هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبرانقلاب، امروز: بایستی جوانها را وارد میدان کرد. ۹۸/۷/۴
💻 @Khamenei_ir
#شهید_رئیسی
@Talabeasr
⭕️ این روزهای آغاز سال تحصیلی که شاید خیلیها سهمیهای بودن فرزندان شهدا و جانبازان رو مطرح میکنن (بدون اینکه درک کنن پیشرفت و تحصیل بدون حضور پدر یا با وجود یک پدری که شیمیایی شده چقدر سخت است)، خوبه نگاهی کنیم به تسهیلات کشورهای غربی برای سربازانشون که در جنگ (دفاع از کشور نه! تجاوز به دیگر کشورها!) صدمه دیدن:
🔸آلمان
دولت آلمان شرایطی را اتخاذ کرد تا فرزندان آنها، به دور از خانواده و با شرایط بسیار عالی تحصیل و زندگی کنند. مراکزی که برای فرزندان بازماندگان جنگی ساخته شده بود، مجهز به بهترین امکانات رفاهی بود به حدی که مادران بیوه، فرزندانشان را با کمال میل به این مراکز میسپردند. همسر و فرزندان تمامی کشته شدگان جنگی در این کشور، معاف از هزینههای درمانی هستند و برای تردد معلولان جنگی در شهر هم تدابیر ویژه ای اتخاذ شده است.
🔹آمریکا
بیش از ۶۰ اداره در این کشور، مشغول رسیدگی به معلولان جنگی است. هر فردی با هر ملیتی، اگر در نیروی ارتش آمریکا باشد و در جنگهای این کشور شرکت کند و دچار نقص عضو شود، تحت حمایت سازمان سربازان کهنسال قرار میگیرد و از بیمه درمانی بهرهمند میشود. کلیه وابستگان درجه یک سربازان کشته شده در جنگهای آمریکا از قبیل همسر، فرزندان و والدین آنها تا ۲۳ سال تحت پوشش این دولت قرار میگیرند. به معلولانی که برای رانندگی به ماشین خاص نیاز دارند، تا ۸ هزار دلار کمک برای خرید ماشین در نظر گرفته میشود. خانه هایی متناسب با شرایط معلولان جنگی و هزینه پوشاک سالیانه برای آن ها و فرزندانشان تامین میشود. حقوق و مزایای آن ها در طول زمان نه تنها کم نمی شود بلکه هر سال درصد قابل توجهی به آن اضافه می شود.
🔸فرانسه
به تمامی کهنه سربازان و خانواده شان تسهیلاتی از جمله: مسکن، آموزش، ازدواج، امکانات پزشکی، تفریحی و رفاهی تخصیص داده میشود. این امکانات برای نسلهای بعدی آنان حتی علیرغم تغییر و تحولات سیاسی و فرهنگی جامعه ادامه مییابد. به آنها مدال افتخار کنگره داده میشود و هر سال مورد تکریم قرار میگیرند و از آنان گزارش و مصاحبههایی به منظور ارتقای روحیه جنگ آوری و رشادت در جامعه به عمل میآید.
🔸انگلستان
بسته به سن همسر سرباز کشته شده در جنگ و میزان درآمد ماهیانهاش مقرری برای او در نظر گرفته میشود. به این درآمد بسته به این که سرباز در زمان مرگش در ارتش بوده یا خیر، مالیات اختصاص نمییابد. بازماندگان سربازان کشته شده در جنگ و یا ارتشیها متوفی، به طور رایگان و در برخی موارد نیمه رایگان میتوانند از مراکز آموزشی ارتش استفاده کنند تا برای شغل مورد نظرشان آمادگی لازم را بیابند. براساس قانون مسکن مصوب سال ۱۹۸۵، سربازان بازگشته از جنگ و خانوادهها سربازان کشته شده در جنگ میتوانند از تخفیف ویژهای در رابطه با رهن و اجاره مسکن بهره گیرند. در رابطه با خرید خانه نیز ارتش موظف است که با توجه به شرایط مالی فرد، از ۱۵ تا ۵۰ درصد از مبلغ خرید خانه (تا سقف ۷۵ هزار پوند) را به شخص پرداخت کند.
🔻عجیب اینجاست که کمتر کسی به سهمیه غیر منطقی و غیر معقول خانوادههای اساتیدی که عضو هیئت علمی هستند اشاره میکند!
@Talabeasr
#شهید_رئیسی
✍️ نظر دو تن از مراجع عظام تقلید درباره ساخت فیلم شمس تبریزی و مولانا 🔻آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی
🌸 #پرسش_و_پاسخ
💠سوال شماره25160
💠مولوی در نگاه رهبر معظم انقلاب و شهید مطهری
🔵استاداصغرطاهرزاده
⁉️با سلام
استاد گرامی یکی از کارگردانان بنام این کشور تصمیم گرفته در مورد دو تن از مفاخر ایران مولوی و شمس فیلم سینمایی بسازد و دو تن از مراجع اقایان مکارم شیرازی و نوری همدانی فتوای حرمت ساخت فیلم در مورد ایشان را داده اند. لطفا نظرتان را در این خصوص و همچنین در مورد جریان تصوف در ایران بیان کنید. با تشکر
✅باسمه تعالی: سلام علیکم: آن فتاوی و نظرات را دیدم. ای کاش آقایانی که بیشتر در فقه ممحض شدهاند و در عرفان و حکمت صاحبنظر نیستند، در چنین مواردی نظر نمیدادند. در این موارد بهتر است امثال رهبر معظم انقلاب«حفظهاللّه» و مرحوم شهید مطهری که در کنار فقه و فقاهت، در حکمت و عرفان نیز قدم زدهاند، نظر بدهند. به قول آيتالله انصارى همدانى «رحمةالله عليه» سالك تا آخر عمر به مثنوى مولانا نيازمند است. اخيراً كه مقام معظم رهبرى «حفظه الله تعالى» در جلسه اى كه با شعرا داشتند فرمودند: مثنوى همان طور كه مولوى مىگويد:
«هُوَ اصولُ اصولِ اصولِ الْدّين»[1] و گفتند مرحوم مطهرى هم با من هم عقيده بود. موفق باشید
[1] ( 1)- مقام معظم رهبرى« حفظه الله تعالى» در ديدار با شعراء در سال 1387- مولوى در ديباچه ى دفتر اول مىگويد: هذا كِتابُ الْمَثنَوى، وَ هُوَ اصولُ اصولِ اصولِ الْدّين، فى كَشْفِ أَسْرارِ الْوصولِ وَ الْيقين
@Talabeasr
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 احتمال عقب نشینی آمریکا از تحریمها تا دو ماه دیگر
خوش چشم: ایران وقتی می تواند در مقابل تحریم بایستد یعنی دارد تحریم را دور می زند. خب وقتی ایران بایستد آمریکا اسلحه اصلی را از دست می دهد
اگر این روند ادامه یابد تا آخر آبان یا آذر آمریکا عقب نشینی های تاکتیکی میکند و حاضر می شود تا بخشی از تحریم ها را بردارد تا ایران را پای میز مذاکره بکشاند.
@Talabeasr
🔸️ملّاهای ضد فلسفه و عرفان
💠رهبر انقلاب:
اختلافات را باید مدیریّت کرد. مواظب باشید اختلاف نظرها به درگیری و تشنّج و ناخن زدن به چهرهی یکدیگر نینجامد! ما در گذشته در سنّت حوزههای خودمان داشتهایم که حالا من آخرین موردش را که بخواهم عرض بکنم، مرحوم حاج شیخ مجتبیٰ قزوینی (رضوان الله علیه) [است که] ملّای برجستهی بزرگی در مشهد بود، ضدّ فلسفه و عرفان. بنده خودم جزو ارادتمندان ایشان بودم و هستم؛ مرد واقعاً بزرگی بود امّا سلیقهی علمی ایشان این بود: درست ضدّ فلسفه و ضدّ عرفان که کتاب هم در این زمینه نوشته بود، تدریس هم میکرد؛ جزو برجستهترین شاگردهای مرحوم آمیرزا مهدی اصفهانی بود؛ و امام بزرگوار، مغز فلسفه و عرفان بود، لُبّ فلسفه و عرفان بود؛ خب اینها خیلی با هم فاصله دارند، یعنی درست بکلّی در دو قطب یک طیف قرار دارند. وقتی که مبارزات شروع شد و امام نشان داد که رهبر این مبارزه است -امام از روزهای اوّلِ مبارزه این را اثبات کرد- این آقای حاج شیخ مجتبیٰ قزوینی با همهی این اختلافاتی که داشت، بلند شد از مشهد و یک جماعتی را هم با خودش برداشت، آمدند دیدن امام در قم؛ آمدند اظهار ارادت به امام کردند. تا وقتی هم ایشان زنده بود -سال ۱۳۴۶ ایشان از دنیا رفت- پای انقلاب بود، یعنی واقعاً امید ما طلبههای مبارزِ آن روز در مشهد به مرحوم حاج شیخ مجتبیٰ بود، با اینکه اختلاف سلیقهاش با امام این جوری بود.
مرحوم آمیرزا جواد آقای تهرانی ملّای دیگری بود در رتبههای بعدی از همان جماعتِ مخالفین فلسفه و عرفان که ما خدمت ایشان درس هم خوانده بودیم. ایشان خب نقطهی مقابل بودند دیگر. ایشان قبل از انقلاب اظهار ارادت به امام میکرد. من خودم قبل از پیروزی انقلاب از ایشان شنیده بودم اظهار ارادت و علاقهی به امام را؛ بعد از پیروزی انقلاب هم این آدم بلند شد رفت جنگ؛ پیرمرد هفتاد هشتاد ساله بلند شد، رفت لباس بسیجی پوشید و پای خمپاره [ایستاد] و مشغول جنگ شد؛ یعنی ما آدمهای این جوری داشتیم. [یعنی] اختلاف فکری، در عین حال اتّحاد به معنای واقعی کلمه؛ لله، فیالله، فیسبیلالله.
💠بیانات در دیدار طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور/ 18 اردیبهشت 98
@Talabeasr
🌷سفارش اخیر مقام معظم رهبری به یکی از طلاب
🔹چندی پیش، رهبر انقلاب در جریان سفر به مشهد مقدس، به منزل شهید سیدرضا کیشبافان رفته و با خانوادهی این شهید بزرگوار دیدار کردند.
🔹 رهبر انقلاب در این دیدار، در سفارش به یکی از طلاب جوان حاضر در جمع فرمودند: «سفارش؛ آقاجان! درس را خوب بخوان؛ انشاءاللّه ملّای خوبی بشوی و بتوانی در لباس پیغمبر برای اسلام خدمت کنی. اگر شما روحانیِ فاضلِ ملّایِ متدیّنِ متقّیای بشوید، فایدهتان خیلی بیش از خیلی چیزهای دیگر است...» ۹۸/۶/۱۱
@Talabeasr