✳️به ازای تبادل امروز، باز شدن کامل گذرگاه رفح با کنترل نیروهای تشکیلات خودگردان است
@Thirdintifada
یکی از وعدههای نتانیاهو، گرفتن محور فیلادلفیا در مرز فلسطین و مصر بود که حالا از همین هم در حال عقبنشینی است و گذرگاه رفح به مصر را تحویل داده و رفته است.
واقعا به جز ترور فرماندهان، این جنگ، ثمری برای اسرائیل نداشت و تماما ضرر بود.
@talabeyeenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اختلافنظر معاونان رئیسجمهور دربارۀ رشد ۸ درصدی
🔹دیشب انصاری معاون حقوقی رئیسجمهور گفته: رشد ۸ درصدی در اقتصاد حداقل ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری ارزی نیاز دارد. اما نمیشود با بخش عظیمی از کشورها ارتباط نداشته باشیم و به این رشد برسیم.
🔹این در حالی است که همزمان معاون اجرایی در توییتی نوشت: عمیقاً باور داریم که تنها راه عبور از گردنههای سخت اقتصادی، مشارکت فعال سرمایهگذران بخش خصوصی در عرصههای مختلف تولید است.
🔹پیش از این عارف نیز اعلام کرده بود: برای دستیابی به رشد ۸ درصدی مندرج در برنامه هفتم توسعه، باید به ظرفیتهای داخلی بهویژه جوانان نخبه و بخش خصوصی توانمند تکیه کنیم.
🔹امروز روزنامۀ اعتماد به مدیر مسوولی حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت نیز طی یادداشتی نوشت: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ رشد اقتصادي ما حدود صفر بوده است.
🔹این روزنامه با این استدلال به دنبال اثبات این گزاره است که اگر سرمایهگذاری خارجی صورت نگیرد وضعیت شبیه دوران دهه ۹۰ و دوران ریاستجمهوری حسن روحانی خواهد شد.
🔹این در حالی است که در ۳ ساله ریاست جمهوری شهید رئیسی و بدون آنکه تغییر خاصی در مناسبات اقتصادی کشور نسبت به دهه ۹۰ شکل بگیرد رشد اقتصادی طی بازه کوتاهی از ۰ درصد به حدود ۵ درصد رسیده بود.
🔹البته باید یادآوری کرد که در این سه سال بحران های بزرگی در سطح جهان از جمله جنگ اوکراین و غزه و همینطور در سطح داخلی اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز جریان داشت.
@Farsna
طلبه انقلابی | سجاد امیری
🎥 اختلافنظر معاونان رئیسجمهور دربارۀ رشد ۸ درصدی 🔹دیشب انصاری معاون حقوقی رئیسجمهور گفته: رشد ۸
مصداق عینی ما نمیتوانیم را در این صحبتها میتوانید ببینید
طلبه انقلابی | سجاد امیری
✅ از عراق چه خبر؟ 🔹 همانطور که میدانید فشار بینالمللی علیالخصوص از سوی ترامپ بر دولت سودانی وار
توافق فوق بالاخره رخ داد و فصائل مقاومت متعهد میشوند تا اطلاع ثانوی از دستورات شخص محمد شیاعالسودانی به عنوان فرماندهی کل قوای عراق پیروی کرده و از هر گونه اقدام خارج از چارچوب فوق خودداری کنند. در عوض نیز بحث انحلال و ادغام در حشد موقتاً پایان مییابد و سلاح فصائل حفظ میشود.
سران فصائل با مقاومت خود با استدلال مقابله با رژیم صهیونیستی، تداوم حضور آمریکا، خطر بازگشت داعش و سلاح داشتن گروههای کردی و بقای بیت شیعی، توانستند بحث انحلال و ادغام را موقتا جمع کنند اما نظرشان این است که دولت در مذاکره با آمریکا باید حضور اشغالگر را تا پایان سال جاری میلادی پایان دهد.
تهران نیز با توجه به اشتغالات متعدد، از ابتدای این روند یک استقلالی هم به دولت داد و هم به گروهها. اما نظر ایران این بود که به جای انحلال و ادغام، فصائل از حملات و فعالیت نظامی دست کشیده، نوعی سکوت و پنهانسازی حکفرما شود و البته گروهها در روندی موازی از حیث نظامی تقویت شده و خود را در عرصه سیاسی با هوشمندی حفظ و ارتقا دهند. این شیوه مطابق نیازهای روز، نظریه سردار قاآنی از ابتدای تصدی ایشان بر فرماندهی قدس بوده است و از همان اولین سفرهای ایشان به بغداد در ۹۸ و ۹۹ دنبال شده است. نظریهای که بعضاً توفیقاتی نیز داشته است.
لازم به ذکر است که اخیراً سودانی به دنبال ائتلاف سیاسی با برخی سران اطارالتنسیقی برای انتخابات پارلمانی جاری بوده که فعلا با هادی العامری به توافق رسیده است. یکی از الزامات این توافق سیاسی نیز تعیین تکلیف گروهها و ادغام آنها در حشد است.
به جز این بحث، بغداد در تلاش است تا برای در امان ماندن از سیاستهای ترامپ، یک سپر منطقهای و بینالمللی برای خود از حیث میانجیگری درست کند.
از این رو سودانی در تلاش است که بغداد را تبدیل به کانال ارتباط ایران و آمریکا کرده و حتی تجربه مذاکرات هستهای بغداد در سال ۱۳۹۱ نیز تکرار شود. همچنین وساطت بین ترکیه و SDF از دیگر طرحهای عراق است.
همچنین از اواسط ماه جاری قرار است نشست یا نشستهایی در بغداد در خصوص امنیت منطقهای(احتمالاً در سطح وزرای خارجه) با محوریت تحولات سوریه، با حضور ایران، ترکیه، کشورهای عربی و غربی و اروپایی برگزار شود که تدارکات برگزاری آن در حال انجام است.
@Muhallel
ریشه تمام طرحهای ترامپ برای منطقه، عادیسازی اسرائیل در خاورمیانه است. رژیم صهیونیستی یک پادگان تحمیلی به منطقه است و هدف از قطار عادیسازی نه برقراری روابط سیاسی - تجاری که هضم و بومیسازی اجباری این عنصر مصنوعی در اکوسیستم منطقهای است.
اکنون ترامپ در ملاقات و تماس و برخورد با هر فرد و پروندهای در منطقه، فقط دو جمله دارد: نظرت درباره عادیسازی چیست؟ آیا فلسطینیها را میپذیرید؟
لذا نه عادیسازی محدود به سعودی است و آمریکا نهایتاً به دنبال ورود قطر، عمان، اندونزی، مالزی و حتی سوریه و لبنان و اکراد به این قطار است و نه طرح اخراج فلسطینیها محدود به انتقال به مصر و اردن میشود بلکه انتقال به سوریه و لبنان را نیز شامل میشود. ما باید بپذیریم که دشمن در حال تداوم جنگ قبلی خود علیه غزه و لبنان به اشکال متنوع دیگر است. ما نیز نفوذ خود را از دست ندادهایم بلکه به دنبال تغییر مسیر بازی در منطقه هستیم.
@Muhallel
توصیه میکنم این تحلیل آقای محمدی در مورد امکانسنجی تحقق توسعه، با پیشفرض ادامه پهلوی رو بخونید.
@talabeyeenghelabi
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرح پهلوی: پایینشهریها از حیوانات هم بدترند!
@Farsna
علی لاریجانی و موضع خوب در مورد FATF و مذاکره
@talabeyeenghelabi
فیلم امروز حماس!
کانال 12:
اسناد امضا شده توسط زندانیان آزاد شده شامل "تعهد عدم بازگشت به خدمت در ارتش اسرائیل" است.😁
@Thirdintifada
🔴تحویل اسیر آمریکایی اسرائیلی در ساحل غزه به صلیب سرخ
@Thirdintifada
این هم در واکنش به زیاده گویی های ترامپ در مورد سواحل غزه