◾️تصویر پیکر شیخ فضل الله بالای چوبه دار یک معنا دارد. گاهی فضا را آنقدر غبار آلود می کنند که مردم یک شهر رضایت می دهند عالمشان را بالای دار ببینند.
▪️عالمی که با همه وجود در مقابل سیل التقاط ایستاده تا مرجعیت مردم از دامن علمای شیعه به اصحاب سفارت و سفاهت نرسد؛ تا سلسله فقاهت قطع نشود، تا اسلام حاکم باشد نه تفسیر انسانها از اسلام...
و تاریخ تکرار شدنی است
🏴١١مرداد سالروز شهادت آیت الله العظمی شیخ فضل الله نوری
" کوک چهارم "
استاد علامه محمدتقی جعفری گفت:
من خیلی فکر کردم و به این جمعبندی رسیدهام که رسالت همه پیغمبران در این عبارت خلاصه میشود، و آن. " کوک چهارم " است.
مریدان پرسیدند؟ "کوک چهارم"
چیست؟
علامه با آن لهجه شیرین ٱذری در تمثیل چنین شرح میدهد :
یک شخصی کفشهایش را برای تعمیر نزد کفاشی میبرد،
کفاش با نگاهی میگوید این کفش سه کوک میخواهد و هر کوک مثلا ده تومان میشود و خرج تعمیر کفش کلا میشود سی تومان.
مشتری هم قبول میکند. پول را میدهد و میرود
تا ساعتی دیگر برگردد و سوار کفش تعمیر شده بشود.
کفاش دست به کار میشود. کوک اول، کوک دوم و در نهایت، کوک سوم و تمام...!!
اما با یک نگاه عمیق در مییابد اگر چه کار تمام است، ولی یک کوک دیگر اگر بزند عمر کفش بیشتر میشود و کفش، کفشتر خواهد شد.
از یک سو، قرار مالی را گذاشته و نمیشود طلب اضافه کند و از سوی دیگر، دو دل است که کوک چهارم را بزند یا نزند.
او میان نفع و اخلاق، میان دل و قاعدهی توافق، مانده است.
یک دو راهی ساده که هیچ کدام خلاف عقل نیست.
اگر کوک چهارم را نزند، هیچ خلافی نکرده، اما اگر بزند، به رسالت هزار پیامبر تعظیم کرده.
اگر کوک چهارم را نزند، روی خط توافق و قانون راه رفته، اما اگر بزند، صدای لبیک او، آسمان اخلاق را پر خواهد کرد.
دنیا پر از فرصت کوک چهارم است، و ما کفاشهای دو دل...!
برایتان دعا میکنم که در این دنیای فانی همیشه و هر لحظه با نگاهتان، با کلامتان، و با قدمهایتان با مهرورزی و از سر وجدان کوک چهارم را برای ديگران بزنید، شما هم برای ما دعا کنید که کوک چهارم را بزنیم ...
شکست دادن تحریف ،یعنی اطلاع از واقعیت های گذشته وحال کشور:
⭕ دایه های مهربان یا اشک تمساح؟!
🍁 آمریکا نگران منافع ملی ایرانیان شده و پمپئو تفاهمنامه راهبردی ایران و چین را به معاهده ترکمانچای تشبیه کرده است
🍁 و به موازات آن بی بی سی، سلطنت طلبان، منافقین و لیبرال مسلک ها نیز نگران تفاهم نامه ایران و چین شدند و هر کدام به نوعی برای منافع ملت ایران اظهار دلسوزی می کنند.
◾ اما چند سوال از این دایه های مهربان تر از مادر مطرح است:
🍁 ۱) آیا عامل معاهده ترکمانچای در کنار بی عرضگی سلطنت وقت، خیانت انگلستان و فرانسه نبود که معاهدات خود با دولت ایران را زیر پا گذاشتند؟
🍁 ۲) آیا عامل جدایی هرات از ایران توطئه انگلیسیها نبود؟
🍁 ۳) آیا همین رضاخان که سلطنت طلبان چهره ای موجه از او ترسیم میکنند، نبود که ارتفاعات آرارات را به ترکیه واگذار کرد؟
🍁 ۴) آیا در سال ۱۳۴۹ پهلوی دوم نبود که بحرین را واگذار کرد و نخست وزیرش استدلال مسخرهای کرد که بحرین دختر ما بود شوهرش دادیم!؟
🍁 ۵) آیا همین محمد رضا پهلوی نبود که حقابه ملت ایران از هیرمند را به افغانستان واگذار کرد و باعث بخشی از خشکسالی های جنوب شرق ایران محصول همان قرار داد است؟
🍁 ۶) آیا منافقین همانهایی نیستند که به عنوان مزدور به خدمت صدام در آمدند و علیه کشور خود و به نفع صدام جنگیدند؟
🍁 ۷) آیا فشارهای روزافزون علیه مردم ایران را هم اکنون آمریکا با تروریسم اقتصادی اعمال نمیکند؟
🍁 حال با این واقعیات مسلم انتظار دارند مردم ایران باور کنند که آنها دلسوز منافع ملت ایران شدند؟
🍁 اما چه کنیم که اگر دروغی را هزار بار تکرار کردند نمیشود با یک تکذیب با آن برخورد کرد، بلکه در جنگ روایتی امروز باید دو هزار بار و با ادبیات مختلف آن دروغ پرتکرار را رد کرد و این مکتوبه یکی از آن دو هزار ردیه است.
توجه توجه
✳️ خبر هشدار دهنده:
خطرناک تر از کرونا، کسانی هستند که ماسک نمی زنند.
مرگ یک سوم جمعیت ایران در شیوع "طاعون بدون واکسن" ... و حالا کرونا هم واکسن ندارد
1️⃣ محاسبات جدید اپیدومولوژیست ها نشان می دهد چنانچه شیوع کرونا کنترل نشود، در پاییز امسال به روزانه 1600 کشته خواهیم رسید. یعنی هر 54 ثانیه یکی از ما بر اثر کرونا خواهیم مرد.
معنای دیگر این سخن آن است که هر روز 32000 نفر به کرونا مبتلا می شوند که بسیار بالاتر از ظرفیت پذیرش بیمارستانی ایران است و لذا بسیاری از بیماران، شانس بستری هم نخواهند داشت.
2️⃣ تعداد پزشکان و پرستارانی که در مواجهه با کرونا مبتلا یا فوت می شوند رو به افزایش است. به عنوان مثال درصد ابتلای کادر پرستاری در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با افزایش دو برابری، از 3.6 به 7.3 درصد رسیده است.
ادامه این وضعیت یعنی خالی شدن بیمارستان ها از کادر درمانی.
3️⃣ بررسی الگوی مراجعین در مراکز درمانی استان تهران نشان میدهد که بیماران با وضعیت وخیمتر به این مراکز مراجعه می کنند. احتمالاً در استان های دیگر وضعیت مشابهی وجود دارد و یکی از دلایلش آن است که مردم کرونا را جدی نمی گیرند و وقتی اوضاع شان بحرانی شد مراجعه می کنند.
4️⃣ قدرت سرایت و ابتلای این ویروس، بسیار افزایش یافته است و لذا با سرعت بیشتری مبتلا خواهیم شد.
5️⃣ هر چند در اوایل شیوع کرونا، اکثر بیماران افراد مسن بوند ولی اخیراً شاهد افزایش بستری گروه سنی ۲۰ تا ۲۹ سال هستیم. این نشان می دهد که کرونا مرزهای سنی را در نوردیده و جوان ترها و حتی کودکان را نیز مبتلا می کند و می کشد.
6️⃣ هر چند ابتدا گفته می شود کرونا فقط افراد دارای بیماری زمینه ای را می کشد، اما در یکی دو ماه اخیر، افراد زیادی که بیماری زمینه ای هم نداشته اند بر اثر کرونا فوت کرده اند.
7️⃣ هنوز واکسن یا دارویی برای کرونا کشف نشده است. خبرهای مرتبط با این موضوع نیز هیچ کدام شان قطعیت ندارند. عدم کشف واکسن و دارو یعنی گسترش مرگ و میرها، شبیه آنچه در سده 1300 میلادی در ایران رخ داد و یک سوم جمعیت کشور بر اثر طاعون از مردند.
شباهت امروز و آن روزها در این است که 7 قرن پیش واکسن و دارویی برای طاعون وجود نداشت و امروز هم برای کرونا وجود ندارد. پس واقعاً ممکن است شاهد قتل عامی فجیع باشیم و همه خانواده ها عزیزان شان را از دست بدهند. وقتی دارو و واکسن نباشد، طاعون قرن 13 و کرونای قرن 21 تفاوتی با هم ندارند.
✅ چاره چیست؟
تفاوت ایران امروز و ایران طاعون زده 1300 میلادی این است که مردم آگاه تر شده اند و می دانند که رعایت اصول "فشم" می تواند تا حد زیادی جلوی فاجعه را بگیرد. "فشم" از حروف نخست "فاصله اجتماعی" ، "شست و شوی منظم دست ها" و "ماسک" درست شده است.
✅الف) حتماً فاصله دو متری با دیگران را رعایت کنید و از حضور در اماکنی که چند نفر در آن جمع هستند، خودداری کنید. اگر وارد فروشگاه شلوغی شدید، فورا از آن خارج شوید.
✅ب) دست های خود را روزانه و بارها و بارها با آب و صابع مایع بشویید و ضدعفونی کنید.
✅ج) و نهایتاً به سلاح کارآمد بشر در برابر کرونا مجهر شوید: ماسک.
👈 واکسن: 75 درصد / ماسک98.5 درصد
کارشناسان می گویند واکسن ها به طور متوسط قادر به جلوگیری 75 درصدی از بیماری هستند و احتمالا واکسن کرونا نیز همین گونه خواهد بود، حال آن که ماسک می تواند تا 98.5 درصد مانع کرونا شود. یعنی اگر دو فرد سالم و ناقل، ماسک بزنند و فاصله مناسب را با هم رعایت کنند، تنها 1.5 درصد امکان انتقال بیماری وجود دارد که بسیار کارآمدتر از واکسن است.
تجربه کشورهای موفق جهان در کنترل کرونا نیز حاکی از آن است که با عمومی شدن ماسک، کرونا مهار شده است.
✅بنابر این هم خودتان ماسک بزنید و هم به کسانی که ماسک نمی زنند تذکر دهید. خطرناک تر از کرونا، کسانی هستند که ماسک نمی زنند.
بسم الله الرحمن الرحیم
" چرایی الهیاتی شدن کرونا"
قسمت چهارم
' مروری بر شبهات دینی در مورد کرونا
از ابتداى شروع ویروسکرونا مباحث گسترده الهیاتی با رویکردها و انگیزههای مختلف مطرح شده است.
برخی از انسانها که مبنای دینی آنها تقلید اجتماعی یا امور احساسی است، در هنگام بلایا از جهت اعتقادی و ایمانی در معرض آسیب و چالش قرار می گیرند؛ بنابراین لازم است به شبهات آنها به خوبی پاسخ داده شود تا از جهت معرفتی ارتقا یابند.
در ادامه مهمترین شبهاتی که در این مورد مطرح شده است بررسی می شود:
# کرونا و خداشناسی؛ خدای قند یا زهر
انسان در هنگام بلاها خدا را میخواند وقتی مشکلش حل نمیشود این شبهه را مطرح میکند که خدایی در کار نیست و قبلا هم بیهوده برخی چیزها را به او نسبت داده داده است.
با این حال، نگاهی به متون دینی، تصویر دیگری از خدا را رقم میزند ،به طور مثال قرآن از زبان حضرت ابراهیم علیه السلام نقل می کند که خداوند کسی است که ما را آفریده ،هدایت میکند، غذا میدهد، سیراب میکند و به هنگام مریضی شفا میدهد. شعرا آیه ۷۸ الی ۸۰
در سوره اسراء خداوند خود را حرکت دهنده کشتیها در دریا و همچنین نجات دهنده طوفان زدگان دریا معرفی میکند.
اسراء آیه ۶۶ و ۶۷
همچنین در بیان یک قاعده، قرآن می فرماید اگر خداوند را یاری کنید، او نیز شما را در زندگی یاری خواهد کرد و به شما کمک می کند تا بر دشمنان خود غالب شوید. آل عمران ۱۶۰
در آیه دیگری تصریح میکند که خداوند از مومنان دفاع میکند. سورهحج ۳۸ .
به طور خلاصه آیات و روایات معتبری که بیانگر حضور و دخالت خداوند در زندگی انسان هاست بیش از آن است که انکار شوند.
شاید به همین دلیل است که در الهیات سنتی شیعه بلایای این چنینی همواره با تصاویری دیگر همراه شده است ؛ تفاسیری که حضور و دخالت خداوند در جهان را کمرنگ نمیکند. در این فضا بلایا یا به جهت امتحان و آزمایش است و یا از باب عذاب و نتیجه اعمال ناشایست. البته گروهی نیز این بلایا را اقتضائات جهان مادی برشمردهاند .در هر صورت، متاءلهان شیعه همواره در پی آن بودند که تبیین آنها از بلایا و شرور، با توحید افعالی منافاتی نداشته باشد.
با این اوصاف کرونا را چطور باید فهمید؟
آیا خداوند از وجود کرونا و رنج انسان ها آگاه است؟
آیا قدرت و توان مقابله با آن را دارد؟ چالش کرونا چه تاثیری بر خداشناسی ما میگذارد ؟
برای پاسخ به این پرسش بر اساس یک گمانه زنی فلسفی، باید گفت ما انسانها دوتار یک انسان محوری معرفتی هستیم و تمام جهان را به عنوان تابعی از شر شرایط فکری خود درک میکنیم .
به عبارت دیگر جهان را در قالب مفاهیم ذهنی خود درک می کنیم و سپس در مورد واقع عالم نیز بر اساس چهارچوب های ذهنی مان داوری می کنیم .
مسئله این است که خداوند با کرونا چیست؟
مسئله از آنجا آغاز می شود که گویا ما توقع داریم که خداوند- خدایی که در عالم هستی دخالت می کند -همواره در هر شرایطی به یاری ما بیاید و ما را از سختی ها و ناملایمات رهایی بخشد .این توقع اگر به صورت مستمر برآورده نشود، دچار مشکلات ایمانی میشویم ،حس رها شدگی می کنیم، حضور خدا را دیگر احساس نمیکنیم، گویا دعای ما شنیده نمی شود یا حتی ممکن است مانند اخوان ثالث شکوه کنیم :زمین گندید آیا بر فراز آسمان کس نیست ؟
این توقع ریشه درخداشناسی ما دارد. این در حالی است که از نظرگاه فلسفی نمیتوان خداوند را قالب ذهنی فروکاست و از آن موجود ناشناخته، صرفاً بر اساس مفاهیم و اوصاف محدودی که ساخته ذهن ماست، توقعاتی داشت. اساساً خداوند فراتر و بالاتر از محدودیت های ذهنی ماست و بر این اساس مفاهیم به اوصاف بر این اساس خداشناسی متاثر از عاطفه گرایی ،
نمی تواند نمایانگر خدای واقعی باشد و هرگونه تلاش برای صورتبندی او محکوم به شکست است . تمام اوصافی که ما نیک می شماریم نیز در چارچوب ذهن بشری بشری ما ممنوع است و اینگونه نیست که ضرورتاً در ساعت الهی نیز چنین باشد . خداوند در هیچ ظرف محدودی نمی گنجد و بر اساس هیچ توصیفی قابل ارزیابی نیست.
عجز از شناخت اوصاف الهی در روایات هم مورد توجه قرار گرفته است
امام باقر علیه السلام در حدیثی به خداشناسی های متداول واکنش نشان می دهد و می فرماید: هر آنچه شما با اذهان در مورد خدا ساخته اید، مخلوق شماست و نسبتی با خداوند ندارد. اگر یک مورچه هم درمورد خدا سخن بگوید، گمان می کند داشتن شاخک های بزرگ، کمال خداوند است واز این روی خدا بایستی دارای شاخک های بسیار بزرگ باشد.
این در حالی است که مورچه صرفا درحال توصیف خداوند براساس ذهن محدود خود است؛ توصیفی که نسبتی با واقعیت ندارد. از این جهت، خدا شناسی انسان نیز تفاوت بنیادی با خداشناسی مورچه ندارد.
م_ع_ص
ادامه دارد....
حوزه علمیه طالبیه تبریز
@talebieh_tabriz
بسم الله الرحمن الرحيم
"چرایی الهیاتی شدن کرونا"
قسمت پنجم
شرّ، بلایای طبیعی و چالشهای ایمان
بدون شک در جهان پیرامون ما همواره شروف فساد و ناگواری های متعددی از قبیل جهل، ناتوانی و حوادثی همچون زلزله سیل به چشم می خورد که هیچگونه تردیدی در هستی و وجود آنها نمیتوان داشت. چرایی و چگونگی راهیابی این گونه شرور در نظام آفرینش، از جمله پرسش هایی است که از دیرباز ذهن بشر را به خود مشغول کرده است.
وجود شرور در عالم، این پرسش را در ذهن انسان به وجود می آورد که چه نسبتی میان مسئله شرّ و وجود خداوندی با صفات عالم، قادر و خیر مطلق ،وجود دارد؟
با روی دادن بلایای مانند "کرونا "افزون بر اينكه جسم انسان مورد هجمه قرار می گیرد ، دین و اندیشه او نیز درگیر برخی از شبهات می شود . هرگاه این ابتلائات ارتباط بیشتری را با مراکز ،شخصیت ها و مراسم های دینی داشته باشد ،ابعاد جدیدتری پیدا می کند؛ مانند دوران فعلی که کرونا ابعاد الهیاتی پیدا کرده است .
در قرن هیجدهم در اول نوامبر ۱۷۷۵ میلادی در زمانی که متدینین در کلیسا مشغول بزرگداشت روز قدیسین بودند، زلزلهای مهیب شهر لیسبون پایتخت پرتغال را زیر رو کرد. در این زلزله، بین ۶۰ تا ۱۰۰ هزار نفر یعنی معادل یک سوم ساکنان این شهر کشته شد شدند. پس از این زلزله خوفناک سونامی طوفان و سیل شهر را کاملاً تخریب کرد و سپس آتش سوزی های پی در پی، خرابه های این شهر را نیز نابود کرد .از بقایای شهر لیسبون، این پرسش برآمد که خدا کجاست؟ در این شرایط با پدیداری بحران الهیات در مسیحیت مسئله شر و مباحث الهیاتی شرّ مطرح شد .
در این شرایط ولتر( ۲۱ نوامبر ۱۶۹۴-٣٠ مه ۱۷۷۸) فيلسوف عصر روشنگری، پرسشی اساسی مطرح کرد که خداوند مهربان چگونه ممکن است آفریدگار شرّ باشد ؛ شرى که این همه تباهی و نابودی به بار می آورد؟ و سپس این پاسخ کلیسا را به صورت سخره گرفت که اینها ثمره و نتیجه گناهان انسان است. فیلسوفان دیگری چون ژان ژاک روسو تلاش کردند با ارجاع به امید، چهره جهان را قابل تحمل نشان دهند، اما همین بحران بلایای طبیعی، زلزلهای در الهیات مسیحیت پدید آورد و متفکران متعلقین مسیحیت و فیلسوفان را به بحث و جدلى عميق فراخواند.
در مقابل استدلال به شرور در فجايع توسط خداناباوران ،پاسخ های ارائه نمودند که بروز شرّ در جهان را لزوماً با اداره عالم، توسط خداوند عالم، عادل، حکیم و مهربان در تنافی نمیدانند:
🔺 تقسیم شر به اقسامى (مانند شرّ طبیعی، اخلاقی، متافیزیکی ،ساختاری و...) و ارجاع برخی اقسام آن به امور عدمی یا نسبی و تبیین عقلانی شروع وجودی مانند درد و رنج به آزمون،هشدار و تكفير؛
🔺تقليل برخي شرور به تساهل و بى تدبيرى انسان ها يا تعدى اواز اصول اخلاقي و احكام عقل عملي يا حدود شريعت الهي؛
🔺 اصالت نداشتن زندگی دنیوی.
به طور کلی پاسخ به شبهه شور را می توان در سه بخش پیدا کرد:
ادامه دارد.....
م-ع-ص
حوزه علميه طالبيه تبريز
@talebieh_tabriz
🌷🌳🌴☘️🌹🌸
*در این روزها که به دلیل بیماری کرونا امکان برپاکردن مجالس جشن نیست، چند پیشنهاد برای جایگزین کردن و ترویج و بزرگداشت" عید سعید غدیر خم" ارائه می شود:*
◀نصب پرچم مرتبط با ولایت مولا علی علیه السلام سر در منازل.
◀نصب پرچمها، آذین ها و چراغانی در فضای داخلی منازل.
◀لحظاتی از زمانی که در منزل هستید صوت و مداحی با موضوع عید غدیر پخش کنید.
◀برای فرزندان داستانهای زیبا مرتبط با غدیر بخوانید.
◀برای خودتون و اعضای خانواده متناسب با سن و سال ایشان کتاب مرتبط با غدیر بخرید یا امانت بگیرید و بخوانید.
◀برای اهل منزل خصوصا کوچکترها مسابقه مرتبط با غدیر برپا کنید و جایزه ای هر چند کوچک تهیه کنید و شب یا روز عید غدیر با یادآوری عید جوایز را اهدا کنید.
◀هدایایی هر چند مختصر برای همسر و اهل منزل تهیه و روز عید با یادآوری عید اهدا کنید.
◀برنامه ریزی کنید روز عید همراه خانواده باشید و برای یک روز هم که شده به خاطر مولا علی علیه السلام در خانه همراه با خانواده بمانید و جذاب، سرحال و شاداب باشید.
◀از انجا که یکی از اعمال مستحب عید غدیر 🔸اطعام دیگران است در صورت امکان مالی روز عید آشپزخانه منزل را تعطیل کنید و غذایی مناسب و با رعایت پروتکلهای بهداشتی از بیرون تهیه کنید و خانواده خودتان را با نیت عید غدیر اطعام کنید.
🔴اگر شرایط مهیاست و امکان مالی دارید نیازمندانی را که می شناسید اطعام کنید.
◀مساجد و میادین شهر و محله را تزیین کنید و قبل از زمان اذان از بلندگوی مساجد صوت و مداحی جشن پخش کنید.
🔴بسته های کوچک شکلات و شیرینی به همراه جمله مشهور" من کنت مولاه فهذا علی مولاه" و دیگر جمله های مرتبط با عید غدیر و امام علی علیه السلام به صورت بسته بندی بهداشتی در محله و بین اقوام توزیع کنید.
🔴روز قبل از عید و روز عید از اهالی محل بخواهید هرکدام کوزه یا دسته گلی جلو درب منزل خود بگذارند و محله را آب و جارو کنند و با رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک برای لحظاتی به صورت هماهنگ از منزل بیرون بیایند.
در این لحظات می توانید به پخش سرود و مداحی از بلندگو یا پخش اتومبیل بپردازید.
◀کوچه را در این چند روز چراغان کنید.
◀اگر شرایط مهیاست فشفشه های هوایی و زمینی تهیه کنید و با رعایت حال همسایگان آسمان و زمین را برای لحظاتی چراغانی کنید.
◀روز عید غدیر "خطبه غدیریه" که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در معرفی مولا علی علیه السلام برای جانشینی خواندند را برای خودتان و اهل منزل و اطرافیان بخوانید.
✅یه حکمت از نهج_البلاغه میخونم وبرای دیگران میفرستم
✅ یکی رو مجانی سوار می کنم
✅ تو کسب و کارم تخفیف ویژه می دم
✅ ویزیت مجانی می کنم
✅ برای امواتم خیرات می دهم
✅دو نفر رو با هم آشتی می دم
✅خونوادم رو سورپرایز می کنم
✅به کسی که دوستش دارم یه هدیه خاص می دم
✅ فقیر رو مهمون می کنم
✅به رفقام سور می دم
✅پول قرض می دم
✅بدهی دوستام رو می بخشم
✅یه حدیث قشنگ از مولا پخش می کنم
✅به ایستگاه صلواتی محلمون کمک کنم
✅یه یتیم رو تحت تکفل می گیرم
✅برای همه تو شرکت یا اداره شیرینی می گیرم
✅به ؟؟؟ تا کودک کار هدیه می دم
✅برای کارگر ساختمون در حال ساخت بغلمون هدیه میدم
✅یه شاخه گل به مادرم و پدرم می دم
✅چند نفر رو به این پویش دعوت می کنم
✅این پویش رو در پیج و کانالم می گذارم
✅به دوستام کتاب هدیه می دم
✅لباس خوشرنگ می پوشم
✅عطر جدید می زنم
✅اطرافیان مجردم را به ازدواج ساده تشویق میکنم
✅سنگین رنگین تر لباس می پوشم
✅به همه لبخند می زنم
✅یه نفرو که ازش دلگیرم می بخشم
✅به امواتم سر می زنم
✅اگه پسردار شدم اسمشو علی می گذارم
✅به دیدار (خانه سالمندان/ آسایشگاه جانبازان/... ) میروم.
✅در روز عید غدیر برای کمک به رفتگرها جلوی درب منزل خود را جارو میکنم.
✅روز غدیر یه سر به شهدا می زنم
✅برای ... تعداد کودک محروم کلاس (آموزشی/ کمک درسی/...) برگزار میکنم.
✅با ماشین شخصی افراد را تا یک مسیر مشترک جابجا میکنم.
✅تو غدیر امسال شروع به خوندن نهج البلاغه می کنم
✅تو غدیر از زندگی مولا (ع) بیشتر می خونم تا بیشتر بشناسمش
✅جلو در خونم رو خوشگل تزئین می کنم
✅برای ... تعداد دانشآموز بیبضاعت کیف و لوازم التحریر ایرانی تهیه میکنم.
✅... تعداد (غذای/...) نذری تهیه و بین .... پخش میکنم. با رعایت کلیه نکات بهداشتی😷
✅برای کمک به یک محتاج از (فامیل/ دوستان / اهالی محل/... پول جمع میکنم.
✅مبلغی به سوپر مارکت، نانوایی،... محل میدهم تا به خانوادههای کم بضاعت تخفیف بده.
✅به هر فقیری که در روز عید غدیر ببینم کمک میکنم.
✅تو روز عید غدیر تو خونم مهمونی می دم البته با رعایت کلیه نکات بهداشتی😷😷😷
✅به .... تعداد نفر عیدی میدهم.
✅به ... تعداد کودک مستضعف (اسباببازی/...) هدیه میکنم.
✅نیازهای مالی ... تعداد یتیم رو تقبل میکنم.
✅.... تعداد بسته غذایی ( شامل ..../ به ارزش ...) درب منازل فقر
ا میبرم.
✅مبلغ ... برای آزادی زندانیها کمک میکنم.
✅یک گوسفند قربانی و گوشت آن را بین فقرا تقسیم میکنم.
✅خانه خود را با حداقل افزایش کرایه به یک زوج جوان اجاره میدهم.
✅به تامین جهیزیه یک دختر جوان کمک میکنم.
✅یک یا دو تنور نانوایی نان بخریم و روز عید به مردم محل رایگان نان بدیم
راستی از الان👇
✅اولین کار توی خونه هامون این باشه که بابچه ها برای رسیدن عید غدیر ،روز شمار درست کنیم🗓
#دعاے_عهد
❣ بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمْ ❣
🔆اَللّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظیمِ🔅وَ رَبَّ الْکُرْسِىِّ الرَّفیعِ🔅وَ رَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُور🔅وَ مُنْزِلَ التَّوْراةِ وَالْإِنْجیلِ وَالزَّبُورِ
🔅وَ رَبَّ الظِّلِّ وَالْحَرُورِ🔅وَ مُنْزِلَ #الْقُرْآنِ الْعَظیمِ🔅وَ رَبَّ الْمَلائِکَةِ الْمُقَرَّبینَ🔅وَالْأَنْبِیاءِ وَالْمُرْسَلینَ
🔆اَللّهُمَّ إِنّى أَسْأَلُکَ بوَجْهِکَ الْکَریمِ🔅وَ بِنُورِ وَجْهِکَ الْمُنیرِ🔅وَ مُلْکِکَ الْقَدیمِ🔅یا حَىُّ یا قَیُّومُ
🔆أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذى أَشْرَقَتْ بِهِ السَّمواتُ وَالْأَرَضُونَ🔅وَ بِاسْمِکَ الَّذى یَصْلَحُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَالْآخِرُونَ🔅یا حَیّاً قَبْلَ کُلِّ حَىٍّ🔅وَ یا حَیّاً بَعْدَ کُلِّ حَىٍّ🔅وَ یا حَیّاً حینَ لا حَىَّ🔅یا مُحْیِىَ الْمَوْتى، وَ مُمیتَ الْأَحْیاءِ🔅یا #حَىُّ لا إِلهَ إِلّا أَنْتَ.
🔆اَللّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِىَ الْمَهْدِىَّ
#الْقائِمَ بِأَمْرِکَ🔅صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ الطّاهِرینَ🔅عَنْ جَمیعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ🔅فى مَشارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغارِبِها🔅سَهْلِها وَ جَبَلِها🔅وَ بَرِّها وَ بَحْرِها🔅وَ عَنّى وَ عَنْ والِدَىَّ مِنَ الصَّلَواتِ زِنَةَ عَرْشِ اللَّهِ🔅وَ مِدادَ کَلِماتِهِ🔅وَ ما أَحْصاهُ عِلْمُهُ🔅وَ أَحاطَ بِهِ کِتابُهُ.
🔆أَللّهُمِّ إِنّى أُجَدِّدُ لَهُ فى #صَبیحَةِ یَوْمى هذا🔅وَ ما عِشْتُ مِنْ أَیّامى
#عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فى عُنُقى🔅لا أَحُولُ عَنْها وَ لا أَزُولُ أَبَداً.
🔆اَللّهُمَّ اجْعَلْنى مِنْ أَنْصارِهِ وَ أَعَوانِه🔅وَالذّابّینَ عَنْهُ وَالْمُسارِعینَ إِلَیْهِ فى قَضاءِ حَوائِجِه🔅وَالْمُمْتَثِلینَ لِأَوامِرِهِ🔅وَالْمُحامینَ عَنْهُ🔅وَالسّابِقینَ إِلى إِرادَتِهِ🔅#وَالْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ.
🔆اَللّهُمَّ إِنْ حالَ بَیْنى وَ بَیْنَهُ الْمَوْتُ🔅الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِیّاً🔅#فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى🔅مُؤْتَزِراً کَفَنى🔅شاهِراً سَیْفى🔅مُجَرِّداً قَناتى🔅مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدّاعى🔅فِى الْحاضِرِ وَالْبادى.
🔆اَللّهُمَّ أَرِنِى الطَّلْعَةَ الرَّشیدَةَ🔅وَ الْغُرَّةَ الْحَمیدَة🔅َوَاکْحَُلْ ناظِرى بِنَظْرَةٍ مِنّى إِلَیْهِ🔅وَ #عَجِّلْ فَرَجَهُ🔅وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ🔅وَ أَوْسِعْ مَنْهَجَهُ🔅وَاسْلُکْ بى مَحَجَّتَهُ🔅وَ أَنْفِذْ أَمْرَهُ🔅وَاشْدُدْ أَزْرَهُ🔅وَاعْمُرِ اللّهُمَّ بِهِ بِلادَکَ🔅وَ أَحْىِ بِهِ عِبادَکَ🔅فَإِنَّکَ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ:
🌷ظَهَرَ الْفَسادُ فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَیْدِى النّاسِ🌷
🔆فَأَظْهِرِ اللّهُمَّ لَنا #وَلِیَّکَ🔅وَابْنَ بِنْتِ نَبِیِّکَ🔅الْمُسَمّى بِاسْمِ رَسُولِک🔅حَتّى لا یَظْفَرَ بِشَىْءٍ مِنَ الْباطِلِ إِلّا مَزَّقَهُ🔅وَ یُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُحَقِّقَهُ🔅وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مَفْزَعاً لِمَظْلُومِ عِبادِکَ🔅وَ ناصِراً لِمَنْ لا یَجِدُ لَهُ ناصِراً غَیْرَکَ🔅وَ مُجَدِّداً لِما عُطِّلَ مِنْ أَحْکامِ کِتابِکَ🔅وَ مُشَیِّداً لِما وَرَدَ مِنْ أَعْلامِ دینِکَ🔅وَ سُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ🔅وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مِمَّنْ حَصَّنْتَهُ مِنْ بَأْسِ الْمُعْتَدینَ.
🔆اَللّهُمَّ وَ سُرَّ نَبِیَّکَ مُحَمَّداً صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ #بِرُؤْیَتِهِ🔅وَ مَنْ تَبِعَهُ عَلى دَعْوَتِهِ🔅وَارْحَمِ اسْتِکانَتَنا بَعْدَهُ.
🔆اللّهُمَّ اکْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الْأُمَّةِ بِحُضُورِهِ🔅وَ عَجِّلْ لَنا #ظُهُورَهُ🔅إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ #قَریباً🔅بِرَحْمَتِکَ یا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆
🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆
🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان🌹
💠اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرج💠
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
میلادی: Monday - 03 August 2020
قمری: الإثنين، 13 ذو الحجة 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹شق القمر حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️5 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم
▪️17 روز تا آغاز ماه محرم الحرام
▪️26 روز تا عاشورای حسینی
▪️41 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
🔗 ایتا: eitaa.com/taqvim_shia
🔗 سروش: sapp.ir/taqvim_shia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
هدایت شده از صدای حوزه
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تولید هارد بومی در کشور توسط دانشمندان دانشگاه صنعتی شریف
◀️ ایران پس از آمریکا و ژاپن، سومین کشوری است که به این فناوری دست یافته است.
◀️ هم اکنون این محصول با برند hpds در حال تولید است.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
•┈┈••✾••┈┈•
🔊به کانال #صدای_حوزه بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/2031091724Cdc5a534453