حاج قاسم و لزوم بازطراحی نظم نوین برای منطقه ... (١)
باید پذیرفت نظمی که تا پیش از این بر منطقه حاکم بود و ماحصل اراده ج.ا بود، تا حدود زیادی دچار تغییر و دگرگونی شده است.
پذیرش این گزاره، راه را برای بازطراحی جدید و به دست گرفتن ابتکار عمل در منطقه هموار خواهد کرد. در غیر این صورت باید نظاره گر تحولاتی باشیم که در تقابل با منافع ملی و منطقه ای ایران، یکی پس از دیگری در حال وقوع است.
این نظم، ماحصل دو دهه تقابل با اراده آمریکایی ها و نظم نوینی بود که به دنبال تحمیل آن بر منطقه بودند.
این نظم با خون ده ها و صدها شهیدی به دست آمد که مدیریت و راهبری آن ها بر عهده فرمانده شهید #حاج_قاسم_سلیمانی بود.
@Talangor_e_sorkh
حاج قاسم و لزوم بازطراحی نظم نوین برای منطقه ... (٢)
در نظمی که #حاج_قاسم_سلیمانی برای منطقه طراحی کرده بود، جایی برای حضور نظامی آمریکایی ها دیده نشده بود.
حاج قاسم بعد از سقوط صدام، تعامل با مقامات عراقی را آغاز کرد و نتیجه آن، خروج نظامی آمریکا از این کشور بود.
روزنامه آمريکایی «مککلتی» با اشاره به این تقابل، نوشت:
«يکی از نخستين و مهمترين پيروزی های سليمانی بر آمريکا در عراق، ايجاد برتری سياسی بود، نه نظامی. او در ژانويه سال ۲۰۰۵، زمانی به عراق آمد که عراقی ها برای نخستينبار پس از سقوط صدام، به پای صندوقهای رأی می رفتند. در حالی که آمريکا حمايت شديدی از نخستوزيرشدن علاوی می کرد، سليمانی فعاليت خود را در حمايت از شيعيان طرفدار ايران آغاز کرد و بهشدت به راهنمايی آنان برای پيروزی در انتخابات پرداخت و در نهایت علاوی و متحدانش شکست خوردند».
آمریکا اما با طراحی داعش و به بهانه مبارزه با آن، باری دیگر به منطقه بازگشت اما این بار نیز حاج قاسم با نابودی داعش، بهانه حضور نظامی آمریکا در منطقه را از آن ها گرفت.
هوشمندی حاج قاسم در مواجهه با آمریکایی ها و به شکست کشاندن راهبردهای آن ها در منطقه، آمریکایی ها را خشمگین و آن ها را ناچار به حذف فیزیکی این ابرمرد منطقه و جهان کرد.
@Talangor_e_sorkh
حاج قاسم و لزوم بازطراحی نظم نوین برای منطقه ... (٣)
اصلی ترین ماموریت #حاج_قاسم_سلیمانی در منطقه، محاصره اسرائیل و حفظ فشار بر این رژیم بود. این مهم با ابتکارات نظامی و سیاسی او محقق شد و اسرائیل در ٢ دهه قبل، نتوانست فراتر از مرزهای خود، دستاورد نظامی و توسعه جغرافیایی قابل توجهی داشته باشد.
این محاصره، امکان تبادلات سیاسی و اقتصادی را نیز از اسرائیل سلب کرده بود. لذا آمریکایی ها با طراحی "صلح آبراهام" به دنبال خارج کردن اسرائیل از این محاصره و تقابل با رویکرد منطقه ای ایران بودند.
ایجاد این دستاورد عظیم و حفظ فشار طولانی مدت بر اسرائیل، در حالی بود که حاج قاسم از دیگر ماموریت های منطقه ای خود از جمله نابودی داعش و دنبال کردن تحولات سیاسی منطقه نیز غافل نبود.
@Talangor_e_sorkh
حاج قاسم و لزوم بازطراحی نظم نوین برای منطقه ... (۴)
یکی از اهداف قطعی آمریکا در منطقه، تجزیه کشورها بود. این رویکرد موجب از بین رفتن انسجام کشورهای اسلامی، تضعیف قدرت آن ها و استقرار آمریکا در هر یک از واحدهای سیاسی جدیدالتاسیس می شد.
تقویت کردهای منطقه و تحریک آن ها، حمایت از گروه های تجزیه طلب بلوچ و عرب در ایران و ایجاد داعش و النصره در عراق و سوریه از جمله اقدامات آمریکا برای تجزیه کشورهای اسلامی منطقه بود.
#حاج_قاسم_سلیمانی اما نقطه مقابل این توطئه آمریکایی قرار گرفت و با توسعه وحدت شیعه و سنی و ایجاد کمربند نظامی دفاع وطنی، از تحقق نظم مد نظر آمریکا در منطقه جلوگیری کرد.
دخالت حاج قاسم و ممانعت از جدایی اقلیم کردستان از دولت مرکزی عراق، از جمله این تلاش ها بود.
@Talangor_e_sorkh
ناکامی سخت و آغاز جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی!
انقلاب اسلامی مردم ایران، بعد از ١۵ سال نبرد با ساختار استبدادی پهلوی و مقابله با نظام استعماری حاکم بر جهان، در ٢٢ بهمن ١٣۵٧ به ثمر نشست. پرواضح است که این پیروزی به کام دشمنان آزادی و استقلال ملت ما، شیرین نیامده باشد فلذا با تلاش های "سخت افزاری" گسترده، درصدد به گل نشاندن و ساقط کردن آن برآمدند. این تلاش ها که بیان فهرست آن ها در این مقال نمی گنجد، یکی پس از دیگری با شکست مواجه شد؛ از تجاوز نظامی آمریکا در طبس و ترورها و تجزیه طلبی ها تا تحمیل جنگی ٨ ساله علیه کشور!
همه این تلاش ها و شکست های متعاقب آن ها، دشمنان ایران اسلامی را به این ادراک رساند که غلبه بر مردم ایران و شکست انقلاب آن ها، با ابزار سخت محقق نخواهد شد لذا با تغییر راهبرد، جنگ نرم را کلید زدند؛ آن ها این بار تلاش کردند بجای نبرد با مردم، جهان بینی و ذائقه سیاسی آن ها را تغییر دهند. راهبردی خطرناک که می کوشد نابودی انقلاب اسلامی مردم ایران را به دست خود مردم بسپارد!
رای ما رو پس بدید!
یکی از مهم ترین مقاطع پیاده سازی این نوع از جنگ، سال های ١٣٨٧ و ١٣٨٨ بود. در همین راستا، بدبین کردن مردم به انتخابات با کلیدواژه "احتمال تقلب" آغاز شد!
انتخاباتی که مردم حدود ٣٠ سال در آن شرکت کرده و سکانداران امور اجرایی و تقنینی کشور را از این طریق برمی گزیدند.
یاحسین، میرحسین!
این نبرد شناختی روز به روز پیچیده تر و دامنه آن وسیع تر می شد تا جایی که فتنه تحقق پیدا کرد؛ عرصه ای که در آن نمی توان به آسانی حق را از باطل تمییز داد!
نه عزه نه لبنان!
دشمن که حرکت پرشتاب کشور در عرصه های گوناگون علمی، سیاسی و اقتصادی را برنتابیده بود، به تردید در صحت انتخابات بسنده نکرد بلکه پا را فراتر گذاشت و تلاش کرد با تغییر نگرش جامعه نسبت به باورهای قبلی، مردم را از اساس در مقابل آرمان های انقلاب اسلامی قرار دهد؛ امری که در صورت تحقق، فروپاشی از درون و توقف قطار انقلاب را به همراه داشت!
سلاحی به نام بصیرت!
مقابله با این جلوه از تخاصم، سلاحی نو و ابزاری متفاوت می طلبید؛ ابزاری که رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن، به عنوان "بصیرت" یاد کردند. عبارتی ساده اما مملو از مفاهیم عمیق که همگی بر یک معنا اشتراک دارند؛ فهم حق و نمایاندن آن!
خواص!
بنابراین راه مقابله با این تهاجم، نه تفنگ بود، نه محاکمه یا اعدام!
بلکه تنها راه، برخورداری از بصیرت، شناخت حربه دشمن و تبیین حقیقت برای جامعه بود؛ عرصه ای که بسیاری از اهل سیاست با لحاظ مطامع زودگذر سیاسی، در آن رفوزه شدند!
لذا رهبر معظم انقلاب، خود یک تنه در میانه فتنه، حق را تبیین و ماهیت باطل را آشکار می کردند.
کربلایی دیگر!
در چنین شرایطی، دشمن به خیال خام خود، کار انقلاب اسلامی را تمام شده می دانست. لذا شتابان پرده از ماهیت منافقانه خود برداشت؛ اهانت به سیدالشهداء(ع) در روز عاشورا ...
لبیک یا حسین!
شنیدن خبر حمله به هیئت ها و عزاداران حسینی و پاره کردن پرچم ها، مردم را به یکباره در بهت فرو برد. تلنگری بود بر پیکره جامعه مسلمان ایرانی! تلنگری سرخ که بی هیچ توضیحی، مردم را با حقیقت نفاق و تزویر دشمن آشنا می کرد.
بصیرت حسینی!
در نهایت خشم مقدس مردم، همچون شمشیری بران بر گردن فتنه فرود آمد و با کنار زدن پرده های نقاق، حق را آشکار ساخت. بصیرتی خودجوش که از دل جامعه برخاسته و با نام مبارک سیدالشهداء(ع) مزین شده بود.
ملت عزادار و سیاه پوش ایران در نهم دی ماه ١٣٨٨، فارغ از هرگونه نگرش سیاسی، طی یک قیام عمومی، همگی فریاد یا حسین سر دادند و بعد از یک دوره جنگ شناختی و فتنه انگیزی سنگین دشمنان داخلی و خارجی، بصیرت خود را به رخ جهان کشانده و یوم الله دیگری را در تقویم ملی این کشور ثبت کردند.
گواه تاریخ!
در آینده ای نه چندان دور، تاریخ گواهی خواهد داد ملت ایران در آن سال ها، زیر بار پیچیده ترین جنگ های ترکیبی و رذیلانه ترین شیوه ها، فریب نقاق دشمن را نخورد و با بصیرتی مثال زدنی، اجازه نداد انقلاب اسلامی ایران، به سرنوشت دیگر انقلاب های شکست خورده منطقه همچون مصر و تونس و لیبی و امثالهم دچار شود.
@Talangor_e_sorkh
حاج قاسم و لزوم بازطراحی نظم نوین برای منطقه ... (۵)
اتحاد غرب با اسرائیل که منجر به افزایش توان رژیم می شود، ضرورت وحدت و هم افزایی گروه های مقاومت را دوچندان می کند.
گسترش میدان جنگ در منطقه پس از پیدایش گروه های تروریستی همچون داعش نیز، بر اهمیت اتحاد گروه های مقاومت، اضافه می کرد.
لذا #حاج_قاسم_سلیمانی تلاش کرد گروه های مقاومت را ذیل پرچمی واحد گرد هم آورد. او با ایجاد کشوری به نام مقاومت که متشکل از ملیت ها و باورهای مختلف بود، جبهه واحدی را در برابر داعش و اسرائیل ایجاد کرد.
نابودی داعش ماحصل مشارکت رزمنده افغانی و پاکستانی و ایرانی و عراقی و سوری و لبنانی بود.
در حال حاضر نیز ایجاد جبهه عملیاتی واحد در برابر اسرائیل (از ایران و عراق تا لبنان و یمن)، مرهون نگاه راهبردی این فرمانده شهید است که اسرائیل را مستاصل کرده و تمرکزش برای نبرد را مختل نموده است.
دشمن این روزها به دنبال نابودی میراث حاج قاسم و شکستن این اتحاد استراتژیک است ...
@Talangor_e_sorkh
آتش! (١)
١. از بلاهای عظیمی که انسان امروزی را دچار کرده است، نه آتش سوزی است و نه سیل و طوفان و زلزله!
بلکه انقطاع از آسمان، و زمینی پنداشتن هر آن چیزی است که بدان مبتلا می شود.
٢. او از این که آسمان را در علت پیدایش پدیده ها دخیل بداند، سخت گریزان است چراکه اگر چنین بیاندیشد، ناگزیر است به قواعد آسمان نیز تن دهد!
٣. اما او سخت گرفتار لذایذ زودگذر زمینی یا در تمنای وصال آن است. از همین رو است که تلاش می کند هرآنچه خارج از زمین است را نبیند و نشود!
(إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا سَواءٌ عَلَيْهِمْ أَ أَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لا يُؤْمِنُونَ/ خَتَمَ اللَّـهُ عَلى قُلُوبِهِمْ وَ عَلى سَمْعِهِمْ وَ عَلى أَبْصارِهِمْ غِشاوَةٌ وَ لَهُمْ عَذابٌ عَظِيمٌ _ برای کافران (لجوج) یکسان است که آنان را (از عذاب الهی) بیم دهی یا ندهی؛ (در هر صورت، آنان) ایمان نمیآورند / خداوند بر دلها و بر گوشهای آنان مهر نهاده، و بر دیدگانشان پردهای (افکنده شده) است، و عذاب بزرگی خواهند داشت _ بقره ۶ و ۷)
@Talangor_e_sorkh
آتش! (٢)
۴. انسان امروزی طی سالیان مدید، برای زمینی زیستن، دست رد به سینه آسمان زده و مدعی شده است که خود به تنهایی می تواند راه سعادتش را بیابد!
او هرگاه دچار بلا شده، بجای بازگشت به آسمان، به دنبال کشف علل و عوامل زمینی آن گام برداشته و پس از آن، مغرورانه خطاب به آسمان گفته است راه سعادتم را یافتم!
(يا أَيُّهَا الْإِنْسانُ ما غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ _ ای انسان، چه چیز تو را فریفته و نسبت به پروردگار بزرگوارت گستاخ کرده است؟! _ انفطار ۶)
۵. این در حالی است که او هرگاه خواست به سعادت نزدیک تر شود، ازقضا از آن دورتر شد.
بشر کنونی با ساخت هواپیما و موبایل و داروی شیمیایی و بمب اتم و خودرو و امثالهم به دنبال تامین آرامش برای خود بود، اما تاریخ نشان داد مشکلاتش به همین میزان گسترش پیدا کرد و بر اضطراب ها و تشویش هایش افزوده شد.
@Talangor_e_sorkh
آتش! (٣)
۶. در واقع، بشر کنونی از شناخت حقیقت یا Knowledge به سمت دانش تجربی یا Science فرار می کند. او با اتکاء به تجربه، خود را از شناخت حقیقت بی نیاز می بیند حال آن که این نسخه، مطلقا درمان بخش ابتلائات او نیست و صرفا او را برای مدتی کوتاه، تسکین می دهد.
٧. آن ها (پوزیتیویست ها) نه تنها پنجره اندیشه و قلب خود را به روی حقایق بسته اند بلکه هر کسی که از آسمان سخن بگوید را نیز تمسخر می کنند تا طی یک مارپیچ سکوت، آسمان باوران را منزوی سازند.
(يا حَسْرَةً عَلَى الْعِبادِ ما يَأْتِيهِمْ مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ كانُوا بِهِ يَسْتَهْزِؤُنَ _ ای افسوس بر این بندگان! هیچ پیامبری نزد آنان نیامد، مگر اینکه پیوسته او را مسخره میکردند _ یس ۳۰)
٨. آن ها سپس با اجرای سکولاریسم، به طور رسمی از مظاهر زیست بشر، آسمان زدایی کردند!
@Talangor_e_sorkh
آتش! (پایانی)
٩. در این شرایط، کرونا زنگ خطری جدی، جهانی و همگانی بود تا انسان ها بازگردند و راه نجات و سعادت را در آسمان جستجو کنند. اما آن ها باری دیگر با اتکاء به دانش تجربه، به آسمان پشت کردند و با اظهار بی نیازی، خطاب به آسمان گفتند با ساخت واکسن، این مشکل را نیز برطرف کردیم!
لذا اندک بارقه های امید برای آسمانی شدن انسان ها نیز از بین رفت و زمین برای تداوم زمینی زیستن آن ها مهیا شد!
١٠. بشر، روزی با زلزله و کرونا و روزی دیگر با آتش سوزی، دچار امتحان و ابتلاء می شود تا به آسمان انابه کند و از طریقی که برگزیده پشیمان شود اما هر بار به دانش تجربی خود غره می شود و پس از عبور از ابتلائات، مسیر قهقرائی اش را ادامه می دهد!
(لا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا مُعْجِزِينَ فِي الْأَرْضِ وَ مَأْواهُمُ النَّارُ وَ لَبِئْسَ الْمَصِيرُ _ هرگز مپندار که کافران در زمین (میتوانند از دست خدا) بگریزند. جایگاهشان آتش است، و بهراستی بدفرجامی است! _ نور ۵۷)
١١. و این چرخه تا آن جا ادامه می یابد که نوع بشر باور کرده و اعتراف کند که سعادتش، دیگر با تکیه به مکاتب زمینی محقق نخواهد شد و باید از آسمان، نجات دهنده ای طلب کند. آن جا است که ظهور منجی و سعادت حقیقی انسان ها رقم خواهد خورد.
@Talangor_e_sorkh
صحبت های دیشب عراقچی، درباره ٣ موضوع ذیل، شایسته تقدیر است؛
١. او سیاست اصلی دولت را خنثی سازی تحریم از طریق بکارگیری ظرفیت های داخلی اعلام کرد و انجام مذاکره برای رفع تحریم ها را فرع بر آن دانست.
این رویکرد بجا اگر به همین شکل دنبال شود، موجب می شود اقتصاد در حالت تعلیق یا رکود قرار نگیرد.
٢. او مذاکره با دولت جدید آمریکا را منوط به بازگشت آن ها به برجام اعلام کرد!
این موضع پیش از استقرار ترامپ، دست برتر را برای سیاست خارجی ایران به همراه خواهد آورد. آمریکا یا می پذیرد که تقریبا محال است یا نمی پذیرد و مجبور است در مذاکرات غیرمستقیم، امتیازات بیشتری بدهد.
٣. عراقچی در موضوع اوکراین نیز زیرکانه به اروپایی ها حق داد که نگران باشند اما از آن ها خواست تا درباره نگرانی های خود در حوزه امنیت ملی شان، با ایران مذاکره کنند!
او با این موضع، قدرت چانه زنی و امتیازگیری در مذاکرات آتی با اروپایی ها را نیز ارتقاء داد.
@Talangor_e_sorkh