طلبه انقلابی | سجاد امیری
ابوشجاع که یادتونه اتفاق امروز کرانه نوید یک کابوس جدید برای اسقاطیل رو میده و احتمال قیام سراسری
این چند روز، بزرگترین حمله به کرانه باختری رود اردن بعد از سال ۲۰۰۲ اتفاق افتاد و امروز هم متاسفانه خبر رسیده که ابوشجاع هم شهید شده؛ طبق نظرسنجی ها، گرایش کرانه باختری به مقاومت حتی در بعضی موارد از غزه هم بیشتر است، اما تحت فشار شدید امنیتی از سه ناحیه (رژیم صهیونیستی، جنبش فتح فلسطین تحت فرمان ابومازن و اردن) هستند و انجام هر حرکتی به شدت دچار مشکل است و رساندن اسلحه هم به آنجا بسیار مشکل است؛ اگر غزه به کرانه باختری متصل شود، حتما با اسلحه های رسیده، دردسر بسیار بزرگی برای رژیم غاصب پیش می آید.
@talabeyeenghelabi
نظرسنجی مرکز تحقیقات سیاسی و مسیحی فلسطین در غزه و کرانه باختری
می بینید که از جهت تفکر مقاومت، کرانه باختری وضع مطلوبی دارد اما موانع را در پیام قبل توضیح دادم
@talabeyeenghelabi
هدایت شده از محفل زوارالزهرا سلام الله علیها
﷽
- روضه هفتگی سیدالشهدا علیهالسلام |
- سخنران حجتالاسلام امیری
• پنجشنبه هشتم شهریور ۴٠٣ ساعت ٢٠:٣٠
.........
۱۷ شهریور شمالی کوچه شهید پورآدینه
( حــــــسینیه سادات محترم کشمیری )
مـــــــــحفل زوار الزهرا سلام الله علیها
......
حسینیه کودک همراه مربی دائر می باشد
(خــــواهران و بــــرادران)
https://t.me/zavarolzahra
https://eitaa.com/zavarolzahra
برای شکستن اراده
چند سال قبل بود که رهبر انقلاب فرمودند: جنگ، جنگ ارادههاست... و عباراتی با این مضمون که ایشان چند بار تکرار کرده که در این لینک میتوانید ببینید
سوالی که این روزها شاید پرسیده شود این است که چرا اسرائیل، اینقدر مردم فلسطین را هدف قرار میدهد و خودش را اینطور منفور ملتهای دنیا کرده؟
به نظر میرسد جوابش در همان کلامی باشد که از رهبر انقلاب نقل کردم که اسرائیل میخواهد با کشتاری که انجام میدهد، ارادۀ مردم غزه را هدف قرار دهد تا تسلیم شوند؛
همانند کاری که امریکا چندین سال است که در جنگهای مختلفی با ما کرده از جمله در جنگ اقتصادی که هدفش، شکستن ارادۀ مردم ایران است.
@talabeyeenghelabi
محبوبیت به چه قیمت؟
زیاد شنیدهایم که میگویند روحانیت تا قبل از انقلاب محترم بود و کسی به ایشان توهین نمیکرد و ...
کاری به اشتباه بودن این گزاره ندارم
اما یک سوال مطرح میکنم
تا قبل از بعثت، پیامبر ص شخصیتی محبوبی بین قریش بود و به او احترام میگذاشتند و اگر اختلافی پیش میآمد، یکی از افرادی بود که حرفش خریدار داشت و ...
اما چه شد که بعد از بعثت، اینقدر دشمن پیدا کرد؟ آیا میتوان گفت که ای کاش همانند قبل از بعثت میماند و محترم میماند و اینقدر برای خودش دشمن نمیتراشید؟
به نظر میرسد مسئله این بود که قدرت عدهای به خطر افتاده بود و لذا با ایشان دشمن شده بودند و از طرق مختلف سعی در تخریب شخصیت ایشان داشتند؛ بله، قدرت عدهای به خطر افتاده بود.
@talabeyeenghelabi
کیفیت "اربعین"، الزامات جدیدی را در وقایع ما بعد اربعین پیش روی ما قرار داده است؛
شاید این "الزامات" جدید باشد که قواعد درگیری را بازتعریف کند.
این الزامات جدید، احتمال دارد که منجر به این برآیند در مغز متفکر رژیم شده باشد که اکنون وقت حمله به جنین است.
@yakfiheleshareh
درددل یک دانشجو با استاد آزاد ارمکی(به بهانهی صحبتهای جنجالی ایشان)
استاد عزیز سلام؛
به عنوان دانشجویی که سالها پای درس اساتیدی چون شما نشستهام، اجازه دهید کلامتان را مرور کنیم.
در برنامهای فرمودید: "صداوسیما صبح تا شب آموزش دینی میدهد ، سرمایه را بگذارید برا جاده سازی...چرا اینقدر روحانی تولید میکنید و... "
🔹استاد عزیز، صدها انتقاد به سیستم حوزه و روحانیت وارد است اما یکبار هم که شده سیستم دانشگاه را بررسی کنیم؛
🔹چند درصد از دانشجوها پس از هزینههای میلیاردی بیتالمال، به درد جامعه میخورند و اساسا #انگیزهی_اصلاح جامعه را دارند؟آنچه ما در دانشگاه تبریز( وسایر دانشگاهها)دیدیم خیلی نادر بود.
ضمنا نه رییس دانشگاه آخوند بود نه مدیر گروه نه وزیر علوم! از حدود ۱۳۰واحد درسی هم که خواندیم فقط ۲ استاد آخوند داشتیم!
در دانشگاهها که دست آخوندها نیست چه کرده ایم و چقدر با نقطهی مطلوب فاصله داریم؟
🔹چندین استاد متخصص مدیریت و روانشناسی و ... داشتیم، غالبا هم معترض به نظام و... حالا میفهمم مثل شما مهمل میگفتند و کشور دست خودتان بوده!
اتفاقا دو استاد جامعه شناس هم داشتیم (یادم هست ۱۵ سال پیش دنبال کتاب «مبانی جامعه شناسی بروس کوئن Bruce Kohen » بودم که همکارتان معرفی کرده بود! ۴۰سال است دانشگاهها برمحور همین آموزههای غربی میچرخند نه بر محور نهجالبلاغه! )
از ۱۹ وزیر کشور چندتایشان آخوند بوده اند؟ ۱۸دانشگاهی و ۱ آخوند ؟ یا برعکس ؟ از بین ۲۷۰ نمایندهی مجلس چند نفر روحانی بودند؟ ۱۰٪یا ۲۰٪؟ ۸۰ درصد دانشگاهی بوده اند و همکاران شما!
حالا کدام قشر باید طلبکار باشد؟ حوزویان یا دانشگاهیان ؟
🔹 فرمودید جایی پیدا نمیکنید که روحانی در آن نباشد!
استاد بزرگوار، آموزش و پرورش نیاز به روحانی دارد ( که نداریم!) نوجوانانی که در سن بلوغ به هزاران مشکل گرفتارند نیاز به یک بزرگتر برای راهنمایی یا حداقل درددل دارند، حضور روحانیت چه آسیبی برایشان دارد؟ اگر روحانیون پای صحبت جوان و نوجوان ننشیند، شما حاضرید برایشان وقت بگذارید ؟ یا اصلا حضور در مدرسه را دون شأن خود میدانید ؟ حضور در پادگانها چطور؟ قبول میکنید با حداقل حقالزحمه (و گاهی رایگان) به این مراکز بروید و کمکی بکنید؟
حضور در مراکز بهزیستی چطور؟
همهی اینها نیاز به روحانی دارند و برای اکثرشان روحانی نداریم، مدارس و پادگانها که هیچ، حتی بیش از ۵۰درصد مساجد ما روحانی ندارند!
با کدام آمار میگویید روحانی زیاد داریم؟
🔹 فرمودید مردم را بیفرهنگ حساب کردهاند که همه چیزتان را ما باید درست کنیم. نگاهی به رویکرد #مبلغین دین بکنید، آیا به جز «تبیین و ارائهی آموزههای دینی» اجبار و الزامی هم میبینید؟ اتفاقا این یعنی پیشفرض این است که شما مردم عقل دارید و توان #تشخیص و انتخاب؛ و وظیفهی مبلغ دین (همچون انبیا) صرفا #تبیین و ارائهی آموزههاست ، نه الزام و اجبار!
🔹 فرمودید این سرمایهها را بگذارید برای جاده سازی و... .
از میلیاردها پولی که صرف فوتبال میشود نمیخواهید بگویید؟
راستی بودجهی دانشگاهها را هم با حوزههای علمیه مقایسه کنید،
میدانید استاد حوزه ساعتی ۲۵هزار میگیرد و استاد دانشگاه ماهی ۲۰میلیون؟ خندهدار است نه؟
🔹استاد عزیز ؛ بنده بعد از حدود ۹سال تحصیل در رشتههای مدیریت و روانشناسی و مشاوره ، و زندگی با دانشجویانی با افکار متفاوت، با فضای دانشگاه خوب آشنا هستم خروجیاش را هم در جامعه میبینم ، اینکه لباس روحانیت متفاوت است و به چشم میآید دلیل نمیشود از میلیونها دانشجو و استاد غافل شویم و نپرسیم: «راستی این همه استاد و دانشجو برای کشورشان چه کردهاند»!
کاش به جای حرفهای عوامفریبانه و بیپایه کمی هم علمی و بر اساس آمار صحبت کنید!
🖌مجید ابطحی فارغالتحصیل دانشگاه دولتی تبریز
پینوشت: منکر ارزش کار دانشگاه و دانشجو نیستیم، غرض پاسخ به استاد ارمکی است و سخن در مقایسهی کارآمدی دو فضای علمی (حوزه و دانشگاه) است.
#روحانیت
#استاد_آزاد_ارمکی
یادداشتهای یک طلبه 👇
@yaddashtthayeyektalabeh
واکنش رهبر انقلاب به کتاب «راز قطعنامه» به نقل از محسن رضایی در گفتوگو با روزنامه جوان:
اخیراً که در رابطه با تحریفات دفاع مقدس در یک کتاب، نامه ای به محضر رهبر معظم انقلاب نوشتم، ایشان فرمودند: خود شما که در جنگ فرمانده بودید چرا جواب نمی دهید ؟ من این کتاب را خواندم و در حاشیه آن نوشتم: این خلاف است.»
قبلا در مورد تحلیل رهبر انقلاب در مورد قطعنامه به کلمات ایشان در اینجا اشاره کرده بودم.
@talabeyeenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از شگفتی مجری شبکه صهیونیستی اینترنشنال از مسلّح شدن کرانه باختری تا ابراز ناراحتی وی از محاصره شدن اسرائیل در حلقه آتش جبهه هفتگانه محور مقاومت!
مجری اینترنشنال:
🔸این طرح (شهید) قاسم سلیمانی بود که جبهههای متعددی به وجود آید تا اسرائیل را محاصره کنند؛ راهبرد ایران اینست که از هفت جبهه، اسرائیل را درگیر یک نبرد فرسایشی کند! سوال اینجاست، ایران چطور توانسته کرانه باختری را مسلّح کند؟!!
™️ #اختصاصی
✅ پارسینTV
🆔 @parsintv
رسانه های عبری با ابراز نگرانی از انبوه هسته های فعال مقاومت در #کرانه_باختری اذعان کردند که هم اکنون، 23 گردان مقاومت در کرانه باختری فعال هستند که دو برابر گردان های موجود در نوار غزه است. اسرائیل پیش از این مدعی شده بود این گردان ها توسط ایران مسلح و تجهیز شدهاند.
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
هنوز مانده تا هنرنمایی ایران را بفهمند. قبلا هم در کانال عرض کردم ایران، کارت هایش رو با هم رو نمی کند، بلکه یکی یکی و به حسب ضرورت. حالا رژیم صهیونیستی هر روز منتظر است تا ببیند چه کارت جدیدی را باید ببیند، به این می گن طرح و برنامه داشتن👌
@talabeyeenghelabi
حکمرانی مجازی
پاول دوروف در فرانسه بازداشت می شود.
برزیل ایکس (توییتر سابق) را مسدود می کند و برای استفاده مردمش با vpn از ایکس، جریمه حدود ۷ هزار پوندی (با پول ما می شود حدود ۴۵۰ میلیون تومان) تعیین می کند.
در انگلستان، آشوبگران حضوری و مجازی را دستگیر می کنند از جمله یک کودک ۱۱ ساله را به دلیل توییت خشن گذاشتن.
و...
بله دوستان! حکمرانی مجازی با رسم شکل را می خواهید ببینید، نحوه تعامل غربی ها با فجازی را ببینید.
دنیا فهمیده فجازی اسلحه ست نه وسیله سرگرمی؛ اما بعضی دوستان داخل کشور هنوز متوجه نشده اند.
@talabeyeenghelabi
قدرت های آینده
یادم نمی رود که دبیرستانی بودم و استاد تاریخی داشتیم پرمطالعه.
آن موقع یعنی سال ۸۳_۸۴ چیزهایی می گفت که باعث تعجب ما بود؛ می گفت طبق بررسی آینده شناسان، کشورهای اروپایی در آینده، قدرت به حساب نمی آیند بلکه قدرت های آینده جهان ۵ کشور هستند: چین و هند و ایران و آمریکا و (مورد آخری یا برزیل بود یا روسیه).
پذیرش این حرف در آن زمان مشکل بود؛ اما الان کاملا قابل پذیرش است.
@talabeyeenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرفهایی که برای اولینبار در بیبیسی زده شد!
@Farsna
باز هم اهمیت فضای مجازی؛ این حرفها را در کنار بازداشت یک کودک ۱۱ ساله برای انتشار توییت خشونتآمیز بگذارید و حالا خبری آمد که انگلیس برای باز شدن جا برای زندانی کردن افرادی که در اعتراضات اخیر شرکت کردهاند، افرادی که ۴۰ درصد محکومیت خود را گذراندهاند را می خواهد از زندان آزاد کند.
@talabeyeenghelabi
💢ثبات نسبی بازار ارز باوجود ۱۳ شوک سیاسی در ۱۸ ماه اخیر
🔹️بررسی روند تغییرات نرخ ارز غیررسمی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ نشان میدهد که برخلاف پیشبینیها، ثبات نسبی بازار ارز برقرار بوده و سیاست تثبیت موفق عمل کرده است.
🔹️تحقق این هدف در حالیست که اقتصاد کشور در طول این مدت با بیش از ۱۳ تنش سیاسی بزرگ مواجه شده است.
🔹️در ابتدای سال ۱۴۰۲ نرخ ارز در بازار غیررسمی ۵۰ هزار و ۷۰۰ تومان بود و در طول حدود یکسال و نیم اخیر با تنها ۱۶.۸ درصد افزایش به ۵۹۲۵۰ تومان در هشتم شهریورماه ۱۴۰۳ رسیده است.
🔹️نوسان ۱۶.۸ درصدی نرخ ارز در طول حدود یکسال و شش ماه در حالی است که نوسان انس طلای جهانی در این مدت ۲۷.۲ درصد بوده و آخرین آمارها نشان دهنده تورم سالانه ۳۴.۸ درصدی اقتصاد ایران است.
🔹️با این اوصاف بنظر میرسد کارنامه اجرای سیاست تثبیت در ایجاد ثبات اقتصادی درخشان بوده و علاوه بر کاهش نقدینگی، پایه پولی و کاهش تورم در محور ثباتبخشی و پیشبینیپذیری بازار ارز نیز موفق عمل کرده است.
@Economic_puzzle
یکی از کارهای خوب دولت شهید رئیسی، مدیریت مصرف برق خانگی بود به این صورت که هزینه برق را برای افراد بدمصرف بالا برد و برای خوش مصرفها هم تشویق در نظر گرفت و همین باعث شد که جلوی رشد فزاینده مصرف برق خانگی را بگیرد.
@talabeyeenghelabi
۲۰۲۴۰۸۲۵۲۱۱۱۳۶.mp3
38.72M
ضرورت داشتن نگاه کلان برای خروج از انفعال
توضیحاتی در مورد ضربات راهبردی ایران به دشمنانش در منطقه
نداشتن پلن B، یکی از علل انفعال
نحوۀ کار رسانهای دشمن در ساخت کلان روایت، از طریق خردهروایتهایی که از سوژهها ایجاد میکند.
سخنرانی در تاریخ ۴ شهریور ۱۴۰۳؛ هیئت زوار الزهراء سلاماللهعلیها
@talabeyeenghelabi
۲۰۲۴۰۸۲۹۲۱۱۳۳۸.mp3
38.81M
نحوۀ کار رسانهای دشمن در ساخت کلان روایت، از طریق خردهروایتهایی که از سوژهها ایجاد میکند.
ضرورت شناخت صحیح غرب برای خروج از انفعال
توضیحاتی در مورد نرمش قهرمانانه و عقبنشینی تاکتیکی و غیرتاکتیکی و تطبیق بر صلح حدیبیه و صلح امام حسن و قطعنامه ۵۹۸
سخنرانی در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۳؛ هیئت زوارالزهراء سلاماللهعلیها
@talabeyeenghelabi
📢 امام حسن علیهالسلام سازماندهی عظیم شیعی را به وجود آورد
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: امام حسن(ع) بعد از حادثهی متارکهی جنگ، بنا کرد تشکیلات دهی و سازماندهی، آن کاری که آن زمان انجام نشده بود لزومی هم نداشت، امکان هم نداشت، یک سازماندهی عظیم شیعی را به وجود آوردند.
✏️ این همان سازماندهی است که شما در کوفه، در مدینه، در یمن، در خراسان، در مناطق دور دست حتی نشانههای او را میبینید زمان امام حسین و بعد از ماجرای شهادت امام حسین(ع) همان سازماندهی بود که ماجرای توابین را به وجود آورد، ماجرای مختار را به وجود آورد، ماجراهای فراوانی را در دنیای اسلام ایجاد کرد که تا آخر هم نگذاشت آب خوش از گلوی خلفای بنیامیه پایین بیاید.
✏️ این تشکیلات زمان امام حسین بود که امام حسین وقتی شهید میشد میدانست که دنبال خودش یک تشکیلاتی را دارد باقی میگذارد که اینها پرچم را بالا نگه خواهند داشت و نمیگذارند که قضیه لوث بشود و حقیقت مکتوم بماند. ۱۳۶۵/۳/۴
🗓 ۲۸صفر، سالروز رحلت پیامبر(ص) و سالروز شهادت امام حسن(ع)
💻 Farsi.Khamenei.ir
آن چه که رژیم را میفروپاشاند، نه حمله خارجی، که جوشش داخلی است؛
هر نوع اقدام که غیر از این باشد، در دسته فرعیات است.
محوریت تمام اقدامات علیه رژیم، بایستی بر تولید این انگاره در ادراک "صهیونیست" باشد که این جا، جای ماندن نیست.
هر نوع اقدام که غیر از این باشد، در دسته فرعیات است.
یکی از ضروریترین پروژههای امروز در خیابانهای تلآویو و حیفا، بایستی بر شیفت اعتراض نسبت به دولت به اغتشاش نسبت به حکومت باشد.
هر نوع اقدام که غیر از این باشد، در دسته فرعیات است.
نقطه ثقل دکترین جمهوری اسلامی در تقابل با رژیم، فروپاشی از درون است؛
رژیم بر پایههای غصب بنا گردیده است.
حکومت غصبی ماندگاری ندارد.
حال، نقش تهران چیست؟
تسهیل در امر فروریزی.
هیچ وقت درگیری مستقیم در حوزه انتخابی دکترین تقابلی جمهوری اسلامی قرار نداشته است.
اگر تمایل به رویارویی بیواسطه بود، پس هدف از تولید پروکسی چه بود؟
درگیری مستقیم، یک مورد است، نه روال.
موارد ممکن است تکرار گردند، اما مکرر نمیشوند.
@yakfiheleshareh
🔺 تامین سوخت نیروگاه در ۱۴۰۳، معادل ۶ میلیون متر مکعب بیشتر شد
🔹طبق آمار وزارت نفت، تأمین سوخت نیروگاهها در ۵ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، بهطور متوسط روزانه ۶ میلیون مترمکعب/ لیتر افزایش داشته.
🔹همچنین این عدد نسبت به سال ۱۴۰۱ نیز، بیش از ۲۳ میلیون مترمکعب/ لیتر در روز بیشتر شده است.
🔹معادل کل روزانه متوسط تأمین سوخت نیروگاهی از ابتدای سال تاکنون به ۲۸۷ میلیون مترمکعب/ لیتر رسیده که در مقایسه با سال ۱۴۰۱، حدود ۸.۳ درصد رشد را نشان میدهد.
🔹سهم سبد گاز تأمین شده نیروگاهها در سال ۱۴۰۱ حدود ۸۶ درصد بوده و در سال ۱۴۰۲ به حدود ۹۰ درصد رسیده.
@khate_energy