🔺️
حرفهای وزیر جدید اقتصاد باز هم حاشیهساز شده... طرف مردم باشیم.
➕️ @yaminpour
معنای وفاق در کلام رهبر انقلاب در دیدار با مجلس ششم در سال ۸۱
برای اینکه ما بنیانهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی خود را مستحکم کنیم، پیشنیاز اوّلىِ قطعی ما، ایجاد وفاق و وحدت کلمه است. برای وفاق باید همه تلاش کنند. معنای وفاق این نیست که گروهها و تشکیلات و جناحهای گوناگون اعلام انحلال کنند؛ نه، هیچ لزومی ندارد. معنای وفاق این است که نسبت به هم خوشبین باشند؛ «رحماء بینهم» باشند؛ همدیگر را تحمّل کنند؛ در جهت ترسیم هدفهای والا و عالی و برای رسیدن به آنها به یکدیگر کمک کنند و از ایجاد تشنّج، بداخلاقی، درگیری، اهانت و متّهم کردن بپرهیزند. امروز به نظر من وظیفه ما این است.
مجلس شورای اسلامی نباید تضعیف شود. بنده با اینکه کسانی به هر کیفیّتی و با هر بهانه و مستمسکی مجلس شورای اسلامی را تضعیف کنند، مخالفم. مجلس یکی از نهادهای اساسی کشور است؛ نباید آن را تضعیف کرد. به صرف اینکه نقطهای مورد قبول کسی نیست، نباید مجلس و هیچیک از دستگاهها تضعیف شود. قوّه مقننّه، قوّه قضاییّه و قوّه مجریّه به عنوان قوّه و یک نهاد و یک دستگاه و یک رکن، نباید تضعیف شوند؛ هیچ کس نباید اینها را تضعیف کند. دستگاهها باید در جهت تقویت یکدیگر تلاش کنند.
بنده به آینده کشور بسیار خوشبینم. البته معنای این حرف این نیست که مشکلات و ضعفها و کاستیها و ناتوانیهای موجود را نمیبینم و از آنها اطّلاع ندارم. من وقتی با مسؤولان مواجه میشوم، بسیاری از مشکلاتی را که در بخشهای آنهاست، به آنها میگویم. گاهی اطّلاعات من کمتر از اطّلاعات آنها نیست؛ شاید گاهی هم بیشتر است. من ضعفها را میدانم؛ منتها ضعفها بنیانی نیست. بنیان و پایه سیاسی کشور مستحکم است. بر اساس قانون اساسىِ بسیار خوب و مترقّی و جامع و همهجانبه ما، بنیان سیاسی کشور بسیار مستحکم است. اشکال کار، در عملکردها و کوتاهیهاست؛ این کوتاهیها باید برطرف شود.
@talabeyeenghelabi
🔺 کنایه دبیر اقتصادی خبرگزاری فارس به انتصابات پاکنژاد/ ناکارآمدی وزارت نفت در تامین سوخت تابستانی و احتمالا زمستانی
🔹از صبح چهارشنبه، اخبار متعددی از کمبود بنزین در استانهای شمالی بخصوص گیلان به گوش میرسد که صفهای طولانی را در پمپ بنزین تشکیل داده. رسانههای محلی اینگونه تیتر زدهاند «به شمال مسافرت نکنید بنزین نیست».
🔹ظاهراً تیم جدید وزارت نفت کارآمدی لازم برای تامین سوخت تابستانی را ندارند، زیرا مصرف بنزین رکورد جدیدی را ثبت نکرده و رکورد مصرف روزانه ۱۴۴.۳ میلیون لیتر مربوط به تعطیلات نوروزی منتهی به ۱۴۰۲ است.
🔹پیشتر نیز رسانههای نزدیک به بیژن زنگنه، با انتشار آمار غلط از وضعیت مخازن نیروگاهها تلاش میکردند که ناکارآمدی احتمالی در تامین سوخت زمستانی را نیز به گردن دولت سیزدهم بیندازند که با انتشار مستندات، ادعای آنها باطل شد.
@khate_energy
12؛حجاب،مرز جبهه بندی است!.mp3
6.68M
▪️#جبهه_حسین را گسترش دهید
⭕️ قسمت دوازدهم: حجاب، مرز جبهه بندی است؟
🔹حجت الاسلام قنبریان در قسمت دوازدهم مجموعه کلیپ صوتی جبهه حسین، به این سوال پاسخ می دهد که «آیا حجاب محل مرزبندی در جبهه است؟»
🔹جبهه را درست ببند تا بتوانید سر واجب الهی بایستید!باید بگوییم همین حجاب نیمه کاره ای که دارید مقاومت فرهنگی است، سید حسن نصرالله دارد مقاومت میکند، بچههای غزه مقاومت میکنند. افراد شُلحجاب هم با همین شلحجابی خودشان دارند مقاومت میکنند!
@hoseinie_hedayat
☑️ @m_ghanbarian
طلبه انقلابی | سجاد امیری
#مهم 🎥مستند «نجات از لبه پرتگاه» 🔹 انتشار برای نخستین بار- روایت معاون اول دولت روحانی و برخی وزرای
دولت شهید رئیسی، در چه شرایطی کشور را تحویل گرفت؟
صرفا جهت #یادآوری
طلبه انقلابی | سجاد امیری
بیانات رهبر انقلاب در مورد اصلاح طلبی و اصولگرایی در سال ۱۳۸۴ در جمع دانشجویان کرمان دو جناح برای ا
البته روشن است که انتقاد و مطالبه گری به معنای دوقطبی سازی نیست.
اینجا مجموعه ای از بیانات امام و رهبری را در مورد انتقاد صحیح آوردم و اینجا هم فیش بیانات رهبر انقلاب در مورد انتقاد درست آورده شده است.
روشن است که انتقادی که به دوقطبی بینجامد یا ناشی از دوقطبی باشد، غلط است.
دوقطبی یعنی قبیله ای اظهارنظر کردن و قبیله ای رفتار کردن، یعنی چون از حزب من است، بی محابا به او می تازم و چون از حزب من است، به هر شکلی شده، هرچند غلط، از او دفاع می کنم.
مفاهیم را با هم خلط نکنیم؛ انتقاد و مطالبه گری غیر از دوقطبی کردن و رفتار ناشی از دوقطبی ست.
@talabeyeenghelabi
ماجرای درخواست روسیه در خصوص دالان زنگزور، به قرارداد استراتژیک میان ایران و روسیه بازمیگردد که روسها خواهان پذیرش زنگزور از سوی ایران پیش از امضای توافقنامه راهبردی شدهاند. تهران نیز این مسئله را از سوی عالیترین مقامات خود رد کرده است. در این بین تنها خطر، پذیرش حاکمیت باکو بر زنگزور از سوی ایروان و صرفنظر کردن ارمنستان از حق حاکمیتی خود است که باید برای آن نیز چارهای اندیشید.
@Muhallel
پ ن: دوستان توجه داشته باشید که ما با این کشورها، عقد اخوت نبستیم (البته در حوزۀ مقاومت، مسئله متفاوت میشود) و روابط بر اساس منافع شکل میگیرد. حالا روسیه میخواهد در کنار جادۀ ابریشم، یک کریدور دیگر هم داشته باشد و روشن است که ایران آن را حتما نمیپذیرد؛ چون هم ارتباطش با اروپا در خطر قرار میگیرد و هم کریدور جادۀ ابریشم و شرق به غرب ایران تحت تاثیر قرار میگیرد.
این را هم بدانیم که کریدور فقط به معنای چهارتا خط روی نقشه یا کشیدن جاده و ریلِ صرف نیست، بلکه باید میدان هم چنین کریدوری را برتابد و این را بدانید که ایران اگر نگوییم قدرتمندترینِ در غرب آسیاست حتما یکی از قدرتهاست و میدان بسیار زیاد تحت تاثیر ایران است؛ ایرانی که به مدد جبهۀ مقاومت، حالا به مدیترانه و بابالمندب هم متصل شده است.
@talabeyeenghelabi
طلبه انقلابی | سجاد امیری
تاکید رهبر انقلاب در مورد گسترش هوش مصنوعی امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتدهندهای [دارد پیش میرو
اینها بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مورد هوش مصنوعی است که در دیدار با هیئت دولت چهاردهم بیان شد:
«اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوّع این فنّاوری هوش مصنوعی را تأمین کنید، فردا اینها یک ایستگاهی مثل آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی ــ که الان دارند مقدّماتش را فراهم میکنند ــ که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید، باید اجازه بگیرید که در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید، در فلان بخشِ دیگر حق ندارید استفاده کنید!
اینجوری است؛ زرنگهای دنیا، فرصتطلبها و قدرتطلبهای دنیا دنبال این چیزها هستند.
یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود میآید، آنوقت اجازه نمیدهند که شما از این منطقه عبور کنید.
خودتان باید برسید به فنّاوریهای عمیق و ژرف این مسئله و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید.»
حالا این خبر فارس را هم ببینید:
اولین معاهدهٔ بینالمللی هوش مصنوعی در آستانهٔ تصویب
🔹فایننشالتایمز گزارش کرده که آمریکا، انگلیس و اتحادیهٔ اروپا قرار است اولین معاهدهٔ بینالمللیِ حقوقیِ الزامآور در مورد استفاده از هوش مصنوعی را امضا کنند.
🔹این کشورها کنوانسیون هوش مصنوعیِ شورای اروپا را امضا خواهند کرد که ۲ سال توسط بیش از ۵۰ کشور ازجمله کانادا، اسرائیل، ژاپن و استرالیا تدوین شده است.
🔹وزیر فناوریِ انگلیس دراینباره گفته: این اولین توافقنامهٔ واقعی در سطح جهانی است که مجموعهٔ بسیار متفاوتی از کشورها را گرد هم میآورد.
@talabeyeenghelabi
طلبه انقلابی | سجاد امیری
به این تصویر دقت کنید؛ گزارش بانک جهانی هست از گذشته و حال و پیش بینی آینده؛ می بینید که هر سه بخش
کاهش آمار فقر و افزایش رشد اقتصادی در دولت شهید رئیسی و پیشبینی کاهش فقر و افزایش رشد اقتصادی برای سالهای آینده به روایت بانک جهانی
صرفا جهت #یادآوری
آقای همتی عزیز!
حتما به دنبال برخورد با این رانت صورت گرفته باش و خیلی هم خوب است؛ اما برادر من! نگاهی به وام های بانکها به کارکنان خودش هم بینداز؛
این رانتی که شما توییت زدید، کلش می شود حدود ۱۰ میلیارد اما نگاهی داشته باشید به متوسط وام این بانکها به هر کارمند. وقتی مثلا متوسط وام به کارمند بانک، یک میلیارد هست، یعنی خیلی ها بالاتر از این وام گرفته اند و تعداد افراد هم زیاد است...
@talabeyeenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب:
از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید.
در کشور مدام دوقطبی درست میکنند: طرفدار زید، طرفدار عمرو؛ طرفدار فلان فکر، طرفدار [فلان]؛ این حرفها چیست!
آن کسانی که مبانی شما را، اصول شما را، دین شما را، انقلاب شما را، ولایت فقیه را، این چیزها را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند.
یکی از چیزهایی که انسان واقعاً باید از آن شِکوه کند و گله کند، بعضی از اظهارات در این فضای مجازی است؛ سر یک چیز بیخود، این به آن میپرد، آن به این میپرد! پرهیز کنید؛ شما که بسیجی هستید [این کار را] نکنید.۱۴۰۲/۰۹/۰۸
@talabeyeenghelabi
دوقطبی های دروغین در کلام رهبر انقلاب
ملّت عزیزمان انتخابات را نماد وحدت ملّی قرار بدهند، نماد دودستگی و نماد تفرقه قرار ندهند، نماد دوقطبیگری قرار ندهند؛ این تقسیمهای غلط «چپ» و «راست» و امثال اینها را کنار بگذارند. آنچه مهم است آیندهی کشور است، آنچه مهم است آیندهی نسل ما است، آنچه مهم است نظام باعزّت اسلامی در کشور است؛ اینها مهم است، اینها را بایستی در نظر بگیرند و به معنای واقعی کلمه در کنار هم باشند. البتّه سلیقهها مختلف است؛ اختلاف سلیقه هست، اختلاف بینش سیاسی هست، اختلاف قومیّتها هست، اختلاف مذاهب هست؛ اینها هیچ اشکالی ندارد؛ هم قبلاً بوده، هم حالا هست، هم بعدها خواهد بود؛ اینها اشکالی ندارد [لکن] اینها باید وحدت ملّی را به هم نزند، یعنی آحاد ملّت را در مقابل هم قرار ندهد، کشور را دوقطبی نکند.۱۴۰۰/۰۱/۰۱
یکی از مسائل، ایجاد اختلاف است؛ دوقطبی کردن مردم. ببینید، اختلاف دو جور است: یک وقت دو نفر با هم اختلاف سلیقه دارند، در فلان مسئلهی سیاسی، در فلان حُب و بغض؛ با همدیگر هم دوستند، رفیقند، با هم چایی میخورند، با هم سر سفره مینشینند، اختلاف نظر هم دارند؛ یک وقت [هم] هست اختلاف نظر جوری است که هر چیزی از یک طرف صادر بشود ــ هرچه میخواهد باشد: فکر، عمل، خوب، بد ــ از سوی این طرف دیگر محکوم است، از این هم هرچه صادر میشود از طرف او محکوم است؛ اسم این «دوقطبی» است. دوقطبی در جامعه ایجاد میکنند. هر کاری طرف مقابل بکند، این طرف او را محکوم میکند، ولو خوب باشد. اینها از کارهایی است که امروز مخالفین ملّت ایران و دشمنان ملّت ایران مشغولند.۱۴۰۲/۱۰/۱۹
بنده تأیید میکنم که انسجام ملّی را باید حفظ کرد، اتّحاد ملّی را باید حفظ کرد. مشترکات را بایستی همواره در نظر داشت. این منافاتی ندارد با اینکه یک مخالفی هم در یک بخشی -که مخالفت با فلان سیاست یا با فلان برنامه دارد- مخالفت خودش را ابراز کند؛ هیچ منافاتی ندارد. امّا به معنای این نباید باشد که در زمینهی مسائل کلان و اساسی کشور، کشمکش و بگومگو هست.
ما این انسجام و اتّحاد و تأثیرش را در طول این قریب چهل سال آزمودهایم. خب در جنگ هم یک عدّهای بودند که مخالف بودند. در همان اوقاتی که ما گرفتار جنگ تحمیلی بودیم، یک عدّهای در همین خیابانها و سرِ چهارراههای تهران بودند -قاعدتاً خیلی از شماها در یادتان هست- که ایستاده بودند و علیه جنگ اعلامیّه پخش میکردند. مخالفت ممکن است وجود داشته باشد لکن قاطبهی ملّت، عمدهی ملّت، حرفشان یکی بود و ایستادگی کردند روی حرف، این همان چیزی است که مورد نظر ما است که انسجام و اتّحاد ملّی است. کشور را دوقطبی نباید کرد، مردم را به دو دسته نباید تقسیم کرد؛ آن حالتی که در سال ۵۹ متأسّفانه از ناحیهی رئیسجمهور آن روز اتّفاق افتاد که مردم را به دو دستهی موافق و مخالف تقسیم کرده بودند که چیز خطرناکی است.۱۳۹۶/۰۳/۲۲
یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظهی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمیدانیم ما که شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یک چیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که میبیند و میفهمد و فکر میکند که به نفع برادر مؤمناش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدمها هم، بخصوص آدمهایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند، بیشتر و بهتر از دیگران میشناسیم. با ملاحظهی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه میکند که آقا شما اگر در این مقوله وارد شدید، این دو قطبی در کشور ایجاد میشود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمیدانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران کردیم. خب حالا این مایهی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو.۱۳۹۵/۰۷/۰۵
لینک
@talabeyeenghelabi
تاکید رهبر انقلاب بر ضرورت وجود جریان چپ در کشور در دوره سازندگی
این متن از کتاب فتنه تغلب است و بیانات رهبر انقلاب در کلیپ هم آمده که ایشان به آقای خاتمی می فرمایند: حضور جریان سیاسی شما را لازم می دانم و اگر چنین جریانی در کشور وجود نداشت، خودم آن را به وجود می آوردم...
پ ن: روشن است که وجود تفکرات و سلایق متفاوتی که اصول اساسی انقلاب را قبول داشته باشند، به رشد کشور کمک می کند و ارتباطی با دوقطبی شدن کشور ندارد، چنانکه اینجا از رهبر انقلاب ذکر شد.
@talabeyeenghelabi
هدایت شده از طلبه انقلابی | سجاد امیری
این نامه باید الگوی ما در نقد کردن باشه.
اصل در نقد باید نقد تفکر باشه نه شخص؛
ما میایم چندین سال یک شخصی رو نقد میکنیم بلکه حتی تا بردن آبروش پیش میریم، اما چیزی از تفکرش نمیگیم؛
وقتی دولت یازدهم و دوازدهم رو نقد میکنیم، به جای حمله به شخص، باید به تفکر غلط حمله کرد و اینه که باعث رشد میشه.
بعضی دوستان از من میپرسیدند که چطوره که آقا از فلان شخص تعریف میکنه؟ میگفتم بعدش تفکر اون شخص رو نقد میکنه؛ در واقع آقا به طرف میگه شخصت آدم بدی نیست، اما تفکرت هست که اشکال داره؛
در همین نامهای که عکسش رو گذاشتم هم آقا تاکید داره که در حال نقد تفکر هست نه شخص.
ای کاش یاد بگیریم اینها رو...
@talabeyeenghelabi
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بر عمق #هوش_مصنوعی مسلط شوید
☝ نماهنگ جدید KHAMENEI.IR از بیانات رهبر انقلاب درباره هوش مصنوعی از سال ۹۷ تا دیدار اخیر
📥 سایت | آپارات
💻 Farsi.Khamenei.ir
العلم سلطان؛ علم، قدرت است؛ توانا بود هر که دانا بود
@talabeyeenghelabi
همیشه به دوستان تاکید کردم که هر قدر فضا منطقی تر باشد، به نفع جریان حق است
اما هر قدر فضا استادیومی و دوقطبی شود، به نفع جریان حق نیست
لذا تا می شود باید فضا منطقی شود و از فضای استادیومی و دوقطبی دور باشیم
@talabeyeenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غلط بودن دوقطبی واقعا روشن نیست؟
ظاهرا دوستان معنای دوقطبی را اشتباه متوجه شدهاند
دوقطبی یعنی دفاع و حمله کردن قبیله ای، یعنی استادیومی رفتار کردن، یعنی زیر پا گذاشتن انصاف، یعنی بدون منطق عمل کردن.
واقعا دوقطبی دفاع کردن دارد؟
این حرف آقای پناهیان واقعا حق گویی ست و متوجه این حملات دوستان نمی شوم
@talabeyeenghelabi
با وجود بعضی انتقاداتی که به رفتار و مواضع ایشان دارم، اما این رفتار ایشان، حقیقتا شایسته تقدیر است.
@talabeyeenghelabi
🔺 بهانهتراشی جدید با دروغ مخازن خالی/
بعد از نیروگاهها، نوبت به بنزین رسید!
🔹در روزهای گذشته با افزایش مصرف بنزین در نواحی شمالی و ایجاد صفهای طولانی خودروها؛ مجددا سناریوی تکراری بهانهتراشیها آغاز شد.
🔹سناریو هم همان سناریوی قدیمی است، «تقصیر دولت قبل است چون مخازن بنزین را خالی کرده»؛ ادعایی که درباره مخازن سوخت نیروگاهها هم مطرح شد و غلط از آب درآمد.
🔹این ادعای تکراری درحالیست که وزارت نفت با ۱۲۰ میلیون لیتر ذخایر بنزین بیشتر نسبت به سال گذشته به تیم جدید تحویل داده شد و مشکل صفهای بنزین شمال، نه در کمبود سوخت بلکه در مدیریت توزیع است؛ دلیلی که شرکت ملی پخش نیز بر آن صحه گذاشت.
🔹در واقع مشکل اینجاست که تیم جدید نتوانسته:
۱- افزایش تقاضای بنزین در مناطق مختلف را به درستی برآورد کرد.
۲ـ امکان وقوع بحران در شمال را پیشبینی کند.
۳ـ سپس توزیع بنزین را به موقع انجام دهد.
وگرنه بنزین کافی موجود بود.
@khate_energy
اینکه وزیر، تعاونی ها را به عنوان دغدغه مطرح کند و روی رسیدن به ۲۵ درصد تاکید کند، خیلی خوب است. تعاونی ها یکی از راههای مهم رسیدن به اقتصاد مردمی ای هستند که رهبر انقلاب تاکید زیادی روی آن دارند.
امیدواریم که این وزیر بتواند سهم ۲۵ درصد تعاونی ها رامحقق کند تا گام محکمی برای اقتصاد مردمی برداشته باشد.
@talabeyeenghelabi
درباره ماجرای پناهیان...
1. پناهیان چه گفت؟ یکبار مرور کنیم، گفت:
دوقطبی سازی بد است.
هرکسی دوقطبی ایجاد کرد با او برخورد کنید.
چه کیهان باشد چه جمهوری اسلامی.
کجا نسبت ناروایی به کیهان داد؟
گویی کسی بگوید:
آقای رئیس قوه قضائیه هرکسی دزدی کرد و به بیتالمال تعدی کرد با او برخورد کنید.
چه پسر رهبری باشد
چه پسر خاتمی باشد...
بعد یک عده فریاد واسلاماه بلند کنند که تو به پسر رهبری نسبت دزدی دادی!
اسلوب این نوع سخن اقتضا میکند هردو سر طیف را بیان کند، در وزان جمله شرطیه که تعلیق در آن جریان دارد نه اسناد.
2. اما درباره پناهیان، او کیست؟
وقتی به #روند_دینداری نگاه میکنم میبینم حلقه وصل مردم و دیانت منبری های اثرگذار هستند:
طیفی دین خود را از مرحوم کافی گرفتند و طیفی از مرحوم فلسفی.
طیفی پای منبر شیخ حسین انصاریان بزرگ شدند و طیفی پای منبر مرحوم فاطمی نیا.
اما طی دو دهه گذشته طیف بسیار زیادی از #بچههای_انقلاب پای منبر پناهیان بزرگ شدند و قد کشیدند.
پناهیان برای شان از اسلام گفت، هم از جمال اسلام و هم از جلال اسلام. پناهیان از نماز خوب گفت، از تشکیلات گفت، از تقوا گفت، از اعتکاف گفت، از تربیت دینی گفت و همه با خوانشی جدید و معمولاً رو به جلو... و شد مایه رشد و ارتقاء طیفی از انقلابیها.
آغاز ماجرای #پیادهروی_اربعین را شاید خیلی ها به یاد نداشته باشند. چه کسی بیشترین محتوا را درباره این مناسک اجتماعی تولید کرد، بيشترين تبلیغ را کرد، سالهای سال رفت و آمد، جماعتی از جوانان را #اربعین با خود برد تا کمکم طعم آن را فراگیر کند.
همین پناهیان سالهای سال #اسلام_سیاسی گفت. از #دوقطبی واقعی گفت، وسط دهها #فتنه از اولین کسانی بود که سینه سپر کرد، فریاد زد، راه تحلیل را باز کرد. همان موقع هایی که بسیاری از منبری های انقلابی در تقیه یا سکوت یا تردید بودند. چقدر مثال یادمان میآید اینجا.
3. همه اینها یعنی پناهیان بی عیب و ایراد است؟ یعنی همه حرف های او درست است؟ یعنی هیچ نقدی به او وارد نیست؟ خیلی روشن است پاسخ منفی است. مسئله در نقد نیست، مسئله سطح واکنش و جنس واکنش است. بدانیم کسی را نقد میکنیم که حداقل دو دهه خطیب و منبری جبهه انقلاب بوده و چند نسل را برای انقلاب رشد داده. حالا نقد کنیم، جدی هم نقد کنیم اما با لحاظ همین نکته.
4. مسئله این است: نقد کنیم هرجا اشکالی بود اما بدانیم چگونه! زدن امثال پناهیان از بیخ و بن، مصداقی از #قدرنشناسی است. خدا از انسانهای #ناسپاس خوشش نمیآید، عقوبت میکند. آخرین مورد پیش روی مان #رئیسی است. همانهایی که امروز علم زدن پناهیان را در دست دارند، چند صباح قبل با همین سبک و سیاق رئیسی را میزدند جماعت #ناسپاسها و اینجا چقدر جای پای #جریان_خاص پررنگ است.
5. این حجم از حمله به پناهیان برای چیست؟ برخی واقعاً دلسوزانه از سر درد نقد میکنند، میدانم #قاطبه بچههای انقلابی اینگونه اند. اما #برخی را میشناسم دردشان چیز دیگری است. نقدشان از روی #احقاد_بدریه است.
نقد کنیم، اما منصفانه و بدون ناسپاسی، همین!
🆔 @taalighat
🔺اخیرا نظامیان صهیونیست یکی پس از دیگری استعفا میدهند. برخی صاحبنظران معتقدند اینها در واقع استعفا نداده اند، بلکه در عملیات اربعین حزب الله به هلاکت رسیده اند و اسرائیل با ادعای استعفا، در پی کاهش تبعات روانی و حیثیتی این ضربه سنگین است.
✅ @Ansari_rahim
🔸 مسائل اجتماعی ایران
بخش چهارم: تمایل به مهاجرت در ایران
@shenaakht_center
می بینیم وضعیت در ۵ سال اخیر، بهتر شده است.
می بینیم که هر چه درآمد بیشتر است، تمایل به مهاجرت بیشتر است و مجردها تمایل بیشتری به مهاجرت دارند و هرچه سن کمتر است، تمایل به مهاجرت بیشتر است.
در بین استان ها هم سیستان و خراسان جنوبی و بعد قم، کمترین تمایل و کردستان و تهران و آذربایجان غربی هم بیشترین تمایل به مهاجرت هست.
@talabeyeenghelabi