7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نظامی بازنشسته صهیونیست:
📍آماده نبودن برای ضربهای که از ایرانیها خواهیم خورد شب ها مانع خوابیدن من میشود!
🆔 @Kavoshmedia
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناسان صهیونیست:
📍راهبرد استواری برای مقابله با ایران وجود ندارد/عملیات علیه ایران مثل عملیاتهای دیگر نیست/این آمریکا است که میتواند جلوی ایران را بگیرد/نه جهان و نه آمریکا برای مقابله با ایران به یاری ما نمیآیند!
🆔 @Kavoshmedia
خلاصه منتشره از نقشه راه وزارت اقتصاد عمیقا امیدوار کننده است. ورود به موضوع از زاویه ترازپرداختها، توجه به کنترل ترازنامه بعنوان یک پایه سیاستی و رفع شمول ماده ۱۶ و ۱۷ از طرحهای مشخص سه نکته بسیار امیدوار کننده است. بنظرم شانس این را داریم که به ریل توسعه برگردیم.
@Fars_Plus
▪️حالا که صحبت از محمد انصاری فوتبالیست است جالبه بدانید هفته گذشته محمد انصاری دو روزی در اندیکا همراه بچه های جهادی بود.
سلبریتی با اخلاق و بدون حاشیه روزگار ما
💬 موسوی
@Fars_Plus
✅کاربردهای هوش مصنوعی چیست؟
🔹امروزه ردپایی از هوش ماشینی را میتوان در علوم مختلفی اعم از پزشکی، علوم هوافضا، تسلیحات نظامی ، پیش بینی وضع هوا، نقشه برداری و شناسایی عوارض، رباتیک، تشخیص صدا، دست خط ، بازی ها و نرم افزارهای رایانه ای مشاهده کرد. از این رو متخصصان هوش مصنوعی، با توجه به کاربردهای گوناگون این علم، آن را در شاخههای متنوعی دنبال نموده اند.
🔸 شبکه های عصبی (Neural Networks)
🔸پردازش زبان طبیعی (Natural Language Processing)
🔸رباتیک (Robotics)
🔸انجام مسابقات (Game Playing)
🔸یادگیری ماشین (Machine Learning)
🔸استراتژیهای تکاملی الگوریتم ژنتیک (Evolutionary Algorithms)
🔸تشخیص گفتار (Speech Recognition)
🔸بینایی ماشین (Machine Vision)
🔸کشاورزی
🔸صنعت
🔸پزشکی
🔸حمل و نقل
🔸اقتصاد
🔸 امنیت
🔸شبکه های اجتماعی
🔸داده کاوی
🔸تجارت آنلاین
🔸 بازاریابی
🔸آموزش و پرورش
🔸 قانون و قضا
🔸بازیها
🔸لباسهای هوشمند
🔸ساختمانهای هوشمند
🔸کیف هوشمند
🔸شیر آب هوشمند
🔸سیستمهای حمل و نقل هوشمند
🔸تسلیحات نظامی هوشمند
◀️ در عمل میتوان گفت در آینده تمام ابعاد زندگی بشر متصل و وابسته به هوش مصنوعی خواهد بود و هر کشوری که در این حوزه دست برتر را داشته باشد صاحب قدرت و اثرگذاری بالاتری خواهد بود.
◀️ حالا سوالی که مطرح میشود این است که چرا برخی در حال ایجاد نگاهی منفی نسبت به چنین تکنولوژی برتری در افکار عمومی هستند؟!
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ یک ذرّه غفلت کنیم سقوط میکنیم
🔹 خب، میخواهیم چه نتیجه بگیریم؟ من میخواهم این را نتیجه بگیرم که هر ملّتی که امروز در زمینهی این دانشهای جدید -که حالا این علوم شناختی و فنّاوریهای مرتبط با علوم شناختی چیزهای جدید دنیایند دیگر؛ مثلاً بیست سی سال است که اینها وارد میدان دانش و علم و دانشگاه و پژوهشگاه شدهاند- عقب بیفتد، سرنوشتش، سرنوشت آن ملّتهایی است که در آغاز انقلاب صنعتی عقب افتادند و سرنوشتشان شد استعمارزدگی، شد زیر دست بودن، شد فقیر ماندن، شد ذلیل شدن.
🔸 اگر ما امروز در زمینهی علوم شناختی و فنّاوریهای شناختی تلاش نکنیم، کار نکنیم، حرکت جدّی نکنیم -چون دیگران دارند [کار] میکنند دیگر، با همهی وجود دارند [تلاش] میکنند؛ امروز مثلاً فرض کنید ایشان نشان دادند که در زمینهی #هوش_مصنوعی مثلاً ما چهاردهم هستیم در دنیا- اگر چنانچه یک ذرّه غفلت کنیم و خوابمان ببرد، بسرعت سقوط خواهیم کرد و پنجاه سالِ دیگر خواهیم شد پنجاهم، خواهیم شد صدم، یعنی دنیا از ما جلو میافتد و میرود.
🔹 این نکتهی مهمّی است و باید همه به این توجّه کنند؛ هم شما دانشمندان و محقّقین و پژوهشگران باید به این توجّه کنید یعنی شما دیگر شب و روز نباید بشناسید، هم مسئولین کشور و دولتیها باید توجّه کنند. اینکه بنده این همه روی مسئلهی علم تکیه میکنم، به خاطر این است.
۱۳۹۷/۱۱/۰۳
🔸بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان و محققان ستاد توسعه علوم شناختی
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=41555
#دشمن_شناسی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ تعریف هوش مصنوعی
🔹هنوز هیچ تعریف دقیقی از هوش مصنوعی که تمامی دانشمندادن بر روی آن توافق داشته باشند ارائه نشده است ولی اکثر تعریفها را میتوان به شکل زیر دسته بندی کرد.
1️⃣ مانند انسان فکر میکند
2️⃣ منطقی فکر میکند
3️⃣ مانند انسان عمل میکند
4️⃣ منطقی عمل میکند
🔸دو تعریف اول مربوط به فرآیندهای تفکر و استدلال است، در حالی دو تعریف دیگر با رفتار سر و کار دارند.
🔹تعریف ساده ای از هوش مصنوعی
🔸هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشینهای هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونهای همانند ذهن انسان عمل میکنند و میتوانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.
🔸هوش مصنوعی (AI) شاخه گسترده ای از علوم رایانه است که مربوط به ساخت ماشین های هوشمند با توانایی انجام وظایفی است که معمولاً به هوش انسان نیاز دارند. هوش مصنوعی یک علم میان رشته ای با چندین رویکرد است ، اما پیشرفت در یادگیری ماشین و یادگیری عمیق باعث ایجاد تغییر الگوی تقریباً در هر بخش از صنعت فناوری می شود.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
ابعاد جدید فیشهای حقوقی در پتروشیمی امیرکبیر
🔹پس از پیگیریها، فیشهای حقوقی سه مدیر پتروشیمی امیرکبیر به دست خبرنگار فارس رسیده که براساس آنها بهنظر میرسد فیشهای منتشرشده قبلی دستکاری شدهاند. البته فیشهای حقوقی اصلی نیز نشاندهنده پرداخت ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومانی است که بازهم نجومی محسوب میشوند.
🔹فیش حقوقی نفتیها شامل مجموعهای از آیتمهای پیچیدهای بوده که تفسیر هر یک از آنها از حوصله خارج است. به عنوان نمونه در حقوق فروردین ماه علی جابری آیتمی با عنوان «وام شرکتی» نیز در بخش بستانکار آورده شده که رقم آن ۸۷.۷ میلیون تومان است، اتفاقا این رقم وام در آیتم «مجموع دریافتی» با حقوق پایه و سایر آیتمها جمع شده است و اینگونه به ذهن مخاطب القا میکند که رقم ۱۳۶ میلیون حقوق دریافتی علی جابری است درحالی که بخش اعظم آن وام بوده است نه حقوق.
🔹در حال حاضر شائبههایی مطرح است که در آستانه تغییرات مدیریتی در پتروشیمی امیرکبیر برخی مدیران ارشد این شرکت با انتشار فیشهای جعلی از سایر مدیران به دنبال اهداف خاص خود هستند که دستگاههای نظارتی باید به این موضوع ورود کنند.
📝 ماجرای فیشهای حقوقیِ پتروشیمی امیرکبیر در اینجا بخوانید
@Farsna
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حال ناخوش سرشاخههای زایندهرود
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چند ساعت تا جمعه سیاه
🔹چند ساعت مانده تا بلکفرایدی آغاز شود اما این سنت آمریکایی که حالا به دیگر نقاط جهان هم تسری پیدا کرده، اصلاً از کجا آمده و چه خدمتی به سرمایهداری میکند؟
🔹جمعه سیاه روز بعد از روز شکرگزاری است. آخرین جمعه ماه نوامبر که عملاً آغاز خریدهای کریسمس را کلید میزند.
🔹فروشگاههای مختلف تخفیفهای آنچنانی میدهند و مردم کشورها با ولعی وصف نانشدنی جلوی مغازهها صف میکشند. گویی که اگر در آن روز چیزی خریداری نشود دیگر فرد استطاعت مالی آن را در آینده نخواهد داشت.
🔹تخفیف زیاد اما تنها یک روی سکه است. خشونت، جرم و درگیری عنصر جدانشدنی از جمعه سیاه است. مثلا در سال ۲۰۱۰ در فروشگاههای زنجیرهای والمارت درگیریهای خریداران منجر به ۱۰ کشته و ۱۱۱ مصدوم شد.
🔹روی دیگر این ماجرا البته مصرفگرایی و سودی است که به جیب سرمایهدارها میرود. واضح است که مصرف موجب تولید میشود و تولید در اقتصاد لیبرال کاپیتالیسمی موجب تجمیع سرمایه در جیب سرمایهداران میشود و قشر کارگر با رویای رسیدن به سرمایه کار میکند اما او تنها ابزاریست برای تامین کالای این حراجیها.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیجی بیترمز
زمان جنگ معروف بود که؛
قبل از عملیات، به بسیجیها میگفتند: «انشاءالله در این عملیات، میخواهیم این خاکریز را بگیریم!»
بعد از عملیات میدیدند بسیجیها تا سه خاکریز بعد از آنرا هم گرفتهاند!
آنچه زمان جنگ باعث پیروزی رزمندگان اسلام میشد، روحیهی بسیجی بود، امروز نیز آنچه باعث موفقیت سپاه در صنایع دفاعی شده، همین روحیه است.
ما در «جنگهای میدانی» پیروز شدیم اما واقعیت این است که در «جنگ رسانهای» پیروز نشدیم، نه از اینجهت که دشمن از ابزار فریب استفاده میکند، بلکه از اینجهت که جریان رسانهای کشور بهدست بسیجیانی که خاکریزهای دشمن را فتح میکردند و هیچچیز مانع آنها نمیشد، نیست.
امروز اگر آقای رئیسی در همهی سفرهای استانی، و حل مشکلات میدانی موفق شود، باز هم ممکناست در ذهنیتها و باورهای عمومی، شکستخورده به تصویر کشیده شود، زیرا رسانه میتواند شب را روز و روز را شب نشان دهد، و معنای این واقعیت آناست که؛
در ایننظام، چه آفتاب بتابد، چه باران ببارد، وضع خراب است!
تنها راه پیروزی در جنگ رسانهای آن است که رسانههای رسمی کشور، به دست بسیجیانی باشد که ترمزشان به دست رهبری است، تا بتوانند سنگرهای رسانهای دشمن را فتح کنند، نه بهدست کسانی که با نهیبهای مکرر رهبری هم تکان نمیخورند.
https://eitaa.com/farbehi
🔘 بخشی از مقولۀ بیحجابی بهخاطر افول معنای زندگی در جامعه است
📌دکتر سجاد مهدیزاده در گفتوگو با ماهنامه رویش اندیشه؛
🔖 همۀ ما میل داریم که موردتوجه قرار بگیریم؛ حتی یک کودک. کودکی که لجبازی میکند و گلدانی را میشکند بهخاطر این است که به خواستهاش توجهی نمیشود. او هم میخواهد دیده شود؛ حال به هر قیمتی.
🔖 این مسئله در همۀ انسانها وجود دارد اما در زنها بروز بیشتری دارد. اصولاً صفت تبرّج در زنان بیشتر از مردان است. حتی در روانشناسی هم گفته میشود که این زن است که دوست دارد بیشتر موردتوجه قرار گیرد و شکل جلبتوجه هم برای او متفاوت است.
🔖 در بحثهای معنای زندگی هم که در این فرهنگ مطرح میشود، اشاره میشود که وقتی معنای زندگی در جامعهای افول پیدا میکند و مردم برای آنکه بتوانند حس خوبی داشته باشند و احساس کنند که معنایی در زندگی خود دارند، سعی میکنند که دیده شوند.
🔖 بهنظر من مقولۀ بیحجابی در ایران و بسیاری از کشورهای مختلف لزوماً جنسی نیست؛ بلکه بخشی از آن بهخاطر مسئلۀ بیمعنایی و تبرّج است و بخشی دیگر هم بهخاطر اینکه میخواهند زیباتر باشند و دیدهشدن برای آنها مهم است به این مسئله رو میآورند.
#ماهنامه
#رویش_اندیشه
#سجاد_مهدی_زاده
🌐 @rouyesh_andisheh