🔰بیانات رهبر انقلاب در دیدار با جمعی از کارگزاران
۹۷/۱/۲۰
🔻شما آقایان و بعضی از خواهرهایی که اینجا هستند... خیلی از شماها از اوایل انقلاب در میدان فعالیتهای انقلابی بودهاید، یعنی دههی ۶۰ را به خوبی درک کردهاید. [آیا] یادتان هست احساسات خودتان در آن دهه را؟ یادتان هست رفتار خودتان در آن دهه را؟ یادتان هست بیاعتنایی به مال را که در آن دهه داشتید؟ اهتمام به خدمت را که در آن دهه داشتید؟ یادمان میرود؛ این اشکال کار است.
🔹تدریج! یکی از بلاهای ما تدریج است، یعنی بهتدریج دچار یک حالتی میشویم [اما] نمیفهمیم، پیری خودمان را نمیفهمیم؛ تدریجی است. کسی را که شما بیست سال است، بیستوپنج سال است ندیدهاید، حالا میبینید، پیری او را میفهمید، اما پیری خودتان را که تدریجی است و پیری آن دوست همراهتان را که دائم با هم هستید، نمیفهمید، حس نمیکنید، چون تدریجی است. ما سقوط خودمان، عقبگرد خودمان را که تدریجی است، درست نمیفهمیم، خیلی باید دقت کنیم.
🔹این خیلی مهم است. البته یک راهی هم دارد، یعنی با وجود اینکه تدریج بر اعمال ما و حالات ما حاکم است و این مانع میشود که جایگاه و موقعیت خودمان را درست #تشخیص بدهیم، لکن راه دارد، معیار دارد؛ معیار این است که به عملهای خودمان نگاه کنیم. مثلاً فرض بفرمایید جنابعالی نگاه کنید ببینید که قبلها -مثلاً بیست سال پیش، پانزده سال پیش- مقیّد بودید که حتماً این دو رکعت نشستهی نافلهی عشاء را بهجا بیاورید؛ حالا نمیکنید، حالا مقیّد نیستید -[البته] نافلهِی شب و نوافل دیگر را عرض نمیکنم، [بلکه] همین دو رکعت کوچک و کوتاه را بفهمید که عقب رفتهاید.
🔹اگر دیدید که یک عمل خیری را در دههی ۶۰ یا دههی ۷۰ انجام میدادید، حالا که دههی ۹۰ است، آن را انجام نمیدهید یا رغبت ندارید یا اصلاً فراموش کردهاید، یک دعایی بود که آن وقت میخواندید، حالا اصلاً یادتان نیست، یا یک عمل خلافی بود، یک حرامی بود که آن وقت مقیّد بودید انجام ندهید، حالا انجام میدهید راحت و بیدغدغه، بفهمید که عقب رفتهاید؛ علامتش این است. اعمال خودمان را میتوانیم بفهمیم، میتوانیم مشاهده کنیم؛ حالات و وضعیت دل خودمان را آسان نیست که بفهمیم، عادت کردهایم به آن اما عمل را راحت میتوانید؛ نگاه کنید ببینید. اینکه اساتید اخلاق دائماً ماها را توصیه میکنند به اینکه مراقبت داشته باشید - مراقبه، یکی از کارهای اساسی مراقبه است - مراقبه برای همین است؛ مراقب خودمان باشیم.
🔺عزیزان من! از هر جا که هستید - قوهی #مجریه، #مقننه، #قضائیه، جاهای دیگر- همه در این جهت یکسانید و یکسانیم. و ما در جمهوری اسلامی احتیاج داریم به #تعمیر_قلب_خودمان؛ به این نیاز داریم چون جمهوری اسلامی با یک حکومت متعارف معمولی در دنیا فرق دارد. جمهوری اسلامی با یک هدفی، با یک آرمانی، با یک منطقی، با یک عَلَمی به وجود آمده؛ آن عَلَم عبارت است از توحید، از حکم الهی، از شریعت الهی؛ با این عَلَم به وجود آمده. همهی آن چیزهایی که ما میخواهیم - آزادی و عدالت و استقلال و غیره - همه در همین عَلَم #اسلام مندرج و مندمج است.
برگرفته از سایت رهبری
@talebieh_tabriz
بشارتهای کتاب مقدس مسیحیت "انجیل برنابا" بربعثت پیامبر گرامی اسلام
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
انجیل برنابا از انجیل هایی است که بشارت های متعدد و صریحی بر پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله دارد:
دراین کتاب افز ن بر ده بار نام حضرت محمد ص به
تجلیل برده شده است.
بمناسبت شب بعثت آن بزرگوار به چند مورد اشاره می شود:
۱) در باب ۹۷ آمده است : چنان اوصاف پیامبر اسلام در زبان حضرت عیسی جاری می شد که مستمعین میگفتند :ای خدا ! پیامبر خود را بر ما بفرست . ای محمد! برای نجات جهان زودتر بیا."
۲) در باب ۵۵ از قول حضرت عیسی علیه السلام آمده است : " جهان برای دوست داشتن پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله به وجود آمده است."
۳ ) در باب ۵۲ آمده است: " در قیامت همه حتی انبیای
خدا به او پناه خواهند برد."
۴ ) در باب ۴۴ آمده است: حضرت عیسی علیه السلام با نور پیامبر اسلام ص سخن گفت و اظهار داشت که اگر بتوانند بنده کفش او را بگشاید در این صورت پیامبر بزرگی خواهد بود."
۴) در باب ۱۷۷ آمده است: پیامبر اسلام صلی الله علیه و اله ماه بهشت و پیامبران دیگر
ستارگان آنجایند."
۵) در باب در ۷۲ آمده است: " حضرت مسیح علیه السلام از معجزه شکافته شدن ماه به دست پیامبر اسلام ص سخن گفته است."
۶) در باب ۵۴ آمده است: دست او را خواهند بوسید."
۷) در باب ۱۳۶ آمده است : "همه از او سود خواهند برد."
@talebieh_tabriz
برخی از فضائل و مناقب امام حسین علیه السلام از زبان پيامبراکرم ص درکتاب های معتبر اهل سنت :
🌺🌸🌺🌸🌹🌷🌹🌷🌺🌸
1. بخارى به سندش از نعيم نقل کرده که از ابن عمر سؤال شد: اگر شخص محرم، مگسى را به قتل برساند، حکمش چيست؟ او در جواب گفت: اهل عراق از مگسى سؤال مى کنند در حالى که فرزند دختر رسول خدا را به قتل رسانده اند. پيامبر فرمود: (هما ريحانتاى من الدنيا): «حسن و حسين دو ريحانه من از اين دنيايند».(1)
2. حاکم نيشابورى به سندش از سلمان نقل کرده که از رسول خدا شنيدم که مى فرمود: (الحسن و الحسين ابناى، من احبّهما احبّنى، و من احبّنى احبّه الله، و من احبّه الله ادخله الجنة، و من ابغضهما ابغضنى، و من ابغضنى ابغضه الله، و من ابغضه الله أدخله النار): «حسن و حسين دو فرزندان من هستند، هرکس آن دو را دوست بدارد مرا دوست داشته و هرکس مرا دوست بدارد خدا را دوست داشته است و هرکس خدا را دوست بدارد، خداوند او را داخل بهشت خواهد کرد. و هرکس اين دو را دشمن بدارد مرا دشمن داشته، و هرکس مرا دشمن بدارد خدا را دشمن داشته و هر کس خدا را دشمن بدارد خداوند او را داخل در جهنم خواهد نمود».(2)
3. او همچنين به سندش از ابن عمر نقل کرده که رسول خدا | فرمود: (الحسن والحسين سيّدا شباب اهل الجنة و ابوهما خير منهما): «حسن و حسين دو آقاى جوانان اهل بهشتند و پدرشان از آن دو بهتر است».(3)
4. ترمذى به سندش از يوسف بن ابراهيم نقل کرده که از انس بن مالک شنيد که مى گويد: (سئل رسول الله اىّ اهل بيتک احبّ إليک؟ قال: الحسن والحسين. وکان يقول لفاطمة: ادعى لى ابنىَّ، فيشمهما ويضمهما إليه): «از رسول خدا سؤال شد: کدامين شخص از اهل بيت شما نزدتان محبوب تر است ؟حضرت فرمود: حسن و حسين. و هميشه به فاطمه مى فرمود: دو فرزندم را به نزد من آور. آن گاه آن دو را مى بوييد و به سينه مى چسبانيد».(4)
5. يعلى بن مره مى گويد: با پيامبر از منزل خارج شديم و به ميهمانى دعوت بوديم. ناگهان پيامبر مشاهده کرد که حسين در راه مشغول بازى است. حضرت با سرعت به جلوى جمعيت آمد و دو دست خود را باز کرد تا حسين را بگيرد، ولى او به اين طرف و آن طرف مى دويد، هر دو مى خنديدند تا آن که حضرت او را گرفت. يکى از دو دستش را زير چانه او و دست ديگرش را بين سر و دو گوشش قرار داد و با او معانقه کرد و او را بوسيد.
آن گاه فرمود: (حسين منّى و أنا منه، احبّ الله من احبّه، الحسن و الحسين سبطان من الأسباط): «حسين از من است و من از اويم، خدا دوست بدارد هر کسى که حسين را دوست دارد. حسن و حسين دو سبط از اسباطند».(5)(6)
6. يزيد بن ابى يزيد مى گويد: پيامبر از حجره عايشه بيرون آمد و گذرش بر خانه فاطمه افتاد. صداى گريه حسين را شنيد. فرمود: (الم تعلمى انّ بکاءه يؤذينى؟): «(اى فاطمه!) آيا نمى دانى که گريه او مرا اذيت مى کند؟»(7)
7. حاکم نيشابورى به سندش از ابوهريره نقل کرده که گفت: رسول خدا را مشاهده کردم در حالى که حسين بن على را در بغل گرفته و مى فرمود: (اللهم انّى احبّه فأحبّه): «بار خدايا! من او را دوست دارم، تو نيز او را دوست بدار».(8)(9)
-----------------
1. صحیح بخارى، ج 5، ص 33، کتاب فضائل الصحابه، باب مناقب الحسن و الحسین.
2. مستدرک حاکم، ج 3، ص 166.
3. مستدرک حاکم، ج 3، ص 167.
4. سنن ترمذى، ج 5، ص 323، رقم 3861.
5. المعجم الکبیر، ج 22، ص 274 ؛ کنزالعمال، ج 13، ص 662 ؛ تاریخ دمشق، ج 14، ص 150.
7. مجمع الزوائد، ج 9، ص 201.
8. مستدرک حاکم، ج 3، ص 177.
9. اهل بیت از دیدگاه اهل سنت، على اصغر رضوانى، ص 40.
بسمه تعالی
به اطلاع طلاب محترم می رساند:
"دوره آموزشی مبانی اندیشه اسلامی به مدت ۴۰ روز در تابستان ۱۳۹۷ در مشهد مقدس" برگزار می گردد. واجدین شرایط جهت ثبت نام هر چه سریعتر به معاونت تحصیل مدرسه طالبیه مراجعه فرمایند.
با تشکر
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺