🔴 حافظ ایمان باشیم تا ایمان حافظ ما باشد!
اصلیترین شرط برای داشتن #مرگ راحت، #ایمان است. البته اگر میخواهیم ایمان در لحظهی مرگ و پس از آن در مراحل #ابدیت حافظ ما باشد، باید در دنیا حافظ ایمان خود باشیم. ما حافظ ایمان خود باشیم تا ایمان در سختیها حافظ ما باشد.
در روایت داریم که اعتقادات و ایمان بعضی از افراد عاریهای است؛ از این دست میگیرند و از آن دست میدهند. مثلاً تا یک مقدار وضع مالی جابهجا میشود، حقوق کموزیاد میشود و فشار زندگی وارد میشود، چه بسا افراد خدا را به ظلم متهم میکنند. اینها خطرناک است.
باید ایمانها را تثبیت کرده و نگاه داشت. تثبیت ایمان و اعتقادات هم فقط با خواندن کتاب و یا رفتن به کلاس عقیدتی نیست. اینها خوب است و میتواند #عقل را قانع کند. اما #دل انسان نیز باید قانع شود. باید قلب انسان باور کند و ایمان در قلب رسوخ کند. باور قلب با #عمل بهدست میآید. هرچقدر ما اعمال خود را طبق وظایف و #دستورات_دینی انجام دهیم، مانند چکشی که بر میخ فرو میرود، باعث تثبیت اعتقادات در قلب و باور آنها میشود.
#استاد_مسعود_عالی
#پیادهشده_سخنرانی
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
🔴خدایا دیر آمدم اما...
دستش را روی شانهام گذاشت و گفت: «قاسم! تو مرا دوست داری؟» در حالی که با خود فکر میکردم چرا این سؤال را میپرسد، گفتم: «آقا بر منکرش لعنت.» به دیوار تکیه داد و گفت: «من اگر چیزی بگویم قول میدهی عمل کنی؟» با سرعت گفتم: «آقا شما جان بخواهید.» گفت: « از امشب بلند شو و #نماز_شب بخوان.» نفسم در سینه حبس شد. پس از بهتی طولانی گفتم: «آقا شما میدانید که من اصلا نماز نمیخوانم! چه رسد به اینکه بخواهم نماز شب بخوانم... تا دیروقت در قهوهخانه هستم و صبح اصلا بیدار نمیشوم...» گفت: «هر ساعتی که نیت کنی، من بیدارت میکنم.»
.. برخلاف هرروز که تا بعد از طلوع آفتاب میخوابیدم، در نیمهی شب بیدار شدم. از جایم بلند شدم، دمپایی را پا کردم و بهسوی حوض آب در وسط حیاط رفتم. خدایا این چه انقلابی بود که در من بهپا شده بود؟ من که بودم؟ #قاسم_فاسق که بود؟ چشمانم را رو به آسمان گرفتم و از سویدای دلم جوشش چشمهای را احساس کردم که با حقیقت لایزالی و آسمانیِ #عشق تکلم میکرد و میگفت: «خداوندا قاسم دیر آمده ولی مردانه چاکر درگاهت خواهد بود.»
📚 از کتاب #کهکشان_نیستی | داستانی بر اساس زندگی #آیت_الله_قاضی_طباطبایی
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
#کسوف
سوم آبان
خورشیدگرفتگی جزئی در سراسر ایران قابل مشاهده است؛ حداکثر گرفت در خراسان شمالی و بجنورد با قدر ۶۹ درصد و کمینه گرفت در چابهار با قدر ۵۱ درصد است.
گرفتی که با آن روبرو هستیم مربوط به چرخه ساروس ۱۲۴ است که هر ۱۸ سال و ۱۱ روز یکبار رخ میدهد.
کل گرفت در تهران ۲ ساعت و ۲۲ دقیقه است که شروع آن به وقت ایران ۱۳:۴۱ بوده و تا ۱۶:۰۹ دقیقه قابل رؤیت است. زمان اوج گرفت با قدر ۶۴ درصد در ساعت ۱۴:۵۸ خواهد بود. برای دیگر نقاط کشور هم نزدیک همین بازه زمانی اتفاق میافتد.
صدقه و نماز آیات فراموش نشود
تاکید میکنم که حتما نماز آیات را بخوانید و در زمان کسوف و خسوف از لذایذ دنیوی چشم پوشی کرده و به درگاه الهی تضرع کنید که سهل شمردن نماز آیات باعث مشکلاتی از قبیل دلهره و اضطراب وامراض روحی و تلقین بیماریها و.... میشود.
در زمان کسوف و خسوف مداوما بخصوص در سجده این ذکر را تکرار کنید👇
«یامَنْ یمْسِک السَّماواتِ وَ الأرْضَ أنْ تَزُولا وَلَئِنْ زالَتا إنْ أَمْسَکهُما مِنْ أحَدٍ مِنْ بَعْدِهِ إنَّهُ کانَ حَلیماً غَفُوراً، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَمْسِک عَنّا السُّوءَ إنَّک عَلَى کلِ شَىءٍ قَدیرٌ»
#نشر دهید
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
👌🏻قابل_تامل
امام زينالعابدين(ع):
🕋بيچاره فرزند آدم ...
هر روز سه مصيبت به او مى رسد
و حتى از یکی از آنها پند نمى گيرد
كه اگر پند میگرفت، سختي هاو كار دنيا
بر او آسان مى شد.
♥️مصيبت_اول:
هر روز از عمر او كم میشود
در صورتى كه اگر از مال او چيزى كم گردد
اندوهگين مى شود؛ درحالیکه مال جايگزين
دارد، اما عمر از دست رفته جبران نمى شود.
💜مصيبت_دوم:
روزيش را به طور كامل دريافت میكند،
كه اگر از راه حلال باشد بايد حساب پس دهد
و اگرحرام باشد كيفر میبيند.
💙مصيبت_سوم:
از اينها بزرگتر است
پرسیدند: "آن چيست؟"
فرمود: «هيچ روزى را به شب نمى رساند
مگر اين كه يك منزل به آخرت نزديك شده است، اما نمى داند به سوى بهشت يا به سوى آتش؟
📚منبعالاختصاص؛ص342
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨
🔴عادت به گناه، اختیار انسان را از بین میبرد
آیت الله العظمی جوادی آملی: یک سلسله مسائلی است که اگر کسب کرد خودش در اختیار آن مکسوب قرار میگیرد؛ اینکه در سوره مبارکه مؤمنون و مانند آن فرمود: ﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾ اگر کسی معاذ الله بیراهه رفت، گناهی را کسب کرد، به یک اخلاق بد عادت کرد، به دروغ، به خیانت، به حرام، به اعتیاد معاذ الله عادت کرد، این را کسب کرد، قبلاً که نداشت این صفت را بعد کسب کرد، این خُلق را کسب کرد، وقتی که به دنیا آمد که این خُلق را نداشت، این صفت را که نداشت الآن که این صفت را کسب کرد، خود این کاسب در اختیار این مکسوب است، به هر سَمتی که این صفت بخواهد ببرد میرود چون عادت کرد.
اگر خدای ناکرده به حرام عادت کردیم به گناه عادت کردیم چشممان، گوشمان، زبانمان در اختیار مکسوب است. کاسب اختیار دارد، مال در اختیار کاسب است ولی اگر خدای ناکرده صفت بدی را کسب کرد این کاسب در اختیار مکسوب است که در سوره مؤمنون فرمود: ﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾.
بنابراین ما دو نحو کسب داریم: یک کسبی که کاسب مسلّط است، یک کسبی که آن مکسوب مسلّط بر این کاسب است و اگر کسی خدای ناکرده یک کسب حرامی داشت به وصف بدی عادت کرد راه برای توبه باز است.
🍃
🦋🍃 @takhooda ✨