6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معاون حقوقیِ وزارت خارجه: آنچه که بهعنوان قطعنامه تصویب شود الان تبعات چندانی برای ما ندارد
🔹ایران در نامهای رسمی اعلام کرده که در صورت استفاده از اسنپبک و بازگشت تحریمهای شورای امنیت از NPT خارج خواهد شد.
@Farsna
قرارداد NPT چند بند داره که اصلیش این هست که کشورهای برخوردار از بمب اتم، به کشورهایی که بمب اتم ندارند، بمب یا ابزارش رو نده و کشورهایی هم که بمب اتم ندارند، بمب اتم نسازند و یک سری جزئیات دیگه که میتونید توی لینک ببنید.
با توجه به بند ده این پیمان، در صورت احساس موارد فوقالعاده، هر کشوری میتونه خارج بشه که البته باید سه ماه قبلش اعلام کنه.
@talabeyeenghelabi
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 #انرژی_مدیا | دروغ بزرگ برای فرار از پاییز سخت
🔹«مقصر خاموشی پاییزی، صادرات گازوئیل پالایشگاه آبادان در دولت قبل است»؛ خبر دروغی که انتشارش از خبرگزاری وزارت نفت آغاز شد و توزیع آن به انتخاب، ایلنا، رسانههای اصلاحطلب، فعالان بورسی و حتی مملکته و ایران اینترنشنال نیز رسید.
@khate_energy
دعوت به مذاکره در کنار تهدید
اینکه قبل از صدور قطعنامه، مشاور رهبر انقلاب از مذاکره میگه و وزیر خارجه و معاون حقوقیش از تهدید، به نظر میرسه یه تقسیم کار منطقی صورت گرفته باشه.
البته در کانال توضیح داده شد که غربیها برای برگرداندن تحریمها (همون مکانیسم ماشه یا اسنپبک) تا اکتبر ۲۰۲۵ یا مهر ۱۴۰۴ فرصت دارند و به نظر میرسه که عزم کردند که مکانیسم ماشه رو اجرایی کنند و برای همین هم در این مورد، احتمالا تهدیدها خیلی اثرگذار نباشه؛ هرچند تهدید به خروج از انپیتی، واقعا قابل توجهه و باید دید که غربیها در مقابل این تهدید چه میکنند.
این رو هم بگم که یک کارکرد تهدید به خروج از انپیتی، منع طرف مقابل از مکانیسم ماشه هست؛ روی دیگۀ این تهدید، زمینهچینی برای اتمی شدن و قابل توجیه بودن این رفتار ایران هست و این تهدید هم نشون میده که جمهوری اسلامی متوجه هست که نظم کنونی در حال بیاعتبار شدن هست و نظم جدیدی در حال شکلگیری هست که رهبر انقلاب به سه تا از شاخصههای این نظم جدید هم اشاره کردند: منزوی شدن امریکا، انتقال قدرت از غرب به آسیا، گسترش منطق مقاومت.
@talabeyeenghelabi
🔰بررسی ابعاد تحریم کشتیرانی ایران
✴️شورای اروپا، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را به بهانه انتفال سلاح به روسیه تحریم کرد. این تحریمها شامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران(آیآرآیاسال) و دسترسی به تاسیسات برخی بنادری و ارائه هرگونه خدمات به این کشتیها میباشد.
🔸بر اساس آخرین اطلاعات موسسات بینالمللی، کشتیرانی ایران با دارا بودن تقریبا یک هزار انواع فروند کشتی در رتبه ۲۲ ناوگان بازرگانی جهان و رتبه اول منطفه غرب آسیا قرار دارد.
🔸 سهم ایران از تجارت دریایی بینالمللی کمتر از ۱ درصد است و بیش از ۹۴ درصد صادرات کشور و بیش از ۹۳ درصد واردات از طریق بنادر و به وسیله حمل و نقل دریایی صورت میگیرد.
🔸اولین مورد از تحریمهای صنایع کشتیرانی ایران در اوایل دهه ۱۳۳۰شمسی و در زمان نخست وزیری دکتر محمد مصدق، توسط انگلیس وضع شد.
🔸بعد از انقلاب، تحریم ها در سالهای ۲۰۰۵، ۲۰۰۸، ۲۰۱۰ و ۲۰۲۰ بخش هایی از کشتیرانی ایران را متاثر ساخت. بنابراین تحریم اخیر اروپا اتفاق جدیدی نیست و به صورت کامل مانع از رشد ناوگان کشتی رانی ایران نیز نشده است. چه اینکه ظرفیت ناوگان کشتیرانی ایران در یک دهه اخیر ۱۵درصد افزایش یافته است. بنابر آمار آنکتاد (کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد) ارزش ناوگان دریایی ایران بیشترین افزایش در جهان را بین سالهای 2019 و 2022 ثبت کرده است.
🔸تحریم هوایی و کشتیرانی ایران ماحصل شکست اردوگاه غرب در منطقه غرب آسیا از مقاومت اسلامی است. البته اگر اروپایی ها از تبعات اقدامشان نمی ترسیدند، حتما با دزدی دریایی به کشتیرانی ایران ضربه می زدند. اما چون در جنگ نفتکش ها بین سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ توسط نظامیان ایرانی تحقیر شدند، به تشدید تحریم روی آوردند.
🔶 تحریم کشتی رانی چالش هایی نیز به همراه دارد...
1️⃣نوع تردد کشتیها و شریکهای تجاری خارجی: هنگامیکه شرکتهای تراز اول با استانداردهای بینالمللی از همکاری با ایران امتناع کردند، به تبع آن، استاندارد فعالیتهای ما پایین می آید که موجب کاهش کیفیت می گردد.
2️⃣شیوه حمل و نوع حمل: این تحریم ها سبب می گردد تا گاهی در صادرات کالا از بنادر و کشتی های واسطه استفاده کنیم که به اصطلاح به این امر ترانزشیپ (TRANSSHIP) میگویند. ترانزشیب موجب افزایش هزینه مالی و افزایش زمان در رسیدن کالاها به مقصد می شود.
3️⃣کاهش نقش ایران در کریدورهای بین المللی.
4️⃣عدم دسترسی به تکنولوژی روز کشتیرانی مثل کشتی های رورو.
🔸از سویی همین تحریم ها فرصت های نیز ایجاد کرده است که مهمترین آن ایجاد خودباوری و توانمندی در ساخت و تعمیر کشتی های کلاس اول دنیا در موسساتی همچون صدرا می باشد و نمونه هایی از آن نیز به کشورهای خارجی صادر شده است.
علی محمدی، کانال تحلیل اقتصادی
@talabeyeenghelabi
هدایت شده از أخٌفيالله
وال استریت ژورنال: ایران به مقامات ارشد خاورمیانه اطلاع داده است که در پاسخ به حمله اسقاطیل به ایران، در حال کار بر روی حمله به اسقاطیل است. ایران به مقامات ارشد خاورمیانه پیام داد که حمله بعدی با کمک کلاهک های بزرگتر از حمله قبلی انجام خواهد شد و همچنین ممکن است شامل یک حمله هماهنگ همراه با شبه نظامیان شیعه طرفدار ایران از لبنان، عراق، سوریه و یمن باشد. ایران به مقامات منطقه هشدار داد تا بدانند حریم هوایی خود را در برابر پروازها ببندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس سازمان بسیج سازندگی: در هر پروژهای وارد میشویم هزینهها بین ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش پیدا میکند.
@Farsna
پ ن: یکی از اشتباهات بزرگ در دوران پسادفاع مقدس، حذف جهاد سازندگی بود که هم هزینهها به شدت کم میشد و هم کارخانۀ آدمسازی بود؛ یعنی از دو جهت به نفع انقلاب اسلامی بود.
بعدها سعی شد با گروههای جهادی، این نقیصه جبران شود و البته ثمراتی هم داشته از جمله همینکه ایشون بیان میکنه.
ای کاش جهاد سازندگی میماند و الگویی میشد برای ساختن ساختارهای اینچنینی.
@talabeyeenghelabi
هدایت شده از أخٌفيالله
برخی منابع لبنانی گزارش کردند نزدیک بود حزبالله تعدادی از ارتش دشمن را اسیر کند. اما صهیونیستها با شلیک موشک توسط پهپاد نیروهای خودشان را زدند تا اسیر ندهند.
#اسراییل_دشمن_یهود
#اسراییل_بزرگترین_یهود_ستیز
طلبه انقلابی | سجاد امیری
برخی منابع لبنانی گزارش کردند نزدیک بود حزبالله تعدادی از ارتش دشمن را اسیر کند. اما صهیونیستها ب
پروتکل هانیبال
به گزارش مشرق، کانال تلگرامی تبیان نوشت: از سال ۱۹۸۶ و بعد از اینکه چند سرباز صهیونیست توسط حزبالله لبنان اسیر شدند پروتکل هانیبال توسط IDF (نیروهای دفاعی اسرائیل) برای جلوگیری از دستگیری نظامیان کلید خورد و عملیاتی شد.
طبق این دستورالعمل ارتش اسرائیل وظیفه دارد تا از ربوده شدن نیروهای نظامی جلوگیری کند، در واقع دستورالعمل هانیبال یعنی «سرباز خودی را به هر نحو شده از بین ببر تا اسیر نشود». گزارشهایی از هدف قرار گرفتن نظامیان اسرائیل توسط نیروهای خودی نیز تایید شده است.
صهیونیستها برای نامگذاری این پروتکل از ماجرای تاریخی ژنرال کارتاژی «هانیبال» استفاده کردند، هانیبال بارسا برای جلوگیری از اسارت توسط سربازان رومی با خوردن سم خودکشی کرد.
از این دکترین در رویدادهایی مثل مزارع شبا در سال ۲۰۰۰، جنگ ۲۲ روزه غزه ۲۰۰۹ و نبرد شجاعیه سال ۲۰۱۴ و طوفان الاقصی ۲۰۲۳ استفاده شده و رسانههای زیادی مثل هاآرتص و جروزالم پست رژیم صهیونیستی و نشنالپست کانادا به آن پرداختهاند.
@talabeyeenghelabi
یکی از آیاتی که خیلی جای تامل داره این آیه است:
وَمَا مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ الرُّسُلُ ۚ أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلَىٰ أَعْقَابِكُمْ ۚ وَمَنْ يَنْقَلِبْ عَلَىٰ عَقِبَيْهِ فَلَنْ يَضُرَّ اللَّهَ شَيْئًا ۗ وَسَيَجْزِي اللَّهُ الشَّاكِرِينَ
محمد (ص) فقط فرستاده خداست؛ و پیش از او، فرستادگان دیگری نیز بودند؛ آیا اگر او بمیرد و یا کشته شود، شما به عقب برمیگردید؟ (و اسلام را رها کرده به دوران جاهلیّت و کفر بازگشت خواهید نمود؟) و هر کس به عقب باز گردد، هرگز به خدا ضرری نمیزند؛ و خداوند بزودی شاکران (و استقامتکنندگان) را پاداش خواهد داد.
چنانکه گفته شده، این آیه در جنگ احد هست و بعد از شایعۀ شهادت پیامبر ص است.
در این آیه میفرماید حتی اگر پیامبر ص به شهادت رسید، دست از مسیرتان که مسیر حق است برندارید و شکر نعمت الهی که دین اسلام است را به جا آورید و شکر شما هم به عدم بازگشت از مسیر حق و محکم ادامه دادن مسیر است.
این آیه را هم به یاد داشته باشیم:
وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ
و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید!
@talabeyeenghelabi
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمریکای عریان رو می تونید توی این صحبت های لیندزی گراهام ببینید؛ استکبار و از بالا دیدن دیگران و تهدید کانادا و انگلیس و آلمان و فرانسه به اجرا کردن حکم بازداشت نتانیاهو؛
البته یاد یکی از بیانات رهبر انقلاب میفتم که اروپایی ها آویزون آمریکا هستند
@talabeyeenghelabi
طلبه انقلابی | سجاد امیری
حالا که به قلب بیروت حمله شده، طبق همین موازنه ذکر شده، حالا باید رژیم صهیونیستی منتظر ضربهٔ حزبالله عزیز به قلب تلآویو باشه
@talabeyeenghelabi
هدایت شده از أخٌفيالله
منابع امنیتی اسقاطیل به شبکه الحدث گفتند: تلاش بامداد امروز برای ترور مقام ارشد حزب الله شکست خورد.