز آمریکاست.
2️⃣ مهمترین فاکتور برای آمریکا، منافعش است ، حتی اگر به قیمت ریخته شدن خون انسانها و تجاوز به کشورها بیانجامد.
3️⃣ جهان را جز بر محور خواسته های خود و زیر چکمه های سربازان آشکار و پنهانش نمیخواهدببیند.
4️⃣ آمریکا ایران را دشمن درجه یکِ استکبارش می بیند، و برای تضعیفش دست به هرکاری می زند.
✍️ مصطفی دویرج زاده
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✳️ ما ،آنگولا و رفاه
محسن هاشمی: ملت در انتخابات ۱۴۰۰، باید میان رفاه یا تبدیل شدن به ونزوئلا یکی را انتخاب کنند.
▪️متاسفانه در انتخاباتهای ۹۲ و ۹۶ هم ملت از ترس تبدیل شدن به ونزوئلا، به مذاکره با کدخدا رای دادند اما نتیجه این شد که پس از مذاکره مفصل با کدخدا، در حال تبدیل شدن به "آنگولا" هستیم و اگر روحانی زمان قطع برق و گاز را بیشتر کند، امکان تبدیل به "سومالی" را هم داریم!
🔴 کرونا و کینه های قدیمی
❇️ روحانی لغو راهپیمایی ٢٢ بهمن را یک ماه زودتر اعلام کرد اما هنوز دستور ممنوعیت ورود مسافران در ایام ٢۵ تا ٢٨ دیماه به مناطق قرمز شمال کشور را صادر نکرده است!
❇️ اگر روحانی دنبال کاهش کرونا بود مانع سفر دهها هزار مسافری می شد که از ۵شنبه ٢۵ دیماه به شهرهای قرمز شمالی سرازیر شدند. مسافرینی که در بازگشت برای شهرهای خود «کرونا» سوغات خواهند برد!
❇️ دیگر یقین داریم کرونا فرصتی برای دشمنان و مخالفان زیارت ، نماز جمعه، هیاتهای مذهبی، راهپیمایی و مراسمهای انقلابی و نماز جماعت، ایجاد کرد تا کینه های کهنه خود را به بهانه فاصله گذاری اجتماعی عملی کرده و انتقام خود را از این رفتارهای دینی و انقلابی بگیرند.
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬خوابی که بایدن برای ایرانیها دیده است
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ #جعفر_قنادباشی، تحلیلگر ارشد مسائل غرب آسیا:
📺 انفجارهای روز پنجشنبه بغداد، چراغ سبز بقایای داعش به #جوبایدن برای ادامه فعالیت این گروه در عراق است.
📺 مثلث عبری، عربی، غربی به دلیل سرمایه گذاریهای کلان در جهت تشکیل #داعش، به دنبال احیای آن است.
📺 داعش برای جانگرفتن مجدد، دچار #موانع زیادی است.
سلام علیکم
اولین جلسه آموزشی و تهذیبی با اساتید مدرسه ابراهیمیه در شروع ترم دوم
نکات تهذیبی مطرح شده در جلسه:
1. اساتید با شماره تلفن های طلاب که در اختیارشان قرار گرفته است با طلاب و خانواده های آنان ارتباط داشته باشند و در رفع مشکلات طلاب همکاری نمایند.
2. اساتید محترم در شروع درس طلاب را از احادیث اخلاقی بهرمند نمایند.
3. اساتید جهت ایجاد انگیزه طلاب در برنامه های مجازی مدرسه مثل کرسی تلاوت و دعای توسل و درس اخلاق شرکت نمایند.
4. درس اخلاق هفتگی برای طلاب از اساتید محترم مدرسه استفاده شود.
5. اساتید محترم آسیب های درسی و اخلاقی طلاب در ایام کرونایی را شناسایی و پیشنهادات خود را جهت رفع آسیب ها به مدیر و معاون تهذیب مدرسه ارائه نمایند.