✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
✨ در مشکلات باید بنشینیم و با هم تفاهم کنیم و نتیجه صحیح را بگیریم.
🔸 اگر میخواهیم در زندگی به تفاهم برسیم، باید بنشینیم با هم تفاهم کنیم و هر کس عقل و فهم و شعور بیشتر دارد باید جور نادان را بکشد و او را به راه صحیح راهنمایی کند.
📚در محضر بهجت، ج٣، ص١٨۶
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
🌀 بکسل کردن
این عالم است دیگرو ما در این خطر افتادیم و در این جلسه امتحان شرکت کردیم، دیگر فرار کردن فایده ای ندارد. ما الآن راکب بر خود هستیم. این خود، کم مرکبی است؟ این اسب، کم سرکشی دارد؟ ما سوار بر آن هستیم. منتها اگر انسان بر خودش که سوار است، خوب سواری کرده و خوب اداره کرده، بعد باید برود دنبال یکی دیگر، یکی دیگر را ببندد به خودش. ماشینی که گیر کرده و بکس و باد می کند، نمی تواند ماشین دیگر را بکس و باد کند. وقتی از بکس و باد درآمد و راه افتاد در مسیری که الآن دارد می رود، آن وقت یک ماشین دیگری را به آن هم می بندند.
📚 کتاب تمثیلات
✍🏻 آیت الله حائری شیرازی
#نکات_و_تمثیلات_تربیتی
یکی از نیرنگهای غرب این بود که در پوست ملل مسلمان رفت [و میان آنها در باب تمدن اسلامی تفرقه ایجاد کرد.]چون نمیشد این تمدن گذشته را انکار کرد، در پوست عربها رفت و گفت تمدن عرب. حتی گوستاو لوبون وقتی کتاب مینویسد میگوید تمدن عرب. گو این که مترجم فارسیاش گفته تمدن اسلام و عرب، ولی او میگوید تمدن عرب، برای این که عرب بگوید این تمدن مال من بود. ولی وقتی که به ایران میآمدند نقیض و ضد آن را به ایران تلقین میکردند که این تمدنی که در گذشته بوده تمدن ایرانی بوده، بوعلی سینا وابسته به تمدن ایرانی است و از بقایای تمدن ۲۵۰۰ ساله پیشتر است!
📕آینده انقلاب اسلامی ایران ص۱۴۲
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 تو چنین خدایی هستی ...
نگاهی به دعای معروف ماه رجب
#شهید_مطهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله حسینی قزوینی در نقد برائتی ها
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرقه شیرازی؛ مرجع فکری برائتی ها
منشور روحانیت. آیت الله جوادی.mp3
142.2K
توصیه آیت الله جوادی آملی به مطالعه #منشور_روحانیت
بازخوانی منشور روحانیت (7):
#روحانیت_متعهد، به خون سرمایهداران زالوصفت تشنه است و هرگز با آنان سر آشتی نداشته و نخواهد داشت.
آنها با زهد و تقوا و ریاضت درس خواندهاند و پس از کسب مقامات علمی و معنوی نیز به همان شیوه زاهدانه و با فقر و تهیدستی و عدم تعلق به تجملات دنیا زندگی کرده اند و هرگز زیر بار منت و ذلت نرفتهاند.
دقت و مطالعه در زندگی علمای سلف، حکایت از فقر و نهایتاً روح پرفتوت آنان برای کسب معارف میکند که چگونه در پرتو نور شمع و شعاع قمر تحصیل کردهاند و با قناعت و بزرگواری زیستند.
در #ترویج_روحانیت و فقاهت نه زور سر نیزه بوده است، نه سرمایه پولپرستان و ثروتمندان، بلکه هنر و صداقت و تعهد خود آنان بوده است که مردم آنان را برگزیدهاند.
#منشور_روحانیت