اما در قلوب شما و دل های شما چه ها که نیست؟
اگر قلب هایتان را از غیـر پروردگار خالی کـنـیـد؛
«لَسَمِعتُم مَا أسمَعُ»؛ نبی اکرم 'ص' می فرماید: گوشتان و چشمتان را عوض می کنند.
لازم نیست که آیهی آخر سورهی كهف را هـم بخوانی؛ بیدارت می کنند و صدایت می زنند؛ می گویند: بلندشو!
| #مواعظ ' آیت الله حق شناس
امیرالمؤمنین 'علیهالسلام' به کمیل فرمود:
من حرفهای زیادی دارم
ولی آدم مورد نظرم را پیدا نمیکنم.
زیرا افراد دو دستهاند:
بعضی خیلی باهوش هستند و میفهمند
ولی دین را وسیلهی
رسیدن به دنیا قرار دادهاند!
و با نعمت های خدا به دیگران فخر میفروشند.
و به آنها اعتمادی نیست.
بعضی آدمهای خوبی هستند
و حق را هم پذیرفتهاند
ولی کودن و نفهمند و درک نمیکنند
و با اولین شبهه،
شک در دلشان ریشه میزند!
اینها لیاقت آموختن دانش من را ندارند.
در آخر هم آدم مورد نظرم را نمیابم
و باید آنچه را میدانم به گور ببرم....
| نَهجُالبَلاغه،حکمت۱۴۷
تو کتاب مواعظ نوشته بود:
آیا فکر میکنید آن یک ساعت استراحت 'در شب' شمارا نجات میدهد؟
زیاد فکر کردم روی این جمله،
حقیقتا ارزش حسرت اخرت رو نداره
بیاین از ساعت خوابمون کم کنیم؛
مطالعه کنیم، عبادت کنیم، تفکر کنیم ...
نهایتا یکساعت کمتر بخوابیم، هیچ اتفاقی نمیفته!
930408-Panahian-M-ImamHusain-ModiriateZaman-01-18k.mp3
4.87M
جلسهِ اول؛
استاد پناهیان،
#مدیریت_زمان
-ما درکوچه هایتنگِزمانه؛
براےیاریامامغایبمان؛
سیلی که هیچ!
غصه همنخوردهایم!"
در تفسیر این آیه فرموده اند کسی که خدا را فراموش کنـد و با او قطع رابطه نماید، راهی جز دل بستن به دنیا برایش باقی نمی ماند و تمام سعی و تلاشش به دست آوردن زندگی بهتر دنیایی خواهد شد. او روز به روز به زندگی دنیایی اش توسعه می دهد و با آن و لذت هایش سرگرم می شود؛ اما این لذتها، چه کم باشد و چه زیاد، او را آرام نمی کند؛ چرا که هر چه دست آورد، باز غم چیزهایی را می خورد که به دست نیاورده و از طرفی نگران است که دارایی اش را خاطر ناملایمات و مرگ و مریضی و ... از دست بدهد. پس انسان دنیاپرستی که از یـاد خـدا بـریـده -ثروتمند یا فقیر- همیشه در رنج و فشار به سر می برد؛ اما آن که در پرتو شناخت و یاد خدا می داند که در پس این زندگی و در نزد خدا حیاتی وجود دارد که آنچه بخواهد، در آن هست و هیچ آفتی در آن وجود ندارد که به او آسیبی برساند، دیگر از سرد و گرم زندگی دنیوی ترسی ندارد و به آنچه خدا برایش مقدر کرده ـکم یا زیادـ خشنود است.
| #تفسیر آیهِ ۱۲۴ سورهِ طه
930409-Panahian-M-ImamHusain-ModiriateZaman-02-18k.mp3
5.21M
جلسهِ دوم؛
استاد پناهیان،
#مدیریت_زمان
بناءً على هذا، اولیای خدا از چیزی که خائف بودند، این خطورات ذهنیه است که ممکن است باعث سوء عاقبت شود، باید ذهن و قلب شما در اثر توجه به پروردگار از این خطورات خالی و پاک شود تمام افکاری که انسان در حال حیات دارد، در لحظه ی مرگ جلوه می کند، شما دیده ایـد کـه وقـت خـواب خصوصا اگر قدری هم مراج انسان ضعیف باشـد ـافکار روز در فکر انسان جلوه گری می کند؛ موت هم شبیه به این است و تمام افکاری که زننده، خلاف و ناروا است، در آن هنگام تجسـم پـیـدا می کند. حال کسی که نمی توانسته در بیداری این خیالات را از خود دور کند، الآن می تواند در لحظه ی جان دادن و تحت فشار شدید مرگ و وساوس شیطانی، از این تفکرات رها شود؟! لذا باتوجه به این افکار، جان می سپارد! این هم یکی از علل سوء خاتمه است این است که من به آقایانی که تحصیل می کنند تذکر می دهم که مواظب خطورات ذهنشان باشند.
| #مواعظ
27.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند زندگی شهید محمد هادی ذوالفقاری؛ #پیشنهاددانلود
همچنین از مواعظ حضرت اباعبدالله 'ع' است: «فَاِنی اوصِیک بِتَقوى اللهِ فَإن اللهَ قَد ضَمِنَ لِمَنِ اتَّقاهُ أن يُحَوِّلَهُ عَمّا يَكرَهُ اِلی ما يُحِبُّ وَ يَرزُقَهُ مِن حَيثُ لا يَحتَسِب». من خیلی توقعات دارم و از چیز می خواهم که همه اش هم روی حساب سیرهی عقلاست و ضروری است؛ اما آیا من یک درصد توقعی که از پروردگار دارم، در مقابلش عملی دارم که مشوب نباشد؟! یک درصد خواسته هایم، عمل خالص دارم؟! حضرت 'ع' می فرماید: اشخاصی که فرمان برداری می کنند، پروردگار برعهده گرفته است که آنها را از حالتی که مکروهشان است و خوششان نمی آید، به حالتی که مورد رضایت آن هاست، برگرداند و آن ها را از جایی که گمان ندارند، اعطای رزق کند.
| #مواعظ
هدایت شده از - مکتبمرتضیٰعلی🇵🇸 -
محتاجِ اللهی به رقیههاتون هستیم ،
- دریغ نکنید (: !
نهایت ِتلاش و کوشش خود را
در دنیا انجام بده.
آقا امیرالمؤمنین'ع'
#نَهجُالبلاغه
نجوایِیکطلبه؛
؛
امیرالمومنین 'ع':
"اِنَّكُم لا تَقدِرونَ عَلَی ذَلِک"
شما نمی توانید مانند من رفتار کنید.
هر کس یک امکاناتی دارد. شما نمی توانید آن قدمی که امیرالمؤمنین 'ع' برداشت را بردارید. آن ها یک روح اضافه دارند. ابوالفتوح رازی در تفسیر سورهای واقعه می گوید: آنها مقام عصمت دارند که عصمت یک توفیق بزرگ الهی است، یک مدد خدایی است، مقام مـا مـحـدود است. البته از حیثیاتی مقام انسانیت لایتناهی است، اما در هر صورت، آن ها مقام عصمت را دارند، آنها غیر از ما هستند.
شما به جای اینکه بخواهید مثل من رفتار کنید، بیایید کاری کنید که در روز قیامت لایق باشید که ما از شما شفاعت کنیم. جای آشتی باقی بذارید. این اشخاصِ زیرگذر، وقتی می زنند کت و کول همدیگر و دعوا میکنند، کسانی پادرمیانی می کنند و این ها را آشتی می دهند، می گویند: ایـن قـدر نزنید به سریکدیگر؛ جای آشتی باقی بگذارید! آخر شما فردا می خواهید به روی همدیگر نگاه کنید. شماهم تمام در هارا نسبت به پروردگار نبندید. جای آشتی را هم باقی بگذارید!
| #مواعظ
34.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات مهم صبح امروز مقام معظم رهبری..(:
هدایت شده از شــبــانــه
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود؛
گاهی نمیشود،که نمیشود،که نمیشود.."
نجوایِیکطلبه؛
_
آری! پیامبر 'ص' و پیشوایان پس از او همگی درهای بهشت اند ولی در حسین 'ع' فراخ تر است، و نیز همگی کشتی نجات اند ولی کشتی حسین 'ع' در گرداب های پرخروش، پرشتاب تر و لنگر انداختن و پهلو گرفتن آن بر ساحل های نجات آسان تر است، و آنان همگی چراغ های فروزان ره یافتگی اند ولی فروغ حسین 'ع' گسترده تر و برخورداری از فروغش فزون تر است. آنان همگی پناهگاه هایی استوارند ولی راه رسیدن به پناهگاه حسین 'ع' آسان تر و سهل تر است.
| #الخصائصُالحسینیه