دستاوردهای دولت شهید رئیسی
و انتخابات پیش رو (٩)
تلاش برای به انزوا کشاندن ایران در منطقه، یکی از ابرپروژه هایی بود که با کارگردانی آمریکا و کنش گری اسرائیل از یک دهه پیش کلید خورد و دو راهبرد اقتصادی و امنیتی برای تحقق آن تعریف شد؛
در حوزه اقتصادی، با ایجاد کریدورهای موازی با هدف تعطیل کردن مسیرهای ترانزیتی ایران،
و در حوزه امنیتی، با بکارگیری سیاست "ایران هراسی" و با هدف قطع روابط همسایگان با ایران، تلاش شد تا اسرائیل به عنوان پشتوانه امنیتی کشورهای حاشیه خلیج فارس در برابر تهدیدات ایران، معرفی شده و پروژه عادی سازی روابط عربی_اسرائیلی، تکمیل شود.
دستگاه سیاست خارجی دولت شهید رئیسی، متناظر با اقدامات آمریکا با بکارگیری ظرفیت چین، احیای روابط با عربستان و دیگر کشورهای عربی را آغاز و با معرفی ایران به عنوان همسایه ای دوست و مقتدر، پروژه ایران هراسی را به شکست کشاند. فعال شدن ظرفیت های اقتصادی و فرهنگی ایران و عربستان از دیگر دستاوردهای این اقدام راهبردی و هوشمندانه بود.
جنایات اسرائیل و تلاش های شهید امیرعبداللهیان در دفاع از مردم غزه نیز درنهایت طراحان انزوای ایران را در قعر انزوای بین المللی قرار داد.
@Talangor_e_sorkh
صحبت های ظریف را جدی نگیرید!
او آمده تا فقر پزشکیان در کلامش را جبران کند! او آمده تا فقر پزشکیان در اقبال عمومی را جبران کند! او آمده تا با بیان زرد خویش، فضای آرام کشور را دوقطبی کرده و از این رهگذر، چند رای به سبد پزشکیان بیفزاید! او آمده تا باری دیگر آب خوردن، واکسن، جان، اقتصاد و سفره مردم را گروگان ساده اندیشی خود کند! او آمده تا با اهانت به رئیسی شهید در فضای کنونی کشور که سراسر قدرشناسی از این شهید مظلوم و بی ادعا است، توجه ها را به خود و پزشکیان جلب کند! او آمده تا عرق پیشانی رئیسی، گرد و خاک عبای او و مجاهدت های امیرعبداللهیان را به حاشیه ببرد! او آمده تا بی برنامگی پزشکیان در حوزه اقتصاد را با فریاد و هیاهو جبران کند! او آمده تا با پرت کردن حواس مردم به خارج از مرزها، بی عرضگی های اقتصادی اصلاح طلبان که بر پیشانی دولت آن ها نقش بسته را جبران کند! او سرانجام آمد تا با تنفسی مصنوعی، مانع از مرگ سیاسی مدعیان بی خاصیت اصلاحات شود!
اما پزشکیان و اعوانش را جدی نگیرید ... او رقیب اصلی این انتخابات نیست و چیزی در چنته ندارد! آن ها بجای فرار رو به جلو، قبل از هر چیز باید پاسخگوی فسادها و افتضاح ٨ ساله دولت روحانی در حوزه های مختلف باشند!
@Talangor_e_sorkh
ناباروری پزشکیان!
سران اصلاحات، پزشکیان را برای پیروزی در انتخات، عقیم دیده اند لذا به دنبال رحم اجاره ای #ظریف رفته اند تا از این طریق، ریاست جمهوری را به ارمغان آورند؛ غافل از آنکه ظریف مدت ها است که دیگر توانایی ازدیاد رأی ندارد!
@Talangor_e_sorkh
جلیلی یا قالیباف؟! (١)
این روزها رأی جبهه انقلاب به سوی یکی از این دو شخص، گرایش پیدا کرده و عده ای نیز کماکان در تردید به سر می برند. لذا به اختصار به ویژگی های عمده این دو شخص خواهم پرداخت؛
سعید جلیلی شخصیتی پاک دست و متفکر است که با بهره مندی از سه ابزار دانش، هوش و تعهد به آرمان های انقلاب، موضوعات کشور را تحلیل کرده و بر اساس شناخت آن ها، اقدام به ارائه راهکار می کند. او ضمن برخورداری از این محسنات اما به دلیل باور عمیق به روش های مورد نظر خود، از ظرفیت مشاوران شهره و دگراندیش، کم بهره است. از همین رو است که اطرافیان او را جوانانی فرا گرفته اند که به مثابه دانشجویان او هستند نه خبرگان سرشناسی که تجربه زیسته و نگاه متفاوت خود را به او عرضه کنند.
این امر را شاید بتوان عمده ترین وجه تمایز سعید جلیلی با شهید رئیسی دانست. رئیس جمهور شهید بعد از پیروزی در انتخابات، دست یاری طلبی خود را به سوی جریان های مختلف سیاسی کشور دراز کرد و از همگی آن ها حتی رقبا در دولت خود استفاده کرد.
@Talangor_e_sorkh
جلیلی یا قالیباف؟! (٢)
محمدباقر قالیباف را می توان فرزند حقیقی انقلاب اسلامی دانست. او و خانواده اش در کوران پیروزی انقلاب و پس از آن در جنگ تحمیلی به شایستگی ایفای نقش کردند.
قالیباف بعد از پایان جنگ، علی رغم تحصیل در دانشگاه و کسب کرسی تدریس اما هیچ گاه در مقام یک اندیشمند قرار نگرفت و عمدتا توان یدی خود را برای پیشبرد امور به کار گرفت.
او در سال های پس از جنگ، تلاش کرد تا تمایل خود به شهرت را از طریق خدمت شبانه روزی به مردم، پاسخ دهد و پس از جلوه گری در عرصه خدمات شهری، به محبوبیت عمومی دست یابد.
اما عمده ترین نقطه ضعف قالیباف را شاید بتوان فقدان اندیشه ای روشن در موضوعات مختلف و اتکای صرف او بر توانمندی های میدانی اش دانست. موضوعی که باعث شده در هنگامه اظهار نظر از اعتماد به نفس کافی برخوردار نباشد و یا نظراتش گاه با مبانی انقلاب اسلامی به ویژه در عرصه هایی چون اقتصاد و سیاست خارجی هم جهت نباشد. همین امر باعث شده افراد مختلف با گرایش های گوناگون، گرداگرد او قرار گیرند و گاه نقاط ضعف آن ها در حوزه های مختلف سیاسی و اقتصادی به پای قالیباف نوشته شود!
@Talangor_e_sorkh
خاتمی یا روحانی؟!
یکی از عجایب این دور از انتخابات، آن است که هیچ کدام از نامزدها، رغبتی به تداوم مشی دولت تدبیر و امید ندارند!
جالب تر آن که حتی وزرای کابینه حسن روحانی نیز منکر حضور خود در دولت تدبیر و امید شده اند!
عملکرد افتضاح دولت تدبیر و امید در آن ٨ سال کذایی باعث شده تا م.ظریف که تمام هویت سیاسی او ذیل نام حسن روحانی معنا می یابد نیز منکر ارتباط خود با نامبرده است!
و از همه عجیب تر آن که این جماعت، همگی نام سید محمد خاتمی را فریاد می زنند؛ غافل از آن که او در ٩٢ و ٩۶ با کلیدواژه #تَکرار، خود حامی حسن روحانی بود و تکرار دولتش را در رای به او جستجو می کرد!
@Talangor_e_sorkh
بر خود وظیفه دانستم تا پس از شهادت رئیس جمهور مظلوم، از اقدامات زیربنایی و موثر شهید رئیسی برای ساخت #ایران_قوی، با مردم سخن بگویم و به مقایسه شرایط کشور، پیش و پس از استقرار او در دولت بپردازم.
شهید رئیسی معمولا فرصتی برای بیان دستاوردهای بزرگ دولت خود نداشت و البته چندان تمایلی نیز برای این کار نشان نمی داد.
نکته جالب توجه حین بیان دستاوردهای دولت شهید، تاییدات قلبی و لسانی مردم بود که گاه با نثار فاتحه برای آن شهید خدوم، همراه می شد.
در این جلسات با مردم پیمان بستیم تا در انتخابات زودتر از موعد کنونی، #به_عقب_برنگردیم و نامزدی شبیه به شهید جمهور را انتخاب کنیم.
@Talangor_e_sorkh
59.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به مناسبت شهادت دکتر بهشتی در ٧ تیر ١٣۶٠،
در یک مستند کوتاه از مظلومیت و ایستادگی این شهید بزرگوار گفتم ...
@Talangor_e_sorkh
این میزان حمایت از پزشکیان عجیب است!
۱. در این انتخابات، سران اصلاحات، علی رغم جو جامعه که عزادار از دست دادن یک رئیس جمهور اصولگرا بود، با شتاب زدگی و شگفتی وارد میدان انتخابات شدند.
آن ها به رغم ادوار اخیر که با موضوع انتخابات سرد برخورد کرده یا آن را تحریم کرده بودند، تمام ظرفیت آشکار و نهان خود از حسن روحانی بدنام تا ظریف و کروبی و سایرین را برای حمایت از یک شخصیت متوسط همچون پزشکیان به کار گرفتند.
۲. چرایی این میزان به آب و آتش زدن را می توان در جلسات خصوصی سران اصلاحات جستجو کرد. برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که آن ها با یقین به استقرار ولی فقیه جدید در سال های پیش رو، تمام توان خود را به کار گرفتند تا در آن مقطع حساس، مدیریت کشور به دست جریان اصلاح طلب باشد تا بتوانند بر این امر مهم اثرگذار باشند.
حسین مرعشی در جمع حامیان پزشکیان در کیش، تا حدودی از این موضوع پرده برداشت!
@Talangor_e_sorkh
چرا ۶٠ درصد از مردم، پای صندوق های رای نیامدند؟!
ستادهای پزشکیان طی یک عملیات فریب، جمعیت ۶٠ درصدی واجدین شرایط که حاضر به رای دادن نشدند را به نفع خود مصادره می کنند.
یاران دیروز روحانی و همراهان امروز پزشکیان، دلیل عدم مشارکت این بخش از جامعه را با طعن، کنایه، دادن آدرس غلط و فرار رو به جلو، عدم رضایت مردم از سیاست های نظام عنوان می کنند.
این در حالی است که میزان مشارکت مردم در انتخابات تا پیش از سال ٩٨، به طور میانگین حدود ۴٠ میلیون نفر بود اما بعد از ناکارآمدی شدید دولت یازدهم و دوازدهم در امر اقتصاد که به تنگ شدن سفره مردم انجامید، این میزان دچار یک افت تدریجی شد.
لذا بانیان کاهش مشارکت مردم در انتخابات، مطلقا حق ندارند با وقاحت خود را داعیه دار نمایندگی این بخش از جامعه معرفی کنند!
@Talangor_e_sorkh
به تندروها رای ندهید! (١)
١. هنگامی که شهید رئیسی بر کرسی ریاست دولت نشست، از ارتباط مستقیم با آمریکا ممانعت نمود و تقویت زیربنای اقتصادی کشور را جایگزین چانه زنی برای رفع تحریم ها کرد. پیرو این سیاست اصولی، ظرفیت های داخلی فعال شد و راهکارهای جدید ارزآوری و فروش نفت، روی میز دولت قرار گرفت. نتیجه آنکه فروش نفت که در دولت قبل، به صفر نزدیک شده بود، به حدود ٢ میلیون بشکه در روز افزایش پیدا کرد.
٢. این دستاورد ملی، موجب شد وزیر خارجه آمریکا مورد مواخذه نمایندگان مجلس این کشور قرار گیرد و نهایتا پاسخی جز اعتراف به قدرت فزاینده ایران نداشته باشد!
٣. این موضوع یک دستاورد ملی است که نباید به دعواهای جناحی آلوده شود لکن محمدجواد ظریف درحالیکه یک جهان نظاره گر انتخابات ایران است، به دوربین ها نگاه کرد و گفت افزایش فروش نفت نه یک دستاورد ملی بلکه ماحصل اقدام دشمن در شل کردن پیچ فشار بر ایران بود!
تندروها عناصر قدرت ملی را لگدمال و آن را فدای منافع حزبی خواهند کرد ...
@Talangor_e_sorkh
به تندروها رای ندهید! (٢)
یکی از شاخص ترین اقدامات دولت های نهم و دهم، ساخت گسترده مسکن برای اقشار کم درآمد جامعه بود. این طرح که کام مردم را شیرین کرده و اکنون محل سکونت بخش قابل توجهی از مردم است، پس از سکانداری حسن روحانی متوقف شد.
عباس آخوندی وزیر مسکن وقت، با اهانت به این طرح، آن را مزخرف نامید و در انتهای مسئولیت، یکی از افتخارات دوران وزارتش را با وقاحت، این اعلام کرد که حتی یک مسکن نساخته است.
این حسادت و بغض جناحی، باعث شد موضوع مسکن در دولت های یازدهم و دوازدهم، دچار تورم افسارگسیخته شده و به یکی از ارکان نابسامانی اقتصاد تبدیل شود.
در نهایت، اوضاع کمرشکن مسکن و فشار افکار عمومی، دولت وقت را مجبور کرد تا سیاست ساخت مسکن را دوباره از سر بگیرد اما این بار با تغییر نام آن از مسکن مهر به مسکن ملی!
تندروها، خدمات ملی و منافع مردمی را فدای حسادت های جناحی و اغراض حزبی می کنند!
@Talangor_e_sorkh
به تندروها رای ندهید! (٣)
١. ضرورت حمایت از جوانان نخبه و جلوگیری از خروج مغزها، یکی از شعارهای پرتکرار پزشکیان و ستادهای تبلیغاتی او است.
٢. سید میعاد صالحی از جمله این جوانان است. او عضو بنیاد ملی نخبگان، حائز رتبه اول جشنواره خوارزمی، دانشجوی کارآفرین برتر کشور، فارغ التحصیل مقطع دکتری رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران است که همواره به دعوت دیگر کشورها برای حضور و اقامت، پاسخ منفی داده است. او همچنین حافظ کل قرآن بوده و در مسابقات جهانی قرآن کریم مصر، حائز رتبه دوم شده است.
٣. صالحی در سال ١٣٩٨ با حکم وزیر کار به عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد اما پس از مواجهه با فساد تل انبار شده در این صندوق، آن را تاب نیاورد و لب به اعتراض گشوده و شروع به افشاگری کرد. همین امر کافی بود تا پس از ۴ ماه فعالیت، حسن روحانی، شخصا دستور عزل او را صادر کند!
تندروها به جوانان نخبه اجازه مدیریت و مبارزه با فساد نمی دهند و همواره باعث خروج آنان از کشور می شوند!
صالحی اکنون مدیرعامل راه آهن کشور در دولت شهید رئیسی است.
@Talangor_e_sorkh
رای به پزشکیان، بازگشت دوباره #تحریم ها است!
آمریکایی ها نشسته اند و به دقت انتخابات ایران را رصد می کنند. آن ها این روزها شاهد اظهارات یکی از نامزدهای انتخابات ایران و البته همراهان او هستند که رو به دوربین ها، خطاب به مردم خود می گویند:
تنها معضل کشور ما تحریم های آمریکا است!
تنها راه حلِ رفع گره های اقتصادی، درخواست از آمریکا برای رفع تحریم ها است!
تنها راه برون رفت از معضلات اقتصادی، پیوستن به FATF و دیگر طرح های آمریکایی است!
همه برنامه ها تا پیش از جلب رضایت آمریکا، کارآمدی لازم را ندارند!
ارتباط با تمام دنیا منهای ارتباط با آمریکا بر اقتصاد موثر نیست!
ما از عدم ارتباط با آمریکا روزانه میلیاردها دلار ضرر کرده ایم!
برای رفع سایه جنگ باید تقابل با آمریکا را کنار گذاشته و با بده بستان و تقدیم عناصر قدرت خود از ذیل فصل ٧ منشور ملل متحد خارج شویم!
ما متاثر از عدم ارتباط با آمریکا منزوی شده و درون قفس قرار گرفته ایم!
جوانان نخبه ما متاثر از تقابل با آمریکا از کشور می گریزند!
و نهایتا اینکه حاج قاسم موی دماغ آمریکا شد و او را به شهادت رساندند!
اکنون خود را به جای سیاستمداران و مقامات آمریکایی بگذارید؛ بعد از استقرار چنین فردی در راس دولت ایران، چه خواهید کرد؟!
@Talangor_e_sorkh
پزشکیان تمام شد!
فرصت تبلیغات، امکانی را برای مجموعه ای از افراد از خاتمی تا هاشمی رفسنجانی و از ظریف تا آشنا، ایجاد کرد تا با هیاهو و عملیات روانی، پا روی خون #شهید_رئیسی و مجاهدت های او گذاشته و با توسل به دروغ، تحریف و منحرف ساختن افکارعمومی، ٨ سال افتضاح دولت روحانی را به حاشیه ببرند!
این افراد از اخلاق مداری رقیب سوء استفاده کردند و بدترین اتهامات و برچسب ها را به سعید جلیلی و رئیس جمهور شهید منتسب کردند؛ از طالبان تا کره شمالی!
اما #آخرین_مناظره همچون سوزنی شد بر این بادکنک توخالی!
پایانی بود بر بی اخلاقی و بی سوادی و بی برنامگی و جنجال آفرینی!
و ان شاءالله آغازی خواهد شد بر حاکمیت اخلاق، خرد، علم، برنامه و جهش برای یک ایران سرافراز ...
@Talangor_e_sorkh
سونامیِ #نه_به_پزشکیان!
بعد از آخرین مناظره، موجی از پشیمانی در فضای حقیقی و مجازی بابت رأی به پزشکیان به راه افتاده است!
آن ها بعد از ملاحظه اظهارات طرفین، این بار عزم خود را بر انتخاب #سعید_جلیلی جزم کرده و از حمایت از نامزد جریان اصلاحات، روی گردان شده اند. این افراد طیف وسیعی را در بر می گیرند؛ از چهره های سرشناس اصلاح طلب و اعضای ستاد پزشکیان تا عموم افراد جامعه!
گویا این سونامی در ساعات پایانی تبلیغات رو به گسترش است و تا روز جمعه، رفته رفته سبد رای پزشکیان را دچار آسیب های جدی خواهد کرد ...
@Talangor_e_sorkh
آخرین تلاش ها برای فرار از شکست!
جریان اصلاحات که در این انتخابات، تمامی ظرفیت های خود برای پیروزی را به میدان آورده، مطلقا تمایلی به پذیرش شکست ندارد. از همین رو طراحان رسانه ای آن ها در آخرین تلاش ها، به بازنشر حداکثری نظرسنجی هایی روی آورده اند که پیش بینی کننده پیروزی پزشکیان است.
آن ها از این طریق، نخست به دنبال تحریک رای مرددین به نفع پزشکیان و سپس در پی تثبیت آرائی هستند که در مرحله اول، پزشکیان را برگزیده بودند.
این در حالی است که مراکز نظرسنجی در این انتخابات عملکرد موفقی نداشتند و آن دسته از نظرسنجی هایی که به واقعیت نزدیک تر بودند نیز پیش بینی کننده پیروزی #سعید_جلیلی هستند ...
@Talangor_e_sorkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش به سوی
ریاست جمهوری
آقای دکتر #سعید_جلیلی
@Talangor_e_sorkh
رای به پزشکیان، رای به بی دولتی است!
خاطره ملت ایران از ریاست جمهوری حسن روحانی، خاطره ای از یک دولت بد و ناکارآمد است؛ دولتی که وجود داشت، سیاست گذاری می کرد و برای مشکلات، راه حل ارائه می داد اما در رفع آن ها و سامان دادن به امور جاری کشور عاجز بود!
اما قصه دولتی که پزشکیان در راس آن باشد، به مراتب بدتر از دولت حسن روحانی است؛ چراکه او یارای سیاست گذاری ندارد، برنامه ای روشن برای مشکلات ندارد، کلام تمام کننده و اجماع ساز ندارد، قدرت ریاست بر اطرافیان را ندارد و نهایتا کشور را دچار یک آنارشی و هرج و مرج خواهد کرد!
بنابراین رای به پزشکیان، رای به تَکرار یک دولت بد نیست بلکه رای به فقدان دولت و آشفتگی کشور در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است!
@Talangor_e_sorkh
انتخابات تمام شد اما ...
با پایان انتخابات، فرصتی فراهم است تا دلسوزان انقلاب اسلامی به جای تلاش برای تصاحب مناصب حاکمیتی، بار خود را سبک کرده و دغدغه مندانه درباره موضوعات ذیل اندیشه کنند؛
١. جایگاه گسل های قومیتی در ایران و مخاطرات امنیتی آن در بلند مدت به ویژه با وجود اقوام ترک، کرد، بلوچ، ترکمن و عرب در مجاورت مرزهای کشور
٢. تغییر ذائقه فرهنگی ایرانیان در ٢ دهه گذشته با نقش آفرینی رسانه های معاند
٣. ضرورت ارتقاء آگاهی های سیاسی جامعه به ویژه در روستاها و عدم اکتفاء به سواد خواندن و نوشتن
۴. رویکرد اقلیت های مذهبی (به ویژه اهل سنت) در انتخابات ایران و نوع مواجهه آن ها با حاکمیت در بزنگاه ها
۵. اثر منفیِ مواجهه سلبی با مردم در موضوعاتی چون حجاب که عدم پایبندی به این قانون، گستره ای به وسعت ایران پیدا کرده است. رای اعتراضی، عدم مشارکت و کاهش سرمایه اجتماعی از پیامدهای این رویکرد است.
۶. لزوم حفظ انسجام حزبی در جبهه انقلاب اسلامی؛ این امر در سال های گذشته، جای خود را به تلاش های کم ثمر مقطعی و تشکیل شانا و پانا و دانا و جانا و امثالهم در بازه زمانی انتخابات داده است.
٧. راهبری واحد در حوزه سیاست خارجی و عدم امکان دخالت دولت ها در عرصه سیاست گذاری خارجی
@Talangor_e_sorkh
کاش باری دیگر حاج قاسم به شهادت نرسد ...
١. تنش زدایی، یکی از مهلک ترین سیاست هایی است که جریان اصلاحات از ٢ دهه قبل به دنبال تحقق آن در تعاملات ج.ا با منطقه و جهان است.
٢. این رویکرد که عمدتا با هدف کاهش سطح تنش با غرب دنبال می شود ازقضا هر بار به افزایش سطح تنش و کاهش اقتدار ملی منجر شده است.
٣. چراکه طرف غربی هنگام سکانداری اصلاح طلبان، خواسته های حداکثری خود را بر ج.ا تحمیل می کند و هرگاه با مقاومت مواجه شود با امید به انفعال طرف ایرانی، اقدام به افزایش تحریم ها، تهدید نظامی و حتی ترور نخبگان و فرماندهان می کند.
۴. طرف ایرانی نیز چون حاضر به عدول از رویکرد تنش زدایی نیست، یا از مواضع خود عقب نشینی کرده و مولفه های قدرت خود را در قالب یک بده بستان کاذب معامله می کند! یا دیگر ارکان کشور را مجبور به تسلیم در برابر غرب کرده و با نهادهایی که به مقاومت باور دارند درگیر می شود!
۵. در نهایت همواره پس از پایان کار جریان اصلاحات، شاهد کاهش اقتدار ملی، از دست رفتن مزیت های راهبردی کشور، کاهش سطح بازدارندگی ج.ا به دلیل انفعال در برابر ترورها و شرارت های دشمن و نهایتا تل انباری از مشکلات حل نشده هستیم که قرار بود با اتخاذ رویکرد تنش زدایی مرتفع شود!
@Talangor_e_sorkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه مهم رهبر انقلاب
در روز پایانی دولت حسن روحانی
که یقینا راهگشای دولت آقای پزشکیان نیز خواهد بود.
⛔️ در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمیدهد!
@Talangor_e_sorkh
یکی از برکات انقلاب اسلامی، استقرار ولی فقیه در راس نظام سیاسی ایران است؛
تجربه ۴۵ ساله انقلاب اسلامی نشان داده که ولی فقیه دارای شخصیتی جامع نگر و فرای دسته بندی های رایج سیاسی، مومن به مبانی دینی و دور از هواهای نفسانی، میهن دوست، مدافع ساختار سیاسی، دارای دید بین المللی، تکیه گاه بدنه عمومی جامعه در هنگام بروز بحران ها و پیش برنده کشور از میانه چالش ها، عامل وحدت ملی و حافظ جهت گیری اصولی کشور، عامل ایجاد آرامش عمومی به هنگام جاری شدن نزاع های سیاسی، حافظ امنیت مرزها و جغرافیای کشور، عامل ایجاد اقتدار ملی و حفظ بازدارندگی کشور، دارای تدابیر بلندمدت و همچنین برخوردار از نگرش تمدنی به موضوع پیشرفت کشور است که موجب شده ساختار سیاسی حاکم در ایران در پرتو اصل مترقی ولایت فقیه، جلوه ای منحصر به فرد در جهان پیدا کند.
این جلوه از حکومت که در قالب مردم سالاری دینی تعریف می شود، برخی از ضعف های ساختاریِ موجود در دموکراسی های رایج در جهان را کنار زده است که برای فهم بهتر این موضوع، می توان تحولات سیاسی این روزهای آمریکا به ویژه روند انتقال قدرت در این کشور را با فرآیند انتقال قدرت در ایران بعد از شهادت آیت الله رئیسی مقایسه کرد!
#بایدن
#ترامپ
@Talangor_e_sorkh
رصد وعده ها ...
١. مسعود پزشکیان در ایام تبلیغات و امروز در مراسم تنفیذ وعده کرد تابع رهنمودها و سیاست گذاری های رهبر انقلاب باشد.
٢. رهبر انقلاب در مهم ترین بخش از سخنان خود در مراسم تنفیذ با صراحت فرمودند "هیچ مسئلهی داخلی را متوقّف و آویزان به یک موضوع خارجی نباید کرد"
٣. همراهی برخی چهره ها با آقای پزشکیان از جمله محمدجواد ظریف که خود در زمان مسئولیت، مطلقا به توصیه فوق باور نداشت، موجب نگرانی است.
۴. لذا این توصیه رهبر انقلاب، شاخصی است که می توان به وسیله آن، میزان پای بندی رئیس جمهور به وعده خود مبنی بر عمل به رهنمودهای رهبر انقلاب را به ارزیابی گذاشت.
۵. نتایج این ارزیابی، مبنای قضاوت آتی افکار عمومی و مجلس شورای اسلامی درباره صداقت رئیس جمهور در عمل به وعده هایش خواهد بود.
@Talangor_e_sorkh
٣ توصیه به رئیس جمهور محترم ...
١. پرهیز از افراط؛
یکی از مسائلی که #دولت_وفاق_ملی را با چالش جدی مواجه می کند، استفاده از عناصر افراطی است. حضور چهره های تندرویی چون محمدجواد ظریف، باعث خواهد شد موضوعات اصلی و اولویت دار کشور به حاشیه رفته، تنور جدال های کم ثمر سیاسی داغ شود و امکان همکاریِ جریان های سیاسی کشور با دولت نیز از دست برود.
٢. تمرکز بر ظرفیت های درونی؛
اگر استفاده از ابزار دیپلماسی، هم زمان با اقدامات جامع دولت در داخل کشور صورت نپذیرد و حل مسائل به اراده طرف های خارجی گره بخورد، اولا کشور در حالت انتظار قرار گرفته، جریان عادی زندگی مردم مختل می گردد و ثانیا منجر به افزایش فشار طرف غربی در هنگامه مذاکرات خواهد شد.
٣. برخورداری از روحیه جهادی؛
یکی از عوامل عقب افتادگی کشور در دولت حسن روحانی، عدم باور به کار جهادی بود. انتظار گره گشایی و تحقق پیشرفت از پیرمردهای کم انگیزه و شیک پوش های ساکن شمال تهران، سرابی بیش نیست! لذا موفقیت دولت کنونی در گرو استفاده از مدیران پرکار و جوانان با انگیزه است.
@Talangor_e_sorkh