فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا انسان به ثوابهای زیادی که برای اعمال مستحبی در کتبی مثل مفاتیحالجنان ذکر شده، قطعا نائل میشود؟
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🚨عملیات روانی هیچ کس رأی نمیده ...
هدایت شده از بصیرت
📌اخبار ویژه 22 فروردین ماه
🔸نه وعدههای ۱۰۰ روزه یادشان هست و نه تیترهای مرغی
🔸از کدام تدبیر شما فیلم بسازند؟ بنزین، مرغ، حراج ارز یا برجام؟!
🔸نتیجه سوء تدبیر کرونایی افزایش قربانیان و ۱۰۰ هزار میلیارد خسارت اقتصادی
🔸تکنوکراتهای مدعی ختم انقلاب سیدحسن را میخواهند چه کار؟!
🔸لااقل این یک مسئله را درست تدبیر میکردید
🔸دولت جدید آمریکا غیر از وعده و فریب چیزی نیاورده است
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329450
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔴 رعایت نقشه راه نظام یا نایاک؟
🔹آنچه امروز منافع ملی ایران را تهدید می کند، تکرار تجربههای تلخ برخی دیپلماتها و مسئولان اجرایی در ماجرای برجام است.
🔹مجموعه اخبار و گزارشهای رسمی و غیررسمی که از مذاکرات کمیسیون برجام در وین می رسد، نگرانیهایی در تحلیلگران در مورد رعایت سیاستها و اصول مبتنی بر منافع ملی کشور در مقابل طرف غربی و به ویژه امریکاییها برمی انگیزد. به نظر میرسد در اسرع وقت ضروری است جوانب گوناگون این امر و مخاطرات پیش روی آن مورد مداقه قرار گیرد.
🔹 آقای ظریف وزیر امور خارجه در توئیتی در ضمن ارائه پیشنهاد طرف ایرانی با بیان این که «ایالات متحده که دلیل اصلی بحران موجود است باید اول به برجام بازگردد و ایران پس از راستیآزمایی سریع، پاسخ متقابل میدهد» از عبارت «راستیآزمایی سریع» (rapid verification) استفاده می کند که مبهم است. در عین حال برخی رسانههای خارجی مدعی شده اند قرار است « پس از اعلام آمریکا، روز بعد از آن اعلامیه بازگشت ایران به کل تعهدات، صادر گردد. » اگر این ادعا درست باشد درواقع مقصود آن است که ایران باید در کمتر از ۲۴ ساعت لغو تحریمها را راستیآزمایی کند. آیا به واقع چنین کاری در عمل ممکن است؟
🔹از سویی گفته می شود که توافقی برای برداشته شدن تحریمهای دوره ترامپ در حال شکلگیری است. در این خصوص چند ابهام جدی وجود دارد؛ نخست آنکه آیا فراموش کردهایم که نقض برجام از دوره اوباما و کمتر از گذشت یک سال از عمر برجام آغاز شد؟ آیا نقض عهد برجام در دوره اوباما و زمانی که «امضای کری تضمین بود»، نادیده انگاشته میشود؟ ثانیاً آیا قرار است بازی تلخ «فریب واژگانی» تکرار شود و مذاکرهکنندگان ایرانی «تعلیق» (Suspend) را در داخل «لغو» ترجمه نمایند؟ به خوبی میدانیم که اگر تحریمهای آمریکا تعلیق (و نه لغو) شود، اولاً سایه شوم آنها بر اقتصاد و تعملات تجاری ایران همچنان پایدار بوده و ثانیاً به عنوان اهرم فشاری در اختیار آنها برای تحمیل اراده در آینده خواهد ماند.
🔹در واقع آنچه امروز منافع ملی ایران را تهدید می کند، تکرار تجربههای تلخ برخی دیپلماتها و مسئولان اجرایی در ماجرای برجام است. «عدم رعایت ضوابط و شروط مصوب رهبر معظم انقلاب، شورای عالی امنیت ملی و مجلس در اجرای برجام»، «ادعاهای خلاف واقع در داخل با ارائه ترجمهها و تفاسیر غیرنافذ از توافقات» و «موجسواری با شرطیسازی جامعه» همه و همه از ماجراهای تلخی است که گویی از سر شتابزدگی یا سیاسیگری در حال وقوع دوباره است.
🔹در این نکته تردیدی نیست که دشمن به همین سطح قانع نمانده و مایل است با یک استراتژی چندمرحلهای بتواند حداکثر امتیاز را در جهت تضعیف ارکان اقتدار ملت ایران کسب کند. به نظر می رسد در مرحله نخست بازگشت آمریکا به برجام در قبال امتیازاتی حداقلی و ناپایدار رخ خواهد داد و واشنگتن امیدوار است با عبور از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم و تداوم حضور غربگرایان در قدرت بتواند با بهرهگیری از اهرم فشار موجود در «تعلیق یا بازگرداندن تحریمها»، جمهوری اسلامی ایران را وادار به مذاکره مجدد و تحمیل توافقی جدید شامل محدودسازی همه مولفههای اقتدار ملت ایران از جمله توانمندی موشکی، نفوذ و قدرت منطقهای و ... نماید.
🔹با این تفاسیر به نظر میرسد ریلگذاری طراحی شده توسط نهادهای هدایتگر نفوذ همچون نایاک (NIAC) در حال کمرنگسازی خطوط قرمز منافع ملی و سیاستهای قطعی نظام در مذاکرات پیش رو است. به نظر میرسد نقشه راه تجویزی از سوی نایاک به دنبال شرطیسازی جامعه و بهرهبرداریهای خاص انتخاباتی است. آقای ظریف باید به این سوال به صورت شفاف پاسخ دهند که در حال رعایت ضوابط ابلاغی نظام هستند یا نقشه راه پیشنهادی نایاک؟
🔹از سویی این مقطع آزمون مهمی در برابر نهادهای نظارتی نیز هست. دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به عنوان نهاد بالادستی و ناظر باید با هرگونه نقض آشکار و ضمنی سیاست قطعی نظام در این باره مقابله کند و از مجلس شورای اسلامی و ریاست محترم آن نیز انتظار می رود، ضامن اجرای قوی قانون مصوب این مجلس در خصوص «لغو تحریمها» باشند.
✍️ دکتر #رضا_سراج
🔻 مقامات روس چه چیزی را فاش کردند؟
🔰 آیا خاطره سازش تیم مذاکراتی ایران بر سر «لغو تحریم تسلیحاتی» تکرار میشود؟
🚨 عراقچی: به مذاکرات وین خوشبینم/ اولیانوف: آمریکا حاضر به لغو تحریمهای دوره ترامپ نیست
🔹 اولیانوف نماینده روسیه در سازمانهای بین المللی مستقر در وین خبر داده که جو بایدن مخالف برداشته شدن تحریمهای وضع شده توسط ترامپ است و حتی مشخص نیست تحریمهایی که آمریکا ادعای برداشتن آن را میکند گام به گام برداشته خواهد شد یا به یکباره اتفاق میافتد! این اظهارات در حالی است که در آخرین مصاحبه عراقچی از روند مصاحبه ها ابراز رضایت کرده و پاسخ قاطعی به این مهم نداده بود.
🔹 پاسخ دیپلماتیک عراقچی و بی توجهی آنها به تحریمهای وضع شده توسط رئیس جمهور سابق آمریکا، نگرانیها در یک مساله مهم را افزایش میدهند و آن این است که دولتمردان رفع همه تحریمها (که توسط اوباما و ترامپ با برچسبهای متعدد وضع شده) را به رفع تحریمهای نوشته شده در برجام تقلیل دهند و با پذیرش امتیازات حداقلی بار دیگر خود را صاحب فتح الفتوح و عنوان قهرمان دیپلماسی معرفی کنند!
🔹 این مماشات جویی البته سابقه دیرینه دارد. به عنوان نمونه تحریم تسلیحاتی ایران به دلیل ارتباط مستقیمی که در قطعنامههای شورای امنیت با پرونده هستهای کشورمان داشت باید در توافقنامه هسته ای خاتمه مییافت. اما در اقدامی عجیب آمریکا آن را استثنا کرد و تا ۵ سال پس از برجام (یعنی تا مهر ۹۹) ادامه داد. این اقدام البته با مخالفت روسیه و چین همراه بود اما در نهایت با سازش تیم مذاکرهکننده ظریف، تمدید این تحریم تا ۵ سال دیگر در قطعنامه ۲۲۳۱ گنجانده شد.
✍️ دکتر سید محمود نبویان
هدایت شده از سیدمهدی حسینینژاد
💠 درس اخلاق
🍃حجتالاسلام و المسلمین محمدی خراسانی
👈 با موضوع: مراحل خودسازی
⏰ دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ساعت ۱۹
🎥پخش:🔻
https://www.hawzahnews.com/service/live
پخش ایتا:🔻
https://aparat.com/hawzahnews/live?embed&?eitaafly
🔹امور تهذیبی و اساتید اخلاق
☀️ #شمسی
➕ پاسخ حضرت امام خميني(ره)به تلگراف آيت اللَّه حكيم براي هجرت به نجف (1342 ش)
➕ روز دندانپزشكی
🌙 #قمری
➕ ارتحال عارف وارسته "شيخ باقر بهاري همداني" (1333 ق)
➕ رحلت بانو نصرت امين از زنان فقیه و دانشمند (1403ق)
❄️ #میلادی
➕ قتل عام فلسطینیان ساکن اردوگاه جنین توسط ارتش رژیم صهیونیستی (2002م)
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا آغاز ماه مبارک رمضان
▪️11 روز تا رحلت ام المومنین حضرت خدیجه علیها السلام
▪️16 روز تا ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام
▪️19 روز تا اولین شب قدر
▪️20 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
.