🔴 ظریف دیشب اومد و یکسری حرفهایی رو زد و رفت...
🔸 ما داریم چکار میکنیم؟!!!
▪️ یکی میگه اصلا چرا ظریف اومد صداوسیما؟!
▪️ یکی یقه جبلی رو گرفته؟!
▪️ یکی میگه همه کاره ظریفه نه پزشکیان؟!
▪️ یکی میگه دیدین پزشکیان هم حزبی هست؟!
▪️ یکی میگه واویلا از ترکیب شورای راهبری دولت؟!
▪️ و ...
🔹 اما؛ مگه تا الان مشت تیم پزشکیان باز شده در خصوص کابینه؟! کیا قراره توی کابینه باشن؟! کیا نیستن؟!!! معاون اول قراره کی باشه؟! و....
🔹 اما؛ مگه راهبرد تعامل و مواجهه جبهه انقلاب با دولت پزشکیان مشخص شده؟! هنوز کسی نیومده بگه ما در مقابل دولت پزشکیان باید چکار کنیم؟! حمایت توامان با نقد؟ حمایت همه جانبه؟ صرفا نقد؟! و ...
🔻 اصلا یک سوال مهمتر؛ آقا بالاسرِ جبهه انقلاب کی هست؟! کی باید خط راهبردی و تاکتیکهای عملیاتی نیروهای جبهه انقلاب رو تدوین و اعلام و مدیریت کنه؟!!! اصلا قائل به نیازِ وجودِ یک بزرگ برای جبهه انقلاب هستیم؟!!! یا هر کسی هر طور صلاح دونست به هر سویی به نام انقلابیگری شلیک کنه؟!!!!
✅ چه زمان و چه فردی میخواهد جبهه انقلاب را از این سردرگمی خارج کند؟!!!!!!
🔻 بر هر عقل سلیمی مشخص هست که اگه شخصیتی مثل ظریف اینگونه امتیاز دهی رو بیان کنه، فعالان و نیروهای جبهه انقلابی موضع گیری میکنند و به نقد و مخالفت میپردازند...
🔹 حال، سوال اینجاست که چرا ظریف اینگونه مباحث رو مطرح کرد؟!! جریان اصلاح طلبی چه نیازی به نقد و مخالفت نیروهای جبهه انقلابی دارد؟!! این نقد و مخالفت چه اهدافی رو برای اصلاح طلبان تامین میکند؟!
👈 ابتدا کمی فکر کنیم بعد شروع به نقد و مخالفت
🔻 اینکه میگم اصلاح طلبان ما رو خوب بلدن برای همینه... اونا دقیقا میدونن چه بگن که ما چه واکنشی داشته باشیم که از این کنش و واکنش به هدفشون برسن...
👈 در انتخابات هم دقیقا همینو پیاده کردن و به هدفشون رسیدن
👈 الآنم دقیقا در همین قالب برای جبهه انقلاب طرح ریزی کردن
#فتامل
سید احمد رضوی، کانال صراط
@talabeyeenghelabi
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صحبت های حاج آقای عالی ابهامی داره؟
به نظرم خیلی روشنه
هر کس اشکالی به ایشون کرد اول ازش سوال کنید که صحبت ها رو شنیده؟ چون بعضی حرفا رو آدم می بینه مطمئن میشه که طرف اصلا صحبتها رو گوش نداده و یه چیزی به گوشش خورده
@talabeyeenghelabi
بیانات رهبر انقلاب در ۱۹ تیر ۷۹:
اینها در چند مورد اشتباه کردند:
اشتباه اوّلشان این است که آقای خاتمی، گورباچف نیست.
اشتباه دومشان این است که اسلام، کمونیسم نیست.
اشتباه سومشان این است که نظام مردمىِ جمهوری اسلامی، نظام دیکتاتوری پرولتاریا نیست.
اشتباه چهارمشان این است که ایرانِ یکپارچه، شوروىِ متشکّل از سرزمینهای به هم سنجاق شده نیست.
اشتباه پنجمشان این است که نقش بیبدیل رهبری دینی و معنوی در ایران، شوخی نیست. این اشتباهات را بعداً توضیح خواهم داد.
اشارهای به طرح امریکایىِ فروپاشی شوروی بکنم. این چیزی که الان از این تصویر در ذهن من هست، بخش عمدهاش از یادداشتهایی است که خود من روزبهروز در سال ۱۳۷۰ از خبرهای ماجرای شوروی یادداشت کردهام. البته بعداً با اطّلاعات فراوانی که دوستان ما از منابع مهم روسی و غیرروسی فراهم کردند و به بنده دادند، تکمیل شد که حال نمیخواهم با تفصیل آنها را بیان کنم؛ اما ماجرای عظیمی است.
https://khl.ink/f/3016
این بیانات رو کامل بخونید یا صوتش رو گوش کنید؛ هم یک خلاصه ای از اتفاقات بعد از روی کار اومدن گورباچف توی شوروی هست هم نکات خیلی مهمی در مورد طرح آمریکا.
@talabeyeenghelabi
این سناریو جداً مطرح است که افراطیون، منحرفین و متصلین به خارج جریان فوق، قصد دارند ابتدا با تسویه درون جریانی، پزشکیان را ابتدا محاصره و سپس با پیراهن عثمان و سوءاستفاده از ویژگیهای مثبت وی، او را قربانی، از وی عبور و نهایتا اصطلاحا شرایط آخرالزمانی برای نظام جمهوری اسلامی ایران به وجود آورند.
سال ۹۲، شیخی بود که علیرغم انتقاداتِ زیادِ درستی که به وی وارد است، نسبتا شرایط را مدیریت کرد.
در سال ۱۴۰۳ و در غیاب او، وزارت اطلاعات در خط مقدم است و علاوه بر لزوم دفع فتنههای درونیِ از جنس ۷۷ی، باید با فتنههای از جنس ۹۹ی نیز از دو سمت، مقابله کند لذا فراموشی سهوی نام این وزارتخانه شاید باید تبدیل به فراموشی عمدی شود.
@Muhallel
پ ن: در توییتی که ظریف گذاشته بود و یک چارت گذاشته بود که در اون چارت، وزارتخونه ها رو نوشته بود، وزارت اطلاعات، عمدا یا سهوا نبود.
@talabeyeenghelabi
روز تلخ در شورای شهر تهران که به کام جریان اصلاحات شد
🔸جلسۀ یکشنبه ۲۴ تیر شورای شهر تنش بالاگرفت بهطوری که نادعلی سخنگوی شورا این روز را تلخترین روز شورا نامید.
🔹در این میان استقبال فعالین و رسانههای اصلاحطلب و حتی بسیاری از رسانههای ضدانقلاب خارجنشین از تنشهای اخیر در شورای شهر تهران قابل توجه و تامل بود.
🔹سروری، عضو با سابقه و نائبرئیس شورای شهر تهران دربارۀ استقبال جریان اصلاحات از برخی تنشهای اخیر در شورای شهر به فارس گفت: اصلاحطلبان دورهای از بیثباتی مدیریتی در شهر تهران را تجربه کردند و عوض شدن چند شهردار در مدت زمان ۴ سالۀ دوره پنجم شورای شهر یک افتضاح سیاسی و مدیریتی برای این جریان محسوب میشود، بههمین دلیل ادامۀ ثبات مدیریتی جبهۀ انقلاب در تهران را تکمیلکنندۀ تصویر ناکارآمدی مدیریتی خود در گذشته میدانند.
🔹یکی از عناصر تابلودار و افراطی این جریان که وقت ویژهای را برای تشویق و برجسته کردن اختلاف در شورای شهر گذاشته، تصریح کرده که حتی با انتخاب یک شهردار جدید انقلابی بعد از زاکانی، مشکلی ندارند! یعنی در این مقطع هدفی دیگر برایشان موضوعیت دارد و همانطور که گفته شد مهمترین هدف آنها در مقطع فعلی این است که جبهۀ انقلاب نیز در تهران، انتخاب حداقل ۲ شهردار را تجربه کند و از افتضاح تغییر ۳ شهردار در ۴ سال دوره مدیریت اصلاحطلبان در دورۀ پنجم کاسته شود.
🔹دربارۀ میزان موفقیت عملکرد زاکانی در شهردار ممکن هست که اقلیتی در شورای شهر با محاسبات اکثریت برآورد متفاوتی داشته باشند ولی قطعا او بسیار جلوتر از مجموعۀ شهرداران جبهۀ اصلاحات در دورۀ پنجم عمل کرده است.
@Farsna - Link
حمایت امثال خبرگزاری فارس و آقای چمران از آقای زاکانی رو بعضیا دوست ندارند که ببینند.
@talabeyeenghelabi
📌استاد ظریف!
📖دکتر اخظریان کاشانی؛ عضو هئیت علمی دانشگاه تهران نوشت:
۱) هر دانشجوی سال اول علوم سیاسی می داند اینجا ایران است و در ایران امروز، یک کارهایی نمی شود. از آن جمله وزارت اقلیت های دینی یا مذهبی. فوق فوقش، مشاور یا معاون ...
۲) هر دانشجوی سال دوم علوم سیاسی می داند که افزایش توقعات غیرقابل تحقق، منجر به گشودگی شکاف های اجتماعی و سرریز آن به کف جامعه می شود.
۳) هر دانشجوی سال سوم علوم سیاسی می داند که برای وزیر شدن باید از مجلس رأی گرفت. اگر مجلس همراه نباشد یا باید از رهبری هزینه کرد یا از سرمایه اجتماعی نظام.
۴) هر دانشجوی سال چهارم علوم سیاسی می داند که برای تحقق یک ایده، باید آن را عملی کرد و بر زبان نیاورد. اگر بر زبان بیاوری یا نمی خواهی انجام دهی یا تلاش می کنی هزینه تراشی کنی.
۵) هر دانشجوی ترم اول ارشد علوم سیاسی می داند که الگوی شورایی برای انجام یک کار سیاسی عمدتا برای فرار از پاسخگویی نسبت به عواقب احتمالی آن توسط یک نفر و حواله دادن آن به یک جمع است. کارگروه انتساب وزیران هم چیزی غیر از این نیست.
۶) هر دانشجوی سال دوم ارشد علوم سیاسی می داند وزرا، افراد اجرایی امین رییس جمهور هستند و باید در قالب یک تیم منسجم کار کنند. در آوردن وزیر از کارگروه و با شاخص هایی که از کار تیمی جداست شبیه هدیه گرفتن از لپ لپ است. فقط گاهی ممکن است هدیه خوبی گیرتان بیاید. این را رییس جمهور و مشاورانش هم حتما می دانند.
۷) هر دانشجوی سال اول دکتری علوم سیاسی می داند که کسی که خلاف موارد بالا عمل می کند یا اصلا سیاست نمی داند یا اینکه هم خیلی سیاست می داند هم بازیگر خوبی است و تلاش دارد یا ذهن جامعه را به امور دیگری معطوف کند یا بنا دارد با فشار اجتماعی، هزینه مخالفت با تغییرات را بالا برده به گردن مخالفان بیندازد.
۸) هر دانشجوی سال دوم دکتری علوم سیاسی می داند که نتایج همه کارگروه ها و شوراها و شاخص ها، معرفی چند گزینه غیرقابل انتخاب در کنار یک گزینه مدنظر است که نهایتا همان فرد معرفی خواهد شد و سایر گزینه ها برای نمایش های نخ نمای توجه به اقلیت ها استفاده خواهد شد.
۹) دانش آموختگان علوم سیاسی به کسانی که کارهای بالاتر را انجام می دهند می گویند : استاد.
#عصراندیشه
@Asrehandisheh
🔸 پس از پایان مهلت چهار ماهه مقاومت اسلامی عراق به دولت برای اخراج نظامیان آمریکایی که با وساطت جمهوری اسلامی ایران و مرجعیت صورت گرفت، آمریکا رسما اعلام کرده که به هیچ وجه قصد خروج ندارد و با توجه به تشدید عملیات عراق در رژیم صهیونیستی با همکاری انصارالله یمن، در عراق باقی خواهد ماند.
🔸 از این رو فرایند برنامهریزی و ازسرگیری حملات به پایگاههای آمریکایی در عراق آغاز شده است که حمله به عینالاسد با دو پهپاد چراغی برای تست اولیه بود. انفجار شب گذشته در انبار پشتیبانی تیپ ۴۲ حشدالشعبی در یوسفیه بغداد مشکوک بوده و نیازمند بررسی فنی است اما در صورت دست داشتن آمریکا، باید آن را پیام متقابل آمریکا به مقاومت پس از هشدار اولیه در عینالاسد دانست.
@Muhallel
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چرا سرمایهگذاری چین از ایران به سمت کشورهای عربی منحرف شد؟
🔹محمدجواد ظریف وزیر اسبق امور خارجه ایران در آخرین گزارش برجام در تیرماه سال ۱۴۰۰ به کمیسیون امنیت ملی مجلس، به این سوال پاسخ میدهد:
"اگر در مورد ضرورت کار متوازن با شرق و غرب به یک اجماع ملی رسیده بودیم و با خوش خیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود نرنجانده بودیم، دوستانمان سرخورده نمیشدند و در دوران سختی رهایمان نمیکردند"
🔹کلیپ مربوط به بخشی از مستند «غرب دور، شرق نزدیک» است که به بازخوانی روابط ایران و چین در دوره اول و دوم تحریمها میپردازد.
@khate_energy
البته از حرفای رئیس جمهور و البته بعضی تئوریسین های دولت یازدهم و دوازدهم برمیاد که مقداری نگاهشون در حال تغییره و هرچند خیلی دیر ولی باز هم همین مقدار تغییر هم خوبه و از اون غرابگرایی افراطی فاصله گرفتند و امیدوارم این دولت، اشتباه دولت آقای روحانی رو تکرار نکنه.
@talabeyeenghelabi
رسیدن پهپاد به تلآویو
یمن باز هم شگفتی آفرید و قلب رژیم صهیونیستی رو با پهپاد هدف قرار داد و پدافندهای اسرائیلی هم کاری نتونستن انجام بدن.
طبق خبر فارس محل برخورد پهپاد با ساختمان در خیابان «بنیهودا» اعلام شد که اماکن دیپلماتیک شامل دفتر سفارت آمریکا در نزدیکی آن مستقر هستند و رسانهها نیز از افزایش تلفات صهیونیستها به یک کشته و ۱۰ زخمی خبر دادهاند.
این اتفاق خیلی معنی بدی برای رژیم صهیونیستی داره؛ چون به این معناست که هر لحظه، هر ساختمانی در تلآویو یا هر شهر دیگهای، امکان برخورد با یک پهپاد باهاش وجود داره؛ این یعنی یک تغییر معادله جدی
بنگویر بعد از عملیات پهپادی یمن در تلآویو: خط قرمز اسرائیل نقض شده و کسانی که تلاش میکنند حملات در کریات شمونه (شهرکی در شمال فلسطین اشغالی) و سدیروت (شمال نوار غزه) را مهار کنند، در تلآویو هدف قرار میگیرند.
ریانووستی هم اعلام کرده: «سامانههای پدافند هوایی [اسرائیل] پهپاد را شناسایی کردند، اما به اشتباه آن را هدف متخاصم دستهبندی نکردند. عامل انسانی باعث آن بود».
از همه جالبتر هم میزان تلفاتی هست که اعلام می کنند😅
@talabeyeenghelabi
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 تحلیل آقای علمیه کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات از اینکه چرا کشور ما تحت تاثیر اختلال در شبکه جهانی اینترنت قرار نگرفت؟
@iribnews
بالاخره تحریم با همه مشکلاتی که داشته، فوایدی هم داشته
@talabeyeenghelabi
با اختلال گسترده در سیستمهای مایکروسافت، فرودگاههای هند برگه پرواز را به صورت دستی صادر میکنند!
@Afsaran_ir
الان وقتشه که از این سوژه، کلی خرده روایت تولید بشه؛ خرده روایت هایی که کلان روایت ما رو تقویت کنه
@talabeyeenghelabi