⚠️ ترک غیبت
راهکار آیت الله بهجت (ره) برای درمان اخلاق زشت غیبت کردن، به ویژه برای کسانی که این کار برایشان به صورت یک عادت درآمده این است که قبل از هر چیز بر زبان و صحبت هایشان نظارت دقیق داشته باشند و از دوستانی که آنها را به غیبت تشویق می کنند و همچنین از مجالسی که به نظر می رسد برای غیبت آماده شده اند، پرهیز کنند.
🔻راه دیگر ایشان، توجه به این نکته است که غیبت کردن یکی از نشانه های ناتوانی، فقدان شخصیت و عقده خود کم بینی است. فرد با غیبت کردن، پرده از این صفات خود برمی دارد و قبل از اینکه شخصیت اجتماعی دیگری را بشکند، شخصیت خودش را درهم می شکند. و موجبات سلب اعتماد دیگران را فراهم می آورد. همچنین غیبت کننده باید به این نکته توجه کند که نیروهای انسان محدود است؛
🔻بنابراین اگر نیرویی را که برای ریختن آبروی اشخاص و شکستن موقعیت اجتماعی آنها صرف می کند، در رقابت های صحیح و سازنده به کار بگیرد، در زمان کوتاهی از رقیبان خود پیشی می گیرد بدون اینکه ضربه ای بر افراد وارد کند.
📚کتاب در محضر بهجت ص۱۹
┄┅═══❉☀️❉═══┅┄
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
#طلبگی_عشق_است
@talabegeeshgast
💠امام خمینی (ره) :
اگر فقهای عزیز نبودند، معلوم نبود امروز چه علومی به عنوان علوم قرآن و اسلام و اهل بیت ـ علیهم السلام ـ به خورد توده ها داده بودند. جمع آوری و نگهداری علوم قرآن و اسلام و آثار و احادیث پیامبر بزرگوار و سنت و سیرۀ معصومین ـ علیهم السلام ـ و ثبت و تبویب و تنقیح آنان در شرایطی که امکانات بسیار کم بوده است و سلاطین و ستمگران در محو آثار رسالت همۀ امکانات خود را به کار می گرفتند، کار آسانی نبوده است که بحمدالله امروز نتیجۀ آن زحمات را در آثار و کتب با برکتی همچون «کتب اربعه» و کتابهای دیگر متقدمین و متأخرین از فقه و فلسفه، ریاضیات و نجوم و اصول وکلام و حدیث و رجال، تفسیر و ادب و عرفان و لغت و تمامی رشته های متنوع علوم مشاهده می کنیم. اگر ما نام اینهمه زحمت و مرارت را جهاد فی سبیل الله نگذاریم، چه باید بگذاریم؟
منبع : کتاب منشور روحانیت
┄┅═══❉☀️❉═══┅┄
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
#طلبگی_عشق_است
@talabegeeshgast
💠الصّادق (علیه السلام)- عَنِ مَسعَدَهًَْ ابْنِ زِیَادٍ قَالَ: سَمِعْتُ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ (علیه السلام) وَ قَدْ سُئِلَ عَنْ قَوْلِهِ تَعَالَی فَلِلهِ الْحُجَّةُ الْبالِغَةُ فَقَالَ إِنَّ اللَّهَ تَعَالَی یَقُولُ لِلْعَبْدِ یَوْمَ الْقِیَامَهًِْ أَ کُنْتَ عَالِماً فَإِنْ قَالَ نَعَمْ قَالَ لَهُ أَ فَلَا عَمِلْتَ بِمَا عَلِمْتَ وَ إِنْ قَالَ کُنْتُ جَاهِلًا قَالَ لَهُ أَ فَلَا تَعَلَّمْتَ حَتَّی تَعْمَلَ فَیَخْصِمُهُ وَ ذَلِکَ الْحُجَّةُ الْبَالِغَةُ.
💠امام صادق (علیه السلام)- مسعدهًْبنزیاد گوید: شنیدم امام صادق (علیه السلام) دربارهی این کلام خدای عزّوجلّ: فَلِلّهِ الحُجَّةُ الْبَالِغَةُ؛ فرمود: «خدای تبارکوتعالی در روز قیامت به بندهاش میگوید:
«بندهی من! آیا عالم بودی»؟
اگر بگوید: «بلی»،
به او میگوید: «چرا به آنچه که میدانستی عمل نکردی»؟
و اگر بگوید: «بیاطّلاع بودم».
به او میگوید: «چرا مشغول یادگیری نشدی تا به آن عمل کنی؟
پس بر او اتمام حجّت میکند و این همان حجّت بالغه است».
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۴، ص۶۲۰ بحارالأنوار، ج۱، ص۱۷۷
┄┅═══❉☀️❉═══┅┄
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
#طلبگی_عشق_است
@talabegeeshgast
💎تفکر در سرانجام و پابان هرکار
به نقل از حضرت امام صادق علیه السلام فردی نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم آمد و عرض کرد: ای رسول خدا! توصیه و سفارشی به من کن .
آن حضرت سه بار از او پرسید اگر سفارشی کنم، انجام میدهی؟
آن شخص در هر سه بار پاسخ داد :آری، ای رسول خدا !
حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: به تو سفارش می کنم که هرگاه خواستی کاری انجام دهی درباره سرانجام آن تدبر کن؛ اگر مایه رشد و هدایت بود، انجام بده و اگر مایه گمراهی بود، از آن بپرهیز.
┄┅═══❉☀️❉═══┅┄
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
#طلبگی_عشق_است
@talabegeeshgast
#پای_درس_ولایت
💠امام خامنه ای مدظله العالی؛
🔸ما آن وقتی میتوانیم حقیقتاً منتظر به حساب بیاییم که زمینه را آماده کنیم.
برای ظهور مهدی موعود ارواحنا فدا زمینه باید آماده بشود ؛ و آن عبارت از عمل کردن به احکام اسلامی و حاکمیت قرآن و اسلام است.
🔸همانطور که عرض کردم فرموده اند: «والله لتمحّصنّ» و« والله لتغربلن»؛ این تمحیص و این امتحان بزرگ که مریدان و شیعیان ولی عصر ارواحنا فداه با آن مواجه هستند، همان امتحان تلاش برای حاکمیت اسلام است.
برای حاکمیت اسلام باید کوشش کنید؛ ملت بزرگ ما این یک قدم را برداشتند.
┄┅═══❉☀️❉═══┅┄
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
#طلبگی_عشق_است
@talabegeeshgast
طلبگی عشق است
#جهاد_تبیین 20 ✅ یک آزمایش روانشناسی جالب! 👈 همیشه سعی کن خودت باشی... 🔸استاد پناهیان
ادامه بحث جهاد تبیین
💠علت ضرورت جهاد تبیین در کلام مقام معظم رهبری
تحریف واقعیتها: «امروز یک سیاست قطعی رسانههای معاند جمهوری اسلامی و معاند اسلام این است که واقعیتها را تحریف کنند و مشغولند. دائم دارند کار تحویل میدهند در تحریف واقعیتها و دروغپردازی؛ خبرهای مربوط به جمهوری اسلامی را با انواع و اقسام دروغها (دروغهای حرفهای، دروغهایی که نشستهاند و روی آن کار کردهاند و حساب کردهاند) مَشوب (مخلوط) میکنند و آمیخته میکنند و چهره زشت و فاسد رژیم طاغوت را بزک میکنند و آرایش میدهند و هزاران جنایت و خیانتی را که آنها کردند پوشیده نگه میدارند».
مخدوش کردن نکات مثبت: «در مورد انقلاب، هر چه میتوانند چهره انقلاب را، چهره امام را، فعالیتهای این چهل سال را مخدوش میکنند تا آنجایی که از عهدهشان بر میآید سعی میکنند این را مخدوش کنند. از پیشرفتها، از نقاط مثبت، نقاط قوت، مطلقاً نشانهای در این مجموعه امپراتوری رسانهای غرب شما مشاهده نمیکنید؛ کتمان حقایق».
بزرگنمایی ضعفها: «یک نقطه ضعف کوچک را صد برابر بزرگ میکنند و نشان میدهند».
وجود دیکتاتوری رسانهای: «امروز یک قلم بر این دیکتاتوریها(سیاسی، اقتصادی ....) افزودهاند و آن دیکتاتوری رسانهای است؛ یعنی مثلاً فرض کنید که شما در مجموعه فضای مجازی اسم شهید سلیمانی را نمیتوانید بیاورید، حذف میکنند. در فضای مجازی که کلیدش دست آنهاست و زیر کلید آنهاست، تحمل اسم شهید سلیمانی را ندارند، تحمل عکس او را ندارند؛ امروز این جور است. البته قبلاً هم این دیکتاتوریها بود»
👇👇👇👇👇👇👇👇