💢بخش خدمات، اقتصاد آمریکا را زنده نگه داشته است
🔹بخش خدمات در حال حاضر حدود 72% از تولید ناخالص داخلی آمریکا را تشکیل میدهد.
🔹در دهه 1950، خدمات تنها 47% از اقتصاد آمریکا را منعکس میکرد؛ این رقم در سال 1990 به محدوده 60% افزایش یافته بود.
🔹از سوی دیگر، سهم بخش تولید در GDP آمریکا از 27% در دهه 1950 به حدود 10% در حال حاضر کاهش یافته است
@Economic_puzzle
1️⃣ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به عملیات کور تروریستی در مجلس و حرم امام راحل، در نخستین ساعات ۲۸ خرداد ۱۳۹۶، به مواضع داعش در دیرالزور سوریه حملات موشکی انجام داد. در این عملیات که "لیلةالقدر" نام داشت، سپاه پاسداران ۶ فروند موشک بالستیک میان برد، به اهداف مختلفی در بُردهای 650 تا 700 کیلومتر شلیک کرد. این موشکها، موشکهایی قدرتمند و نقطهزن بودند و با دقت بالایی به اهداف اصابت کردهاند. هدف های این عملیات مقرهای فرماندهی، دپوی تجهیزات انتحاری و لجستیکی داعش در استان دیرالزور سوریه بود.
در حالی که همگان تصور میکردند، همه چیز به اتمام رسیده که چند روز بعد عملیات بزرگ بادیه در سوریه با مشارکت کل یگانهای جبهه مقاومت در سوریه و پشتیبانی روسیه از محورهای قلمون شرقی در حمص به سمت مرز، حماه به سمت رقه، حلب به سمت مسکنه، اتصال نیروها در تدمر، فتح دیرالزور از شمال و مرکز و فتح نهایی در البوکمال انجام شد و نهایتا با فتح البوکمال اعلام پایان حاکمیت داعش انجام شد.
به نظر میرسید پاسخ ایران، حمله موشکی دیرالزور بوده اما بعد از عملیات فوق، بساط داعش از منطقه غرب آسیا رخت بربست.
@Muhallel
2️⃣ پس از عملیات تروریستی ۳۱ شهریور در رژه نیروهای مسلح در اهواز و اعلام برعهده گرفتن آن توسط داعش، در بامداد ۹ مهر ۱۳۹۷ یگان موشکی نیروی هوافضا اقدام به شلیک ۶ موشک ذوالفقار و قیام + حضور موثر پهپادهای بمبافکن در سوریه به مراکز داعش درشرق فرات یورش میبرد. ظاهرا که همه چیز پایان یافته و پاسخ صورت گرفته اما همه میدانند که پشت پرده اصلی جنایت فوق، گروهک الاحوازیه و سعودی و امارات است.
در آبان ۱۳۹۹، فرجالله چعب، سرکرده گروهک الاحوازیه از خارج کشور بازداشت و به ایران بازگردانده و محاکمه میشود.
پیش از آن اما این سعودی و امارات هستند که در میدان یمن نقره داغ میشوند؛ چه در شکست و توقف تمام عملیاتهای زمینی تهاجمی در یمن، چه در هدف قرار دادن ینبع، ابوظبی، الشیبه، جیزان، نجران، ابها، ریاض و نهایتاً اجرای عملیات ترکیبی آرامکو در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ حدود یک سال پس از حادثه تروریستی اهواز.
تاثیر این عملیاتها در تغییر رویکرد سعودیها به مذاکره با ایران از پاییز ۱۳۹۸ با وساطت عراق و پاکستان و همچنین راهاندازی کانال تسویه ارزی امارات در تابستان همان سال قابل مشاهده است.
@Muhallel
3️⃣ پس از شهادت سردار سلیمانی، عملیات عینالاسد با شلیک ۱۳ موشک سنگین انجام میشود. اعلام میشود که عملیات فوق فقط یک سیلی به صورت آمریکاییها بوده است. پس از آن و تا پایان سال ۱۳۹۸ حداقل ۵ اقدام مهم عملیاتی میشود تا طرح پیچیده "زمستان سرد" آمریکا در منطقه که از پاییز ۹۸ آغاز شده بود و ترور حاج قاسم سلیمانی فقط یک بخش از یک مرحله آن بود، به کلی منهدم شود. من قبلا توضیحات مفصلی در این خصوص دادهام که در فایل فوق آمده است و بیش از این اطاله کلام نمیکنم.
این اقدامات به شرح زیر بود:
۱. پایان بخشی به اغتشاشات عراق و لبنان.
۲. تکمیل عملیات حلب و آزادسازی و بازگشایی بزرگراههای M4 و M5 در استانهای حماه، حلب و ادلب سوریه.
۳. ورود یمن به فاز تهاجمی عملیات زمینی و آزادسازی عملیاتی استانهای جوف و مارب.
۴. سرنگونی هواپیمای حامل افسران آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا در غزنی افغانستان.
۵. آغاز فرایند عملیات ضدآمریکایی گروههای مقاومت عراق با هدف اخراج آمریکا از عراق که دو عملیات موفق و با تلفاتگیری در پایگاه التاجی از آن جمله است.
@Muhallel