روایت مخبر از عدم مصونیت متخلف و مسبوق به سابقه بودن مصونیت در تصمیم
مخبر در پاسخ به پرسشی در خصوص مطرح شدن موضوع مصونیت در یکی از بندهای مرتبط با مولدسازی افزود: این اشتباهی است که از این موضوع برداشت شده، مصونیت در مقابل تصمیم است نه تخلف، بیتردید هیچ تخلفی هیچ مصونیتی ندارد و با هر تسلطی در هر سطح و جایگاهی برخورد خواهد شد. برای مثال در ستاد کرونا تصمیماتش قابل پیگیری نبوده ولی تخلفات در هر سطحی قابل پیگیری است./تسنیم
پ ن: با این تفسیر، مصونیت به معنای این نیست که اگر کسی تخلف کرد، مصونیت داره بلکه به این معناست که تصمیمی که تصویب می شه قابلیت پیگیری و رد شدن ندارند که خب مسبوق به سابقه ست.
@tahlilhayeeghtesadi
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش وزیر اقتصاد به حواشی اخیر درباره مصوبه مولدسازی داراییهای دولت/اقتصاد ما
@tahlilhayeeghtesadi
مرکز مبادله ارز و طلای ایران تاسیس شد
🔹طبق اعلام بانک مرکزی، در جلسه اخیر شورای پول و اعتبار، پیشنهادات بانک مرکزی در خصوص اصلاح مقررات پیشین مربوط به بازار متشکل معاملات ارزی مطرح و اصلاح گردید.
🔹بر این اساس شورای پول و اعتبار با پیشنهاد بانکمرکزی مبنی بر اصلاح مقررات مورد اشاره به منظور ساماندهی و توسعه بازار در حوزه ارز و طلا، مرکز مبادله ارز و طلای ایران را تاسیس کرد.
🔹در این مرکز، معاملات ارز (اعم از اسکناس و حواله) و طلا به تشخیص رئیس کل بانکمرکزی در بسترهای الکترونیکی مورد معامله و تسویه قرار میگیرد./تسنیم
@tahlilhayeeghtesadi
وام بدون کارمزد به زودی در بانک قرض الحسنه رسالت اجرایی می شود
به گزارش روابط عمومی بانک قرض الحسنه رسالت، محمدحسین حسین زاده با بیان این خبر گفت: این مُهم براساس مصوبه اخیر شورای فقهی بانک مرکزی مبنی بر حذف کارمزد وام دربانک قرض الحسنه رسالت اجرایی خواهد شد.
وی در خصوص تأثیر این مصوبه بردرآمدهای بانک افزود: به طور حتم حذف کارمزدها، درآمد های بانک را کاهش می دهد ولی با توجه هدف اصلی از تأسیس و سود محور نبودن بانک قرض الحسنه رسالت، هیچ مشکلی درتأمین هزینه های جاری بانک وجود نداشته و نخواهد داشت.
@tahlilhayeeghtesadi
اقتصادسنج | در حالی که در هفتههای پایانی سال هستیم و نمایندگان مجلس در حال چکش کاری لایحه بودجه سال آینده هستند، با دو خبر خودرویی از دولت و مجلس، بازار در آستانه یک تصمیم مهم قرار گرفته است؛ اقدامی که میتواند به تقویت سمت عرضه در بازار کمک کند.
امروز فاطمی امین، وزیر صمت در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در زمینه خودرو طرحی در دولت بررسی و نهایی شده است که جزئیات آن به زودی اعلام میشود.
بر اساس این طرح، خودروهایی که در مناطق آزاد تردد میکنند با شرایطی که هفته آینده به دقت اعلام خواهم کرد، این مجوز را خواهند داشت که شمارهگذاری شوند و در کل کشور مورد استفاده قرار بگیرند که میتواند کمکی باشد برای افزایش عرضه در بازار.
احتمال صدور مجوز واردات خودروهای دست دوم
در شرایطی که وزیر صمت از برنامه دولت برای ورود خودروهای مناطق آزاد به داخل کشور خبر داده است، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به یکی از پیشنهادهای مصوب در نشست کمیسیون صنایع و معادن، اظهار داشت:
در یکی از این پیشنهادها به وزارت صنعت، معدن و تجارت اجازه داده شد برای توسعه حمل و نقل، تنظیم بازار و کاهش مصرف سوخت، خودروی دست دوم با عمر کمتر از پنج سال وارد شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم در تشریح مزایای این پیشنهاد، توضیح داد: از آنجا که این خودروها از پیش تولید شده، فرآیند واردات آن نسبت به خودروهای نو کوتاهتر است. از سوی دیگر، قیمت این خودروها نسبت به خودروی نو کمتر است؛ بنابراین، تعداد خودروهای وارداتی افزایش مییابد.
تقویت عرضه خودرو نیاز اصلی بازار
همان طور که میدانیم در یک سال اخیر، قیمتها در بازار خودرو با روند صعودی روبه رو بوده و بسیاری از متقاضیان خرید نیز همچنان بدون خودرو هستند. این در حالی است که عرضه و تقاضا به دلیل مشکلات بسیار در زمینه تولید خودرو در سالهای اخیر، همچنان ناتراز است و سمت تقاضا بیشتر از عرضه است. حال دولت با ارائه پیشنهادی تلاش دارد، با استفاده از ظرفیت خودروهای مناطق آزاد، امکان عرضه آنها به بازار داخلی را فراهم کند تا در کنار ورود خودروهای صفر کیلومتر خارجی در هفتههای پایانی سال و سال آینده، کفه عرضه را نسبت به تقاضا، بالا ببرد.
پیشتر سخنگوی وزارت صمت گفته بود: طبق برنامه ریزی انجام شده در سه ماهه باقی مانده امسال، ۱۰۰ هزار دستگاه و به همین تعداد هم در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲ خودرو از طریق واردات تامین میشود. قالیباف تاکید داشته است: پیشبینی ما این است که طی شش ماه پیش روی (سه ماهه زمستان و سه ماهه بهار ۱۴۰۲)، حدود ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید شود و در این مدت مقرر شده که ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو هم وارد شود؛ بنابراین، در مجموع طی شش ماه آینده، ۹۰۰ هزار تا یک میلیون دستگاه خودرو وارد بازار خواهد شد.
@tahlilhayeeghtesadi
روایت فتاح از اموالی که خاندان پهلوی با خود نبرد/ از شناسنامه پهلویها تا خودروی طلا و املاک
👤فتاح در مراسم واگذاری ۱۳۵هزارمین سند از املاک غصب شده توسط خاندان پهلوی به مردم:
🔹تمام استان گیلان، گلستان و مازندران به نام پهلوی سند خورده بود.
🔹 فرح و برخی از اعضای خاندان پهلوی حتی شناسنامه ایرانی خود را هم، زمان فرارشان از کشور با خود نبردند.
🔹برخی از خودروهای خاندان پهلوی را در یک موزه به نمایش گذاشتیم. تعدادی از آنها در دنیا منحصر به فرد است و خودروی طلایی پهلوی اول در آن نمایشگاه به نمایش درآمد.
🔹آنها شمشیرها و سلاح هایی موزهای را جمع کرده بودند که روی یکی از آنها، ۴۰۰ قطعه الماس نصب شده است. اینها بخشی از آن اموالی است که نتوانستند با خود ببرند.
🔹ما خروج ۱۰۰ میلیارد دلار از پول مردم توسط پهلوی را با محاسبه اعلام کردیم./کانال رصد تحلیل های روز
@tahlilhayeeghtesadi
✳️ اتحادیه اروپا شرکت «صنایع هواپیماسازی ایران» را تحریم کرد
🔹اتحادیه اروپا با ملاک قرار دادن ادعاهای تکذیبشده خود درباره کمک تسلیحاتی ایران به روسیه اعلام کرد شرکت صنایع هواپیماسازی ایران را به فهرست تحریمهای خود اضافه کرده است.
✍اگر تحریم ها نبود شاید اصلا صنعت هواپیما سازی در کار نبود که بخواهند تحریم کنند فقط باید به اتحادیه اروپا بگیم چندتا تحریم بگذارید بماند برای وقتی که جنگنده های پیش فروش شده را به مشتریان تحویل دادیم تا دست خالی نباشد./تحلیل سیاسی منطقه و جهان
#ایران_قوی
#هواپیما_سازی
#جنگنده
#پهپاد
#موشک
@tahlilhayeeghtesadi
واردات ارز به هر میزان بدون مالیات آزاد شد
🔹رئیس کل سازمان مالیاتی، مصوبه قانونی مراجع ذیربط در خصوص معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی بابت ورود ارز اعم از اسکناس و حواله را جهت اجرا ابلاغ کرد.
🔹هر شخص حقیقی و حقوقی میتواند با اظهار ارز در گمرکات ورودی، به هر میزان اسکناس ارز به کشور وارد نماید و هیچ یک از دستگاه های امنیتی انتظامی و گمرک حق ممانعت از آن را ندارد.
🔹بانک مرکزی وزارت امور اقتصادی و دارایی نیروی انتظامی و سایر دستگاههای مرتبط موظفند ترتیبی اتخاذ نمایند تا ورود ارز، تسهیل و فعالان در این حوزه نگران موضوع مالیات و برخورد نظارتی پیرامون واکاوی منشا سرمایه نشوند.
🔹اعتبار این مصوبه از تاریخ ابلاغ تا پایان آبان ماه ۱۴۰۲ خواهد بود./تسنیم
@tahlilhayeeghtesadi
24.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 حرفهای کمتر شنیده شده از زبان سخنگوی دولت
◻️نشست نخبگانی جمعی از طلاب و اساتید حوزه با حضور دکتر علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار شد./خبرگزاری حوزه
@tahlilhayeeghtesadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توضیحات معاون اول رئیسجمهور درباره ماجرای مصونیت اعضای هیئت مولدسازی اموال دولت/فارس
پ ن: به نظرتون در مورد ستاد کرونا هم که این مسئله بود، چرا کسی نگران نشد؟ یا در جاهای دیگه؟
@tahlilhayeeghtesadi
توضیحات میثم لطیفی در مورد مسائل مربوط به حقوق ها:
میثم لطیفی با اشاره به الگوی پلکانی افزایش حقوق، گفت: بخشی از این مدل با مالیات اعمال میشود و برای بخش دیگر هم الگویی دادیم که عدد ثابتی تحت عنوان ترمیم حقوق در احکام کارگزینی همکاران اضافه شود. مثلا کسی که 5 میلیون میگیرد، وقتی 6 میلیون میشود، درصدش خیلی بیشتر از کسی است که 30 میلیون تومان میگیرد و حالا میشود 31 میلیون تومان. اعتقاد بنده این است که الگوی درصدی الگویی است که شکافها را بیشتر خواهد کرد، لذا پیشنهاد ما حتی در لایحه هم این بود که ما بایستی به سمتی برویم که یک عدد ثابت را به حکم کارگزینی همه کارکنان اضافه کنیم، اما در الگوی درصدی وقتی میگوییم، 20، 25 و 30 درصد برای کسی که 6 میلیون تومان میگیرد، میشود یک عددی مثلا 7200 و برای کسی که 30 میلیون تومان میگیرد، میشود 6 میلیون تومان که خیلی بیشتر از نفر قبلی است و شاید اندازه کل حقوق او باشد، لذا ما دنبال این بودیم که الگو را پیگیری کنیم و احساس میکنیم اگر میخواهیم عدالت ایجاد شود، بایستی از این مسیر برویم.
لطیفی، اقدام پنجم را افزایش حق اولاد و عائله مندی اعلام کرد و گفت: سال قبل، این رقم 100، 200 هزار تومان بود، اما سال آینده حق اولاد و عائله مندی عدد خوبی خواهد بود و فکر میکنم 600 هزار و 300 هزار تومان خواهد بود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی، تدوین یک قانون جامع در خصوص نظام پرداخت حقوق را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و گفت: آخرین قانونی که در این زمینه داریم، قانون خدمات کشوری بوده که مصوب سال 1389 است؛ البته ما هنوز قانون نظام هماهنگ سال 70 و قانون استخدام کشوری سال 1345 را هنوز برای برخی از همکارانمان اجرا میکنیم، لذا پیشنهادمان این بوده است که کارگروهی تشکیل شود تا بتوانیم یک قانون جامع تدوین شود که آن قانون، مبنا قرار گیرد. اگر یک قانون واحد داشته باشیم، به جای اینکه چند حکم و چند نوع شیوه محاسبه داشته باشیم، با یک الگوی محاسبه ضمن رعایت تفاوت ها، عدالت نیز در پرداختها محقق خواهد شد.
معاون رئیس جمهور، پرداخت حقوق بر اساس بهره وری را یکی دیگر از اقدامات انجام شده برای ترمیم حقوق کارکنان دولت عنوان کرد و گفت: براساس این الگو، آن پرداختی که خارج از حکم است، تحت عنوان اضافه کار یا اگر فوق العاده عملکرد میدهیم، مثل آنچه بعضی از شرکتها و سازمانها مطرح میکنند، بر اساس بهره وری پرداخت شود و فقط جنبه ترمیمی پیدا نکند و واقعاً کسی که بیشتر کار میکند و زحمت بیشتری میکشد، بهره مندی بیشتری هم از حداقلی که وجود دارد، داشته باشد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی در پاسخ به پرسشی درباره ساماندهی نیروهای شرکتی نیز گفت: درباره تبدیل وضعیت شرکتی ها، مبنای ما آزمون است و هم اکنون مجوز برگزاری آزمونها داده میشود که ان شاءالله ظرف چند روز آینده آخرین اعداد آن مشخص میشود و کار آغاز خواهد شد. بخشی از نیروهای شرکتی که در دستگاههای اجرایی کار میکنند، کسانی هستند که کار جاری دستگاه را انجام میدهند یا کار اصلی دستگاه را. عرض ما این است که اگر کسی کار اصلی دستگاهی که جاری است، انجام میدهد، زمینهای ایجاد کنیم که استخدام شود، اما برای این کار باید آزمون بگیریم؛ غیر از این باشد، دیوان عدالت، آن را ابطال میکند.
آزمونها سخت نیستند و کسانی که تجربه دارند، عموماً قبول میشوند، چون بخشی از آزمون مهارتی است. 70 درصد کتبی و 30 درصد مصاحبه است، لذا بزرگوارانی که تجربه کار دارند، قطعا نسبت به کسی که کم تجربهتر است، ضریب احتمال قبولی آنان در آزمون بیشتر خواهد بود.
معاون رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفتگو درباره سامانه پاکنا و بحث شفافیت گفت: این سامانه، تکلیف قانون برنامه ششم بوده که باید از سال 96 اجرا میشده که اجرا نشده است و از سال 1400 و با دستور آقای رئیس جمهور هم هوشمند سازی و هم شفاف سازی و سامانهمند کردن ایجاد شده است. الان بیشترین مشکل ما در ورود اطلاعات شهرداری هاست و در بخشی از بانکها و شرکتهای دولتی نیز مشکل داریم، اما در حوزه کارمندی دستگاههای دولتی، تقریبا ما مشکلی نداریم و ان شاءالله با سرعت و روحیه جهادی که در دستگاههای اجرایی است، امیدواریم این موضوع را حل کنیم.
لطیفی دربخش دیگری از برنامه صف اول از تأسیس سازمان بازرگانی و تنظیم بازار خبر داد و گفت: آن چیزی که در دستور کار داریم و لایحه آن هم نهایی شده است و ان شاءالله همین هفته به مجلس ارائه خواهد شد، سازمان بازرگانی و تنظیم بازار است.
سازمان حمایت و سازمان بازرگانی که زیر مجموعه وزارت کشاورزی بودند، از همدیگر جدا میشوند و سازمان بازرگانی تشکیل میشود و پیشنهاد ما این است که مستقیم زیر نظر رئیس جمهور باشد، برای اینکه موضوع بازار برای ما اولویت یک است و به همین علت، آقای رئیسی به صورت مستقیم، آن را راهبری میکند؛ البته ستاد تنظیم بازار در استانها و شهرستانها به تناسب فعال خواهند بود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی در پایان گفت: علاوه بر تشکیل سازمان بازرگانی، سازمان تعزیرات حکومتی را هم تقویت خواهیم کرد و این موضوع را دنبال میکنیم تا به معنایی نظارت بر بازار را تقویت کنیم؛ به خصوص با توجه به شرایطی که شب عید داریم، ما تعداد شعب تعزیرات حکومتی را در تهران از 10 شعبه به 50 شعبه افزایش داده ایم تا بتوانیم کنترل را بر بازار بیشتر کنیم که خداینکرده، گرانفروشی و احتکار، روی ندهد./تسنیم
@tahlilhayeeghtesadi