eitaa logo
گلچین🇮🇷چنل🇵🇸جارچی
387 دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
13.5هزار ویدیو
32 فایل
سلام دوستان، به کانال،گلچین چنل جارچی🇮🇷 خوش اومدید این کانال، خبر، مطالب دیدنی وشنیدنی، اسلامی، دینی، دعا،وطب سنتی، همه چی مثبت منتشرمیشه، امیدوارم بمونیدوکانال ما رو به دوستانتون معرفی کنید. https://eitaa.com/joinchat/4180082987Cad83fde883 @takmahi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
20.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمپوت انواع میوه با ماندگاری بالا 🍒🍑مواد لازم: گوجه سبز و هلو یا هر میوه ای که دوست دارین مثل زردآلو یا گیلاس به میزان لازم آب جوشیده خنک شده. به میزانی که شیشه پر بشه شکر به میزان دلخواه من برای گوجه سبز ۵ ق غ و برای هلو ۳ ق غ استفاده کردم 🌟🌟نکته 🌟میزان شکر به بزرگی شیشه و وزن میوه و سلیقه شما بستگی داره(حتی می تونید شکر رو حذف کنید) 🌟مدت زمان جوشیدن میوه ها نیم ساعت هست 🌟شیشه ها نمی شکنه اگر از همون موقع که اب سرد هست و زیر قابلمه رو روشن نکردین شیشه ها رو داخل قابلمه بزارید (تا زمانی که به شیشه شوک حرارتی وترد نشه ، نمی شکنه) 🌟بعد شستن میوه ها بزارید آبش بره تا کمپوت ها کپک نزنه 🌟حتما از آب جوشیده استفاده کنید تا کمپوت کپک نزنه 🌟در شیشه ها حتما محکم باسه که هوا نکشه وگرنه کپک میزنه 💫💫💫روش استریل کردن شیشه: شیشه ها رو حدود ده دقیقه با در باز داخل قابلمه ای که پر از آب هست بجوشانید و بعد از قابلمه خارج کنید و بزارید خشک بشه 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
29.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای به 😍😋 مواد لازم: به 🍎۱ کیلو ۶تا۷لیوان آب💧 یک کیلو شکر🍚 آب یک عدد لیموترش تازه🍋 یکم گردوی نگینی خورد شده(دلبخواه) برای خوش‌رنگ شدن مربا به کافیه در دیگ رو بزارید بعد اینکه شکر حل شد دم کنی بزارید و حدود ۵تا ۶ساعت بزارید با حرارت ملایم قوام بیاد نیم ساعت تا یک ساعت آخر آب ایمو و گردو رو اضافه کنید ی شب تا صبح بزارید مربا با همون قابلمه داخل محیط اشپزخونه بمونه اگه قوامش اوکی بود داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید اگر دیدین شیره رقیقه یک بجوشونید مجددا اگرم غليظ بود آب جوش اضافه كنيد و چنتا جوش بزنه شكر مربا كم باشه يا به نپزه مربا كپك ميزنه حتما به ها اول كار به مدت ٤٠دقيقه پخته شن كامل
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوتلا خونگی🌰🍫 مواد لازم : فندق بو داده : ۳۰۰ - ۲۵۰ گرم پودر کاکائو: ۳۰ گرم پودر قند (پودر شکر) : ۳۰ گرم نمک: یک پنس روغن خوراکی : ۱۰ میلی لیتر شیر: ۱ قاشق سوپخوری (برحسب غلظت نوتلاتون شیر میشه کم و زیاد بشه و یا حذف بشه و از شیر مدت دار استفاده کنید) 🌟
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#️⃣ 😍😋 بفرمایین کیک یزدی داغ ِ داااااغ🥰 کافیه یه بار کیک یزدی رو با این دستور امتحان کنی مطمئنم عاشقش میشین 😉 . دوتا تخم مرغ همدمای محیط رو با نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان شکر و نصف لیوان ماست پرچرب با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه . ۱/۴ لیوان گلاب و نصف قاشق مرباخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری وانیل میریزیم و هم میزنیم . ۱/۵ لیوان آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو الک میکنیم و میریزیم و مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست بشه . داخل نایلون یا قیف بریزین و داخل قالب مافین کپسول بزارین و سه چهارم قالب رو مواد بریزین و روش کنجد بپاشین و با چاقو که به روغن زدین وسط کیک ها یه بعلاوه بزنین و داخل فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بزارین . ❌دقت کنید که فر باید کاملا داغ داغ باشه برای کیک یزدی❌ . 😋 . 🌟
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه کلم ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم : برنج 🍙دو پیمانه سبزی معطر خورد شده🌿(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه🫛 نصف پیمانه کشمش یا زرشک🍇 (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی 🥩۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ🍃 ادویه 🥄(پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی🥫 نصف پیمانه روغن🥃 زعفران به میزان لازم💛 رب انار نصف پیمانه 🥣(بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر🍇🍚 نمک و فلفل 🧂🌶به میزان لازم آب💧 سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🌟
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش های مختلفی برای نگهداری از سیر هست، میتونید پاک کنید، بشورید، پهن کنید،. وقتی کامل آبش رفت توی ظرف دردار، توی فریزر بزارید. یا اینکه وقتی آبش رفت، به همراه کمی نمک و روغن مایع توی غذا ساز یا خردکن بریزید. یا بزارید کامل پوره و له بشه یا دندون گیر باشه و کامل له نشه. توی ظرف کاملا تمیز بریزید، روی اون کمی روغن مایع بریزید و بزارید توی یخچال، نهایتا دو هفته میتونه خوب بمونه، بهدش رنگ و طعمش تغییر میکنه. اگه برای طولانی مدت میخواهید، بریزید توی نایلون و نازک پهن کنید و توی فریزر بزارید،. هر بار به اندازه دلخواه، ازش، تکه کنید. 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️سلام صبحتون پراز عطر گل 🌷 روزی دلنشین 💖 لبخندی از ته دل 🌷 با هزار آرزوی زیبا 📝 تقدیم لحظه‌هاتون 🌷 الهی امروزتون خدایی و 💓 پر ازخیر و برکت باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا