نیت بد هرچند به مرحله عمل نرسد و از جنبه فقهی کیفر نداشته باشد و تعزیر و حد بر آن مترتب نشود، در روح و جان انسان اثر میگذارد؛ نیت بد انسان را تیره میکند.
علامه حسن زاده آملی رحمةاللهعلیه
@TalabeMajazi_ir
دستِ پُر آمدهام؛
دستی پُر از گناه!
و چشمی پُر از امید...
- رمضان ۱٤۰۱
@TalabeMajazi_ir
و بدانيد كه شيطان راههاى خود را براى شما هموار مىكند، تا در پى او برويد و از راه خدا به در شويد.
خطبه ۱۳۸ نهجالبلاغه
@TalabeMajazi_ir
ما نمیتوانیم بگوییم بهترین عمل در ماه مبارک چیست، چون معصوم نیستیم، اما انسان تلاش کند از کارهای بیخود پرهیز کند؛ کار بیخود چه کاری است؟ کاری است که نه دنیا دارد و نه آخرت؛ گاهی حرف بیخود است، گاهی هم رفت و آمد بیخود. در ماه مبارک حداقل این است که انسان خوش برخورد باشد، از داخل خانه تا اجتماع تا محل کار. برای ما خیلی هنر است این کار را بکنیم. با کسانی که رویمان باز است، زورمان میرسد، با شاگرد، با کاسب محل، با استاد، با همسر، انسان سعی کند خوش برخورد باشد.
آیتالله باقری کنی رحمةاللهعلیه
@TalabeMajazi_ir
همالان اگر ملکالموت سر رسد و تو را به عالم باقی فراخوانَد -هر چند با شهادت- آمادهای؟
شهید آقا سید مرتضی آوینی
@TalabeMajazi_ir
نشانهی برادری،
وفاداری در سختی و آسایش است.
امام حسن مجتبی علیهالسلام
بحارالأنوار، جلد۷۵، صفحه۱۱٤
@TalabeMajazi_ir
نزدیکترین فرد به انسان، آن کسی است که در تمام حالات دلسوز و با محبّت باشد، گرچه خویشاوندی نزدیکی هم نداشته باشد. و غریبهترین فرد کسی است که از محبّت و دلسوزی بیگانه باشد، گرچه از نزدیکترین خویشاوندان باشد!
امام حسن مجتبی علیهالسلام
بحارالأنوار، جلد۷۵، صفحه۱۰۶، حدیث۴
@TalabeMajazi_ir
[طبق نظر اون عدهای که این ماجرا رو واقعی میدونن و قبول دارن] یه عشق و علاقههایی هستن که میتونن ما رو تبدیل کنن به قاتل امیرالمؤمنین علیهالسلام. مثه علاقه ابنملجم مرادی به "قطام" که گفت اگه منو میخوای باید علی رو بکشی. بترسیم از این علاقهها، بترسیم از این عشقها...
@TalabeMajazi_ir
بدترين و خيانتكارترين رفیقت آن كسی است كه تو را بر دنيا تشويق و ترغيب نمايد و از آخرت غافل کند.
مولا علی علیهالسلام
غررالحکم
@TalabeMajazi_ir
مواظب خودتان باشید، مواظب دلتان باشید، مواظب باشید دچار انفعال نشوید، دچار ناامیدی نشوید. شما باید کانون تزریق امید به بخشهای دیگر باشید. بله، نابسامانیهایی در بخشهای مختلف وجود دارد امّا این نابسامانیها غیر قابل رفع است؟ ابداً؛ اینها قابل رفع است. مدیران خوبی هستند، وجود دارند، انشاءالله میتوانند، میکنند، کما اینکه تا حالا خیلی از کارها انجام گرفته. ده پانزده سال قبل از این، یک حرکت علمی مطرح شد، چه کسی باور میکرد که به اینجا برسد؛ الحمدلله این حرکت پیشرفت کرد، کارهای بزرگی انجام گرفت؛ در زمینهی فنّاوری همین جور، در زمینههای بهداشت و درمان همین جور، سلامت همین جور؛ در خیلی از زمینهها کارهای بزرگی انجام گرفته، در دیگر زمینهها هم میتواند انجام بگیرد. بنابراین اوّلین مسئلهای که بنده توصیه میکنم این است که شما در این زمینه تقوا به خرج بدهید؛ ... تقوا یعنی خود را مرتّباً مراقبت کردن و مواظب بودن. مراقب خودتان باشید که دچار یأس و ناامیدی و [اینکه] نمیشود و فایدهای ندارد و مانند این حرفها نشوید. ...
جوانهای همسنوسال شما در دفاع مقدّس همّت کردند و کشور را نجات دادند؛ به معنای واقعی کلمه کشور را نجات دادند؛ بچههای همسنّ شماها بودند. آن روز هم خیلیها میگفتند نمیشود؛ بنده خب وسط میدان بودم یعنی نه در میدان جنگ، در وسط میدان کارهای نظامی و تصمیمگیریهای نظامی و مانند اینها، حضور داشتیم، میدیدیم؛ بعضیها میگفتند: «آقا! فایدهای ندارد، نمیشود، امکان ندارد، کاری نمیشود کرد»؛ یعنی اجازه بدهیم نیروهای صدّام که تا ده کیلومتری اهواز آمدند، همان جا بمانند، کاری نمیشود کرد؛ آن روز هم بودند کسانی که این جوری میگفتند. همین جوانهای مثل شما آمدند وسط میدان و کاری کردند که همهی دنیا را متحیّر کرد. ... همین جوانهای همسنّ شما بودند که توانستند این کار را انجام بدهند؛ شما هم میتوانید.
آقا سید علی خامنهای
دیدار با دانشجوها
۶ اردیبهشت ۱۴۰۱
@TalabeMajazi_ir
مسلمانان! از هر چیزی که روزیتان کردهایم، در راه خدا هزینه کنید؛ قبل از آنکه روزی برسد که نه خریدوفروشی در آن ممکن است و نه رفاقتی و نه شفاعتی. کسانی که از هزینهکردن در راه خدا طفره میروند، واقعاً بدکارند!
آیه ۲۵۴ سوره بقره
@TalabeMajazi_ir