پوتین در اجلاس ارز بریکس را که جایگزین دلار خواهد شد در دست گرفت
@BisimchiMedia
حمله مجدد به ارتش لبنان
محمد فرحات سرگرد ارتش لبنان و دو سرباز دیگر، ساعت ۴ صبح هنگام تخلیه مجروحان در اطراف یاطر، توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
قابل توجه سیاستمداران و افرادی که میگویند باید ارتش به جای حزبالله در مرز با فلسطین اشغالی باشد و اگر چنین بود اسراییل حمله نمیکرد!
کمتر از ۲۴ ساعت پیش، وزیر دفاع آمریکا از اسراییل خواسته بود تا ارتش لبنان را مورد تعرض قرار ندهد. (برنامه دارند تا ضمن اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ و دور کردن مقاومت از مرز، ارتش را جایگزین آن در جنوب کرده و نیروهای کشورهای حامی اسراییل در مرزها مستقر شوند)
@LIBANIRAN 🇮🇷🇱🇧
نه شتابزده نه تعلل-حسین طائب.mp3
3.61M
🌀 نه تعلل کردیم نه شتابزده عمل کردیم
🎙 شیخ حسین طائب؛ اول آبانماه، مدرسه علمیه حقانی
1️⃣ آیا در انتقام اسماعیل هنیه تعلل کردیم؟
✅ هیچ تعللی در کار نبود. اصل عملیات در شورای عالی امنیت ملی تصویب شده بود؛ اما برای اجرا، آمریکا و اسرائیل سیستم پدافندی را سه برابر تقویت کرده بودند.
یعنی اگر بلافاصله قرار بود عملیات کنیم باید سه برابر بیشتر از عملیات وعده صادق یک، موشک میزدیم تا تازه مثل آن عملیات شود. اما سیلی دوم را باید محکمتر میزدیم لذا به زمان احتیاج بود.
ابتدا در اتاق جنگ قرار شد [اضلاع مقاومت] همزمان عملیات کنند؛ اما دیدند احتیاج به فریب دشمن هست.
2️⃣ آیا اگر انتقام اسماعیل هنیه را زودتر میگرفتیم، اسرائیل سید حسن نصرالله را به شهادت نمیرساند؟
✅ راهبرد اسرائیل تصاعد در جنگ است؛ شتاب در انتقام، فقط سرعت جنگ را بالا میبرد و جنگ ترکیبی را به جنگ نظامی (خواست اسرائیل) تبدیل میکرد؛ کاری که باعث میشد مظلومیت فلسطین محو شود.
وقتی جنگ برای اسرائیل، جنگ وجودی شده، دیگر بازدارندگی معنا ندارد؛ بازدارندگی فقط در برابر آمریکا در جنگ ترکیبی به وجود میآید.
اگر قرار بود انتقام از اسماعیل هنیه بازدارنده باشد، چرا بعد از عملیات وعده صادق دوم، مقر سید صفی الدین را با 85 تن بمب زدند؟!
✅ جنگ محاسبات دارد؛ اتاق جنگ فرماندهی [رهبری معظم را] دارد.
@nabzqalam
سفر اخیر بلینکن و هوکشتاین به منطقه، کاملاً انتخاباتی بود.
هدف اصلی آنها، نمایش تلاش برای آتشبس در منطقه و ارائه آن به پایگاه رای مسلمانان آمریکا بود.
هدف بعدی اطمینان از نزدن تاسیسات نفتی و هستهای ایران بود تا جنگ فراگیر رخ ندهد و البته این نیز در چارچوب انتخابات آمریکا نیز قابل فهم است.
البته هوکشتاین یک هدف دیگر نیز داشت و آن آخرین استفاده از فرصت سیاسی برای تسلیم حزبالله بود: ارائه ۱۷۰۱ پلاس که عملاً به معنای بازگشت استعمار به لبنان بود و با رد قاطع بری مواجه شد: آنچه دشمن نتوانسته در میدان به دست آورد، در مذاکره به دست نخواهد آورد.
این سفر هوکشتاین به لبنان و طرح خواستههایی که داشت، بسیار شبیه به همان سفر کاندولیزا رایس به بیروت در ابتدای جنگ ۳۳ روزه و سفر وی به دمشق پس از سقوط صدام بود.
حزبالله عقیده دارد که با حملات کیفی به عمق اشغالگر در روزهای آتی، دشمن نیز از درخت پایین آمده و خود به دنبال آتشبس در غزه و لبنان خواهد بود.
ماموریت هوکشتاین نیز به پایان رسید زیرا در صورت تغییر دولت که دیگر وی وجود نداشته و البته خودش گفته که حتی در صورت پیروزی دموکراتها دیگر کار نخواهد کرد و بزودی مشاور یک شرکت آمریکایی در امارات خواهد شد. وی البته شریک خونهای بسیاری از جمله شهید فواد شکر است.
@Muhallel
💢مركز نيروی دریایی آمریکا از كشته شدن دو خلبان خود در یک سانحه در حین ماموریت آموزشی در نزدیکی کوه رینیر در واشنگتن خبر داد.
💢اين دو خلبان کشته شده در ناوهواپيمابر آيزنهاور مشغول فعالیت بودند و در حملات اخير آمريكا به يمن شركت كرده بودند.
#آمریکا #یمن
📲اخبار جبهه مقاومت
@akhbarJM
عجب! سانحه هوایی! جالبه
هدایت شده از أخٌفيالله
تعدادی از کانال های خبری اسقاطیل که در چند وقت اخیر دستورالعمل های سانسور را نقض کرده بودند از تلگرام حذف شدند
🔻: ازادی بیان
دو بخش از دو پیام رهبر انقلاب:
۱. حماس زنده است و زنده خواهد ماند
۲. حزبالله زنده و روینده است و نقش تاریخی خود را ایفاء میکند.
@talabeyeenghelabi
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چرخش روسیه از دریای سیاه به کریدور شمال - جنوب
🔸فرشاد عواطفی کارشناس امنیت غذایی:
🔹 روسیه و اوکراین، جزو بزرگترین تامینکنندگان کود و غلات دنیا هستند، مثلا ۲۷ گندم و ۷۳ درصد روغن آفتابگردان صادراتی در دنیا متعلق به این دو کشور است و این صادرات نیز از دریای سیاه انجام میشود.
🔹بعد از جنگ اوکراین، امنیت دریای سیاه از بین رفته و این دریا توسط ناتو احاطه شده. یکی از آلترناتیوهای روسیه برای صادرات غلات، کریدور شمال-جنوب است که پوتین بر آن تاکید کرده و اکنون سالانه ۱۴ میلیون تن، ظرفیت ترانزیت دارد.
@khate_energy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #انرژی_مدیا | مغالطه بنزین، مشکل از قیمت است یا خودروها؟
🔹 مصرف ۳ برابری خودروهای ایرانی نسبت به استاندارد جهانی عامل اصلی ناترازی بنزین در ایران است، گزارهای که چندان دقیق به نظر نمیرسد.
@khate_energy
در مورد مصرف بنزین خودروهای داخلی این گزارش و این گزارش را هم ببینید. می بینید که پرمصرف بودن خودروهای داخلی به این شکل که بیان می شه درست نیست.
البته این اشکال هم هست که حمل و نقل عمومی ضعیفه، مخصوصا داخل شهری و این هم قطعا در مصرف بالای بنزین اثرگذاره.
همچنین تعداد بالای خودروهای فرسوده.
@talabeyeenghelabi