به تندروها رای ندهید! (٢)
یکی از شاخص ترین اقدامات دولت های نهم و دهم، ساخت گسترده مسکن برای اقشار کم درآمد جامعه بود. این طرح که کام مردم را شیرین کرده و اکنون محل سکونت بخش قابل توجهی از مردم است، پس از سکانداری حسن روحانی متوقف شد.
عباس آخوندی وزیر مسکن وقت، با اهانت به این طرح، آن را مزخرف نامید و در انتهای مسئولیت، یکی از افتخارات دوران وزارتش را با وقاحت، این اعلام کرد که حتی یک مسکن نساخته است.
این حسادت و بغض جناحی، باعث شد موضوع مسکن در دولت های یازدهم و دوازدهم، دچار تورم افسارگسیخته شده و به یکی از ارکان نابسامانی اقتصاد تبدیل شود.
در نهایت، اوضاع کمرشکن مسکن و فشار افکار عمومی، دولت وقت را مجبور کرد تا سیاست ساخت مسکن را دوباره از سر بگیرد اما این بار با تغییر نام آن از مسکن مهر به مسکن ملی!
تندروها، خدمات ملی و منافع مردمی را فدای حسادت های جناحی و اغراض حزبی می کنند!
@Talangor_e_sorkh
به تندروها رای ندهید! (٣)
١. ضرورت حمایت از جوانان نخبه و جلوگیری از خروج مغزها، یکی از شعارهای پرتکرار پزشکیان و ستادهای تبلیغاتی او است.
٢. سید میعاد صالحی از جمله این جوانان است. او عضو بنیاد ملی نخبگان، حائز رتبه اول جشنواره خوارزمی، دانشجوی کارآفرین برتر کشور، فارغ التحصیل مقطع دکتری رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران است که همواره به دعوت دیگر کشورها برای حضور و اقامت، پاسخ منفی داده است. او همچنین حافظ کل قرآن بوده و در مسابقات جهانی قرآن کریم مصر، حائز رتبه دوم شده است.
٣. صالحی در سال ١٣٩٨ با حکم وزیر کار به عنوان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد اما پس از مواجهه با فساد تل انبار شده در این صندوق، آن را تاب نیاورد و لب به اعتراض گشوده و شروع به افشاگری کرد. همین امر کافی بود تا پس از ۴ ماه فعالیت، حسن روحانی، شخصا دستور عزل او را صادر کند!
تندروها به جوانان نخبه اجازه مدیریت و مبارزه با فساد نمی دهند و همواره باعث خروج آنان از کشور می شوند!
صالحی اکنون مدیرعامل راه آهن کشور در دولت شهید رئیسی است.
@Talangor_e_sorkh
رای به پزشکیان، بازگشت دوباره #تحریم ها است!
آمریکایی ها نشسته اند و به دقت انتخابات ایران را رصد می کنند. آن ها این روزها شاهد اظهارات یکی از نامزدهای انتخابات ایران و البته همراهان او هستند که رو به دوربین ها، خطاب به مردم خود می گویند:
تنها معضل کشور ما تحریم های آمریکا است!
تنها راه حلِ رفع گره های اقتصادی، درخواست از آمریکا برای رفع تحریم ها است!
تنها راه برون رفت از معضلات اقتصادی، پیوستن به FATF و دیگر طرح های آمریکایی است!
همه برنامه ها تا پیش از جلب رضایت آمریکا، کارآمدی لازم را ندارند!
ارتباط با تمام دنیا منهای ارتباط با آمریکا بر اقتصاد موثر نیست!
ما از عدم ارتباط با آمریکا روزانه میلیاردها دلار ضرر کرده ایم!
برای رفع سایه جنگ باید تقابل با آمریکا را کنار گذاشته و با بده بستان و تقدیم عناصر قدرت خود از ذیل فصل ٧ منشور ملل متحد خارج شویم!
ما متاثر از عدم ارتباط با آمریکا منزوی شده و درون قفس قرار گرفته ایم!
جوانان نخبه ما متاثر از تقابل با آمریکا از کشور می گریزند!
و نهایتا اینکه حاج قاسم موی دماغ آمریکا شد و او را به شهادت رساندند!
اکنون خود را به جای سیاستمداران و مقامات آمریکایی بگذارید؛ بعد از استقرار چنین فردی در راس دولت ایران، چه خواهید کرد؟!
@Talangor_e_sorkh
پزشکیان تمام شد!
فرصت تبلیغات، امکانی را برای مجموعه ای از افراد از خاتمی تا هاشمی رفسنجانی و از ظریف تا آشنا، ایجاد کرد تا با هیاهو و عملیات روانی، پا روی خون #شهید_رئیسی و مجاهدت های او گذاشته و با توسل به دروغ، تحریف و منحرف ساختن افکارعمومی، ٨ سال افتضاح دولت روحانی را به حاشیه ببرند!
این افراد از اخلاق مداری رقیب سوء استفاده کردند و بدترین اتهامات و برچسب ها را به سعید جلیلی و رئیس جمهور شهید منتسب کردند؛ از طالبان تا کره شمالی!
اما #آخرین_مناظره همچون سوزنی شد بر این بادکنک توخالی!
پایانی بود بر بی اخلاقی و بی سوادی و بی برنامگی و جنجال آفرینی!
و ان شاءالله آغازی خواهد شد بر حاکمیت اخلاق، خرد، علم، برنامه و جهش برای یک ایران سرافراز ...
@Talangor_e_sorkh
سونامیِ #نه_به_پزشکیان!
بعد از آخرین مناظره، موجی از پشیمانی در فضای حقیقی و مجازی بابت رأی به پزشکیان به راه افتاده است!
آن ها بعد از ملاحظه اظهارات طرفین، این بار عزم خود را بر انتخاب #سعید_جلیلی جزم کرده و از حمایت از نامزد جریان اصلاحات، روی گردان شده اند. این افراد طیف وسیعی را در بر می گیرند؛ از چهره های سرشناس اصلاح طلب و اعضای ستاد پزشکیان تا عموم افراد جامعه!
گویا این سونامی در ساعات پایانی تبلیغات رو به گسترش است و تا روز جمعه، رفته رفته سبد رای پزشکیان را دچار آسیب های جدی خواهد کرد ...
@Talangor_e_sorkh
آخرین تلاش ها برای فرار از شکست!
جریان اصلاحات که در این انتخابات، تمامی ظرفیت های خود برای پیروزی را به میدان آورده، مطلقا تمایلی به پذیرش شکست ندارد. از همین رو طراحان رسانه ای آن ها در آخرین تلاش ها، به بازنشر حداکثری نظرسنجی هایی روی آورده اند که پیش بینی کننده پیروزی پزشکیان است.
آن ها از این طریق، نخست به دنبال تحریک رای مرددین به نفع پزشکیان و سپس در پی تثبیت آرائی هستند که در مرحله اول، پزشکیان را برگزیده بودند.
این در حالی است که مراکز نظرسنجی در این انتخابات عملکرد موفقی نداشتند و آن دسته از نظرسنجی هایی که به واقعیت نزدیک تر بودند نیز پیش بینی کننده پیروزی #سعید_جلیلی هستند ...
@Talangor_e_sorkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش به سوی
ریاست جمهوری
آقای دکتر #سعید_جلیلی
@Talangor_e_sorkh
رای به پزشکیان، رای به بی دولتی است!
خاطره ملت ایران از ریاست جمهوری حسن روحانی، خاطره ای از یک دولت بد و ناکارآمد است؛ دولتی که وجود داشت، سیاست گذاری می کرد و برای مشکلات، راه حل ارائه می داد اما در رفع آن ها و سامان دادن به امور جاری کشور عاجز بود!
اما قصه دولتی که پزشکیان در راس آن باشد، به مراتب بدتر از دولت حسن روحانی است؛ چراکه او یارای سیاست گذاری ندارد، برنامه ای روشن برای مشکلات ندارد، کلام تمام کننده و اجماع ساز ندارد، قدرت ریاست بر اطرافیان را ندارد و نهایتا کشور را دچار یک آنارشی و هرج و مرج خواهد کرد!
بنابراین رای به پزشکیان، رای به تَکرار یک دولت بد نیست بلکه رای به فقدان دولت و آشفتگی کشور در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است!
@Talangor_e_sorkh
انتخابات تمام شد اما ...
با پایان انتخابات، فرصتی فراهم است تا دلسوزان انقلاب اسلامی به جای تلاش برای تصاحب مناصب حاکمیتی، بار خود را سبک کرده و دغدغه مندانه درباره موضوعات ذیل اندیشه کنند؛
١. جایگاه گسل های قومیتی در ایران و مخاطرات امنیتی آن در بلند مدت به ویژه با وجود اقوام ترک، کرد، بلوچ، ترکمن و عرب در مجاورت مرزهای کشور
٢. تغییر ذائقه فرهنگی ایرانیان در ٢ دهه گذشته با نقش آفرینی رسانه های معاند
٣. ضرورت ارتقاء آگاهی های سیاسی جامعه به ویژه در روستاها و عدم اکتفاء به سواد خواندن و نوشتن
۴. رویکرد اقلیت های مذهبی (به ویژه اهل سنت) در انتخابات ایران و نوع مواجهه آن ها با حاکمیت در بزنگاه ها
۵. اثر منفیِ مواجهه سلبی با مردم در موضوعاتی چون حجاب که عدم پایبندی به این قانون، گستره ای به وسعت ایران پیدا کرده است. رای اعتراضی، عدم مشارکت و کاهش سرمایه اجتماعی از پیامدهای این رویکرد است.
۶. لزوم حفظ انسجام حزبی در جبهه انقلاب اسلامی؛ این امر در سال های گذشته، جای خود را به تلاش های کم ثمر مقطعی و تشکیل شانا و پانا و دانا و جانا و امثالهم در بازه زمانی انتخابات داده است.
٧. راهبری واحد در حوزه سیاست خارجی و عدم امکان دخالت دولت ها در عرصه سیاست گذاری خارجی
@Talangor_e_sorkh
کاش باری دیگر حاج قاسم به شهادت نرسد ...
١. تنش زدایی، یکی از مهلک ترین سیاست هایی است که جریان اصلاحات از ٢ دهه قبل به دنبال تحقق آن در تعاملات ج.ا با منطقه و جهان است.
٢. این رویکرد که عمدتا با هدف کاهش سطح تنش با غرب دنبال می شود ازقضا هر بار به افزایش سطح تنش و کاهش اقتدار ملی منجر شده است.
٣. چراکه طرف غربی هنگام سکانداری اصلاح طلبان، خواسته های حداکثری خود را بر ج.ا تحمیل می کند و هرگاه با مقاومت مواجه شود با امید به انفعال طرف ایرانی، اقدام به افزایش تحریم ها، تهدید نظامی و حتی ترور نخبگان و فرماندهان می کند.
۴. طرف ایرانی نیز چون حاضر به عدول از رویکرد تنش زدایی نیست، یا از مواضع خود عقب نشینی کرده و مولفه های قدرت خود را در قالب یک بده بستان کاذب معامله می کند! یا دیگر ارکان کشور را مجبور به تسلیم در برابر غرب کرده و با نهادهایی که به مقاومت باور دارند درگیر می شود!
۵. در نهایت همواره پس از پایان کار جریان اصلاحات، شاهد کاهش اقتدار ملی، از دست رفتن مزیت های راهبردی کشور، کاهش سطح بازدارندگی ج.ا به دلیل انفعال در برابر ترورها و شرارت های دشمن و نهایتا تل انباری از مشکلات حل نشده هستیم که قرار بود با اتخاذ رویکرد تنش زدایی مرتفع شود!
@Talangor_e_sorkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه مهم رهبر انقلاب
در روز پایانی دولت حسن روحانی
که یقینا راهگشای دولت آقای پزشکیان نیز خواهد بود.
⛔️ در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمیدهد!
@Talangor_e_sorkh
یکی از برکات انقلاب اسلامی، استقرار ولی فقیه در راس نظام سیاسی ایران است؛
تجربه ۴۵ ساله انقلاب اسلامی نشان داده که ولی فقیه دارای شخصیتی جامع نگر و فرای دسته بندی های رایج سیاسی، مومن به مبانی دینی و دور از هواهای نفسانی، میهن دوست، مدافع ساختار سیاسی، دارای دید بین المللی، تکیه گاه بدنه عمومی جامعه در هنگام بروز بحران ها و پیش برنده کشور از میانه چالش ها، عامل وحدت ملی و حافظ جهت گیری اصولی کشور، عامل ایجاد آرامش عمومی به هنگام جاری شدن نزاع های سیاسی، حافظ امنیت مرزها و جغرافیای کشور، عامل ایجاد اقتدار ملی و حفظ بازدارندگی کشور، دارای تدابیر بلندمدت و همچنین برخوردار از نگرش تمدنی به موضوع پیشرفت کشور است که موجب شده ساختار سیاسی حاکم در ایران در پرتو اصل مترقی ولایت فقیه، جلوه ای منحصر به فرد در جهان پیدا کند.
این جلوه از حکومت که در قالب مردم سالاری دینی تعریف می شود، برخی از ضعف های ساختاریِ موجود در دموکراسی های رایج در جهان را کنار زده است که برای فهم بهتر این موضوع، می توان تحولات سیاسی این روزهای آمریکا به ویژه روند انتقال قدرت در این کشور را با فرآیند انتقال قدرت در ایران بعد از شهادت آیت الله رئیسی مقایسه کرد!
#بایدن
#ترامپ
@Talangor_e_sorkh
رصد وعده ها ...
١. مسعود پزشکیان در ایام تبلیغات و امروز در مراسم تنفیذ وعده کرد تابع رهنمودها و سیاست گذاری های رهبر انقلاب باشد.
٢. رهبر انقلاب در مهم ترین بخش از سخنان خود در مراسم تنفیذ با صراحت فرمودند "هیچ مسئلهی داخلی را متوقّف و آویزان به یک موضوع خارجی نباید کرد"
٣. همراهی برخی چهره ها با آقای پزشکیان از جمله محمدجواد ظریف که خود در زمان مسئولیت، مطلقا به توصیه فوق باور نداشت، موجب نگرانی است.
۴. لذا این توصیه رهبر انقلاب، شاخصی است که می توان به وسیله آن، میزان پای بندی رئیس جمهور به وعده خود مبنی بر عمل به رهنمودهای رهبر انقلاب را به ارزیابی گذاشت.
۵. نتایج این ارزیابی، مبنای قضاوت آتی افکار عمومی و مجلس شورای اسلامی درباره صداقت رئیس جمهور در عمل به وعده هایش خواهد بود.
@Talangor_e_sorkh
٣ توصیه به رئیس جمهور محترم ...
١. پرهیز از افراط؛
یکی از مسائلی که #دولت_وفاق_ملی را با چالش جدی مواجه می کند، استفاده از عناصر افراطی است. حضور چهره های تندرویی چون محمدجواد ظریف، باعث خواهد شد موضوعات اصلی و اولویت دار کشور به حاشیه رفته، تنور جدال های کم ثمر سیاسی داغ شود و امکان همکاریِ جریان های سیاسی کشور با دولت نیز از دست برود.
٢. تمرکز بر ظرفیت های درونی؛
اگر استفاده از ابزار دیپلماسی، هم زمان با اقدامات جامع دولت در داخل کشور صورت نپذیرد و حل مسائل به اراده طرف های خارجی گره بخورد، اولا کشور در حالت انتظار قرار گرفته، جریان عادی زندگی مردم مختل می گردد و ثانیا منجر به افزایش فشار طرف غربی در هنگامه مذاکرات خواهد شد.
٣. برخورداری از روحیه جهادی؛
یکی از عوامل عقب افتادگی کشور در دولت حسن روحانی، عدم باور به کار جهادی بود. انتظار گره گشایی و تحقق پیشرفت از پیرمردهای کم انگیزه و شیک پوش های ساکن شمال تهران، سرابی بیش نیست! لذا موفقیت دولت کنونی در گرو استفاده از مدیران پرکار و جوانان با انگیزه است.
@Talangor_e_sorkh
ترور بزرگ قابل پیش بینی بود!
١. اسرائیل بعد از شهادت آیت الله رئیسی، بخشی از اقدامات تروریستی خود را به حالت تعلیق درآورد و برای انتخاب رئیس جمهور جدید در ایران به انتظار نشست.
٢. آن ها با شناختی که از رویکرد انفعالی جریان اصلاحات در عرصه سیاست خارجی (موسوم به تنش زدایی) داشتند، انتخاب رئیس جمهور از دل این جریان سیاسی را بهترین فرصت برای افزایش فشارها و شروع دوباره ترورها دیدند.
٣. از همین رو اینجانب بلافاصله بعد از انتخاب مسعود پزشکیان در متنی با عنوان
"کاش باری دیگر حاج قاسم به شهادت نرسد"
(https://eitaa.com/talangor_e_sorkh/44)
درباره احتمال وقوع دوباره ترورهای بزرگی در این سطح هشدار دادم.
۴. آنچه اکنون ضرورت دارد آن است که پزشکیان، محاسبات طرف مقابل را به هم زده و با اتخاذ موضع مقتدرانه و حمایت از جریان مقاومت در قبال این ترور بزرگ، مانع از تداوم روند ترورها در ایران و منطقه شود.
#اسماعیل_هنیه
@Talangor_e_sorkh
در ساعات گذشته دو حرف مسموم از سوی عده ای از حامیان دولت در حالت انتشار است!
١. آن ها در نخستین واکنش به جای محکوم کردن جنایت اسرائیل در به شهادت رساندن #اسماعیل_هنیه دعواهای حزبی را بر منافع ملی مقدم داشته و با بیانی کودکانه انگشت اتهام را متوجه رقبای دولت کرده اند تا به زعم آن ها مسعود پزشکیان در ابتدای راه با چالش مواجه شود!
٢. آن ها در واکنشی دیگر به مجموعه نظام توصیه می کنند در برابر تعدی دشمن به خاک ایران و ریختن خون مهمان این کشور، به رویکرد خسارت بار و به گل نشسته تنش زدایی تمسک کرده و صبر و سکوت اختیار کند!
امید که دادستانی در این برهه حساس مانع نشر چنین خط رسانه ای در فضای مجازی گردد ...
@Talangor_e_sorkh
تا هنگامی که معادله بازدارندگی با طرف اسرائیلی به طور کامل برقرار نشود، بهترین پدافندها و رصدهای اطلاعاتی نیز نمی توانند مانع از تکرار ترورهای هدفمند این رژیم باشند!
١. قرآن کریم در آیه ١٩۴ سوره بقره، چگونگی و سطح نبرد با دشمن را در صورت تجاوز به صراحت ترسیم کرده است؛
(فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ
پس هر كس بر شما ستم كرد شما هم به همان اندازه كه بر شما ستم روا داشتند بر آنان ستم كنيد.)
٢. طبق این قاعده که ایجاد بازدارندگی، محصول ایجاد هزینه متناظر و هم سطح است، حذف نخبگان سیاسی و نظامی محور مقاومت باید با حذف فرماندهان نظامی و مقامات اسرائیلی پاسخ داده شود. هدف قرار دادن اماکن نظامی و لجستیک، هیچ گاه مانع از تداوم تجاوزات دشمن نخواهد شد.
٣. بنابراین تا ادراک سیاست گذاران اطلاعاتی _ عملیاتی کشور بر این مبنا شکل نگیرد، شاهد دومینوی ترور و پاسخ های پرهزینه و غیر بازدارنده خواهیم بود.
#اسماعیل_هنیه
@Talangor_e_sorkh
تنها، حذف نتانیاهو گره گشای تنش های منطقه خواهد بود!
جنگ طلبی نتانیاهو و جنایت های بی سابقه او در حدود یک سال گذشته، ناکارآمدی دادگاه ها و سازمان های منطقه ای و بین المللی، انفعال و ضعف حاکمان اسلامی، سکوت و یا همراهی مقامات سیاسی دنیا، حمایت های سیاسی و تسلیحاتی آمریکا و اروپا، شکست مذاکرات آتش بس، افزایش روزافزون ترورها و نهایتا به شهادت رساندن رهبر حماس #اسماعیل_هنیه، همگی دلایل معتبری بر ضرورت حذف نتانیاهو دارد.
لذا در این شرایط تنها قطع نفس های او است که می تواند شرایط منطقه را از وضعیت متشنج فعلی خارج کرده و با ارسال پیام به دیگر جنایت کاران منطقه و حامیان آن ها، وضعیت در حال انفجار کنونی را سرد گرداند.
@Talangor_e_sorkh
شاید وقت آن رسیده باشد که بخشی از مجاهدان یمن، سازمان یافته و به تدریج در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی استقرار یابند ...
١. طوفان الاقصی روند اضمحلال اسرائیل را شتاب بخشید و البته فرمانده و طراح آن #اسماعیل_هنیه نیز هزینه آن را پرداخت کرد.
٢. اسرائیل بعد از این عملیات در یک محاصره بی سابقه قرار گرفته و تمامی بازیگران عرصه مقاومت بر این جغرافیای جعلی، خیمه زده اند.
٣. بار روانی این محاصره که به مراتب سنگین تر از فشارهای میدانی آن است، اسرائیلی ها را مجبور به ترور هنیه و فرماندهان حزب الله لبنان کرده تا کمی از این فشار روانی را کاهش دهند.
۴. اما با توجه به فهم و ادراکی که جریان مقاومت از ضعف این روزهای اسرائیل به دست آورده، هر اقدامی که آتش جنگ را شعله ور تر کند، خطایی استراتژیک خواهد بود که نه تنها منجر به عقب نشینی کنش گران مقاومت نمی شود بلکه حلقه محاصره صهیونیست ها را تنگ تر و آن ها را با ضربات کاری تری مواجه خواهد کرد.
۵. آمریکایی ها نیز متاثر از عواملی چون توسعه کمی و کیفی محور مقاومت، ورود جدی، مستقیم و بدون تعارف ایران در تحولات منطقه، فشار افکار عمومی در سطح جهان و البته شرایط داخلی حاکم بر آمریکا، امکان حمایت همه جانبه پیشین از این رژیم جعلی را ندارند.
لذا انتظار می رود مقامات اسرائیلی در این روزها شاهد پاسخی دور از انتظار، غافل گیر کننده و خلاف محاسبات خود باشند ...
@Talangor_e_sorkh
یکی از گزینه های روی میز جریان مقاومت، کشاندن اسرائیل به یک نبرد زمینی و فرسایشی است.
تحمیل جنگ زمینی بر اسرائیل با توجه به عملکرد ضعیف ارتش این رژیم در غزه در برابر امکانات ساده حماس، نتایج راهبردی ذیل را به دنبال خواهد داشت؛
١. نبرد روی زمین، مزیت نسبی ارتش صهیونیستی در حوزه پدافند موشکی را از بین خواهد برد.
٢. توان و انرژی ارتش اسرائیل را در بلند مدت مستهلک خواهد کرد.
٣. تمرکز از غزه سلب شده و حماس و جهاد اسلامی جانی دوباره خواهند گرفت.
۴. این محاصره زمینی، به تحمیل فشار روانی و ایجاد احساس ناامنی برای شهرک نشینان منجر شده و آشفتگی داخلی و فروپاشی از درون را به دنبال خواهد داشت.
بنابراین خروج از این وضعیت مستلزم امتیاز دادن رژیم است.
جولان در شرایط کنونی مستعد تر از دیگر جبهه ها برای کشاندن اسرائیل به یک جنگ زمینی و فرسایشی است ...
@Talangor_e_sorkh
ایران تعیین می کند ...
این روزها مقامات اسرائیلی و تحلیلگران این رژیم، از ارائه اظهارنظر جدی اعم از رد یا تایید اقدام نتانیاهو در ترور #اسماعیل_هنیه، صرف نظر کرده اند. آن ها می دانند این اقدام، بعد از ١٠ ماه جنگ و ناکامی در نابودی حماس، یک قمار بود!
مخالفان نتانیاهو برد او در این قمار (یعنی فراهم شدن زمینه شکست حماس) را محتمل می پندارند. لذا فعلا از سرزنش او خودداری می کنند. همراهان وی نیز انتقام سخت ایران و آسیب دیدن زیرساخت های اسرائیل را محتمل می پندارند. لذا فعلا از اقدام نتانیاهو در ترور شهید هنیه حمایت نمی کنند.
بنابراین در این شرایط، فقط کم و کیف پاسخ ایران، برد و باخت نتانیاهو در این قمار را روشن خواهد کرد!
@Talangor_e_sorkh
تلاش های بی ثمر!
آمریکایی ها بعد از شهادت #اسماعیل_هنیه به تکاپو افتادند و از طرق مختلف تلاش کردند تا مانع از پاسخ ایران به این تجاوز شوند؛
١. آن ها ابتدا با ارسال پیام های سیاسی، وعده دادند اگر ایران از پاسخ صرف نظر کند آمریکا نیز در موضوعاتی چون پرونده هسته ای چنین و چنان خواهد کرد!
٢. پاسخ رد به این وعده ها و اصرار بر حفظ معادله بازدارندگی با رژیم غاصب، آمریکایی ها را به مانور قدرت واداشت. آن ها با جابجایی ناوگان نظامی خود در منطقه و اعلام آن در رسانه ها به دنبال ارعاب ج.ا و افکار عمومی بودند که البته این حربه نخ نما شده نیز با بی اعتنایی مردم مواجه شد و تغییری در اراده ج.ا ایجاد نکرد.
٣. آمریکا در آخرین اقدام خود، اردن و مصر را به خدمت گرفته تا با تظاهر به تلاش برای ایجاد آتش بس! ایران را از #خونخواهی هنیه و پاسخ به تجاوز اسرائیل منصرف سازد که به یقین این نمایش مضحک نیز مانع از تحقق وعده ج.ا نخواهد شد.
به نظر می رسد جهان در روزهای آینده شاهد تحولات بی سابقه ای خواهد بود!
@Talangor_e_sorkh
بحرین ما ...
١. حدود ۵٣ سال پیش در همین روزها استانی به نام بحرین به راحتی و با فشار سیاسی یک کشور خارجی(انگلیس) از ایران کنده شد.
٢. رسانه های معاند در این سال ها تلاش کردند چهره ای بزک شده از حکومت پهلوی را به مخاطب ارائه کنند اما هنگام مواجهه با چنین فاجعه ای، آرام از کنار آن عبور کردند تا مخاطب ایرانی عمق خیانت صورت گرفته را درک نکند.
٣. تأسف بار تر آنکه حکومت پهلوی پدر و پسر، نه به دلیل شکست در یک جنگ نظامی، بلکه با کمترین هزینه و بدون هیچ گونه مقاومتی، به کوچک شدن ایران پهناور رضایت دادند تا عمر پادشاهی شان دراز باشد!
اکنون ایران کوچک شده که دستاورد دو پادشاه خائن و واداده پهلوی است را با ایستادگی دو رهبر مقتدر جمهوری اسلامی مقایسه کنید که در ۴۶ سال گذشته نه تنها تمامیت ارضی ایران را در برابر جنگ و تمام فشارهای سیاسی و اقتصادی حفظ کردند بلکه قلمرو مرزهای فکری ایران را نیز در منطقه و جهان گسترش دادند!
@Talangor_e_sorkh
دفاع رهبری از وزرای پیشنهادی!
١. امروز در مجلس، دفاع رئیس جمهور از وزرای پیشنهادی، جای خود را به دفاع رهبری از وزرای پیشنهادی داد! این اقدام (بدعت!) که در موضوعات دیگر همچون برجام نیز سابقه داشته با ٢ هدف دنبال می شود؛
نخست، کند کردن تیغ مخالفانِ کابینه پیشنهادی و عبور از انتقادات، بی آنکه پاسخی روشن به آن ها داده شود!
دوم آن که بار تبعات احتمالی انتخاب وزرا از شانه رئیس جمهور برداشته شده و بخش قابل توجهی از آن بر دوش رهبر انقلاب قرار گیرد!
٢. مشی همیشگی رهبر انقلاب، همراهی و همکاریِ حداکثری با دولت ها است و بر این اساس، روشن است که ایشان هیچ گاه با فهرست پیشنهادی رئیس جمهور، مخالفت نمی کنند. مخالفت رهبر انقلاب با کابینه پیشنهادی، ضمن به همراه داشتن تبعات سیاسی و حقوقی، باعث می شود رئیس جمهور با این توجیه که فرد مورد نظر او به دلیل مخالفت رهبر انقلاب، سکاندار آن وزارتخانه نبوده، از زیر بار مسئولیت، شانه خالی کند!
٣. بنابراین شایسته آن بود که نمایندگان مجلس به وظیفه ذاتی، قانونی و شرعی خود عمل می کردند و بجای تحمیل هزینه بر رهبر انقلاب، با بررسی صلاحیت افراد، خود، هزینه موافقت یا مخالفت با وزیر پیشنهادی را پرداخت می کردند!
@Talangor_e_sorkh
تلنگر سرخ|مسعود نیک روش
دفاع رهبری از وزرای پیشنهادی! ١. امروز در مجلس، دفاع رئیس جمهور از وزرای پیشنهادی، جای خود را به د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پاسخ رهبر انقلاب
در مورد انتخاب وزرای دولت توسط ایشان ...
@Talangor_e_sorkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت شهادت شهیدان رجایی و باهنر در ٨ شهریور ١٣۶٠،
در یک گزارش کوتاه که از شبکه خبر پخش شد، از نقش سازمان منافقین گفتم ...
@Talangor_e_sorkh
اربعین؛ پدیده ای در میانه دو مفهوم!
این پدیده از یک سو به #مظلومیت گرایش دارد چراکه با وجود برخورداری از لایه های پنهان و کشف نشده، هیچ گاه موضوع مطالعاتی دانشگاه ها، جامعه شناسان و مردم شناسان نبوده است! اربعین همچنین با وجود برخورداری از داستان های جذاب و رئال، جذابیت های بصری، جلوه های تراژدی و درام و وسعت کیلومتری، هیچ گاه بازتاب رسانه ای شایسته نیز نداشته است. لذا مظلومیت بهترین واژه برای توصیف مواجهه اهالی زمین با این پدیده آسمانی است!
این پدیده اما از سویی دیگر با مفهوم #قدرت نیز قرابت دارد چراکه علی رغم بی مهری هایِ اهالی زمین، سانسورها، شبهه افکنی ها، کارشکنی ها، مخالفت ها و سختی هایی که در طبیعت این سفر نهفته است، کماکان جریان ساز است و اجازه تردید به باورمندانش را نداده است.
گویا اهالی آسمان حلاوتی برای راهیان اربعین نهاده اند که هیچ آزمایشگاهی در زمین یارای مطالعه و اندازه گیری آن را ندارد!
@Talangor_e_sorkh
١. این روزها پرونده های پیچیده و متعددی روی میز سیاست خارجی ایران قرار گرفته است که نوع مواجهه با هر کدام از آن ها بی شک بر پرونده دیگر اثرگذار است اما آنچه در این بین بیش از سایرین اهمیت دارد، اتخاذ استراتژی مناسب در قبال پرونده فلسطین و جنایات اسرائیل در منطقه است چراکه دامنه اثرات آن، امنیت ملی کشور را در بر می گیرد.
٢. فهم نتانیاهو از شرایط کنونی، تزلزل زیربنای اسرائیل است و خود را در میانه یک جنگ وجودی بر سر بقاء اسرائیل می داند لذا میدان نبرد را حتی با مداخله آمریکا و اروپا تا رفع تهدیداتی که موجودیت اسرائیل را نشانه گرفته اند ترک نخواهد کرد.
٣. راهبرد ج.ا در این شرایط بسیار حائز اهمیت است؛
اگر ساده از کنار پرونده فلسطین عبور کند، زمینه برداشت پیروزی برای نتانیاهو فراهم می شود و به او در تجاوز آتی به ایران و محور مقاومت جسارت خواهد داد. بنابراین می بایست هر استراتژی که مورد نظر مسئولان ایرانی قرار می گیرد، به ایجاد "تلقی شکست" برای نتانیاهو منتهی گردد.
@Talangor_e_sorkh
شعله ور شدن آتش نبرد، تنها راه رسیدن به آتش بس است!
١. این روزها جریان مقاومت، از یک سو با هدف تحمیل آتش بس بر اسرائیل و ممانعت از ایجاد تلقیِ پیروزی برای نتانیاهو، میدان را خالی نکرده و فشار را بر این رژیم حفظ کرده است اما از سویی دیگر تلاش می کند دامنه جنگ، از یک حد معین، فراتر نرود.
٢. اقدامات اخیر صهیونیست ها نشان می دهد آن ها به خوبی از این نیت فرماندهان مقاومت آگاه هستند و لذا از یک طرف، علی رغم تحمل فشارهای سنگین داخلی و خارجی، به آتش بس تن نمی دهند و از طرف دیگر با آگاهی و اطمینان از رعایت احتیاط توسط جریان مقاومت، سخت ترین جنایات را مرتکب می شوند.
ارتقاء سطح آتش با هدف برهم زدن محاسبات اسرائیل و جلوگیری از تداوم جنایات این رژیم، تنها راه پیش روی مقاومت در شرایط کنونی است!
#لبنان
@Talangor_e_sorkh
شکست صهیونیست ها در جنگ زمینی قطعی است ...
١. اسرائیل به دلیل برخورداری از جنگنده های پیشرفته و سامانه های پدافندی، در نبردهای هوایی دست برتر را دارد و در آفند و پدافند، در مجموع، موفق تر ظاهر می شود.
٢. بنابراین خطای راهبردی است اگر جریان مقاومت، نبرد را صرفا در سطح آسمان تعریف کند و انتقام و ضربه به رژیم را به فرستادن موشک و راکت محدود کند.
٣. آنچه در این شرایط ورق را به نفع مقاومت تغییر خواهد داد، کشاندن پای اسرائیل به یک نبرد زمینی و فرسایشی است؛ موضوعی که نقطه ضعف ارتش کلاسیک اسرائیل و ازقضا مزیت نسبی گروه های پارتیزانی جبهه مقاومت است. نبرد زمینی، نیازمند افرادی با روحیه بالا و فاقد هراس از مرگ است؛ همان که مقاومت بسیار دارد و صهیونیست ها ندارند و در غزه نیز با آن ها کاری از پیش نبردند!
#یمن
#انصارالله
@Talangor_e_sorkh