eitaa logo
کانال حوزه علمیه طالبیه تبریز
2.3هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
1.8هزار ویدیو
313 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران چقدر است ؟ 🔸️اسرائیلی ها اعلام می کنند در صورت حمله مستقیم جمهوری اسلامی به اسرائیل(فلسطین اشغال شده توسط صهیونیست ها ) به تاسیسات اتمی ایران حمله می کنند. 🔸️برای بررسی احتمال بروز این تهدید چند نکته باید ذکر شود. 1️⃣ فاصله مستقیم تاسیسات اتمی ایران با پایگاه های هوایی اسرائیل حدود ۱۶۰۰ کیلومتر است ؛ یعنی اگر هواپیماهای رژیم بخواهند مستقیما به آنجا برسند و مثلا تاسیسات نطنز را بمباران کنند و بازگردند، باید حداقل ۳۲۰۰ کیلومتر را بپیمایند. 2️⃣ اسرائیل نمی تواند به طور مستقیم از آسمان کشورهای اردن یا سوریه عبور کند به این دلیل که اولا اصل غافلگیری از بین می رود (ایران در سوریه رادار دارد)و دوم این که اردن نیز حاضر نخواهد بود آسمانش را در اختیار اسرائیل برای حمله به ایران قرار بدهد زیرا تهران رسما اعلام کرده هر کشور آسمان خود را برای حمله به ایران به روی اسرائیل باز کند ، شریک جرم خواهد بود و مورد حمله قرار می گیرد. 🔸️پس اسرائیل باید مسیرهای دیگری را برگزیند مانند ترکیه (که به دلیلی که ذکر شد اجازه استفاده از آسمان خود را نخواهد داد) یا باکو یا کشورهای عربی (که آنها هم توجیه شده اند که ایران در صورت هرگونه کمک به حمله اسرائیل، چه بلایی بر سر تاسیسات نفتی و حیاتی شان می آورد). پس عبور از آسمان کشورها و رسیدن به ایران برای اسرائیل یک دردسر بزرگ است. 3️⃣ اسرائیل یا باید از طریق موشک بالستیک به ایران حمله کند یا هواپیمای جنگنده؛ موشک های بالستیک اسرائیل آنچنان دقیق و پرشمار نیستند که بتوانند اثر دلخواه سردمدران صهیونیست را روی تاسیسات اتمی نطنز داشته باشند . از طرفی هواپیماهای جنگنده نیز محدودیت های زیادی دارند . 🔸️مثلا اگر اسرائیل بخواهد از اف ۱۶ استفاده کند ، این هواگرد به راحتی توسط پدافند ایران شناسایی و منهدم می شود؛ زیرا فالکون ها رادارگریز نیستند و  باید چند صد کیلومتر را برای رسیدن به نطنز بپیمایند و از دهها رینگ پدافندی عبور کنند و مجددا بازگردند. 4️⃣ اگر اسراییلی ها قصد استفاده از اف ۳۵ را داشته باشند نیز باید گفت اولا رادارگریزی این جنگنده مطلق و کامل نیست و در آسمان ایران احتمال رصدش بالاست؛ ثانیا این هواپیما نمی تواند برای بالا بردن رادارگریزی از مخزن سوخت خارجی بهره ببرد پس باید قبل یا پس از بمباران نزدیک مرزهای ایران سوخت گیری هوایی داشته باشد یا در یکی از کشورهای همسایه فرود بیاید. 🔸️کشورهای همسایه ایران به دلایلی که ذکر شد هیچگاه به اسرائیل در این زمینه کمک نخواهند کرد و اگر اسرائیلی ها تعدادی سوخت رسان نیز به پرواز در بیاورند ایرانی ها از قبل متوجه می شوند و بازهم اصل غافلگیری از بین می رود. 🔸️در ضمن سوخت رسان ها در کجا به پرواز در خواهند آمد ؟ هیچ کشوری به آنها اجازه نخواهد داد که در یک ماموریت جنگی علیه جمهوری اسلامی هواگردهای اسرائیلی سوخت گیری هوایی را در آسمانش انجام دهند. 5️⃣ فردو تاسیساتی است که اسرائیل به هیچ وجه نمی تواند آن را نابود سازد چون زیر کوه است. حتی اگر اسرائیل بتواند نطنز را نیز نابود سازد ( که البته بسیار سخت است) فردو همچنان به غنی سازی سطح بالا ادامه خواهد داد. پس اسرائیل با حمله نظامی قادر نخواهد بود تاسیسات اتمی ایران را به طور کامل از کار بیندازد(شاید بتواند بخشی از توان غنی سازی را از بین ببرد) . 🔸️اسرائیل از حمله ای که نتواند تمام و کمال روند غنی سازی جمهوری اسلامی را نابود کند، اجتناب خواهد کرد. پایان قسمت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
السلام‌علیک‌یا‌ابا‌صالح‌المهدی ≽ السّلامُ عَلَیْڪَ یا صاحِبَ الزَّمانِ اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا شَریڪَ الْقُرْآنِ ، ✦اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ........ 🍃🌷 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی 🌷 🍃 🍃🌷مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ🌷🍃 🍃🌷و عَجِّـــلْ فَرَجَــهُمْ 🌷🍃
✳️ دستاوردهای ماه مبارک رمضان را حفظ کنیم! 🔻 مهم‌ترین وظیفهٔ ما بعد از ماه مبارک رمضان، حفظ دستاورد این ماه پربرکت است؛ همان‌طوری که ذات اقدس اله به همهٔ ما دستور داد شما حافظ نمازتان باشید «حافِظُوا عَلَی الصَّلَواتِ» دربارهٔ روزه هم همین دستور هست! باید مواظب «عبادت» بود که این عبادت اثر خاص خودش را داشته باشد، منتها چون نماز عمود دین است درباره نماز وارد شده است «حافِظُوا عَلَیٰ الصَّلَوَاتِ» وگرنه روزه هم همین طور است که ما موظفیم حافظ و محافظ روزه‌مان باشیم. 🔸 ما در ماه مبارک رمضان گذشته از روزه، «دعا» هم داشتیم. این مکتب، مکتب دعاست، دعا یک اصل است! دعا عبادت است و سهم تعیین‌کننده‌ای دارد؛ گفتمان با خدا و درخواست از خداست و دریافت از خداست. حفظ ماه مبارک رمضان به همین دعاهاست. 🔺 پس بهترین عبادت همان دعاست، ما چرا در دعا کوتاهی کنیم؟ چرا دعا نکنیم و چرا از او نخواهیم؟! مگر محتاج نیستیم؟! مگر راه‌های دیگر بسته نیست؟ مگر تنها راه رجوع به او نیست؟! نقش عباداتی همچون دعا و روزه این است که آنچه در درون انسان هست را شکوفا می‌کند، آن وقت هم انسان روزه را حفظ کرده و هم روزه او را حفظ کرده است.
📌شهدای خانواده اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در جنگ رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه غزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀امام محمد باقر سلام الله علیه‌: 🔹مَا مِنْ شَيْ‏ءٍ يُعْبَدُ اللَّهُ بِهِ يَوْمَ الْجُمُعَةِ أَحَبَّ إِلَيَّ مِنَ الصَّلَاةِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🔸در روز جمعه هیچ عبادتی را بیشتر از دوست ندارم. 📚 الكافي، ج‏۳، ص ۴۲۹. 🍃🌸اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🍃🌸مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🍃🌸وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم
اگر برای خواص جامعه توسعه و محیط زیست مهم بود با اعلام خبر «افتتاح نیروگاه بیوگاز سوز فاضلاب غرب تهران توسط رئیس‌جمهور و تبدیل ایران به بزرگترین تولیدکننده برق از نیروگاه‌های بیوگاز سوز تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در منطقه» برای لحظاتی دست از تخریب دولت برداشته و ابراز خوشحالی میکردن.
📌آیا اسلام حقوق بشر را می‌پذیرد؟ ✍ پاسخ 1⃣اسلام مترقی ترین حقوق بشر را ۱۴۰۰ سال قبل به جهانیان معرفی کرده است. 2⃣برای نمونه امام سجاد علیه السلام در روایتی طولانی به بیان حق اصناف مختلف بشر پرداخته است. 3⃣برخی از این موارد عبارتند از: حق آموزگار، حقّ دانش آموز، حقّ همسر، حقّ مادر، حقّ پدر، حقّ فرزند، حقّ برادر، حقّ احسان کننده، حقّ مؤذّن، حقّ امام جماعت، حق هم نشین، حق همسایه، حق دوست، حق شریک، حق بستانکار، حق مشاور، حق نصیحت کننده، حق بزرگ سالان، حق خردسال، حق شخص شادمان کننده، حق بدی کننده، حق هم کیش، حق اهل ذمّه. 4⃣ذکر این همه حقوق در اسلام نشان‌دهنده ی توجه فراوان اسلام به مسأله حقوق بشر است، به گونه‌ای که در صورت رعایت این حقوق، جامعه بشری تبدیل به مدینه فاضله ی حقیقی می‌شود. 5⃣تمام این حقوق، مبتنی بر انسان‌شناسی صحیح و در جهت رسیدن انسان به قرب الهی است. 6⃣در عین حال، اسلام با برخی امور ذکرشده در منشور جهانی حقوق بشر مخالف است که در یادداشت آینده به آن خواهیم پرداخت.
📌 دیدگاه اسلام درباره اعلامیه جهانی حقوق بشر چیست؟ (قسمت اول) ✍ پاسخ 1⃣اعلامیه جهانی حقوق بشر، اندکی پس از جنگ جهانی دوم، در سال 1948 میلادی با رأی 48 کشور از اعضای سازمان ملل متحد در 30 ماده تصویب شد. 2⃣در مقدمه و ماده یک از این اعلامیه، انسان موجودی دارای کرامت و شایسته‌ی احترام و تکریم به شمار آمده است. 3⃣این سخن، اجمالا قابل قبول است و عمل به آن می‌تواند زمینه تجاوز به حقوق دیگران را از بین برد. 4⃣ولی در این اعلامیه، مفهوم و حدود کرامت روشن نشده، گویی که هر انسانی دارای کرامت و محترم است! 5⃣از نظر اسلام، خداوند انسان را برتر از دیگر موجودات و سایر موجودات را به خاطر انسان آفریده است. از این جهت، انسان دارای کرامت خدادادی است و بر همین اساس، می‌تواند بیش از هر موجود دیگری به خداوند که دارای کرامت ذاتی است، قرب پیدا کند. 6⃣ نوع دیگری از کرامت، اکتسابی و ارزشی است که با انجام اعمال نیک به دست می آید. از این جهت، انسان نیکوکار دارای کرامت و قابل احترام است. 7⃣ولی انسان بدکردار، شایسته‌ی احترام نیست، چنین انسانی می‌تواند از حیوان هم پست‌تر شود. اگر انسان نیکوکار و بدکار هر دو محترم باشند، در این صورت تفاوتی میان عمل خوب و بد نیست. 8⃣این سخن، تنها دیدگاه اسلام نیست، بلکه برخورد پلیس در تمام کشورها با جنایتکاران، نشان‌دهنده ی این حقیقت است که هر انسانی قابل احترام نیست.
🔹این که مقامات آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان به دست و پا افتاده اند و از ایران می خواهند اسرائیل را به خاطر اقدام تروریستی در دمشق مجازات نکند، نشانه دو واقعیت مهم است: 🔻نخست، جدیت و قاطعیت ایران درباره مجازات پشیمان کننده؛ 🔻دوم، ناتوانی اسرائیل در دفع عملیات انتقامی ایران، با وجود همه هارت و هورت هایی که مقامات صهیونیستی می کنند. 🔹اغلب تحلیل گران سیاسی و اطلاعاتی در غرب هم معتقدند که ایران، اسرائیل را مجازات خواهد کرد. 🔹مجازات، قطعی است. اگر هم ابهامی وجود داشته باشد و موجب گمانه زنی های متنوع شود، صرفا درباره زمان، موقعیت، و کیفیت عملیات انتقامی ایران است. همین هم، مسئله را برای صهیونیست ها آزار دهنده تر می کند.