eitaa logo
روشنگری تلاشگران بی نشان
25 دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
756 ویدیو
139 فایل
توبندگی چوگدایان به شرط مـــــزد مکن که خواجه خود روش بنده پروری دانـــــد
مشاهده در ایتا
دانلود
Kashani-26.mp3
3.5M
حجت‌الاسلام والمسلمین کاشانی اهل بیت (ع) استعفا یا مرخصی نداشتند.
🔴 | عوامل انحراف و ابتذال در جنبش عدالتخواهی 🔻عدالت در عدالت خواهی حرکت‌های عدالتخواهانه حق طبیعی همه آحاد ملت است اما توجه به اصول و شیوه‌های صحیح عدالتخواهی نیز ضروریست وگرنه عدالتخواهی به نوعی انحراف و ابتذال تبدیل می‌شود. 🔻 عوامل تهدید کننده: 1️⃣ مصداق‌سازی: انتقادهای شخصی و مصداق‌سازی به جای پرداختن و بسط گفتمان عدالتخواهی است. در مصداق سازی احتمال خطا زیاد است ، گاهی پایه داده‌ها و اطلاعات ضعیف، شخصی را مورد اعتراض قرار می‌دهد و منجر به تهمت و افتراء می‌شود. در صورت اشتباه بودن اعتماد جامعه را نسبت به آن شخص و جریانات همسو سلب می‌کند و راه را برای فرار مفسدان اصلی فراهم می‌کند 🔹 مقام معظم رهبری: «گفتمان عدالت‌خواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداق‏ سازی نکنید. 2️⃣ عدالت‌طلبی منهای معنویت: 🔹 رهبر معظم انقلاب: « عدالتی که همراه با معنویت و توجه به آفاق معنویِ عالم وجود و کائنات‏ نباشد، به ریاکاری ، دروغ ، انحراف و ظاهرسازی و تصنع تبدیل خواهد شد» ؛ عدالت ذاتا با ظلم ناسازگار است و این دو نقیض یکدیگرند، بنابراین معنویت اصیل در ذات خود عدالتخواهی را به همراه دارد و عدالت منهای معنویت نیز سرانجامی جز انحراف و ظاهرسازی نخواهد 3️⃣ خود حق‌پنداری: نوعی احساس «خود حق‌انگاری» است که افراد را به «غرور» دچار می کند. این احساس «غرور» سبب می‌گردد تا فرد با این توهم که دارای مطلقیت در حق است و هرآنچه که می‌گوید عین حق است، دچار نوعی اعتیاد به «افشاگری جنجالی» شود ، به نحوی که با دستیابی به کوچک‌ترین قرینه و مدرکی دال بر فساد ، آن را به تنور افشاگری می‌چسباند بی‌آنکه مراحل سخت و دقیق صحت‌سنجی، پیگیری‌های پیش از انتشار عمومی و سایر شروط شرعی و اخلاقی و قانونی برای «امر به معروف و نهی از منکر» را به سرانجام برساند. 🔹 این افراد براحتی دچار دام چاله های حقوقی- قضایی شده و بازنده نهایی «جنبش عدالتخواهی» است که اعتبار آن ضربه جدی می بیند و برنده واقعی ، مفسدان حقیقی هستند که از افشاگری درست و جریان‌های ضدفساد زخم‌خورده هستند 4️⃣ رفتارهای پوپولیستی: رفتارهای عوام‌فریبانه به جای ریشه‌یابی و عملکرد دقیق، معقولانه و ریشه‌ای از دیگر عوامل تهدید کننده و به زوال برنده جریان عدالتخواهی است. رفتارهایی همچون افشاگری‌های بی‌سند و مدرک ، برچسب زدن بر اساس عکس و امثالهم به شخصیت‌ها و فرزندانشان ، جنجال به راه انداختن در فضای مجازی بدون پایه‌های حقوقی محکم که بسیاری از این کنش‌های ضعیف را می‌توان در رفتارهای سلبریتی‌ها مشاهده کرد.
📣تنوع آسیب های اجتماعی گستردگی عناوین و تنوع آسیب های اجتماعی برخلاف گذشته سبب شده که با آسیب ها به عنوان نوعی تهدید مواجه شویم. در گذشته روند سرعت شکل گیری آسیب ها بسیار زمان بر بود اما امروزه به واسطه رسانه ها در ظرف نیم دهه آسیبی به اوج خود رسیده و سپس به نوعی دیگر تبدیل شده است. علاوه بر نوع و میزان و فراوانی آسیب‌های اجتماعی، تعداد افراد و گروه‌های درگیر با انواع آسیب‌ها در کشور نیز نسبت به گذشته رو به افزایش است. متاسفانه برخی دیدگاه های جامعه شناسی معتقدند آسیب های اجتماعی جز شرایط ذاتی رسیدن به توسعه است در صورتی که از جمله موانعی که روند رسیدن به توسعه را کند می کند افزایش آسیب های اجتماعی است. برای رسیدن به این مهم باید آسیب ها را بتوانیم رصد و کنترل کنیم. توسعه اگر در قالب موزون و متوازن باشد سبب کاهش آسیب ها می شود. در جامعه فعلی همه ما خواهان توسعه کشور در بخش‌های مختلف هستیم و برای تحقق توسعه به معنای حقیقی باید ایراد‌ها و اشکالات موجود را برطرف کنیم و در این میان بخش گسترده‌ای از ایراد‌های موجود مربوط به آسیب‌های اجتماعی است. عوامل به وجودآورنده انحراف و کجروی در جوامع مختلف یکسان نیست و مناطق از نظر نوع جرم، شدت و ضعف، تعداد، و نیز از نظر عوامل متفاوتند. این تفاوت ها را می توان در شهرها، روستاها و حتی در مناطق مختلف و محله های یک شهر مشاهده کرد. در هر جامعه و محیطی سلسله عواملی همچون شرایط جغرافیایی، اقلیمی، وضعیت اجتماعی، اقتصادی، موقعیت خانوادگی، تربیتی، شغلی و طرز فکر و نگرش خاصی حاکم است که هر یک از اینها در حسن رفتار و یا بدرفتاری افراد مؤثر است. شهرنشینی لجام گسیخته، گسترش حاشیه نشینی و فقر، اتلاف منابع و انرژی را به دنبال دارد. حاشیه نشینی در شهرها، با جرم رابطه مستقیم دارد. تنوع و تجمل، اختلاف فاحش طبقات اجتماعی ساکن شهرهای بزرگ، تورّم و گرانی هزینه های زندگی، موجب می شود تا افراد غیر کارآمد که درآمدشان زندگی ایشان را کفاف نمی دهد، برای تأمین نیازهای خود، دست به هر کاری هر چند غیر قانونی بزنند. از دیگر عوامل محیطی جرم، می توان فقر، بیکاری، تورّم و شرایط بد اقتصادی نام برد که بر همه آحاد جامعه، اقشار، گروه ها و نهادها تأثیر گذاشته و آنان را تحت تأثیر قرار می دهد. رصد درست و بی‌طرفانه آسیب‌های اجتماعی در ارائه ارزیابی‌های صحیح و کاربردی برای کنترل و کاهش آسیب‌ها نقشی مهم و غیرقابل انکار دارد و می‌تواند در سیاست‌های عمومی کشور در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز مورد استفاده قرار بگیرد و موجب افزایش آگاهی بخشی عمومی شود. 📝یادداشت امیر منطقی
سلام 🇮🇷می‌خواهیم با شروع هفته دفاع مقدس شهدای همدان رو به به دیگران معرفی کنیم. 📣اگر شهیدی در خانواده یا دوستان دارید ؛ عکس و وصیت‌نامه و یک خاطره ازشون رو به اکانت زیر بفرستید: https://eitaa.com/Manteghi
Mirza-10.mp3
3.5M
📣حجت‌الاسلام والمسلمین میرزامحمدی ❤️قلب های مبتلای امام (ع)
📊دفاع مقدس به روایت آمار
🇮🇷خاطره گویی یادگار هشت سال دفاع مقدس 📣با روایتگری حاج رضا هوشیاری 🕰 جمعه ساعت ۱۷ 🌍 https://bbb.ibasir.ir/b/7za-6et-npg
📌هزینه سفر 🇮🇷صرف 📣 و و خود را به حساب ستاد مردمی اربعین همدان جهت واریز نمایید. 🎁شماره کارت: 6037997599032266 🎁شماره حساب: 0151725172008
هدایت شده از ایسوا
🇮🇷پنجمین سالگرد شهادت سرلشکر پاسدار شهید و 🇮🇷شهدای استان همدان 🕰چهارشنبه ۱۶ مهر ماه 🔮همزمان با نماز مغرب و عشا 📌حسینیه امام خمینی(ره)
هدایت شده از گرا
بسم الله... 🇮🇷 فعالیت مشترک رسانه ای 📣 به دوستان توییتری و اینستاگرامی و.... خود اطلاع دهید. 🌍همه باهم روز سه شنبه ۱۵ مهر ماه با هشتک 📝 آدرس لینک پستهای اینستاگرام و توییتر و کانالهای خود را برای مسئول فضای مجازی حوزه یا آدرس زیر(همراه با نام پایگاه و حوزه) ارسال فرمایید. https://eitaa.com/Manteghi 🇮🇷 طوفان رسانه‌ای راه می‌اندازیم.
📣 ترند دوم توئيتر فارسي 🇮🇷به همت فعالان فضاي مجازي استان همدان درآستانه سالروز شهادت سردار شهيد حاج حسين همداني هشتک با بيش از 6000 محتواي منتشر شده،ترند دوم توئيتر فارسي شد.
هدایت شده از گرا
بسم الله... ⚫️ فعالیت مشترک رسانه‌ای عملیات اربعین ⚫️ 🔴السَّلامُ عَلَیْکَ یا قَتیلَ اللّهِ وَابْنَ قَتیلِهِ🔴 📣 به دوستان توییتری و اینستاگرامی و رسانه‌ای خود اطلاع دهید. 🌍همه باهم باهشتک 📝 آدرس لینک پستهای اینستاگرام و توییتر و کانالهای خود را برای مسئول فضای مجازی حوزه یا آدرس زیر(همراه با نام پایگاه و حوزه) ارسال فرمایید. https://eitaa.com/Manteghi 🛑همراهان گرامی به هشتک توجه داشته باشند: