eitaa logo
کانال حوزه علمیه طالبیه تبریز
2.3هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
313 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ پنجگانه تحقق «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» را شعاری نکنیم ✍م_نصیری_کارشناس رسانه 🔹۱۴۰۰ را با امید و ایمان مضاعف آغاز کرده ایم، آغازی که به رسم هر سال با ترسیم نقشه راه برای یکسال پیش رو توسط سکاندار کشور، همراه شده است. 🔹نکته مهم در فهم این نامگذاری ها، درک تفاوت میان ترسیم افقِ مبتنی بر شناسایی مسأله اصلی کشور و اعلام آن، و تقلیل نقشه راه به شعار، است. 🔹امسال و در شرایط کنونی کشور، به نظر می رسد توجه به چند نکته در تحقق این نقشه راه دارای اهمیت است و باید مصداق این مصرع شعر شویم که ز عمل کار برآید: ۱: نهادها، سازمان ها و دستگاه‌ها به جای چاپ بنر، نصب بیلبورد و برگزاری همایش و توجه نمادین به این مقوله، برنامه اجرایی خود را برای تحقق «تولید، پشتیبانی و مانع زدایی» با همان سرعتِ چاپ بنر و برگزاری همایش، ارائه دهند. ۲: نهادهای ناظر بر تحقق برنامه ها و قوانین نظارت داشته باشند. برخی از موانع در نبود ناظران ایجاد می شوند و مجال ریشه دار شدن پیدا میکنند. ۳: رسانه ها بیش از همیشه بازوی تحقق این نقشه راه هستند. رسانه در بعد تولید باید در برآیندِ فعالیت، امید به رونق و امنیت در این بخش را تقویت کرده و ضمن ایفای نقش پشتیبانی از برنامه ها نزد افکار عمومی و با پیوست دقیق، موانع را تشریح، مانع تراشان را معرفی و تسهیل کنندگان را تشویق کنند. در عصر حاضر هیچ برنامه و نقشه راهی بدون پیوست رسانه‌ایِ مبتنی بر مطالبه گری و شفافیت در اطلاع رسانی، قابلیت موفقیت در تحقق را ندارد. این پیوست، باید با محوریت مطالبه گری جدی با رویکرد حفظ منافع ملی و نفع رسانی به مردم همراه باشد. ۴: تحقق نقشه راه ۱۴۰۰ به مدیرانی نیاز دارد که مقطعی، حزبی، جریانی و محدود به مسائل ننگرند و نگاهی افق گشا داشته باشند؛ مدیرانی که قوانین پشتیبانی کننده از تولید وضع کرده، موانع را برطرف کنند و مجریانی که با نگاه و ، تمام عزم خود را برای تحقق این مهم به کار گیرند. ۵: نقش مردم در این مسیر بسیار دارای اهمیت است. مردم امروز از دو منظر می توانند در تحقق این نقشه راه ایفای نقش کنند. شرایط مطالبه و نظارت بر تحقق وعده ها با استفاده از ابزارهای نوین امروز بیش از هر زمانی فراهم است. در گام مهمتر، توجه به تولید داخل میتواند ضمن حمایت و پشتیبانی از تولید، در نهایت منجر به رفع موانع نیز شود که تجربه نشان داده، نقص ها از این مسیر رفع شده است. ✅این پنجگانه اولیات و بدیهیات تحقق یک نقشه راه در گام نخست هستند که در گام های بعد، با پیوند نظرات نخبگانی، به یکسال محدود نشده و به عنوان قطعه مهمی از پازل و تحقق همواره مورد توجه قرار گرفته و به تبدیل خواهد شد. @talebieh_tabriz
هدایت شده از Ale-hashem.ir
44.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ سال نو مبارک 🔹️ تبریک نوروزی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز 🆔️ @ale_hashem
🌺 تولید؛ پشتیبانی‌، مانع‌زدایی 🍀 رهبر معظم انقلاب: من شعار امسال را این جور تنظیم کردم: «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها». 🌻 ما بایستی تولید را محور کار قرار بدهیم و حمایتهای لازم را انجام بدهیم و مانعها را از سر راه تولید برداریم. امیدواریم ان‌شاءاللّه به لطف الهی این شعار تحقّق لازم را پیدا کند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مرور پیام نوروزی رهبر انقـلاب بـه مناسبت سـال ۱۴۰۰ 🔺️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیام نوروزی، ضمن مرور حوادث سـال گذشته، سـال ۱۴۰۰ را سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند. 🔺️ پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR نکات مهمِ پیام رهبر انقلاب را در این اطلاع‌نگاشت مرور می‌کند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | موانع را برطرف کنید 🔺️ رهبر انقلاب: سال ۱۴۰۰ یک زمینه‌ی خوبی برای شکوفایی جهش تولید وجود دارد. چه این دولت تا وقتی که بر سر کار است، چه دولت آینده از اوّل استقرار بایستی همّت خودش را بر این قرار بدهد که موانع را برطرف کند و حمایتهای لازم را انجام بدهد. ۹۹/۱۲/۳۰
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اطلاع‌نگاشت | معیشت مردم چگونه بهتر می‌شود؟ 🔺️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با نامگذاری سال ۱۴۰۰ به سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» رفعِ «موانع تولید» را زمینه‌ساز «جهش تولید» دانستند و تأکید کردند که تحقق این موضوع، منافع و دستاوردهای مهمی را برای اقتصاد ملی و معیشت مردم خواهد داشت. 💻 @Khamenei_ir
انگیزه های طلبگی 👇👇👇 ✍️انگیزه های طلبگی 🔹انگیزه در زندگی هر کسی نقش اساسی را ایفا می کند؛ چرا که انتخاب هر کاری بر اساس انگیزه های انسان صورت می پذیرد. 🔺انگیزه های طلبگی عبارتند از: 🔻 تعبد و پرهیزکاری، وارستگی، ادب و پاکیزگی، نشاط جسمی و روحی، تسلط به احکام دین، توفيق هدایت و هدایت گری، رسیدن و رساندن به سعادت در دنیا و آخرت. البته این ها بخشی از انگیزه های جوانانی است که پا به مکتب امام صادق طلا می گذارند. 🔰طلبه شدن و طلبه بودن عشق می خواهد و کسی که در این مسیر قدم می نهد، باید عاشق باشد تا این مسیر پر برکت را بپیماید و سعادت خود و دیگران را رقم بزند. از این رو، لازم است متقاضی طلبگی، ابتدا شناخت کاملی از این راه پیدا کند و با اختیار کامل و عشق فراوان، خود را آماده ی ورود به سربازی امام زمان عمل نماید و افق روشنی از تقوا و خوشبختی را برای خود رقم زند. ✍️کسی که در این راه قدم می گذارد، در واقع توفیق و هدیه ای از طرف خداوند متعال دریافت کرده است که به عنوان سرباز امام زمان (عج) شناخته می شود. ثبت نام و پذیرش در حوزه از 20 اسفند تا 31 اردیبهشت برای اطلاعات بیشتر به سایت http://www.paziresh.ismc.ir مراجعه فرمائید 💐جهت مشارکت در ثواب دعوت از نوجوان و جوانان برای سربازی امام عصر عجل الله فرجه الشریف ، لطفا اطلاعیه پذیرش را در گروه ها و کانال های خود بنحو مقتضی باز نشر نمائیم . @talebieh_tabriz
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 ورود به قرن ۱۳۰۰ آغاز دیکتاتوری رضاخان با کودتای انگلیسی بود و حالا آغاز قرن جدید در سال ۱۴۰۰ همراه با انتخابات است 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: وارد سال ۱۴۰۰ شدیم و با نگاه عرفی وقتی نگاه میکنیم این ورود در قرن جدید محسوب میشود ولو به لحاظ دقت محاسباتی اینجور نباشد اما عرفا میگویند وارد قرن جدید شدیم. یک مقایسه کوچک و پرمعنا با هنگام ورود کشور در قرن قبلی یعنی ۱۳۰۰ اگر بخواهیم بکنیم،‌ در سال ۱۳۰۰ آغاز دیکتاتوری وابسته رضاخان بود که در واقع کودتای انگلیسی به وسیله و به دست رضاخان بود. در واقع حکمرانی وابسته و دیکتاتوری و در حقیقت انگلیسی در کشور بود. امسال در ورود به قرن ۱۴۰۰، سال انتخابات است یعنی حکمرانی مبتنی بر اتکا به نفس و اعتماد به نفس ملی. ما ورودمان در این قرن یک تفاوت به این مهمی دارد.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 در سال ۹۹ جهش تولید کامل صورت نگرفت اما در بخشهای مهمی تولید ما پیشرفت یافت / این پیشرفتها باید ادامه یابد 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: در سال ۹۹ آنچه را که هدف بود و جهش تولید نامیده شده بود به صورت کامل صورت نگرفت ولیکن از حق و انصاف نباید گذشت. در بخشهای مهمی تولید پیشرفت پیدا کرد. در بعضی از موارد جهش هم میتوان به آن اطلاق کرد و در بعضی از موارد هم اگر ولو جهش تولید نیست، پیشرفت تولید قطعا هست. یک فهرست نسبتا طولانی‌ای از کالاهایی که در آنها افزایش تولید داشتیم در اختیار من قرار گرفته که البته من آن فهرست را به‌تمامه نمیخوانم. عمدتاً لوازم خانگی که رشد زیادی کرد. لاستیک خودرو، آلومینیوم، پتروشیمی، فولاد و امثال اینها کالاهایی است که در سال 99 واقعا پیشرفت کرد و رشد کرد. همین بایستی ادامه پیدا کند. این حرکت تولیدی در کشور بایستی ادامه پیدا کند و موانع تولید از سر راه تولید برداشته شود.
🔰 ظرفیتهای اقتصادی کشور ما بسیار فراوان است/ استفاده از آن هم معجزه نمیخواهد بلکه همت بالا میخواهد 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: اقتصاد ما با ظرفیتها و قابلیتهایی که در داخل دارد یکی از شکوفاترین اقتصادهای منطقه میتواند باشد و میتواند یکی از شکوفاترین اقتصادهای دنیا حتی باشد. ما ظرفیتها و امکانات فراوانی داریم و استفاده از این امکانات هم احتیاج به معجزه ندارد. مسئولان ذی‌ربط با احساس مسئولیت و همت بالا میتوانند این مسائل راحل کنند؛ شرطش این است که یک مدیریت قوی وجود داشته باشد. مدیریت ضد فساد بر کشور حاکم باشد و یک برنامه جامع اقتصادی هم وجود داشته باشد. اقتصاددانان معروف و در واقع درجه یک دنیا میگویند که اقتصاد ایران در میان اقتصادهای برتر دنیا در رتبه هجدهم است. آنها میگویند اگر ظرفیتهای استفاده‌نشده ایران، استفاده بشود اقتصاد ایران شش رتبه بالاتر می آید و به رتبه 12ام می رسد.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 انتخابات یک نوسازی در کشور و از نظر بین‌المللی نشان‌دهنده اقتدار ماست 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: از جنبه داخلی انتخابات در واقع یک نوسازی در کشور است.مردم وارد میدان میشوند وارد کار میشوند و در دستگاه اجرایی کشور یک نوسازی به وجود می‌آید که این خیلی مهم است. دستگاه اجرایی کارش خیلی سنگین است و انتخابات یک نفس جدیدی به دستگاه اجرایی خواهد داد. از نظر وجهه خارجی هم انتخابات و حضور و مشارکت مردم نشان دهنده اقتدار ملی است. بله امکانات دفاعی مهم است و در این شکی نیست اما بیش از همه اینها مردم یک کشورند، ملتند که اقتدار میدهند. حضور مردم موجب اقتدار کشور خواهد شد و انتخابات مظهر حضور مردم است.
🚨 رهبر معظم انقلاب هم‌اکنون: فضای مجازی در کشور ما در جهاتی رها شده است. 🔸 همه کشورها در حال مدیریت فضای مجازی هستند. اما برخی در کشور ما افتخار می‌کنند که ما فضای مجازی را رها کرده‌ایم.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 نکته رهبر انقلاب درباره انتخابات ۱۴۰۰ 👈🏻 مهمترین و موثرترین مدیریت کشور ریاست جمهوری است 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: مهمترین و موثرترین مدیریت کشور ریاست جمهوری است. این که بعضی‌ها میگویند رئیس‌جمهور اختیاراتی ندارد یا رئیس جمهور تدارکات چی است ... اینها همه‌اش خلاف واقع است. یا از روی بی‌مسئولیتی گفته میشود یا از روی بی‌اطلاعی یا خدای‌نکرده غرض‌ورزی در کار است. از همه مدیریتهای کشور رئیس جمهور پرمشغله تر و پر مسئولیت تر است. عمده نزدیک به همه مدیریتهای کشور که هزاران مدیریت است اینها در اختیار رئیس قوه مجریه است و مستقیم زیر نظر ریاست جمهوری است و همه بودجه مصوب کشور در اختیار رئیس جمهور است. امکانات حکومتی کشور اغلب آن هم همین طور اکثر در اختیار رئیس جمهور است.
🔰 اطلاعاتی که رهبر انقلاب از فعالیت دستگاههای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره انتخابات در اختیار مردم گذاشتند 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: من این را هم عرض بکنم این دیگر اینها اطلاعات ما است. دستگاههای جاسوسی و اطلاعاتی کشورهایی از جمله آمریکا و... از چندی پیش دارند تلاش میکنند که انتخابات آخر خرداد را بی‌رونق کنند یا برگزارکنندگان را متهم میکنند که انتخابات مهندسی شده و ... و یا مردم را دلسرد میکنند که رأی شما اثری ندارد و در بهبود اوضاع اثری نمیگذارد. از فضای مجازی هم حداکثر استفاده را میکنند. فضای مجازی هم در یک جاهایی ول است. همه کشورهای دنیا فضای مجازیشان را مدیریت میکنند ولی ما افتخار میکنیم که آن را ول کردیم! ... از این فضا استفاده میکند دشمن که با شیوه‌های روانی مشارکت مردم را در انتخابات کاهش دهد. فضای مجازی را بایستی مدیریت کرد. از این امکان مردم استفاده کنند برای مردم وسیله آزادی است بلاشک. خیلی هم خوب است اما نباید این وسیله را اختیار دشمن قرار داد که بتواند علیه کشور و علیه ملت توطئه کند.
🔰 توصیه‌های مهم رهبر انقلاب به کسانی که میخواهند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شوند// اگر میتوانید این بار سنگین و مهم را به دوش بگیرید بسم الله، وگرنه وارد نشوید 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: به کسانی که میخواهند داوطلب ریاست جمهوری شوند، میگویم انتظار داریم سنگینی کار را بدانید. بدانید چه چیزی را و چه بار سنگینی را بر دوش میخواهید بگیرید. مسائل اصلی کشور را بشناسید. بدانید که مشکل کشور کجاست و برای حل آن مسائل هم یک برنامه ای داشته باشید ولو اجمالی. کارهای مهمی در خود مسئله اقتصاد هست. مسئله امنیت کشور مسئله بسیار مهمی است. موضوع آسیبهای اجتماعی یکی از آن مسائل مهم کشور است. روبرو شدن با سیاستهای پیچیده دنیا و مسئله سیاست خارجی مهم است. مسئله بسیار مهم فرهنگ هم هست. اینها را باید شما بدانید که در کشور چه خبر است و چه انتظاری هست و چه کار باید انجام بگیرد. ببینید اگر میتوانید این بار سنگین و مهم را به دوش بگیرید بسم الله. وارد بشوید اگر دیدید نه وارد نشوید.
🔰 توصیه رهبر انقلاب به مردم برای انتخابات ۱۴۰۰: هرکس به دنبال سعادت کشور است، رئیس‌جمهوری با این شاخصه‌ها انتخاب کند 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: یکی نکته دیگر درباره انتخابات خطاب به آحاد مردم است. هر کسی که به دنبال سعادت کشور است یک چنین رئیس جمهوری می خواهد: اولا دارای مدیریت و کفایت مدیریت باشد. ثانیا با ایمان باشد. آدم بی ایمان کشور را منافع کشور را یک وقتی میفروشد. عدالت خواه و ضد فساد باشد. این یکی از مهم ترین خصوصیاتی است که بایست در رئیس جمهور وجود داشته باشد. دارای عملکرد انقلابی و جهادی باشد یعنی با عملکرد اتوکشیده و اینها نمیشود کار کرد برای یک کشوری با این همه مسائل اساسی که در کشور وجود دارد. به توانمندیهای داخلی معتقد باشد. به جوانان معتقد باشند. جوانها را به عنوان حرکت عمومی کشور بشناسد و به آنها اعتماد کند. مردمی باشد، امیدوار باشد، آدم مایوس و بدبین و با نگاه تلخ به آینده و تاریک به آینده نباشد.
🔰 در قضیه برجام ما عجله کردیم 🔺 رهبر انقلاب، در سخنرانی نوروزی: در راه حلی که برای برجام پیشنهاد کردیم عجله هم اصلا نداریم. حالا بعضی ها میگویند آقا فرصت سوزی نباید کرد. بله ما هم معتقدیم که از فرصتها به موقع باید استفاده کرد و فرصت سوزی نباید کرد منتها عجله هم نباید کرد. عجله در مواردی خطرش و ضررش از فرصت سوزی بیشتراست کما اینکه در قضیه برجام ما عجله کردیم. نباید عجله میکردیم. کارهای آنها همه‌اش روی کاغذ بود. کارهای ما روی زمین بود. ما عجله کردیم کارهای خودمان راانجام دادیم و آنها تعهداتشان را انجام ندادند. ما صبرمان، حوصله‌مان زیاد است. ما داریم کار خودمان را میکنیم. اگر چنانچه آنها همین سیاستی را که ما گفتیم قبول کردند، اعمال کردند، خب همه چی درست خواهد شد. نکردند، به همین شکلی که امروز هست، بعد هم خواهد بود. اشکالی هم ندارد.
ترجیح طلبگی 🔹مقام معظم رهبری : 🍃عالَم طلبگی را ترجیح میدهم ✍️مسئله ی دکتری افتخاری؛این یک افتخار است که این دانشگاه اظهار محبت را به ما بکند؛لیکن من اهل دکتری نیستم؛ همان طلبگی ما کافی است. اگر بتوانیم به میثاق طلبگی متعهد و پایبند بمانیم که قولا و فعلا این میثاق را از دوران نوجوانی و جوانی با خدای متعال بستیم،اگر خداوند کمک کند و ما بتوانیم این میثاق را حفظ کنیم و در همین عالم طلبگی پیش برویم،من این را ترجیح میدهم. 📚دیدار وزیر علوم و استادان دانشگاه تهران 1388/11/13
🔰 اطلاع‌نگاشت | هشت شاخص برای انتخاب درست 🔺️ رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی، ۸ خصوصیت رئیس جمهور کشور در انتخابات پیش رو را برشمردند. ایشان همچنین در ۲۹ بهمن ۹۹ تأکید کرده بودند: «اگر شرکت پُرشور مردم در انتخابات همراه بشود با یک انتخاب درست، این نورٌعلیٰ‌نور است.» در این اطلاع‌نگاشت شاخص‌های «انتخاب درست» براساس بیانات نوروزی مرور می‌شود.
💠 حدیث روز 💠 🔆 این روزها عید است 🔻امام على عليه‌السلام: كُلُّ يَومٍ لا يُعصَى اللّه ُ فيهِ فَهُوَ عِيدٌ 💎 هر روزى كه در آن خداوند نافرمانى نشود، است. 📚 نهج البلاغه، حكمت ۴۲۸ ‌ ‌
⚫️ تهاجم مزدوران رژيم سفاك پهلوي به مدرسه فيضيه در قم (1342 ش) ✍ عصر روز دوم فروردين 1342 ش برابر با 25 شوال 1382 ق و مصادف با شهادت امام صادق(ع)، مجلس سوگواري در مدرسه فيضيه قم برپا گرديد. پس از شروع مراسم، نيروهاي رژیم پهلوی وارد فیضیه شدند و به ضرب و جرح مردم و طلبه ها پرداختند. ✅ در اين واقعه، مزدوران پهلوي، تعدادي از طلبه ها را از طبقه دوم و پشت بام فيضيه به حياط پرت كردند. عده زيادي شهید و زخمي شدند. اين تهاجم وحشيانه، باعث خشم شديد امام، و موضعگيري عليه رژيم و انزجار مردم از نظام طاغوتي گرديد. ✅ همزمان با هجوم مأموران رژيم شاه به فيضيه، درگيريهاي مشابه ي در مشهد و تبريز روي داد و علاوه بر ضرب و جرح مردم، تعدادي نيز دستگير شدند.