بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🚩 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع: « آیات المهدی ۱۴»
✍️ امشب، شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و شب شهادت امیرالمؤمنین (ع) و یکی از شبهای پرفضیلت قدر است؛ که شیعیان معمولاً این شب را در مساجد، حسینیهها و سایر اماکن مذهبی، به احیاء و عزاداری برای حضرت علی(ع) و انجام اعمال شب قدر میگذرانند؛
👈لذا ضمن عرض تسلیت و تعزیت به مناسبت شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع)، سخن امروز را با یکی دیگر از (آیات المهدی) آغاز مینمائیم:
🔵👈 «تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ🔹سَلَامٌ هِىَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ»: «فرشتگان، با روح(بزرگ آنها)، به فرمان پروردگارشان، (در شب قدر) براى (تقدیر) کل امور، فرود میآيند؛ 🔹[آن شب] تا دمِ صبح، صلح و سلام است» (قدر/۴و۵)
🔴👈 مفسرین این آیات را از «آیات المهدی» دانستهاند و در تفسیر «تَنَزَّلُ الْمَلائِکةُ وَ الرُّوحُ)، میگویند به دلیل تعبیر «تَنَزَّلُ»، که فعل مضارع است و دلالت بر استمرار دارد، شب قدر فقط در زمان رسول خدا نبوده و هر ساله تکرار میگردد! لذا هرسال در شب قدر، هیئتی بلندپایه از ملائکه به محوریت «روحالقدس» از سوی خداوند متعال، برای ابلاغ مقدّرات عالم، در همهٔ امور «مِنْ کلِّ أَمْرٍ» نازل میشوند و طبعاً این میهمانان بزرگ الهی، میزبان با ظرفیت و بزرگی رسول خدا را میطلبند!
🔵👈 بنابراین لازم است در هر زمان، انسانِ کاملِ معصومی، همانند حضرت رسول (ص) به عنوان ولیّ و خلیفه الهی در زمین وجود داشته باشد تا محل نزول ملائکه الهی در شب قدر باشد! لذا رسول اکرم (ص) در این زمینه فرمودند: «به ليلةالقدر ايمان آوريد كه آن بعد از من، مخصوص علیبنابیطالب و يازده فرزند اوست!»: «آمِنُوا بِلَيْلَةِ الْقَدْرِ إِنَّهَا تَكُونُ لِعَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ وَ لِوُلْدِهِ الْأَحَدَ عَشَرَ مِنْ بَعْدِی» (الکافی، ج١، ص۵٣٣)
🔴👈 البته برخی گفتهاند که نزول فرشتگان در شب قدر به جهت ابلاغ درود و سلام خدا به بندگان صالح خدا یا به دلیل استغفار برای آنان در این شب باعظمت است، اما هرگز این موضوع با تعبیر «مِنْ کلِّ أَمْرٍ» سازگاری ندارد! افزون بر اینکه بیش از یکصد روایت در تفاسیر روایی شیعه و سنی آمده و جزئیات کامل و نزول هر ساله ملائکه بر زمین را روشن نموده است.
🔵👈 چنانچه امیرالمؤمنین (ع) دراینباره فرمودند: «شب قدر در هر سال وجود دارد و امرِ سال در این شب نازل می شود و برای این امر پس از رسول خدا، والیانی وجود دارد! پس ابن عباس پرسید: این والیان، چه کسانی هستند؟ و حضرت فرمودند: من و یازده نفر از صلب من» (الکافی، ج ١، ص۵٣٢)، لذا بدون تردید حضرت مهدی (عج) در این زمان، محل نزول ملائکه الهی و صاحبِ شب قدر هستند!
👈 ضمناً از آنجا که فرشتگان در شب قدر برای ارائه برنامه همه امور، خدمت حضرت حجت (عج) میرسند؛ لذا، همه امور مادی و معنوی جهان به اذن خداوند، به دست مبارک ایشان است؛ و در واقع، ایشان «صاحبالامر» و واسطه فیض الهی هستند!
👈 همچنین مفسرین، «فَجْر» را نیز به امام زمان (ع) و ظهور و قیام ایشان، تفسیر کردهاند؛ چنانچه امام صادق(ع) فرمودند: «مراد از فجر، حضرت مهدى (عج) است»: «الفجر هو القائم» (البرهان في تفسير القرآن، جلد۵، صفحه۶۵۰)؛ چراکه با ظهور خورشید ولایت او، شب تاريك ظلم و فساد، در مطلع فجر برچيده خواهد شد!
✍️ و اما چند نکته درباره آیات فوقالذکر:
1️⃣ خداوند متعال، کل نظام آفرینش را در شب قدر، تدبیر و مهندسی مینماید و شرافت این شب به نزول قرآن صامت بر قرآن ناطق است! لذا هرچه انسان در این شب به قرآن صامت و ناطق، نزدیکتر شود، بهره و نصیب بیشتری میبرد!
2️⃣ به فرموده اهل بیت (ع) برای اثبات وجود امام حیّ، باید با این سوره با مخالفین احتجاج کرد! (تفسير نورالثقلين، ذیل سوره قدر)، چراکه همهٔ امت اسلام بر ادامهٔ شب قدر تا قیامت اتفاق نظر دارند و به دلیل ضرورت نزول ملائکه بر قلب انسان کامل، وجود حجت الهی در هر عصر ثابت میگردد!
3️⃣ توجه به اینکه تقدیرات یکساله انسان در شب قدر به محضر حجت حیّ الهی، ارائه میشود و رضایت ایشان در رقم خوردن تقدیرات خوش برای انسان بسیار مؤثر است، باعث توجه بیشتر انسان به امام زمان (عج) میشود!
4️⃣ بجاست شیعیان در شب رقم خوردن مقدّرات الهی، مهمترین خواسته خود را تعجیل در فرج قرار دهند، چراکه با آمدن حضرت، تمامی سختیها، مشکلات و تاریکیهای بشریت محو شده و مطلع فجر دمیده میشود و شب قدر واقعی برای انسان، رقم میخورد.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
✅ کانال تخت فولاد در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇
@takhtefoulad_ir
27.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟مسابقه شماره ۲۱
#بهشت_اجابت
💢سوال مسابقه روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان
🔰سوال: بر اساس آیات 17 و 18 سوره لقمان، کدام گزینه از ویژگی های انسان های متکبر می باشد؟
1. بی اعتنایی و روی گردانی از مردم
2. مغرورانه راه رفتن
3. هر دو مورد
💫لطفا عدد گزینه صحیح را به شماره
۳۰۰۰۰۰۳۳
پیامک کنید.
🕛 فقط تا افطار روز بیست و یکم ماه مبارک فرصت دارید تا در مسابقه بیست و یکم شرکت نمایید.
🎁به ۴ نفر از کسانیکه پاسخ صحیح داده باشند، به قید قرعه مبلغ ۲ میلیون ریال وجه نقد هدیه داده می شود.
کانال اطلاع رسانی تخت فولاد
@takhtefoulad_ir
26.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟مسابقه شماره ۲۲
#بهشت_اجابت
💢سوال مسابقه روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
🔰سوال: بنا به نظر آیت الله حاج شیخ محمدباقر صدیقین، بهترین راه ترک گناه چیست؟
۱) ترک مکروهات
۲) پر کردن قلب و دل از محبت خداوند
۳) انجام مستحبات
💫لطفا عدد گزینه صحیح را به شماره
۳۰۰۰۰۰۳۳
پیامک کنید.
🕛 فقط تا افطار روز بیست و دوم ماه مبارک فرصت دارید تا در مسابقه بیست و دوم شرکت نمایید.
🎁به ۴ نفر از کسانیکه پاسخ صحیح داده باشند، به قید قرعه مبلغ ۲ میلیون ریال وجه نقد هدیه داده می شود.
کانال اطلاع رسانی تخت فولاد
@takhtefoulad_ir
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🚩 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع: « آیات المهدی ۱۶»
✍️ امشب، شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان است که طبق روایات بسیار، شب قدر همین شب است که دعاها در آن اجابت میشود و تمام کارها بر پایهی حکمت الهی مقدّر شده و توسط ملائکه بزرگ بر امام زمان (عج) نازل میشود.
🔰 همچنین امروز به نام روز بزرگداشت محمدبنعلیبنبابویه قمی مشهور به «شیخ صدوق» است؛ ایشان از پیشگامان علم حدیث و یکی از برجستهترین شخصیتهای جهان اسلام به شمار میرود که با خَلق تألیفات بیبدیلی در علوم و فنون مختلف اسلامی، خدمات ارزشمندی به اسلام و عالم تشیع انجام داده و گنجینهای پایانناپذیر از خود به یادگار گذاشته است؛
👈 لذا با نام و یاد این عالِم و مُحَدّث بزرگ، سخن امروز را با یکی دیگر از «آیات المهدی» آغاز مینمائیم:
🔵👈 «وَلَوْ تَرَي إِذْ فَزِعُوا فَلَا فَوْتَ وَأُخِذُوا مِن مَّكَانٍ قَرِيبٍ🔹وَقَالُوا آمَنَّا بِهِ وَأَنَّي لَهُمُ التَّنَاوُشُ مِن مَكَانٍ بَعِيدٍ»:
👈«و اگر ببينى وقتى كه كافران (از عذاب سخت) فزع كنند و راه گريزى در كار نيست، و (جان) آنها را، از جاى نزديكى [كه انتظارش را ندارند] مىگيرند🔹(و در آن حال) گويند: به او ايمان آورديم و كجا اين دستيابى به ايمان از راه دور (آخرت) به سودشان خواهد بود!» (سبأ ۵١ و ۵٢)
🔴👈 خداوند در ظاهر اين آيات تا آخر سوره سبأ، سيمايى از وضع دلخراش جان دادن مشركان ترسيم نموده است؛ اما در تفاسير، رواياتى آمده که این آیات در رابطه با خروج «سفيانى» در هنگام قيام حضرت مهدى (عج) و «خسف در بیداء» و نابودی او و لشکریانش به امداد غیبی است؛ چنانچه:
🔵👈 امیرالمؤمنین (ع) فرمودند: «... ابتدای قیام «مهدی» از جانب شرق است! در آن هنگام «سفیانی» نیز خروج میکند و به اندازه مدت حاملگی یک زن، یعنی نه ماه سلطنت میکند؛ او در شام خروج میکند و مردم شام جز عدّهای...از وی اطاعت میکنند؛ سپس سفیانی با لشکری جرار به «بیداء» مدینه میآید و وقتی به این منطقه رسید، خداوند او را (با لشکرش) به زمین فرو میبرد و این است معنی این آیه شریفه: وَ لَوْ تَری إِذْ فَزِعُوا فَلا فَوْتَ وَ أُخِذُوا مِنْ مَکانٍ قَرِیبٍ» (بحار الأنوار، ج۵۲، ص۲۵۲/ تفسیر البرهان)
👈 امام باقر (ع) نیز فرمودند: «... و چون «قائم» به بیابان «بیداء» میآید، لشکر سفیانی به سوی او میروند و خداوند به زمین امر میکند که آنها را فرو بَرَد، چنانکه خدا میفرماید: وَ لَوْ تَری إِذْ فَزِعُوا فَلا فَوْتَ...» (بحارالأنوار، ج۵۲، ص۳۱۵/ تفسیر نورالثقلین)
🔴👈 بنابراین این آیات نیز از «آیات المهدی» است، که به فرو رفتن سفیانی و لشکرش در منطقه بیداء، که طبق روایات از علائم حتمیه ظهور است، اشاره مینماید.
✍️ و اما چند نکته در رابطه با آیات فوقالذکر:
1️⃣ عذاب الهی از آنچه فکر میشود به مجرمین نزدیکتر است!
2️⃣ جزع و فزع و استمداد مشركان، مشكلى از آنان حل نمىكند و پناهگاهی در برابر عذاب الهی نمییابند: «فَزِعُوا فَلَا فَوْتَ»
3️⃣ عقوبت کافران و مشركان از همين دنيا آغاز مى شود: «مَّكَانٍ قَرِيبٍ»
4️⃣ «ايمان انتخابى» ارزش دارد نه «ایمان اضطرارى»، مگرنه هر كافرى در لحظهى چشیدن مرگ، ايمان مىآورد ولى دیگر سودی ندارد: «وَأُخِذُوا مِن مَّكَانٍ قَرِيبٍ - وَقَالُوا آمَنَّا»
5️⃣ برگشت به دنيا و جبران گذشتهها، راهى دور و ناممكن است: «مَكَانٍ بَعِيدٍ»
6️⃣ از صدر اسلام تا کنون دو جریان «اسلام علوی» و «اسلام اُموی» در برابر هم بودهاند تا بالاخره «اسلام دروغین اُموی» به دست امام زمان (عج) برای همیشه محو و نابود میشود، لذا ما باید مدعیان دروغین اسلام را بشناسیم تا فریب نخوریم و به نام دین، در لشگر سفیانی قرار نگیریم!
7️⃣ فایده این آیات و نشانهها، غفلت زدایی، امیدافزایی، بیدارباش، شناخت مدعیان دروغین و آمادگی برای درک ظهور حضرت مهدی (عج) است.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
✅ کانال تخت فولاد در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇
@takhtefoulad_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟مسابقه شماره ۲۳
#بهشت_اجابت
💢سوال مسابقه روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان
🔰سوال: بر اساس آیه 10 سوره فاطر راه کسب عزت چه می باشد؟
۱- پاکیزه و نیکو سخن گفتن
۲- عمل صالح انجام دادن
۳- هر دو مورد
💫لطفا عدد گزینه صحیح را به شماره
۳۰۰۰۰۰۳۳
پیامک کنید.
🕛 فقط تا افطار روز بیست و سوم ماه مبارک فرصت دارید تا در مسابقه بیست و سوم شرکت نمایید.
🎁به ۴ نفر از کسانیکه پاسخ صحیح داده باشند، به قید قرعه مبلغ ۲ میلیون ریال وجه نقد هدیه داده می شود.
کانال اطلاع رسانی تخت فولاد
@takhtefoulad_ir
31.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟مسابقه شماره ۲۴
#بهشت_اجابت
💢سوال مسابقه روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان
🔰سوال: بر اساس آیات 39 و 40 سوره حج، خداوند به چه کسانی اجازه جهاد داده است؟
۱- به کسانی که مورد ستم قرار گرفته و جنگ بر آنان تحمیل شده باشد.
۲- به کسانی که دارای قدرت نظامی بالایی باشند.
۳- به هیچ کس اجازه جهاد داده نشده است.
💫لطفا عدد گزینه صحیح را به شماره
۳۰۰۰۰۰۳۳
پیامک کنید.
🕛 فقط تا افطار روز بیست و چهارم ماه مبارک فرصت دارید تا در مسابقه بیست و چهارم شرکت نمایید.
🎁به ۴ نفر از کسانیکه پاسخ صحیح داده باشند، به قید قرعه مبلغ ۲ میلیون ریال وجه نقد هدیه داده می شود.
کانال اطلاع رسانی تخت فولاد
@takhtefoulad_ir
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🚩 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع : « آیات المهدی ۱۷»
✍️ امروز آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و «روز قدس» است، روزی که مسلمانان جهان، فریاد دفاع از مظلومیت و بیزاری از استکبار، سر میدهند و همبستگی خود با ملت مظلوم فلسطین را به جهانیان اعلام مینمایند،
👈 لذا ضمن گرامیداشت این روز بزرگ که امام راحل، آن را «روز حیات اسلام» دانستهاند! سخن امروز را با یکی دیگر از «آیات المهدی» آغاز مینماییم:
🔵👈 «وَأَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا...»: «و (در آن روز) زمين به نور پروردگارش روشن میگردد...» (زمر/۶٩)
🔴👈 مفسرین درباره در تفسیر «بِنُورِ رَبِّهَا» براساس آیات دیگر و روایات تفسیری، نکات مختلفی بیان کردهاند، ازجمله اینکه:
👈 «نور ربّ» بهمعنای «نور حقّ و عدالت» خداوند است که در روز قیامت، زمین را نورانى مى كند! (تفسیر نور)
👈 و يا مراد از «نور ربّ»، نوری است که بهواسطه آن، كشف اسرار و حقايق در قيامت میشود، چنانچه خداوند در آيهى ٢٢ سورهى«ق» میفرماید:
👈 «لَقَدْ كُنْتَ فِي غَفْلَةٍ مِنْ هَٰذَا فَكَشَفْنَا عَنْكَ غِطَاءَكَ فَبَصَرُكَ الْيَوْمَ حَدِيدٌ»: «و تو (ای آدم نادان) از این (روز سخت مرگ) در غفلت بودی تا آنکه ما پرده از کار تو برانداختیم و امروز چشم بصیرتت بیناتر گردید.» (تفسير الميزان)
👈 و یا مراد از «نور ربّ»، نورى است كه از مؤمنان در قیامت بر مىخيزد! چراکه در قیامت نور خورشيد و ماه گرفته مى شود؛ چنانچه خداوند در آیه ٨ سوره تحریم میفرماید: «...نُورُهُمْ يَسْعَىٰ بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَبِأَيْمَانِهِمْ...»: «(در آن روز) نور (ایمان و عبادت) آنها در پیش رو و سمت راست ایشان میرود (و راه بهشت را به آنها نشان میدهد)» (تفسير اطيب البيان)
👈 و یا «نور ربّ» را به نور امام و پیشوای در زمین تعبیر کردهاند چنانچه مفضّلبنعمر میگوید: از امام صادق (ع) شنیدم که دربارهی «وَأَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا» فرمودند: «پروردگار زمین یعنی امام زمین!»، پس عرض کردم: «وقتی امام بیرون آید، چه میشود»؟
👈 فرمودند: «آنگاه مردم از تابش خورشید و نور ماه بینیاز میشوند و به نور (هدایت) امام، راه مینوردند!»: «رَبُّ الْأَرْضِ إِمَامُ الْأَرْضِ قُلْتُ فَإِذَا خَرَجَ یَکُونُ مَا ذَا قَالَ إِذاً یَسْتَغْنِی النَّاسُ عَنْ ضَوْءِ الشَّمْسِ وَ نُورِ الْقَمَرِ وَ یَجْتَزِءُونَ بِنُورِ الْإِمَامِ» (بحارالأنوار، ج۷، ص۳۲۶/ البرهان/ نورالثقلین)
👈 و همچنین حضرت در حدیث دیگری فرمودند: «وقتی قائم (عج) قیام کند، زمین با نور خداوند، روشن گردد و مردم از نور خورشید بینیاز میگردند...»: «إِنَّ قَائِمَنَا إِذَا قَامَ أَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّها وَ اسْتَغْنَی الْعِبَادُ مِنْ ضَوْءِ الشَّمْسِ...» (بحارالأنوار، ج۵۲، ص۳۳۰/ نورالثقلین)
✍️ واما چند نکته دربارهی آیه فوقالذکر:
1️⃣ بدون شک اين آيه مربوط به قيامت است و اگر مىبينيم در بعضى از روايات اهل بيت (ع) به قيام حضرت مهدی(عج) تفسير شده در حقيقت نوعى تطبيق و تشبيه است، و تأكيدى بر اين معنى است كه به هنگام قيام حضرت، دنيا نمونهاى از صحنه قيامت خواهد شد، و عدل و داد به وسيله آن امام به حق، در روى زمين تا آنجا كه طبيعت دنيا مىپذيرد، حكمفرما خواهد شد!»
2️⃣ «رَبِّ» واژه ای است که در زبان عرب بجز خداوند، به حاکم و مالک و ارباب نیز اطلاق می شود و در قرآن کریم نیز به غیر خدا اطلاق شده، چنانچه در سوره يوسف، «رَبُّکَ» اشاره به «عزیز مصر» دارد، لذا در اینجا نیز «بِنُورِ رَبِّهَا» به این معناست که زمین، صاحبی دارد که آن حضرت صاحبالزمان (عج) است که با نور او روشن خواهد شد!
3️⃣ فرق واژه «اشراق» با «طلوع» این است که در مفهوم این واژه، علاوه بر طلوع، نورافشانی نیز گنجانده شده، به گونهای که درخشندگی و تابش آن بسیار زیاد بوده و در نقطه مرتفعی قرار گرفته که همه جا را روشن میکند.
4️⃣ با ظهور امام زمان (عج) و حاکميت تمام عيار توحيد بر سراسر عالم، ظلم و ظلمت رخت بر میبندد و نور علم و عدالت و شناخت حقایق، وضعیت عالَم را به گونهای روشن خواهد ساخت که متوجه میشویم تا کنون در جهل و تاریکی بودهایم!
5️⃣ تنها راه نجات بشریت از تاریکیها، ظهور خورشید هستی و نورافشانی حضرت است، بنابراین باید زمینههای طلوع خورشید را فراهم کرد.
✍️ در پایان باید بدانیم دوران غیبت، دوران تاریکی دنیاست، لذا در این دوره باید مراقبت بیشتری بکنیم و از آنجا که امام زمان (عج)، «نور» است، در دوران غيبت به ميزانی که با ایشان ارتباط نزدیکتر داشته باشیم، سرزمین وجودمان، نور و خير و برکت و رحمت خواهد گرفت.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
✅ کانال تخت فولاد در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇
@takhtefoulad_ir
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🚩 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع : « آیات المهدی ۱۸ »
✍️ امروز، روز جهانی «صلیب سرخ» و «هلال احمر» و «روز ایثار و فداکاری برای نجات مصدومین و گرفتاران» در سطح جهان است؛ در ایران اسلامی نیز «هلال احمر» با تربیت و بکارگیری نیروهای متعهد، مؤمن، فداکار و ایثارگر میکوشد تا صفیر صلح و دوستی و فرشته نجات مصدومین و گرفتارانی باشد که در چنگال حوادث روزگار و در شرایط دشوار و ناگوار زندگی گرفتار شدهاند!
👈لذا ضمن گرامیداشت این روز و تقدیم سلام و صلوات به روح بلند شهدای هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سخن امروز را با یکی دیگر از «آیات المهدی» آغاز مینمائیم:
🔵👈 «هَلْ يَنْظُرُونَ إِلاَّ السَّاعَةَ أَنْ تَأْتِيَهُمْ بَغْتَةً وَ هُمْ لا يَشْعُرُونَ»:
«آنـهـا چـه انتظارى مىكشند؟ جز اينكه قيامت ناگهان به سراغ آنها آيد در حالى كه خبر ندارند!» (زخرف/۶۶)
🔴👈 این آیه در وصف حالِ غافلان بیخبری است که منکر قیامت بودند، ولی قیامت برای آنها به صورت ناگهانی و بدون آمادگی و خبر آنها رخ میدهد!
✍️ مفسرین این آیه را از «آیات المهدی» دانستهاند و آن را به وقوع ناگهانی ظهور و قیام حضرت مهدی (عج) نیز تفسیر کردهاند! چنانچه در روایتی، زراره میگوید: از امام باقر (ع) دربارهی آیه:
🔵👈 «هَل ینظُرُونَ إِلا السَّاعَةَ أَن تَأْتِیهُم بَغْتَةً» سؤال کردم! امام فرمودند: «منظور از آن قیام حضرت قائم (عج) است که ناگهان بهسراغشان آید!»: «... قَالَ هِیَ سَاعَهًُْ الْقَائِمِ (عج) تَأْتِیهِمْ بَغْتَةً» (بحارالأنوار، ج۲۴، ص۱۶۴/ البرهان)
🔴👈 امام زمان (عج) نیز در توقیع خود به شیخ مفید (ره) در این رابطه فرمودند: «پس هر يك از شما بايد كارى كند كه به محبّت ما نزديك شود و از آنچه او را به ناپسندى و ناخشنودىِ ما نزديك مىكند، بپرهيزيد! چراكه امر قیام ما، ناگهانى و بىآمادگى است و هنگامى است كه توبه سودى نمىبخشد و پشيمانى از گناه، كسى را از كيفر ما رهايى نمىدهد!»:
🔵👈 «فَلْیَعْمَلْ کُلُّ امْرِئٍ مِنْکُمْ بِمَا یَقْرُبُ بِهِ مِنْ مَحَبَّتِنَا وَ یَتَجَنَّبُ مَا یُدْنِیهِ مِنْ کَرَاهَتِنَا وَ سَخَطِنَا فَإِنَّ أَمْرَنَا بَغْتَةٌ فُجَاءَةٌ حِینَ لَا تَنْفَعُهُ تَوْبَةٌ وَ لَا یُنْجِیهِ مِنْ عِقَابِنَا نَدَمٌ عَلَى حَوْبَة» [الإحتجاج (للطبرسی)، ج٢، ص ۵٩۶].
✍️ اما چند نکته درباره آیه فوقالذکر:
1️⃣ در این آیه، دو وصف قیامت ذکر شده است: «ناگهانی بودن» و «بیخبری مردم از زمان وقوع آن»: «بَغْتَةً وَ هُمْ لا يَشْعُرُونَ»
2️⃣ از آنجایی که این آیه بر زمان قیام امام زمان (عج) نیز تطبیق داده شده، روشن میشود قیام حضرت نیز مانند قیامت، ناگهانی و غیر منتظره است!
3️⃣ چون قیام حضرت ولیعصر (عج)، غیر منتظره است، منتظران باید هر لحظه آمادگی ظهور ایشان را داشته باشند!
4️⃣ طبق این آیه، کسی از زمان ظهور خبر ندارد و توقیت و وقت معلوم نمودن برای ظهور، باطل است؛ البته گاهی شواهدی مبنی بر نزدیکی آن بیان میشود که به معنای ایجاد آمادگی برای ظهور است.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
✅ کانال تخت فولاد در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇
@takhtefoulad_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟مسابقه شماره ۲۶
#بهشت_اجابت
💢سوال مسابقه روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان
🔰سوال: آیت الله زند کرمانی رمز رونق تولید و کسب و کار کشور را در چه می دانستند؟
۱- حمایت از تولیدات و کالاهای داخلی
۲- توجه به کیفیت، نوآوری و خلاقیت در کسب و کار
۳- هر دو مورد
💫لطفا عدد گزینه صحیح را به شماره
۳۰۰۰۰۰۳۳
پیامک کنید.
🕛 فقط تا افطار روز بیست و ششم ماه مبارک فرصت دارید تا در مسابقه بیست و ششم شرکت نمایید.
🎁به ۴ نفر از کسانیکه پاسخ صحیح داده باشند، به قید قرعه مبلغ ۲ میلیون ریال وجه نقد هدیه داده می شود.
کانال اطلاع رسانی تخت فولاد
@takhtefoulad_ir
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🚩 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع: « آیات المهدی ۱۹»
✍️ نوزدهم اردیبهشت در تقویم به عنوان «روز بزرگداشت شیخ كليني (ره)» نامگذاری گردیده است، عالم و محدث ایرانیالاصلی که به «احیاگر مذهب شیعه» و «بزرگ پرچمدار علم حدیث» مشهور است؛
📗 این محدث بزرگ عالم تشیع، سراسر عمر پربار و پربرکت خویش را در راه تألیف، تصنیف و رواج راه و روش اهل بیت عصمت و طهارت(ع) سپری كرد و یکی از كتب اربعه شیعه، بنام «کافی» را طی بیست سال تلاش خستگی ناپذیر تألیف نمود؛
👈 لذا ضمن بزرگداشت نام و یاد این عالم گرانقدر، سخن امروز را با یکی دیگر از «آیات المهدی» آغاز مینمائیم:
🔵👈 «لَوْ تَزَيَّلُوا لَعَذَّبْنَا الَّذينَ كَفَرُوا مِنْهُمْ عَذاباً أَليما»:
«اگر [كافر و مؤمن] از هم متمايز مىشدند، قطعاً كافران را به مجازات دردناكى عذاب مىکردیم!» (فتح/٢۵)
🔴👈 در این آیه خداوند به سنّت «تزایل» به معنای جدا شدن کامل دو گروه کافر و مؤمن از هم، اشاره مینماید، و آن را یکی از دلایل تأخیر در عذاب کافران میداند!
✍️ مفسرین همچنین این آیه را از «آیات المهدی» و از فلسفههای تأخیر در ظهور امام زمان (عج) دانستهاند!
🔵👈 چنانچه در روایتی ابراهیم کرخی میگوید: خدمت امام صادق (ع) عرض کردم: «آیا امیرالمؤمنین (ع) در راه دین خداوند، نیرومند و شجاع نبودند؟» حضرت فرمودند: «آری»؛ عرض کردم: «پس چرا گروهی بر ایشان غلبه کردند و حضرت از خودشان در برابر آنها دفاع نکردند؟»
🔴👈 امام فرمودند: «یکی از آیات قرآن، مانع این کار شد!» و سپس آیه «لو تَزَیَّلوا لعَذَّبْنَا الذِینَ کَفَرُوا مِنْهُمْ عَذَابًا أَلیمًا» را تلاوت کرده و فرمودند: «خداوند در میان فرزندان کفّار و منافقان، مؤمنانی را قرار داده بود و آن حضرت بنا نداشتند تا زمانیکه آن فرزندان به دنیا بیایند با آنها بجنگد! (و آنها را نابود نمایند) لذا زمانیکه آنها به دنیا آمدند، آن حضرت با آنها که دشمنی خود را ابراز کردند، جنگیدند!
🔵👈 درباره قائم ما اهلبیت نیز چنین است و آن حضرت نیز زمانی ظهور خواهند کرد که مؤمنانی که در نسل کفّار هستند، متولّد شده باشند! آنگاه آن حضرت قیام کرده و آنان را خواهد کُشت!»: «...کَذَلِکَ قَائِمُنَا (عج) أَهْلَ الْبَیْتِ (ع) لَنْ یَظْهَرَ أَبَداً حَتَّی تَظْهَرَ وَدَائِعُ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَإِذَا ظَهَرَتْ ظَهَرَ عَلَی مَنْ ظَهَرَ فَقَتَلَهُ» (بحارالأنوار، ج۲۹، ص۴۳۶/ کمال الدین، ج۲، ص۶۴۱/ البرهان/ نورالثقلین)
🔴👈 همچنین امام صادق (ع) در روایتی دیگر دربارهی آیهی «لو تَزَیَّلوا لعَذَّبْنَا...» فرمودند:
«هرگاه خداوند، کفّاری را که از نسل مؤمنان و مؤمنانی را که از نسل کفّار متولّد میشوند به دنیا آورد، آنان که کفر ورزیدند را عذاب خواهد کرد»: «...لَوْ أَخْرَجَ اللَّهُ مَا فِی أَصْلَابِ الْمُؤْمِنِینَ مِنَ الْکَافِرِینَ وَ مَا فِی أَصْلَابِ الْکَافِرِینَ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ لَعَذَّبَ الَّذِینَ کَفَرُوا» (بحارالأنوار، ج۲۹، ص۴۳۷/ کمال الدین، ج۲، ص۶۴۲/ نورالثقلین/ البرهان)
✍️ و اما چند نکته درباره آیه فوقالذکر:
1️⃣ یکی از فلسفههای غیبت امام عصر (عج)، جاری شدن سنّت «تزایل» است؛ بدین معنا که در صلب بعضی از دشمنان امام زمان (عج)، نور مؤمنی وجود دارد که هنوز پا به عرصه گیتی نگذاشته است که اگر امام ظهور کنند و آن دشمن را پیش از ولادت فرزند مؤمنش از بین ببرند، آن مؤمن در صلب او نیز از بین میرود!
2️⃣ کار امام، پرورش انسانهاست نه از بین بردن آنها و امام نه تنها به انسانهای موجود توجه دارند، بلکه حتی به نسلهای بعدی آنها نیز توجه میکنند!
3️⃣ هیچ گاه نباید درباره حکمت الهی و سیره حکیمانه پیامبران و امامان معصوم، تردید کرد و قضاوت عجولانه نمود! چراکه فلسفهی بعضی از آنها در ظاهر معلوم نیست.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
✅ کانال تخت فولاد در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇
@takhtefoulad_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟مسابقه شماره ۲۷
#بهشت_اجابت
💢سوال مسابقه روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
🔰سوال: بر اساس آیات 2 و 3 سوره صف، چه عملی باعث خشم خداوند می گردد؟
۱- عدم رعایت حق الناس
۲- عمل نکردن به وعده ها
۳- انفاق نکردن
💫لطفا عدد گزینه صحیح را به شماره
۳۰۰۰۰۰۳۳
پیامک کنید.
🕛 فقط تا افطار روز بیست و هفتم ماه مبارک فرصت دارید تا در مسابقه بیست و هفتم شرکت نمایید.
🎁به ۴ نفر از کسانیکه پاسخ صحیح داده باشند، به قید قرعه مبلغ ۲ میلیون ریال وجه نقد هدیه داده می شود.
کانال اطلاع رسانی تخت فولاد
@takhtefoulad_ir
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🚩 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع: « آیات المهدی ۲۰»
✍️ امروز بیست و هفتمین روز از ماه مبارک رمضان و روز وفات علامه محمد باقر مجلسى (ره) فرزند عالم ربانی محمدتقى مجلسی (ره)، فقیه و محدث بزرگ شیعه در قرن یازدهم است؛
🔰 ایشان پس از وفات ملا محمد باقر سبزواری (ره) در سال ۱۰۹۰ هجری قمری، منصب «شیخ الاسلامی» حکومت صفوى را به عهده گرفتند و در این مسند خدمات بسیاری را در زمینههای گوناگون علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به ایران و تشیع نمودند!
📗 علامه مجلسى آن چنان شهرتى در علوم مختلف اسلامى دارند که محتاج هیچ بیان و توضیحى نیست! چنانچه در مقام علمی، نام ایشان همچون آفتابى بر آسمان علم و فقاهت مى درخشد!
👈 بهگونهای که در اکثر علوم اسلامى مانند تفسیر، حدیث، فقه، اصول، تاریخ، رجال و درایه سرآمد عصر خود بوده که نگاهى اجمالى به موسوعه بزرگ حدیثی شیعه «بحارالأنوار»، این نکته را بخوبى آشکار مى سازد!
👈 علامه در کنار این علوم در علوم عقلى همچون فلسفه، منطق، ریاضیات، ادبیات، لغت، جغرافیا، طب، نجوم و همچنین علوم غریبه نیز، ممتاز و بى نظیر بودهاند! چنانچه مورخین، ایشان را از حیث جامعیت در علوم و فنون گوناگون، بینظیر دانستهاند!
👈 این فقیه فرزانه و ستاره پرفروغ آسمان علم و فقاهت، سرانجام در ٢٧ رمضان ١١١١ه.ق، دار فانی را وداع گفت و در کنار مسجد جامع اصفهان و جنب مدفن پدر بزرگوارشان، به خاک سپرده شد؛ لذا با سلام و صلوات به روح بلند علامه مجلسی (ره)، سخن امروز را با یکی دیگر از «آیات المهدی» آغاز مینمائیم:
🔵👈 «أَلَمْ يَأْنِ لِلَّذينَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ وَ ما نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ وَ لا يَكُونُوا كَالَّذينَ أُوتُوا الْكِتابَ مِنْ قَبْلُ فَطالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ كَثيرٌ مِنْهُمْ فاسِقُونَ»:
👈 «آيا براى كسانى كه ايمان آوردهاند هنگام آن نرسيده كه دلهايشان به ياد خدا و آن حقيقتى كه نازل شده، نرم [و فروتن] گردد و مانند كسانى نباشند كه از پيش به آنها كتاب داده شد و انتظار بر آنان به درازا كشيد و دلهايشان سخت گرديد و بسيارى از آنها فاسق شدند؟!» (حدید/١۶)
🔴👈 در این آیه خداوند از مسلمانان میخواهد که از امتهای گذشته، عبرت و درس بگیرند تا مبادا مانند یهود و نصارا، که (بر اثر طولانی شدن وعده الهی و بعثت خاتمالانبیاء در حدود ششصد سال)، دلهایشان سخت و دچار فسق شدند، بشوند!
✍️ مفسرین این آیه را از «آیات المهدی» دانستهاند! چراکه در روايات آمده که دوران غيبت حضرت مهدى (عج) نیز به قدرى طولانى مى شود كه گروه گروه مردم دين خود را از دست مى دهند! (تفسير نورالثقلين)
👈 امام صادق (ع) فرمودند: «این آیه دربارهی قائم (عج) نازل شده است!»: «نَزَلَتْ هَذِهِ الْآیَهًُْ فِی القائم» (بحارالأنوار، ج۵۱، ص۵۴/کمال الدین، ج۲، ص۶۶۸/ نورالثقلین/ البرهان)
👈 و در روایت دیگری فرمودند: «این آیه دربارهی مردم زمان غیبت نازل شده است و «اَمَد» در اینجا به معنای زمان طولانی غیبت است»: «... فِی أَهْلِ زَمَانِ الْغَیْبَه... و قال إنما الأمد أمد الغيبة» (الغيبة للنعمانی، ج١، ص۲۴/ البرهان»
✍️ اما چند نکته درباره آیه فوقالذکر:
1️⃣ پیام این آیه شریفه، این است که:
ای «منتظران خاتم الاوصیاء»، شما مانند «منتظران خاتم الانبیاء» نباشید و در دوران انتظار دچار قساوت قلب و فسق نشوید!
2️⃣ از تاريخ پيشينيان عبرت بگيريم و اشتباهات آنها را تکرار نکنیم: «و لايكونوا كالّذين...»
3️⃣ تداوم غفلت، سبب قساوت قلب مى شود و سنگدلى، زمينه فسق و گناه است: «فطال عليهم الامد فقست قلوبهم و كثير منهم فاسقون»
4️⃣ تفاوت «اَمد» با «اَبد» آن است كه اَبد، به معنى زمان غير محدود است ولی، اَمد، بمعنى زمان محدود ولى مجهولالحدّ، است. (قاموس قران، ج١، ص١٠٩)
5️⃣ دوران طولانی غیبت، آسیبهای فراوان دارد، لذا باید نسبت به آنها از خود و خانواده و جامعه مراقبت کنیم تا دچار غفلت، شک، گناه و قساوت قلب نشویم!
6️⃣ در این آیه برای مصونیت از قساوت قلب، دو راهکار آمده است:
١. همیشه به یاد خدا باشیم: «لِذِكْرِ اللَّهِ»
٢. به قرآن کریم پناه ببریم: « وَ ما نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ».
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
✅ کانال تخت فولاد در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇
@takhtefoulad_ir
هدایت شده از مجموعه تخت فولاد
🔹اپلیکیشن جامع معرفی تخت فولاد
📱معرفی بیش از هزار نفر از مفاخر تخت فولاد📲
⬅️نمایش محل مزار مشاهیر تخت فولاد
⬅️گالری بی نظیر صوت و عکس و فیلم
⬅️معرفی تکایا و مشاهیر مدفون🔹⬅️
لینک دانلود⬇️
https://cafebazaar.ir/app/com.morourgaran.mashahir/?l=fa
@takhtefoulad_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟مسابقه شماره ۲۸
#بهشت_اجابت
💢سوال مسابقه روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان
🔰سوال: بر اساس آیه 44 سوره بقره لازمه دعوت مردم به نیکی و کار خیر چیست؟
۱- عمل نمودن خود دعوت کننده به آن کار خیر
۲-با زبان خوش دعوت کردن
۳- تسلط بر سخنوری و فن بیان
💫لطفا عدد گزینه صحیح را به شماره
۳۰۰۰۰۰۳۳
پیامک کنید.
🕛 فقط تا افطار روز بیست و هشتم ماه مبارک فرصت دارید تا در مسابقه بیست و هشتم شرکت نمایید.
🎁به ۴ نفر از کسانیکه پاسخ صحیح داده باشند، به قید قرعه مبلغ ۲ میلیون ریال وجه نقد هدیه داده می شود.
کانال اطلاع رسانی تخت فولاد
@takhtefoulad_ir
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🚩 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع : «آیات المهدی ۲۱»
✍️ امروز بیست و هشتمین روز از ماه مبارک رمضان است و انشاالله یکی دیگر از «آیات المهدی» را تقدیم شما مینمائیم:
🔵👈 «وَأُخْرَي تُحِبُّونَهَا نَصْرٌ مِّنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ»: «و [موهبت] ديگرى كه آن را دوست داريد [به شما مىبخشد،] و آن يارىِ خداوند و پيروزى نزديك، است و [ای پیامبر] مؤمنان را [به اين پيروزى بزرگ] بشارت ده!» (صف/١٣)
🔴👈 خداوند در این آیه، اهل ایمان را به پاداش، نصرت الهی و پیروزی نزدیک، بشارت میدهد؛ که مفسرین بر اساس روایات تفسیری، این آیه را از «آيات المهدی» دانستهاند، چنانچه علیّبنابراهیم (ره) میگوید:
👈 «وَ أُخْری تُحِبُّونَها نَصْرٌ مِنَ اللهِ وَ فَتْحٌ قَرِیبٌ یعنی فتح قائم آل محمّد (ص) در دنیا» (بحارالأنوار، ج۵۱، ص۴۹؛ تفسیرقمی، ج۲، ص۳۶۶)
👈 در روایت دیگری نیز امام رضا (ع) اصحاب خویش را به دعای برای حضرت حجت (عج) فرا خواندند و اینگونه دعا فرمودند: «خدایا او را قیامکنندهای که مورد انتظار است، و امامی که بهوسیلهٔ او یاری طلب میشود، قرار ده، و تأییدش نما به نصرت با عزّت و
پیروزی نزدیک...»:
👈 «... اَللّٰهُمَّ اجْعَلْهُ الْقٰائِمَ الْمُنْتَظَرَ وَ الْإِمٰامَ الَّذیٖ بِهِ تَنْتَصِرُ وَ أَیِّدْهُ بِنَصْرٍ عَزِیزٍ وَ فَتْحٍ قَریٖبٍ...» (جمال الاسبوع، ص ۵۱۲)
✍️ و اما چند نکته درباره آیه فوقالذکر:
1️⃣ تمام پاداش ها در آخرت نيست، بلکه بخشى از آنها نیز در دنيا داده میشوند: «واُخرى تحبّونها...»
2️⃣ پيروزى را همیشه باید از خدا بدانيم، نه از تجهيزات و تجربه و تخصص خودمان: «نصرٌ من اللّه»
3️⃣ یکی از القاب امام زمان (عج) لقب «منصور» است، چراکه حضرت از طرف خداوند نصرت داده و قطعاً به پیروزی کامل خواهند رسید!
4️⃣ پیروزی امام زمان (ع) لزوماً با ابزار جنگی و خونریزی نیست، زیرا حضرت از نصرت الهی بهرهمندند و میتوانند از راههای مختلف از جمله از راه تسلیم قلوب و حقپذیری مردم به پیروزی نهایی دست یابند!
5️⃣ ظهور و قیام حضرت مهدی (عج) و بشارت به نصرت الهی و فتح قريب آن حضرت، باعث اميد به آيندهای روشن، و وسيلهى دلگرمى رزمندگان اسلام است: «نصرٌ، فتح»
6️⃣ رزمندگان اسلام به يكى از دو نيكى مى رسند! یا شهيد شده و وارد بهشت میشوند! (يدخلكم جنّات...كه در آيه قبل آمده) و یا به یاری خداوند به پيروز میرسند: «نصر من اللّه و فتح قريب»، پس در هر دو صورت پیروزند!
7️⃣ در این سوره خداوند پس از آیه « نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَ فَتْحٌ قَرِيبٌ » میفرماید: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا أَنْصَارَ اللَّهِ» یعنی نصرت الهی وعده داده شده به امام زمان (عج) به کمک و مجاهدت اهل ایمان صورت میپذیرد؛ لذا ما نیز میتوانیم با تلاش و کوشش و برخورداری از نصرت الهی از یاری کنندگان حضرت باشیم!
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
✅ کانال تخت فولاد در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇
@takhtefoulad_ir
30.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟مسابقه شماره ۲۹
#بهشت_اجابت
💢سوال مسابقه روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان
🔰سوال: بر اساس آیات 1 الی 10 سوره شمس لازمه رستگاری انسان چه می باشد؟
۱- امید به رحمت الهی
۲- برپایی نماز جماعت
۳- تزکیه و پاک نکه داشتن نفس
💫لطفا عدد گزینه صحیح را به شماره
۳۰۰۰۰۰۳۳
پیامک کنید.
🕛 فقط تا افطار روز بیست و نهم ماه مبارک فرصت دارید تا در مسابقه بیست و نهم شرکت نمایید.
🎁به ۴ نفر از کسانیکه پاسخ صحیح داده باشند، به قید قرعه مبلغ ۲ میلیون ریال وجه نقد هدیه داده می شود.
کانال اطلاع رسانی تخت فولاد
@takhtefoulad_ir