بر اساس داده های بانک جهانی، در 10 سال گذشته، نمودار امید به زندگی در چین در حال افزایش بوده در حالیکه در این بازه زمانی این نمودار در ایالات متحده به طور مداوم کاهشی بوده است.
بهبود سریع شرایط زندگی و کار در چین در 30 سال گذشته، و افزایش مراقبت های بهداشتی جهت ارائه خدمات سطح بالا (در سطح جهانی) به مردم این کشور، عامل اصلی افزایش این نمودار بوده است.
از سوی دیگر، در آمریکا، زمانی به علت افزایش شدید چاقی و مصرف مواد مخدر، کاهش کیفیت بخش بهداشت و درمان و مشکلات امنیتی در کنار هم قرار گرفت و یک چنین شک بزرگی را به جامعه وارد کرده است.
توجه بفرمایید رسانه های وابسته به غرب در این باره چیزی نمیگویند./ایران شهر خورشید
@tahlilhayeeghtesadi
🔻خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی:
🔹در تصمیمی کمسابقه، صورت مالی ۱۳۹۹ یک شرکت دولتی در مجمع سالانه مردود اعلام شد تا مدیران شرکتهای دولتی بدانند در اجرای قوانین مالی، بدون تعارف و ملاحظات سیاسی و ارتباطی، اقدام خواهیم کرد./پاد
@tahlilhayeeghtesadi
گزارش خضریان از عملکرد سه ساله اش
ای کاش بقیه نماینده ها هم اینطور گزارشی می دادن
@tahlilhayeeghtesadi
💢فرانسه به دنبال عضویت در بریکس / آیا نظم ژئوپلیتیک و مالی جهان تغییر خواهد کرد؟
🔹در طول چند سال اخیر بخصوص از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم، ایران بشدت پیگیر عضویت خود در گروه بریکس است.
🔸واکاوی دقیق رفتار جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد که تهران با عضویت در این گروه می تواند در مرحله اول تحریم های غرب علیه خود را بی اثر کند و در مرحله دوم در شرایط نظم نوین جهانی منافع خود را در اقتصاد جهانی تامین کند و در ادامه نیز جزو کشورهای تاثیر گذار تلقی شود.
روزنامه فرانسوی «لوپینیون» گزارش داد امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه از همتای آفریقای جنوبیاش خواسته او را به اجلاس بعدی بلوک «بریکس» در شهر پرتوریا دعوت کند. روزنامه لوپینیون به نقل از منابع آگاه در کاخ الیزه نوشت: امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه در یک گفتوگوی تلفنی با سیریل رامافوسا، رئیسجمهور آفریقای جنوبی در اوایل ماه جاری میلادی امکان شرکتش در اجلاس گروه بریکس را مطرح کرد.
طبق این گزارش، یک منبع آگاه گفت رامافوسا تعهدی از این بابت به مکرون نداد. این منبع بیان کرد: «در گفتوگویی که این دو رهبر با یکدیگر داشتند، مساله حضور (مکرون) در این اجلاس مطرح شد اما پرتوریا نشانهای از موافقت یا مخالفت با شرکت دیگر رهبران بینالملل در این نشست مطرح نکرد»./کانال بصیرت
@tahlilhayeeghtesadi
آقای اقتصاددان! اسم این بیسوادی بود یا #عوام_فریبی
🔹پاسخ اندیشکده راهبردی سعداء به مطلب آقای سعید لیلاز
🔺اگرمتوسط رشد نقدینگی درهر سال حدود۲۵% باشد، درطی سه سال، میزان #نقدینگی کشور ۲برابر میشود.یعنی در این سه سال نقدینگی تولید شده، معادل کل تاریخ، تا آن زمان خواهد بود.
در دولتهای پس از انقلاب میانگین #رشد_نقدینگی بین ۲۵تا۳۰% بوده، بنابراین درطول همه این دورهها نقدینگی درهر۳سال حداقل بیش از ۲برابرشده است
اما در سال های آخر دولت روحانی این عدد به بالای ۴۰٪ رسید که با سیاستهای دولت #رئیسی در صفر کردن کسری بودجه و کاهش ناترازی بانکی این میزان به ۳۲٪ تقلیل یافت و روند #کاهشی داشت.
🔸جالب است بدانیم که #شاه در طی ۳سال ۱۳۵۲ تا ۵۵ #رکورددار_افزایش_نقدینگی در تاریخ ایران است و نقدینگی کشور را ۳ برابر کرد
و جالبتر آنکه در 8سال پایانی حکومت #پهلوی، نقدینگی بیش از 9.4 برابر شد، در حالی که بیشترین رشد نقدینگی در دولتهای پس از انقلاب، متعلق به دولت #روحانی با 7.6 برابر افزایش در طول 8سال است.
آقای اقتصاددان! اسم این بیسوادی بود یا #عوام_فریبی
منبع نقدینگی از #بانک_جهانی
https://data.worldbank.org/indicator/FM.LBL.BMNY.ZG?end=2016&locations=IR&start=1960&view=chart
/اندیشکده راهبردی سعداء
@tahlilhayeeghtesadi
🔹بعد از عربستان حالا نوبت به مصر رسیده تا با میانجی گری عراق روابطش با ایران را عادی سازی کند.
ابزار جنگ نیابتی دیروز، بازوی دیپلماسی نیابتی امروز است، هم آهنگی میدان و دیپلماسی یعنی همین!/صادق شاهوارپور
توییت اقتصاد
@tahlilhayeeghtesadi
🔺آلمان ۵۵۰ هزار بشکه نفت ایران را وارد کرد!
🔹 جدیدترین اطلاعات منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان میدهد آلمان برای نخستین بار طی ۵ سال گذشته یک محموله بزرگ نفت خام یا فرآورده نفتی از ایران وارد کرده است.
🔹بر اساس آمار یورو استات این کشور در مارس سال جاری ۶۹ هزار و ۷۳۷ تن نفت خام یا فرآورده نفتی از ایران وارد کرده است. آلمان آخرین بار در اکتبر ۲۰۱۸ یک محموله ۱۰ هزار تنی نفت خام یا فرآورده نفتی از ایران وارد کرده بود./خط انرژی
@tahlilhayeeghtesadi
🔺آمریکا ۸۰۰ هزار بشکه نفت توقیفشده ایران را میفروشد
🔹فایننشال تایمز گزارش داد ایالات متحده در آستانه تخلیه نفت خام از نفتکشی است که برای حمل نفت ایران به خارج از کشور استفاده میشد که این اقدام به تشدید تنش بین آمریکا و ایران کمک منجر میشود.
🔹 آمریکا کشتی سوئز راجان را در ماه آوریل توقیف کرد و با واکنش سریع ایران مواجه شد. ایران نیز یک نفتکش متعلق به چین و ترکیه را که با نفت خام برای تحویل به شورون بارگیری شده بود، توقیف کرد.
🔹کشتی سوئز راجان مجوز واردات نفت خام ایران به آمریکا را از وزارت خزانه داری آمریکا دریافت کرده و محموله آن حدود ۸۰۰ هزار بشکه نفت خام است که به فروش میرسد./خط انرژی
@tahlilhayeeghtesadi