هدایت شده از عماد دولتآبادی
▫️قبلا گفتیم که در جریان حوادث شش ماه گذشته، مردم میتونستن یکجا یه «نه»ی محکم به حکومت بگن و حجاب رو کنار بذارن. این کارو نکردن ولی.
▫️اما یکی از نتایج این شش ماه هم کشف حجاب یه عدهای از خانومها بود.
خب اینکه عدهای از کمحجابها کشف حجاب کنن، پیدا و عیان هست، همه میبینین اما چیزی که پیدا نیست و اتفاقی که افتاد ولی بهش توجه نداریم، محجبه شدن خیلی از کمحجابها در همین شش ماه بود.
▫️من پیامهای چند نفری از این دسته رو گلچین کردم که شما هم بخونین😉
#عماد_داوری_دولتآبادی | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/623706320C1d9f760b11
حضرت علامه مصباح یزدی(رحمه الله علیه):
لا یُخَیَّبُ آمِلُهُ؛ امید هر كه به او امید بندد نومید نمىسازد» ( دعای افتتاح)
برخى به بهانه اینكه به خدا امید دارند، شانه از هر تكلیفى خالى مىكنند. نه در انجام مستحبات كوشا هستند و نه در ترك مشتبهات. وقتى از آنها سؤال شود در پاسخ مىگویند: «رحمت خدا وسیع است. خدا با رحمتش با ما رفتار خواهد كرد، نباید از فضل خدا مأیوس بود!» آیا امید اینها به خدا از امید اولیا و انبیا بیشتر است؟ آن بزرگواران با اینكه نهایت امیدوارى را به خدا داشتند، در عین حال از انجام كوچكترین اعمال كوتاهى نمىكردند. آیا امید و رجاءِ ما از امید آنها بیشتر است كه بدون عمل امید داریم خداوند ما را در بهترین قصور بهشت جاى دهد!؟
ما معمولاً خیال مىكنیم امیدمان به خدا زیاد است. اما امیرالمؤمنین(علیه السلام) مشت همه را باز كرده و همه را رسوا نموده؛ مىفرماید: شما نه خوف دارید، نه رجا. اگر به خدا امید داشته باشید، باید اثرش در عمل شما آشكار شود. وقتى به بنده اى امید دارید و انتظار دارید كارى براى شما انجام دهد، چگونه با او رفتار مىكنید؟! مواظبید كارى كه موجب رنجش خاطر او شود از شما سر نزند، همواره به او احترام مىگزارید و... آیا هرگز در مقابلش به او هتّاكى مىكنید! یا دشمنى و مخالفت مىكنید؟ اما با خدا چطور!؟!
#آیت_الله_مصباح
#اخلاق
@talab_elm
منشأ سكولاريزم، يعنى تفكيك ديانت از سياست، از صدر اسلام پيدا شد. از همان ابتدا كسانى مىگفتند مسأله رياست بر امت و به تعبير ديگر «امامت»، مربوط به زندگى دنيا و اداره امور آن است و ربطى به «رسالت» ندارد. پايه و اساس ماجراى سقيفه بر همين نظريه ( سکولاریسم) استوار بود. هنوز پيكر مبارك پيغمبر اكرم (صلى الله عليه وآله) به خاك سپرده نشده بود كه عدهاى در سقيفه جمع شدند تا براى امت، خليفه و امام تعيين كنند. معنى اين كار آن بود كه خدا و پيامبر فقط در امر دين دخالت مىكنند و مسأله رهبرى جامعه و حكومت چون مربوط به دين نيست، از اين رو خدا و پيامبر نيز چيزى در مورد آن نفرمودهاند و ما خود بايد در اين باره تصميم بگيريم! معناى اين كار، تفكيك دين از سياست بود و نطفه اين نظريه در سقيفه بسته شد.
#آیت_الله_مصباح
#علم #تاریخ
@talab_elm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا علی ذاتَت ثُبوت قُل هُوَ اللهُ اَحد
نام تو نقش نگینِ امر اللهُ الصَمد
لَم یَلد از مادرِ گیتی و لَم یُولد چو تو
لَم یَکن بعد از نبی مِثلت لَهُ کُفوا احد
#مداحی
@talab_elm
💠 خاطره ویژه | امانت
تقریباً چهلوپنج دقیقهای به اذان مغرب و عشا مانده بود. رفته بودم منزل حاجآقا به ایشان سری بزنم. تنها بودند؛ حتی حاجخانم هم نبودند. حاجآقا داشتند پاهایشان را چرب میکردند. سالها بود زانودرد و پادرد همپایشان شده بود. دکترها روغنهایی را تجویز کرده بودند و باید هر روز پایشان را چرب میکردند.
احوالپرسی همیشگی و خوشوبشی کردیم. حاجآقا همچنان مشغول بودند که از من خواستند چیزی برایشان بیاورم. میخواستند بگویند متکا را بیاور که کلمهاش یادشان نیامد! چند ثانیه کشید. مقداری که گذشت متوجه شدم و متکا را برایشان آوردم.
سرشان را انداخته بودند پایین. غرق فکر شدند. چند دقیقهای سکوت شد. رو کردند به من و بغضآلود و با صدای لرزان گفتند: «آدم گاهی اوقات کلمه به این سادگی که شاید هزاران بار در طول زندگی با آن سروکار داشته، یادش میرود، اگر روزی به ما گفتند که خدایت کیست و یادمان رفت آن موقع چه خاکی بر سر کنیم؟ اگر گفتند که امامت کیست و یادمان رفت، اگر گفتند کتابت چیست و یادمان رفت! آنجا باید چه کنیم؟»
آن بغض سنگین اشک شد و کمکم از چشمانشان سرازیر شد.
این سؤال را تکرار کردند. گفتند: «چه کار کنیم؟» فکر میکردم این پرسش مقدمه توضیحی است، اما دیدم ادامه دارد. باز هم مرتب از من پرسیدند.«به نتیجه ای رسیدی؟ فکر کردی؟» همزمان خودشان هم حال معنوی دیگری پیدا کرده بودند که لحظهبهلحظه تشدید میشد.
ادامه👇👇👇
طلب العلم فریضة🌟
💠 خاطره ویژه | امانت تقریباً چهلوپنج دقیقهای به اذان مغرب و عشا مانده بود. رفته بودم منزل حاجآقا
🔺️ #ادامه
نزدیک اذان شد. از وضو که برگشتند دوباره با بغض و اشک پرسیدند: «خب! به نتیجه ای رسیدی چه کار کنیم؟» مات و مبهوت مانده بودم. رفتند سمت چوبلباسی. عطرهای دمدستیشان را آنجا میگذاشتند. صدای اذانشان در خانه پیچید. وقتی نزدیک سجاده شدند، بغض صدایشان ترکید. به پهنای صورت اشک میریختند. گفتند: «شما که جوابی به این سؤال ندادی! اگر پرسیدند اسم خدایت کیست اگر یادمان رفت چه کنیم. اما فکر میکنم این «علی علی» گفتنهای ما در طول زندگی که هر جا توانستیم و از دستمان برآمد، مدام گفتیم «علی علی» این «علی علی» گفتنها ما را رها نمیکند. ما را ول نمیکنند. امیرالمؤمنین (علیه السلام) به جایش میآیند و جواب این «علی علی» گفتنها را میدهند. اگر هم یادمان برود به ما یادآوری میکنند.»
بعد بلافاصله گفتند: «اگر در این دنیا ایمانمان را امانت بدهیم دست امیرالمؤمنین (علیه السلام) به شرطی که ایمان را خراب نکرده باشیم، بگوییم این امانت خدمت شما آن لحظه و جایی که من احتیاج دارم، این را به من برگردانید؛ بعید میدانم امیرالمؤمنین کسی باشد که بخواهد از امانت نگهداری نکند و حتماً آدم امینی است. مهم این است که ما ایمانمان را امانت دهیم. این علی علی گفتنها آنجا کار خودش را میکند.»
مشغول نماز مغرب شدیم. نماز عجیبی شد. ادعا ندارم همیشه با ایشان بودهام و حالاتشان را دیدهام، اما در سنوسال خودم و در موقعیتهایی که با حاجآقا ارتباط داشتم، کمتر چنین نمازی از ایشان دیده بودم. با حال و پر اشک. بین هر آیه سوره حمدشان گریه میکردند.
بین دو نماز بحث را ادامه دادند و تأکید کردند روی اینکه آدم ایمانش را بسپارد به دست آنها، آنها شب اول قبر برگردانند.
🔺️خاطره ای از نوهی #آیت_الله_مصباح
#اخلاق
@talab_elm
هدایت شده از دیده بان غرب
🔰تنظیم دقیق جهان
📝در حال حاضر بسیاری از دانشمندان این واقعییت را قبول دارند که جهان ما به طور شگفتانگیز و غیر قابل انکاری دقیق تنظیم شده است.
این تنظیمات شگفت انگیز و حیرت آور جهان، نشان دهنده وجود یک خالق یگانه و حکیم می باشد
به عنوان مثال:
🌺🌸دیوید دویچ، رئیس موسسهی ریاضیات دانشگاه آکسفورد:
اگر ما یکی از این تنظیمات جهان را فقط اندکی در یک جهت تغییر دهیم, ستارهها نابود میشدند و جهان شکل نمیگرفت و اگر ما این تنظیمات دقیق را در جهت دیگر تغییر دهیم, هیچ عنصری سنگین تر از هلیوم شکل نمیگرفت. نه کربنی, نه حیاتی نه هیچ مادهی شیمیایی.
اگر کسی ادعا کند که با این تنظیمات دقیق جهان شگفت زده نشده، او سر خود را در شن و ماسه پنهان کرده است. این تنظیمات دقیقی که جهان دارد, شگفتانگیز و بی نظیر است.
🌺🌸 دکتر دنیس اسکانیا، رئیس رصدخانههای دانشگاه کمبریج، در مستند علمی بیبیسی گفت:
اگر کمی قوانین طبیعت را تغییر دهید، یا کمی ثابت های طبیعت را تغییر دهید - مانند بار روی الکترون - آنگاه نحوه رشد جهان بسیار تغییر کرده، و به احتمال بسیار زیاد زندگی هوشمند دیگر وجود نداشته باشد.
🌸🌺 دکتر پل دیویس، نویسنده برجسته و استاد فیزیک نظری در دانشگاه آدلاید، گفت:
نکته واقعاً شگفتانگیز این نیست که زندگی روی زمین بر روی یک لبه چاقو متعادل است، بلکه موضوع شگفتآور این است که کل جهان روی یک لبه چاقو متعادل است، و اگر هر یک از "ثابتهای" طبیعی حتی اندکی از بین برود، هرج و مرج کامل رخ خواهد داد.
🌸🌺 سر استیون هاوکینگ (شاید مشهورترین کیهان شناس جهان) در کتاب پرفروش خود، تاریخ مختصر زمان، اظهار داشت: «واقعیت قابل توجه این است که به نظر می رسد مقادیر این اعداد (یعنی ثابت های فیزیک) بسیار دقیق بوده است و به گونه ای تنظیم شده تا توسعه زندگی را ممکن سازد» (ص 125).
هاوکینگ گفت که این تنظیمات دقیق دلیلی بر " هدف الهی در خلقت و انتخاب قوانین علم (توسط خداوند) " است (همان، ص 125).
🖥 منبع : خبرگزاری گاردین
https://www.theguardian.com/commentisfree/andrewbrown/2009/jan/08/religion-atheism-longley-advertising
🔰 در دیدهبان غرب، آنچه از غرب و دین کمتر شنیدهاید با #سند ارائه میشود
👇 حتما عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1996816744Ce5fe448de4