⭕️کدام خبرها تاثیرگذارترند؟
▫️تحقیقات نشان میدهند سه ویژگیِ «پیشبینیناپذیری و غیرمنتظره بودن» اخبار، «ارتباط خبر با غرایز» و «مرتبط بودن خبرها با بقا، حفظ حیات و صیانت نفس»، بیش از سایر اخباری که رسانهای میشوند تأثیرگذارند و برانگیختگی عاطفی ایجاد میکنند. زمانی که یک خبر تهییجکننده که آسیبهای جامعه را بازنمایی میکند رسانهای میشود، پدیدهای به نام «واگیری هیجانی» یا «emotional contagion» رخ میدهد.
این دست از پیامها، چه از طریق محتوا و چه از طریق فرم، بر مخاطبان تأثیر میگذارند. ویژگیهای شخصیتی و شناختی کاربران نیز در تأثیرگذاری یک خبر و رسانهای شدن آن نقش دارند. به همین دلیل نقش رسانهها در گزارش یک رویداد بیش از خود آن رویداد ارزش خبری پیدا کند.
گزیدهای از مقالهی به نام «رسانه، بیخیالیِشناختی و راه گذر از آن ـ ماهنامه مدیریت ارتباطات، آبان ۱۳۹۹
تاثیر دعا.mp3
4.14M
💠تأثیر دعا
🔹 توسلات خیلی موثره؛ سرنوشت آدم را عوض میکنه‼️
🔹 فراموش نکنیم
[ حجت الاسلام عالی ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش_یک_دقیقهای #تقوا
🎥 تقوا یعنی چه؟
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ یک دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : سه گناهی که مجازات آن به آخرت نمیرسد و در همین دنیاست!
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #نشانه_های _حتمی/ظهور
👈پنج علامت حتمی ظهور
🌬صیحه آسمانی
استاد رفيعي
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از وصیت نامه شهید ربانی املشی:
از همه بندگان خوب خدا مخصوصا مراد و عشقش معلم و مربی اش امام خمینی عزیز استدعا دارد از خدا بخواهد که با لطف عمیقش با این بنده مقصر عمل نماید...
#وصیت_نامه_علما
#چراغ_راه
🔰 تفکر زیاد
«اوصیه بدوام الذکر و کثرة التفکر و الشکر و اوصیه بمخالفة النفس و الهوی و الزهد فی الدنیا و زخارفها و جاهها و ریاستها.»
✅ فرزندم را به ذکر مدام، تفکر فراوان، و شکرگزاری، و مخالفت با نفس و هوی، و به زهد در دنیا و بیرغبتی به زخارف دنیا و مقام و ریاست آن توصیه میکنم.
🔺برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
از بچه گی با احمد بودم. یک روز بهش گفتم: دلیل اینکه در سالهای اخیر شما در #معنویات خیلی رشد کردی؛ اما من نتوانسته ام به گردپای شما برسم.
نمی خواست جوابم دهد. اصراش که کردم، حاضر شد بگوید:
یک روز با بچه های مسجد رفته بودیم #اردوی_دماوند. بچه ها که مشغول بازی بودند، یکی از بزرگ ترها کتری را بهم داد و جایی را با انگشت نشانم داد و گفت:
آنجا #رودخانه است. برو از آنجا آب بیاور تا چایی درست کنیم.
راه زیاد بود. نزدیکی های رودخانه صدای آب و نسیم خنکش را احساس می کردم. از لای بوته ها تا چشمم به رودخانه افتاد، سرم را پایین انداختم. همانجا نشستم. بدنم شروع کرد به #لرزیدن. نمی دانستم چه کار کنم.
عده ای از #دختران مشغول #شنا بودند. در آن خلوت که جز خدا هیچ کس نبود زمینه گناه برایم فراهم بود. همانجا خدا را صدا زدم و گفتم: خدایا کمکم کن. الان شیطان به شدت وسوسه ام می کند که نگاه کنم؛ اما من به خاطر تو از این گناه می گذرم.
برگشتم و رفتم از یک جای دیگر کتری را پر کردم. آمدم پیش بچه ها و شروع کردم به آماده کردن چایی. چشم هام پر از اشک شده بود. ظاهرش از دود چوب ها بود و باطنش حالم از این داستان منقلب بود. در همان حال خیلی با خدا مناجات کردم. خیلی با توجه گفتم: یاالله یالله
به محض تکرار نام خدا همه اشیای پیرامونم از سنگریزه ها و کوه و درختان یک صدا می گفتند: #سبوح_قدوس رب الملائکة و الروح؛ پاک و مقدس است خداوندی که پروردگار روح و فرشتگان است.
با شنیدن این صدا تمام بدنم شروع کرد به لرزیدن. در آن غروب با بدنی لرزان به هر طرف که می رفتم از #همه_ذرات این عالم آن صدا را می شنیدم. از آن موقع به بعد کم کم درهایی از #عالم_بالا به رویم باز شد.
در آخر هم بعد از تأکید بر رازداری، گفت: این ها را گفتم تا بدانی انسانی که #ترک_گناه می کند چه مقامی پیش خدا دارد.
#شهید_احمدعلی_نیری
#سیره_تهذیبی_شهدا
#نگاه_به_نامحرم
#روش_رشد_معنوی
راوی: دکتر محسن نوری
#کتاب_عارفانه ؛ ناشر: انتشارات شهید ابراهیم هادی، صفحه 27-29.
عماد عاشق گمنامی بود.
برش اول:
بعد از #جنگ_سی_و_سه_روزه آمده بود ایران؛ همراه #سید_حسن_نصرالله. خانه رئیس وقت مجلس آقای حداد عادل با تعدادی از سیاسیون ایران دیدار کردند.
همه فقط سید حسن نصرالله را می شناختند و سعی می کردند باهاش عکس یادگاری بگیرند؛ اما نمی دانستند این مرد میان سال همراه سید که خیلی هم کم حرف می زند، کیست؟
عماد در هیچ یک از عکس ها نبود. برای اینکه نبودش عادی جلوه کند، رفت پیشت دوربین و تک تک عکس ها را خودش می گرفت تا در عکس ها حاضر نباشد.
برش دوم:
با اینکه مرد شماره یک کارهای سخت حزب الله بود، اما هیچ کس نمی دانست دقیقا در حزب الله چه کاره است؟
مادرش بودم. چند روز بعد از آزادی #جنوب_لبنان آمد دنبالم که برویم مناطق آزاد شده را ببینیم. توی راه به هر منطقه مهمی می رسیدیم اطلاعات ریز نظامی می داد؛ اینجا فلان پایگاه ارتش #اسرائیل است و در فلان تاریخ بچه های حزب الله به آن حمله کردند و یا اینکه اینجا پایگاه حزب الله بوده و اسرائیل بمبارانش کرده.
از او پرسیدم: تو این ها را از کجا می دانی؟
گفت: رفقا بهم توضیح دادند.
بعدها فهمیدم که عماد من فرمانده نظامی حزب الله بوده و خودش حاضر در همه این صحنه ها.
#شهید_عماد_مغنیه
#سیره_اخلاقی_شهدا
#گمنامی_و_فرار_از_چهره_شدن
#کتاب_ابو_جهاد ؛ صد خاطره از شهید عماد مغنیه، نویسنده: سید محمد موسوی، ناشر: روایت فتح، نوبت چاپ: اول؛ ۱۳۹۶؛ خاطره شماره ۸۱ و ۵۱-۵۲.
سید حسین موسوى کرمانى در سال ۱۲۹۱ شمسی، در روستاى سرآسیاب واقع در پنج فرسخى کرمان، متولد شد. پدرش، سید جلالالدین، از معتمدان محل بود که علاوه بر اقامه ی نماز جماعت، به رفع اختلاف مردم و بیان احکام شرعى نیز اشتغال داشت.
در شش سالگى، به مدت شش ماه، در مکتبخانه قرآن آموخت و سپس، گلستان سعدى و دیوان حافظ را فراگرفت؛ همچنین پاره ای از مقدمات علوم حوزوى را نزد پدرش خواند.
وى در دوازده سالگى، وارد حوزه علمیه کرمان شد. جامع المقدمات را نزد آخوند ملا عبدالله و سید حسن تاج آبادى فراگرفت و بخشی از لمعه را نزد سید حسن تاجآبادى و باقی آن را نزد آقاى حائرى در قم خواند.
او در اواخر سال ۱۳۱۷ شمسی از کرمان به قم رفت و از محضر آیات عظام: صدر، مرعشى نجفى، امام خمینى (ره)، علامه طباطبایى، حجت و خوانسارى، فقه و اصول و فلسفه آموخت.
در این کتاب خاطرههای ایشان، به ویژه خاطرههایی از آیت الله بروجردی، بیان شده است که بیان برخی از آنها تازگی دارد و بسیار ناب و شنیدنی است.
#زندگی_نامه_علما
#آیت_الله_موسوی_کرمانی
.
📚 معرفی کتاب
#آن_مرد_با_باران_می_آید
🔹نویسنده: وجیهه سامانی
🔸ناشر: #کتابستان_معرفت
📖تعداد صفحات: ۲۱۷
✨این کتاب روایت داستانی زندگی یک خانواده طبقه متوسط در کوران انقلاب را مطرح کرده است که وقایع داستان حول یک گروه نوجوان که در راس آنها شخصیتی به نام بهزاد است، اتفاق می افتد.
⚡️متن تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب به این شرح است:
بسمه تعالی
بسیار خوب و هنرمندانه و پرجاذبه نوشته شده است. تصویری که از ماههای آخر مبارزات نشان میدهد، درست و روشن و واقعی است. به گمان من همه ی جوانها و نوجوانهای امروز به خواندن این کتاب و امثال آن نیاز دارند. از نویسنده ی کتاب باید تقدیر و تشکر شود ان شاءالله.
مرداد ۹۸
#آن_مرد_با_باران_می_آید
قیمت پشت جلد: 30000 تومان
قیمت با #تخفیف:27000 تومان
•┈┈•••✾•🍃🌸🍃•✾•••┈┈•
🌐سایت فروش کتابامون:
www.rasmevafa.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتاب از زبان نویسنده
پیشنهاد چند کتاب برای ایام دهه مبارک فجر
https://b2n.ir/919397
📚 کاشت مو
💠 سوال: آیا #کاشت_موی_سر برای وضو و غسل مانع محسوب می شود؟
✅ جواب: اگر به گونه ای نباشد که در غسل، مانع رسیدن آب و در وضو، مانع رسیدن رطوبت مسح به مقدار واجب به پوست سر و موها شود، اشکال ندارد.
#احکام_وضو #وضو_با_موی_کاشته
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 36
🌺 شاخصها و ملاكهای كلی |
رفتار اجتماعی طلبه🌺
🔅رفتارهای خلاف ادب برای طلبه و غیر طلبه
مراد از رفتارهای سبك و خلاف ادب، رفتارهایی است كه عرف نمیپسندد و به صورت عمومی برای همه انسانها ـ طلبه باشند یا نباشند ـ زیبنده نیست. این رفتارها، رفتارهایی است كه با زی ایمانی منافات دارد و هر مسلمان مقیدی باید از آنها بپرهیزد، طلبه نیز، هم به عنوان یك فرد مؤمن و هم به عنوان یكی از اعضای نهاد روحانیت باید از آنها اجتناب كند، تا هم اعتبار فردی و هم اعتبار صنفی و هم اعتبار صنف خود را مخدوش نسازد.
◀️ برخی از این رفتارها از آن جهت كه نشان تنبلی و بیارادگی و لَختی و لشمزاجی است، بد شمرده میشود؛ مانند خمیازه كشیدن، چرت زدن، كشیدن پا هنگام راه رفتن، دراز كردن پا، پا روی پا نهادن و به رو خوابیدن.
◀️ برخی نیز دلالت بر كودكمنشی و رشدنایافتگی دارد؛ مانند سوت زدن، سرگرمیهای بیهوده و وقتگیر مانند جدول روزنامه و بازیهای رایانهای، بازی كردن با ریش ، گرداندن تسبیح و زنجیر، بازی كردن با دسته كلید و تلفن همراه، استعمال كلمات ركیك و ناسزا یا سبك مانند برخی تكیه كلامهای رسانهای، غذاخوردن در خیابان و ... . پیامبر اكرم صلیاللهعلیهوآله فرمود:
الْأَكلُ فِی السُّوقِ دِنَاءَةٌ؛ غذا خوردن در بازار (نشان) پستی و بیمقداری انسان است.
▪️بعضی برخاسته از اسارت هوای نفس و غلبه شهوت است؛ مانند تند غذا خوردن، زیاد خوردن، زیاد خوابیدن، لودگی، مسخرگی و دلقك بازی برای خنداندن دیگران، زیاد شوخی كردن (خصوصا در مسائل جنسی) قهقهه و ... .
▪️برخی نیز دیگران را وحشتزده یا آزردهخاطر میگرداند؛ مانند داد زدن، عطسه بلند، اهانت و تمسخر.
▪️بعضی انسان را در معرض اتهام قرار میدهد؛ مانند مصافحه و معانقه با همسر در ملأ عام.
▪️برخی نیز، بدان جهت كه نفرتانگیز یا بدصورت است، مورد مذمت عرفی قرار گرفته است؛ مانند انگشت در بینی كردن، آب دهان انداختن، بالا كشیدن آب بینی، خاراندن مكرر بدن، آروغ زدن، تیكها و پرشهای تكراری كه در چهره یا كلام نمایان باشد، پاك كردن عرق صورت با آستین قبا یا گوشه عبا و مخلوط كردن پلو و ماست، یا ماست و آبگوشت.
▪️از جلوههای ویژه حضرت امام رحمهالله اینكه در مجلس عزای امام حسین علیهالسلام دو دستمال همراه خود داشتند: یكی، برای پاك كردن اشك چشم و دیگری برای پاك كردن آب بینی. پخش این صحنه از سیمای جمهوری اسلامی، تحسین برانگیز و اعجابآور بود و بسیاری را به كرنش در مقابل ادب، دقت و ظرافت ایشان وامیداشت.
#ویژه_طلاب
#رفتار_اجتماعی
#راه_و_رسم_طلبگی